Reiser til Kroatia

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

Mest populære reisemål i Kroatia

De mest populære hotellene i Kroatia

Dubrovnik Palace
Dubrovnik Palace
5 out of 5
Masarykov Put 20, Dubrovnik, 20000
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 254 kr per natt fra 2. des. til 3. des.
1 254 kr
per natt
2. des.–3. des.
4,6/5 Exceptional! (997 anmeldelser)
Hotell med drømmeutsikt
"Nydelig beliggenhet med panoramautsikt over havet. Stille og rolig omgivelser for en avslappende ferie. Svært god service. Offentlig bussrute starter ved hotellet og stopper ved Pile (Inngangen til Old Town). Flere spisesteder med god mat og drikke."

Anmeldelse skrevet 6. aug. 2022

Dubrovnik Palace
Hotel Esplanade Zagreb
Hotel Esplanade Zagreb
5 out of 5
Mihanoviceva 1, Zagreb, 10000
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 482 kr per natt fra 4. des. til 5. des.
1 482 kr
per natt
4. des.–5. des.
4,7/5 Exceptional! (1 001 anmeldelser)
Great historic hotel
"Great hotel for the last day of a fantastic trip to beautiful Croatia!"

Anmeldelse skrevet 9. nov. 2021

Hotel Esplanade Zagreb
Sheraton Zagreb Hotel
Sheraton Zagreb Hotel
5 out of 5
Kneza Borne 2, Zagreb, 10000
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 275 kr per natt fra 18. des. til 19. des.
1 275 kr
per natt
18. des.–19. des.
4,2/5 Excellent! (981 anmeldelser)
Veldig bra hotell
"Hotellet var veldig bra . Fine rom og bad som var praktisk innredet. God frokost. Hyggelig personale og god service. Greit basseng, men boblebad var savnet. Nøkkelkortene måtte reaktiveres flere ganger under oppholdet, dette var en smule frustrerende."

Anmeldelse skrevet 11. jul. 2022

Sheraton Zagreb Hotel
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Kroatia?
Velg fra alle slags kombinasjoner av flyreiser, hoteller og leiebiler, så du kan legge ferien til Kroatia fra bare . Jo flere elementer du setter sammen, desto større besparelser. Ferien du alltid har drømt om har aldri vært mer overkommelig.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Kroatia?
Når du bestiller fly og hotell sammen hos Expedia, kan du spare både tid og penger. En pakkereise til Kroatia gjør det lett å sette sammen din drømmereise. Med over 500 flyselskaper i hele verden å velge blant er det ikke vanskelig å finne et fly som passer programmet ditt, og dessuten kan vi tilby over 1 000 000 overnattingssteder verden over. Uansett hvor stort budsjett du har kan Expedia gjøre verden litt mer tilgjengelig for deg.
Hvor bør man bo i Kroatia?
Det er ingen mangel på interessante steder å besøke i Kroatia, blant annet Dubrovnik. Dette reisemålet kan by på populære landemerker som Sponza-palasset og Rector-palasset. Du kan også ta strake veien mot Makarska-rivieraen, der du finner Makarska-stranden og Baska Voda-stranden. Har du godt med tid, kan du utforske begge disse pulserende byene.
Hvilke er de beste hotellene i Kroatia?
Hotel Katarina og Ad Turres Holiday Resort vet virkelig hvordan de får gjestene til å trives i Crikvenica. Hvis du også skal besøke Dubrovnik, kan du ta en nærmere titt på Valamar Club Dubrovnik og Valamar Argosy Hotel, som begge er favoritter blant reisende.
Når på året er det best å besøke Kroatia?
Det kan være fordelaktig å legge ferien i Kroatia i . Det er som regel denne tiden på året du kan sikre deg de beste prisene, mens er den dyreste tiden å reise hit. Hvis du vil oppleve den livlige høysesongen, bør du ta turen til Kroatia i . I de mer roligere månedene slipper du unna de største folkemengdene.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Kroatia?
Det er ikke alle flyselskaper som offentliggjør prisene sine lang tid i forveien, men du kan som regel sammenligne internasjonale flybilletter på Expedia opptil et år innen avreise. Da er muligheten størst for å finne noen fantastiske tilbud. Hvis du bestiller i siste liten, kan du fremdeles være heldig. Lave priser kan bli publisert få uker innen avreise.
Hva inkluderer en pakkereise til Kroatia fra Expedia?
Det bestemmer du. Du kan velge fra et utvalg av pakkereiser til Kroatia, som består av for eksempel fly, hotell og leiebil. Du kan også bestille hotell og flyreise eller leiebil og flyreise. Når du har bestilt, kan du legge til andre ting som opplevelser og aktiviteter. Uansett hvordan drømmeferien din i Kroatia ser ut, vil du oppnå besparelser.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Kroatia?
Prisene våre er alltid lave, men du kan få et enda bedre tilbud hvis du bestiller overnatting, fly og leiebil sammen. Med pakkereiser fra Expedia får du alltid transparente priser og et enormt utvalg.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Kroatia hos Expedia?
Ja, og det er veldig enkelt. Expedia har tilgang til over 500 flyselskaper i hele verden. Våre pakker gir deg muligheten til å velge fly, hoteller og aktiviteter som passer dine behov.
Kan jeg reise til Kroatia akkurat nå?
For å få den mest oppdaterte informasjonen om reiser til Kroatia kan du ta en titt på vår reiserådside for COVID-19. Der finner du informasjon om karantenekrav, reiserestriksjoner og andre ting.

Populære steder å besøke