Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i Los Angeles

Leiebil i Los Angeles

Los Angeles er et drømmereisemål for mange, og det er ikke uten grunn. Hvem har ikke lyst til å shoppe i Beverly Hills og Rodeo Drive, tilbringe en dag i Disneys fantastiske park eller sole seg på Santa Monica Beach? En ting det er viktig å vite om Los Angeles, er at det er en stor by med store avstander. Når du kombinerer dette med et kollektivtilbud som ikke er det beste, skjønner du fort at leiebil nesten er et must under oppholdet.

Det er heldigvis ikke noe problem å få ordnet seg med leiebil, enten du leier når du ankommer flyplassen i Los Angeles eller leier fra et av de mange selskapene som driver med bilutleie i selve byen.

Los Angeles – mulighetenes by

Etter at du har tatt inn på hotell i Los Angeles, er tiden inne for å utforske denne massive byen – og det mangler ikke på steder, attraksjoner og severdigheter du bør få med deg i løpet av oppholdet ditt. Med leiebil tilgjengelig har du mye større frihet, noe som lar deg se og gjøre mer. Start med en kjøretur til Hollywood, distriktet med det kjente skiltet i fjellsiden. Hollywood Boulevard er stedet hvor du finner de kjente hedersstjernene – så husk å ta et bilde av deg selv ved siden av stjernen til din favorittkjendis.

Fra Hollywood er det ikke langt til Beverly Hills, hvor du finner alt du kan tenke deg av butikker. Dette er virkelig et drømmested for alle som liker shopping. Når du har fått shoppet ferdig kjører du videre mot kysten, og du er i Santa Monica før du vet ordet av det. Nyt solen på Santa Monica Beach, den kjente stranden fra TV-serien Baywatch.

Dagstur til Disneyland

Mange reiser til Los Angeles ene og alene for å besøke Disneyland Park – den første parken som ble åpnet med Disney som tema. Den ligger et stykke utenfor Los Angeles, men med leiebilen kjører du til parken på en halvtimes tid. Barna kommer til å storkose seg i parken, og du skal ikke se bort fra at du finner noen attraksjoner som også gir deg sommerfugler i magen!

Opplev nærliggende byer i leiebilen

Los Angeles er den perfekte basen for alle som liker å legge ut på bilturer. Det er nemlig veldig mange spennende reisemål rundt Los Angeles. Kjører du nordover kommer du til Santa Barbara på i underkant av to timer, som blant annet er kjent for sine store badestrender. Dersom du er lysten på en litt lenger tur, ligger Las Vegas rundt fire og en halv time nordøst for Los Angeles. Las Vegas er kjent for sin overdådighet, og er en by som byr på alt du kan tenke deg av underholdning. Dersom du er nysgjerrig på Mexico, kan du kjøre to timer sørover til San Diego – som ligger rett ved grensen. Du bruker bare 10-20 minutter på å kjøre over grensen og til Tijuana – som er en av de mest populære feriebyene i Mexico for amerikanerne.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Los Angeles

Hva er den beste prisen på leiebil i Los Angeles?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Los Angeles .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Los Angeles?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Los Angeles er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Los Angeles?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Los Angeles?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Los Angeles

Utforsk Los Angeles med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!