Reiser til Malta 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Hoteller, flyreiser, leiebiler og aktiviteter – samlet på ett sted! Slå sammen alt du trenger til ferien din til Malta og spar

Mest populære reisemål i Malta

De beste tilbudene på fly + hotell Malta

Casa Asti
The Embassy Valletta Hotel
La Falconeria Hotel
Hilton Malta
The Westin Dragonara Resort, Malta

De mest populære hotellene i Malta

The Gomerino Hotel
The Gomerino Hotel
4.5 out of 5
247 St Paul St, Valletta
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 231 kr per natt fra 1. nov. til 1. nov.
4.8/5 Exceptional! (9 anmeldelser)
"Attentive Staff who cared. Decedent tasteful decor, pristine. The room had everything we needed from a small fridge wine, kettle, coffee tea, robes, slippers , hair dryer. Ice bucket brought to the room. The pool was warm with stunning views overlooking the 3 cities. Attentive staff changing towels ..."

Anmeldelse skrevet 14. okt. 2021

The Gomerino Hotel
Maritim Antonine Hotel & Spa Malta
Maritim Antonine Hotel & Spa Malta
4.5 out of 5
George Borg Olivier Street, Mellieha, Malta
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 401 kr per natt fra 15. nov. til 15. nov.
4.2/5 Very Good! (944 anmeldelser)
"Trist at bassenget på taket hadde aldersgrense - datter på 11 var svært lei seg for det. Bortsett fra det var det et fint hotell med serviceminded personale og mange gode tilbud. Store, fine rom og god plass overalt."

Anmeldelse skrevet 8. okt. 2021

Maritim Antonine Hotel & Spa Malta
The Westin Dragonara Resort, Malta
The Westin Dragonara Resort, Malta
5 out of 5
Dragonara Road, St. Julian's, Malta
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 465 kr per natt fra 31. okt. til 31. okt.
4.5/5 Wonderful! (981 anmeldelser)
"Westin Dragonara var helt fantastisk! Vi flyttet dit fra Preluna. Sevicen, maten, rommet, kelnerne - alt og alle var helt utrolig! Maken skal man lete lenge etter!!"

Anmeldelse skrevet 4. okt. 2021

The Westin Dragonara Resort, Malta
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære aktiviteter i Malta

Nyt en ferie på Malta

Nyt utsikten over det funklende Middelhavet, beundre eldgamle templer og besøk de flotte museene i denne fascinerende lille øynasjonen.

Malta er en øynasjon sør for Sicilia i Middelhavet. Ferierende bys på vakkert bevart arkitektur fra middelalderen, et innblikk i den fengslende krigshistorien og noen av de eldste frittstående byggverkene på planeten.

Når du er på ferie her, er det naturlig å starte utforskningen av Malta i Valetta, landets hovedstad. Den ble grunnlagt til ære for stormesteren Jean Parisot de la Valette av Johanitterordenen etter at han beseiret en invaderende ottomansk hær. Reis til St. John’s Co-Cathedral. Dette er et utrolig barokkbyggverk som ble oppført og innredet av ridderne i ordenen. Gulvet er innlagt med gravsteiner i marmor, og du kan finne verker av Caravaggio og andre berømte artister og en imponerende samling av historiske gjenstander.

Gå videre til Casa Rocca Piccola for å utforske et palass fra det 16. århundret fullt av antikke møbler og gamle kunstverk. Personer som er interessert i militærhistorie, må sjekke ut National War Museum. Der får de vite mer om Maltas lange og fascinerende involvering i konflikter i Europa og resten av verden. Gå videre til Fort Rinella for å se en britisk befestning fra kolonitiden, eller besøk Lascaris War Rooms for å få vite mer om Maltas rolle i den 2. verdenskrig.

Ta en tur i Mdina Old Town for å se en flott bevart middelalderby. Her kan du gå langs smale, buktende gater med hus og kirker på begge sider. De som ønsker seg enda lengre tilbake i tid, kan besøke Hal Saflieni Hypogeum i Paola. Dette er et underjordisk gravsted som ble bygd for opptil 5000 år siden. Et annet innblikk i øyas forhistorie kan oppleves ved å ta fergen til Gozo og utforske de megalittiske Ggantija-templene. Dette er noen av de eldste frittstående byggverkene i verden, og de står på UNESCOs verdensarvliste.

Malta er kanskje et av de minste landene i verden, men på grunn av den strategiske posisjonen har øya spilt en viktig rolle i europeisk historie. Gjennom århundrene har den vært okkupert av utallige styrker, blant annet grekere, romere, franskmenn og briter. Den kulturelle arven er like imponerende som mangfoldet, så det er usannsynlig at du går tom for ting å se og finne på.

Ofte stilte spørsmål