Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Los Angeles

Vis alle leiebiler i Los Angeles

Gode tilbud på leiebiler i Los Angeles

Leiebil i Los Angeles

Los Angeles er et drømmereisemål for mange, og det er ikke uten grunn. Hvem har ikke lyst til å shoppe i Beverly Hills og Rodeo Drive, tilbringe en dag i Disneys fantastiske park eller sole seg på Santa Monica Beach? En ting det er viktig å vite om Los Angeles, er at det er en stor by med store avstander. Når du kombinerer dette med et kollektivtilbud som ikke er det beste, skjønner du fort at leiebil nesten er et must under oppholdet.

Det er heldigvis ikke noe problem å få ordnet seg med leiebil, enten du leier når du ankommer flyplassen i Los Angeles eller leier fra et av de mange selskapene som driver med bilutleie i selve byen.

Los Angeles – mulighetenes by

Etter at du har tatt inn på hotell i Los Angeles, er tiden inne for å utforske denne massive byen – og det mangler ikke på steder, attraksjoner og severdigheter du bør få med deg i løpet av oppholdet ditt. Med leiebil tilgjengelig har du mye større frihet, noe som lar deg se og gjøre mer. Start med en kjøretur til Hollywood, distriktet med det kjente skiltet i fjellsiden. Hollywood Boulevard er stedet hvor du finner de kjente hedersstjernene – så husk å ta et bilde av deg selv ved siden av stjernen til din favorittkjendis.

Fra Hollywood er det ikke langt til Beverly Hills, hvor du finner alt du kan tenke deg av butikker. Dette er virkelig et drømmested for alle som liker shopping. Når du har fått shoppet ferdig kjører du videre mot kysten, og du er i Santa Monica før du vet ordet av det. Nyt solen på Santa Monica Beach, den kjente stranden fra TV-serien Baywatch.

Dagstur til Disneyland

Mange reiser til Los Angeles ene og alene for å besøke Disneyland Park – den første parken som ble åpnet med Disney som tema. Den ligger et stykke utenfor Los Angeles, men med leiebilen kjører du til parken på en halvtimes tid. Barna kommer til å storkose seg i parken, og du skal ikke se bort fra at du finner noen attraksjoner som også gir deg sommerfugler i magen!

Opplev nærliggende byer i leiebilen

Los Angeles er den perfekte basen for alle som liker å legge ut på bilturer. Det er nemlig veldig mange spennende reisemål rundt Los Angeles. Kjører du nordover kommer du til Santa Barbara på i underkant av to timer, som blant annet er kjent for sine store badestrender. Dersom du er lysten på en litt lenger tur, ligger Las Vegas rundt fire og en halv time nordøst for Los Angeles. Las Vegas er kjent for sin overdådighet, og er en by som byr på alt du kan tenke deg av underholdning. Dersom du er nysgjerrig på Mexico, kan du kjøre to timer sørover til San Diego – som ligger rett ved grensen. Du bruker bare 10-20 minutter på å kjøre over grensen og til Tijuana – som er en av de mest populære feriebyene i Mexico for amerikanerne.

Utforsk Los Angeles

Utforsk Los Angeles med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!