Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler, aktiviteter og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.


Dra på ferie til Kroatia

Planlegger du en tur til Kroatia? Våre sider for Kroatia er et bra sted å begynne dersom du vil vite mer om Kroatia. Les videre for å skape den perfekte ferien på Kroatia.

Skal du bestille en ferie til Kroatia så kan vår omfattende reiseguide hjelpe deg med å få så mye som mulig av besøket ditt. Finn en billig ferie til Kroatia og les om alt fra de beste hotellene og be beste årstidene å reise, til ting å gjøre og steder å besøke. Med så mye å se og gjøre kommer du sikkert til å ønske at du hadde mer tid i Kroatia for å rekke over alt. Selv om du kanskje allerede har vært i Kroatia venter det alltid nye spennende opplevelser på deg der. Har du bestilt en tur til Kroatia for første gang gir vår guide deg muligheten til å bli mer kjent med området før du reiser. Du finner inspirasjon om museer, butikker, markeder, barer og restauranter og anbefalinger av ulike byturer. Vi lister opp alle de beste turene og aktivitetene i Kroatia, og du kan bestille dem her hos oss. Vil du få en bedre følelse av området og hotellets beliggenhet kan du se på kartet over Kroatia. Vi har markert viktige severdigheter og landemerker slik at du kan bestille et hotell med den perfekte beliggenheten for deg - og du kan alltid tilpasse det til ditt budsjett og dine forventninger. Om du ønsker deg det perfekte været under besøket ditt i Kroatia kan vår værstatistikk vise deg hvordan forholdene skifter i løpet av året, slik at du kan velge det perfekte tidspunktet på året å reise. Har du ikke funnet det perfekte hotellet i Kroatia enda? Du kan bla gjennom hele vårt hotelltilbud på kartet eller filtrere hotellene etter dine ønsker slik at du garantert finner det rette hotellet for deg i Kroatia. Vi tilbyr hoteller for en hver smak, fra luksushotell og familiehotell til de aller beste alternativene for forretningsreisende. Du kan se anmeldelser fra Expedias gjester for hvert hotell, hvilket gjør valget enklere for deg. Trenger du et fly til Kroatia, har vi en rekke ulike alternativer. Du kan også sammenligne fly til Kroatia ved å se på tiden, ukedagen og ulike flyselskaper for å finne det flyet som passer deg og dine reisebehov best. Du bør alltid ta en titt på våre spesialtilbud på fly og hotell, ettersom du kan spare penger når du bestiller begge samtidig. Vil du utforske Kroatia og nærliggende områder kan det væra en god ide å leie en bil. Vi har alt fra små biler som passer i byen og familiebiler, til luksusbiler av alle typer, og henting og avlevering på flyplassen kan ordnes. Det beste er å bestille en leiebil sammen med fly og/eller hotell så sparer du penger. Les videre dersom du ønsker mer inspirasjon om ting du kan gjøre i Kroatia. Kort og godt - Expedia.no har alt du trenger for ferien din!


De beste hotelltilbudene i Kroatia

Vis alle de 63 007 overnattingsstedene i Kroatia
Hotel Esplanade Zagreb 1 471 kr
Anmeldelse skrevet 8. apr. 2019
Mer informasjon
 
Hotel Esplanade Zagreb

Hotel Esplanade Zagreb

Mihanovićeva 1, Zagreb
   
  4,7 av 5
  5.0 av 5.0 Stjerner

  Et luksushotell med historisk sus. Her har mange celebriteter bodd gjennom tidene. Prisen er svært rimelig i forhold til standard. Meget god service med hyggelig personale. Rent og med store rom. Ligger meget sentralt. Vil definitivt velge dette igjen. Det eneste man kan sette fingeren på er et relativt ...

  Amfora Hvar Grand Beach Resort
  Anmeldelse skrevet 1. sep. 2019
  Mer informasjon
   
  Amfora Hvar Grand Beach Resort

  Amfora Hvar Grand Beach Resort

  Ulica biskupa Jurja Dubokovića 5, Hvar
    
   4,1 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Vi var 2 par som reiste en uke til Amfora Hvar Grand Beach Resort. Oppholdet sto absolutt til forventningene. Flott hotell, fin beliggenhet, fine rom, meget bra renhold og utmerket service! Forhåndsbestilt transfer fungerte veldig bra. Anbefaler gjerne hotellet og destinasjonen.

   Hilton Imperial Dubrovnik 1 779 kr
   Anmeldelse skrevet 19. nov. 2018
   Mer informasjon
    
   Hilton Imperial Dubrovnik

   Hilton Imperial Dubrovnik

   Marijana Blažića 2, Dubrovnik
     
    4,7 av 5
    5.0 av 5.0 Stjerner

    Fantastisk opphold. Sentral beliggenhet, eksepsjonelt bra service. Rommene er rene, vakre og nyoppussede. Seng og sengetøy er deilig å sove i. Jeg ble i tillegg oppgradert til en bedre romkategori enn det jeg hadde booket. Utsikten fra rommet er flott, med gamlebyen, borg og sjø. Sol på terrassen ...

    Dubrovnik Palace 2 033 kr
    Anmeldelse skrevet 15. jul. 2019
    Mer informasjon
     
    Dubrovnik Palace

    Dubrovnik Palace

    Masarykov Put 20, Dubrovnik
      
     4,6 av 5
     5.0 av 5.0 Stjerner

     Flott hotell med super beliggenhet, rolig men alikevel kort vei til gamlebyen. Deilig frokost med godt utvalg av alt, også av grovt brød:). Flott bassengområde og gode bademuligheter i havet. Komfortable rom med gode senger og deilig sengetøy og håndklær.

     Canopy by Hilton Zagreb - City Centre 1 092 kr
     Anmeldelse skrevet 24. jun. 2019
     Mer informasjon
      
     Canopy by Hilton Zagreb - City Centre

     Canopy by Hilton Zagreb - City Centre

     Kneza Branimira 29, Zagreb
       
      4,6 av 5
      4.0 av 5.0 Stjerner

      Ok. frokost.

      Hotel Bellevue Dubrovnik 3 601 kr
      Anmeldelse skrevet 30. apr. 2018
      Mer informasjon
       
      Hotel Bellevue Dubrovnik

      Hotel Bellevue Dubrovnik

      Pera Cingrije 7, Dubrovnik
        
       4,8 av 5
       5.0 av 5.0 Stjerner

       Ble oppgradert til en liten suite pga Expedia gull medlemskap, nydelig utsikt over havet fra den stille balkongen! Vennlig og hjelpsom stab, rene rom! :) Fint lite basseng/spa/boblebad, flott frokost i restauranten! Vi har hatt et hyggelig opphold på dette hotellet :) 10 minutter gange ned til ...

       Hotel Excelsior 3 020 kr
       Anmeldelse skrevet 8. jul. 2018
       Mer informasjon
        
       Hotel Excelsior

       Hotel Excelsior

       Frana Supila 12, Dubrovnik
         
        4,7 av 5
        5.0 av 5.0 Stjerner

        It is unique hotel with generally good service and a great location by the sea. The «beach» area you will have a hard time find something similar to. We did however have quite a few experienced that you wouldn’t expect from a hotel in this price range: - had to have a technician in our room three ...

        Arena One 99 Glamping
        Anmeldelse skrevet 14. jul. 2019
        Mer informasjon
         
        Arena One 99 Glamping

        Arena One 99 Glamping

        Pomer bb, Medulin, Istria
          
         4,7 av 5
         4.0 av 5.0 Stjerner

         Realy nice place with high quality at all facilities. Highly recommended.

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.