Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Dra på ferie til Kroatia

Planlegger du en tur til Kroatia? Våre sider for Kroatia er et bra sted å begynne dersom du vil vite mer om Kroatia. Les videre for å skape den perfekte ferien på Kroatia.

Skal du bestille en ferie til Kroatia så kan vår omfattende reiseguide hjelpe deg med å få så mye som mulig av besøket ditt. Finn en billig ferie til Kroatia og les om alt fra de beste hotellene og be beste årstidene å reise, til ting å gjøre og steder å besøke. Med så mye å se og gjøre kommer du sikkert til å ønske at du hadde mer tid i Kroatia for å rekke over alt. Selv om du kanskje allerede har vært i Kroatia venter det alltid nye spennende opplevelser på deg der. Har du bestilt en tur til Kroatia for første gang gir vår guide deg muligheten til å bli mer kjent med området før du reiser. Du finner inspirasjon om museer, butikker, markeder, barer og restauranter og anbefalinger av ulike byturer. Vi lister opp alle de beste turene og aktivitetene i Kroatia, og du kan bestille dem her hos oss. Vil du få en bedre følelse av området og hotellets beliggenhet kan du se på kartet over Kroatia. Vi har markert viktige severdigheter og landemerker slik at du kan bestille et hotell med den perfekte beliggenheten for deg - og du kan alltid tilpasse det til ditt budsjett og dine forventninger. Om du ønsker deg det perfekte været under besøket ditt i Kroatia kan vår værstatistikk vise deg hvordan forholdene skifter i løpet av året, slik at du kan velge det perfekte tidspunktet på året å reise. Har du ikke funnet det perfekte hotellet i Kroatia enda? Du kan bla gjennom hele vårt hotelltilbud på kartet eller filtrere hotellene etter dine ønsker slik at du garantert finner det rette hotellet for deg i Kroatia. Vi tilbyr hoteller for en hver smak, fra luksushotell og familiehotell til de aller beste alternativene for forretningsreisende. Du kan se anmeldelser fra Expedias gjester for hvert hotell, hvilket gjør valget enklere for deg. Trenger du et fly til Kroatia, har vi en rekke ulike alternativer. Du kan også sammenligne fly til Kroatia ved å se på tiden, ukedagen og ulike flyselskaper for å finne det flyet som passer deg og dine reisebehov best. Du bør alltid ta en titt på våre spesialtilbud på fly og hotell, ettersom du kan spare penger når du bestiller begge samtidig. Vil du utforske Kroatia og nærliggende områder kan det væra en god ide å leie en bil. Vi har alt fra små biler som passer i byen og familiebiler, til luksusbiler av alle typer, og henting og avlevering på flyplassen kan ordnes. Det beste er å bestille en leiebil sammen med fly og/eller hotell så sparer du penger. Les videre dersom du ønsker mer inspirasjon om ting du kan gjøre i Kroatia. Kort og godt - Expedia.no har alt du trenger for ferien din!


De beste hotelltilbudene i Kroatia

Vis alle de 43 633 overnattingsstedene i Kroatia
Hotel Esplanade Zagreb 1 287 kr
Anmeldelse skrevet 8. apr. 2019
Mer informasjon
 
Hotel Esplanade Zagreb

Hotel Esplanade Zagreb

Mihanovićeva 1, Zagreb
   
  4,7 av 5
  5.0 av 5.0 Stjerner

  Et luksushotell med historisk sus. Her har mange celebriteter bodd gjennom tidene. Prisen er svært rimelig i forhold til standard. Meget god service med hyggelig personale. Rent og med store rom. Ligger meget sentralt. Vil definitivt velge dette igjen. Det eneste man kan sette fingeren på er et relativt ...

  Canopy by Hilton Zagreb - City Centre 913 kr
  Anmeldelse skrevet 24. jun. 2019
  Mer informasjon
   
  Canopy by Hilton Zagreb - City Centre

  Canopy by Hilton Zagreb - City Centre

  Kneza Branimira 29, Zagreb
    
   4,6 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Ok. frokost.

   Hotel Dubrovnik 968 kr
   Anmeldelse skrevet 20. aug. 2019
   Mer informasjon
    
   Hotel Dubrovnik

   Hotel Dubrovnik

   Ljudevita Gaja 1, Zagreb
     
    4,4 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Meget god lokalisering i Zagreb sentrum. Kort avstand til torget, gågaten og flere severdigheter. Nytt, flott hotell med vennlig og behjelpelig personalet. Anbefales!

    Sheraton Zagreb Hotel 688 kr
    Anmeldelse skrevet 23. jul. 2019
    Mer informasjon
     
    Sheraton Zagreb Hotel

    Sheraton Zagreb Hotel

    Kneza Borne 2, Zagreb
      
     4,2 av 5
     5.0 av 5.0 Stjerner

     Flott hotell med fin beliggenhet. Kort vei til jernbane og gamlebyen. Svømmebassenget var ikke noe særlig. Frokosten meget god da.

     Falkensteiner Hotel & Spa Iadera 1 183 kr
     Anmeldelse skrevet 27. okt. 2016
     Mer informasjon
      
     Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

     Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

     Punta Skala BB, Zadar
       
      4,7 av 5
      5.0 av 5.0 Stjerner

      Fantastisk service, beste frokostbufféen, kvalitet på spa-behandlingene, fine svømmeforhold og nydelig beliggenhet med strandpromenade til landsbyen Petrocane. Supert med leiebil. Kort vei til Zadar og ny motorvei til Split. Hit vil vi tilbake!

      Falkensteiner Club Funimation Borik 991 kr
      Anmeldelse skrevet 23. jul. 2019
      Mer informasjon
       
      Falkensteiner Club Funimation Borik

      Falkensteiner Club Funimation Borik

      Majstora Radovana 7, Zadar
        
       4,2 av 5
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Flott hotell med blide og serviceinnstilte medarbeidere. Oppgraderte rommet og hadde balkong med havsutsikt. Rommet var stort og delikat, men aircondision fungerte dårlig selv med tilsyn av tekniker. Restauranten var pen og hadde ett godt utvalg av varme og kalde retter samt desserter og is. Maten ...

       Hotel Kompas 910 kr
       Anmeldelse skrevet 23. aug. 2018
       Mer informasjon
        
       Hotel Kompas

       Hotel Kompas

       Kardinala Stepinca 21, Dubrovnik
         
        4,7 av 5
        4.0 av 5.0 Stjerner

        Meget fint hotell, strand og basseng i umiddelbar nærhet. Mange restauranter. Et lite stykke fra byen, ca 10 min med taxi rundt 100kuna.

        DoubleTree by Hilton Zagreb 713 kr
        Anmeldelse skrevet 25. jul. 2018
        Mer informasjon
         
        DoubleTree by Hilton Zagreb

        DoubleTree by Hilton Zagreb

        Ulica Grada Vukovara 269a, Zagreb
          
         4,6 av 5
         4.0 av 5.0 Stjerner

         Relativt nytt eller nyoppusset hotell med ok frokostbuffet. Hyggelig betjening og fine rom. Litt langt a gå til gamlebyen, ca to kilometer.

         De beste tilbudene på fly + hotell Kroatia

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.