Bilutleie i Los Angeles

Søk og sammenlign fra 30 bilfirmaer i Los Angeles

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Los Angeles

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Los Angeles
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Los Angeles per dag?
Å reise rundt i Los Angeles trenger ikke å være dyrt med leiebilpriser så lave som per dag denne uken.
Kan jeg leie bil på Los Angeles, California (LAX-Los Angeles internasjonale flyplass)?
Det finnes flere steder å leie en bil nær Los Angeles, California (LAX-Los Angeles internasjonale flyplass), men ingen av dem ligger på selve flyplassen. De nærmeste alternativene er Avis, Fox, Budget, Thrifty og Hertz.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Los Angeles?
Vi vet at planer kan endres, og at fleksibilitet er viktig. Derfor gir mange forskuddsbetalte bestillinger muligheten til full refusjon hvis du avbestiller minimum seks timer i forkant av henting. Det kan være en god idé å sjekke avbestillingsreglene for leiebilen, da det finnes visse unntak. Hvis du ikke finner svaret der, kan du besøke vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Los Angeles?
Kompakte, mellomstore eller store biler … Sett deg bak rattet i akkurat den bilen du vil ha! Økonomi er den mest etterspurte biltypen i Los Angeles. En økonomibil er liten, drivstoffeffektiv og er lett å parkere, noe som gjør den perfekt å farte rundt med i byens travle gater. Og det kanskje aller beste er at den ikke sprenger budsjettet. Det betyr at du har mer penger du kan bruke på andre ting, f.eks. å se så mye av stedet som overhodet mulig
Hvor kan jeg dra på biltur fra Los Angeles?
Los Angeles er full av overraskelser, men ikke bli på ett sted hele tiden. Bestill en leiebil og dra på biltur for å oppleve regionen. Her er noen ideer:

  • San Diego County ligger omtrent 180 km fra Los Angeles. Velkjente severdigheter som San Diego zoologiske hage bør få en plass på listen din når du er her.
  • Neste stopp? Det må bli Irvine, som ligger ca. 60 km unna. Universitetet i California-Irvine er et lokalt høydepunkt du ikke vil gå glipp av.
  • Drar du til Sjøelefantkoloni, ca. 330 km fra Los Angeles, kommer du deg ut i naturen og kan nyte den friske luften.

Hvorfor skal jeg leie bil i Los Angeles gjennom Expedia?
Det finnes mange gode grunner til å bestille bil gjennom Expedia. Vi har 30 leiebilselskaper å velge blant i Los Angeles, og med våre eksklusive tilbud og medlemspriser kan du finne de beste prisene. Vil du gjerne spare enda mer? Da kan du kombinere bilutleie, hotell og flyreiser til en pakkereise. Jo mer du reiser og bestiller med Expedia, desto flere fordeler får du.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Los Angeles hos Expedia?
Å få tak i det beste tilbudet på bilutleie i Los Angeles er ikke noe problem hos Expedia. Velg bilklasse, legg til et par detaljer og sammenlign tilbud fra de mest pålitelige leiebilselskapene. Hvorfor ikke legge til hoteller og flyreiser i bestillingen? Du kan oppnå store besparelser ved å sette sammen bestillingene dine til en pakke.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Los Angeles?
Aldersgrensen for å bestille leiebil i Los Angeles er 21 år. Mange leverandører krever dessuten ekstra betaling hvis sjåføren er ung, så sjekk dette før du bestiller, og legg til eventuelle ekstra kostnader i budsjettet. Det kan også være restriksjoner for hva slags bilkategorier unge sjåfører kan leie. Noen selskaper leier for eksempel kun ut økonomi- og kompaktbiler. Reglene kan imidlertid variere fra leverandør til leverandør, så husk å lese informasjonen i liten skrift.
Hva trenger jeg for å leie bil i Los Angeles?
Du trenger et gyldig førerkort og kredittkort. Vil du ikke bruke selskapets forsikring? I så fall må du nok legge frem bevis på egen forsikring. Kravene kan variere fra selskap til selskap, så les nøye gjennom avtalen.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Los Angeles?
og var de to beste dagsprisene for leiebiler i Los Angeles de siste sju dagene.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Los Angeles?
Ja, og du kan finne den perfekte bilen på vår side for langtidsleie av biler. Bare oppgi reisedatoene dine, så finner vi fantastiske tilbud fra pålitelige leverandører.
Hvor kan jeg leie bil i Los Angeles hvis jeg er under 25?
Hvis du er en yngre sjåfør på utkikk etter leiebil i Los Angeles, er det lurt å sjekke policyene til leiebilselskapene du vurderer. Noen leier kanskje ut biler til sjåfører under 25, og andre ikke. Det kreves kanskje ekstra betaling hvis du er mellom 21 og 24. For å slippe uønskede kostnader når du skal betale, er det lurt å vite på forhånd om du må betale noe ekstra.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Los Angeles?
Pass på å se nøye gjennom leverandørens vilkår og betingelser før du bestemmer deg for forsikring, så får du all informasjonen du trenger om forsikring og leiebil.