Bilutleie i Los Angeles

Søk og sammenlign fra 30 bilfirmaer i Los Angeles

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Los Angeles

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Los Angeles
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Los Angeles?
Med bilutleiepriser i Los Angeles fra per dag denne uken er severdighetene i området innenfor rekkevidde.
Kan jeg leie bil på Los Angeles, California (LAX-Los Angeles internasjonale flyplass)?
Det finnes flere leiebilkontorer i nærheten av Los Angeles, California (LAX-Los Angeles internasjonale flyplass), men ingen av dem ligger i terminalbygningen. Nærmeste alternativer er Hertz, Enterprise, Avis, Alamo og Advantage.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Los Angeles?
Avhengig av avbestillingsreglene kan du har rett på en refusjon. De fleste bestillinger tilbyr full tilbakebetaling hvis du varsler oss minst seks timer før hentetidspunktet. Hvis du har spørsmål du ikke finner svar på i reiseplanen, er vår kundeservice klar til å hjelpe døgnet rundt.
Hva slags biler kan jeg leie i Los Angeles?
Hvis du skal utforske populære byer, kan det være en god idé å tenke smått og velge en økonomibil. Dette er den mest bestilte biltypen i i Los Angeles. Disse bilene er lette å komme seg rundt med i travle gater og får plass på trange parkeringsplasser. De har også lavt drivstoffforbruk. Men det er ikke noe som hindrer deg i å tenke stort. Du kan ta en titt på våre store biler eller SUV-er hvis du vil ha mer plass, og vil du heve nivået enda mer, er en av våre premiumbiler midt i blinken.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Los Angeles?
Los Angeles byr på mye moro, men ikke begrens deg selv til bare ett sted. Bestill en leiebil og dra på biltur for å utforske regionen. Her er noen forslag:

  • San Diego County ligger ca. 180 km fra Los Angeles. Kjente severdigheter som SeaWorld bør være øverst på listen din når du er her.
  • Neste stopp? Det må bli Santa Barbara, som ligger ca. 140 km unna. Santa Barbara County tinghus er et lokalt høydepunkt du bør få med deg.
  • Drar du til Sjøelefantkoloni, rundt 330 km fra Los Angeles, kommer du deg ut og kan nyte den friske luften.

Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Los Angeles hos Expedia?
Det er lett å finne et fantastisk tilbud hos Expedia. Du behøver bare å velge bil, datoer samt hente- og leveringssteder. Deretter kan du sammenligne priser fra de mest anerkjente leverandørene. Du kan oppnå enda større besparelser ved å kombinere bestillingen av leiebil i Los Angeles med overnatting eller flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Los Angeles?
I Los Angeles må sjåfører være minst 21 år for å leie bil. Unge sjåfører må imidlertid regne med strengere restriksjoner og litt dyrere priser. Mange leverandører krever nemlig et ekstra daglig gebyr i tillegg til bilens leiepris. Dette skal dekke den ekstra risikoen for skader og ulykker. Selv om mange bilkategorier (som økonomi- og kompaktbiler) er tilgjengelige for unge sjåfører, får yngre som regel ikke leie store biler.
Hva trenger jeg for å leie bil i Los Angeles?
Det er enkelt å leie bil i Los Angeles. Du trenger stort sett bare førerkort og kredittkort. Når du har funnet en bil, bør du lese betingelsene og vilkårene før henting for å sørge for at det ikke er noe mer som kreves.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Los Angeles?
Los Angeles har virkelig hatt noen veldig fornøyde leiebilsjåfører den siste tiden. De daglige prisene de siste sju dagene har vært så lave som og .
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Los Angeles?
Du kan leie en bil i en måned eller lenger i Los Angeles, så det er bare å utvide ferien. Bare oppgi reisedatoene dine på siden vår for langtidsleie av biler for å finne den ideelle bilen.
Hvor kan jeg leie bil i Los Angeles hvis jeg er under 25?
Hvis du er en ung sjåfør på utkikk etter en bil å leie i Los Angeles, er det lurt å sjekke betingelsene og vilkårene til de ulike leiebilselskapene du vurderer. Noen leier kanskje ut til sjåfører under 25, mens andre ikke gjør det. Det kan påløpe ekstra gebyrer hvis du er mellom 21 og 24. For å slippe uønskede kostnader når du skal betale, er det lurt å vite hva som gjelder for deg.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Los Angeles?
Vilkårene for leiebilforsikring varierer ofte ut fra mange forskjellige faktorer, som sjåførens alder og størrelsen på bilen. Ikke glem å se nøye på leverandørens vilkår og betingelser før du bestemmer deg for noe.