Varsel om COVID-19: Reisekravene endrer seg raskt, inkludert reglene for COVID-19-test før avreise og karantene ved ankomst.

Reiser til Kroatia 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Kroatia med Expedia

  • Bestill pakkereisetilbud for 2021 nå! Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Kroatia. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

De mest populære hotellene i Kroatia

Hotel Esplanade Zagreb
Hotel Esplanade Zagreb
5 out of 5
Mihanovićeva 1, Zagreb
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 150 kr per natt fra 19. mar. til 20. mar.
4.7/5Exceptional! (998 anmeldelser)
Luksus for en rimelig penge.

"Et luksushotell med historisk sus. Her har mange celebriteter bodd gjennom tidene. Prisen er svært rimelig i forhold til standard. Meget god service med hyggelig personale. Rent og med store rom. Ligger meget sentralt. Vil definitivt velge dette igjen. Det eneste man kan sette fingeren på er et relativt ..."…"

Anmeldelse skrevet 8. apr. 2019

Hotel Esplanade Zagreb
Galeria Valeria Seaside Downtown
Galeria Valeria Seaside Downtown
4 out of 5
Solurat 3, Split
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 615 kr per natt fra 5. mar. til 6. mar.
4.3/5Excellent! (45 anmeldelser)
Perfekt beliggenhet!

"Et svært godt utgangspunkt for å oppleve den fantastiske byen Split - i den ene enden av "Riva" (strandpromenade) med panoramautsikt over havnen og gatelivet (men svært stille inne i leiligheten). Leiligheten levde opp til sitt navn!"…"

Anmeldelse skrevet 23. sep. 2016

Galeria Valeria Seaside Downtown
Dubrovnik Palace
Dubrovnik Palace
5 out of 5
Masarykov Put 20, Dubrovnik
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 130 kr per natt fra 10. mar. til 11. mar.
4.6/5Exceptional! (993 anmeldelser)
Very nice hotel

"Best 5* hotel in the Dubrovnik area. Easy accessible to city senter with bus. Beautiful room, we stayed on 5th floor. The staff in the al a cart restaurant was outstanding! Also staff in Rezeption was nice. Highly recommended."…"

Anmeldelse skrevet 26. sep. 2020

Dubrovnik Palace
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hvor bør man bo i Kroatia?
Med bemerkelsesverdige severdigheter som Sponza-palasset og Rector-palasset å by på, er det massevis å se og gjøre i Dubrovnik (og omegn). Hvis du foretrekker severdigheter som Pula Arena og Augustus-tempelet, kan Pula være stedet å besøke for deg.
Hvilke er de beste hotellene i Kroatia?
Når på året er det best å reise til Kroatia?
Hvis du prioriterer å holde deg innenfor et budsjett, er den beste tiden på året å besøke Kroatia. I er prisene stort sett høyest, så du må forberede deg på å betale mer hvis du reiser da. Høysesongmånedene er , og det er gjerne da reisemålet er på sitt beste. Foretrekker du en mer avslappende ferie, bør du vurdere .
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Kroatia?
Selv om prisene kan variere, anbefales det gjerne at du bestiller billett så tidlig som mulig. Mange internasjonale flyvninger kan sammenlignes på Expedia opptil et år i forveien. Men ikke bekymre deg hvis du er sent ute med å bestille, det trenger ikke å være for sent. Noen ganger er det mulig å finne rimelige billetter til Kroatia få uker innen avreise.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Kroatia?
Det å bestille alle deler av reisen din sammen er en smart måte å spare penger på. Sett sammen flybilletter, leiebiler og hoteller til én praktisk pakke. Det finnes imidlertid flere alternativer enn hoteller. Expedia byr på alle typer overnattingssteder, blant annet ferieboliger som strandvillaer og boenheter med servicetjenester. Listen er uendelig.