Billige flybilletter til Polen

De beste byene å besøke i Polen

Billige flyreiser til Polen

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 119 kr for enveisflyvninger og 238 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Wizz Air
Wizz Air
Wizz Air
Wizz Air
Wizz Air
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
LOT-Polish Airlines
Lufthansa
Scandinavian Airlines

Fly til Polen

Skal du fly til Polen eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Polen. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Polen eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Polen eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg avbestille flyet mitt til Polen som følge av COVID-19?
Mange av flyselskapene gir deg nå mer fleksibilitet på grunn av COVID-19. Du finner detaljert informasjon om endring og avbestilling av en flyreise i kundeserviceportalen vår. Det er også en god idé å bli godt kjent med vilkårene og betingelsene til de forskjellige flyselskapene innen du kjøper billett.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Polen med fleksible regler for endring?
På Expedia har vi funnet frem til vår indre turner for at vi skal kunne tilby deg de mest fleksible flybillettene der ute. Bare marker i ruten <<Ingen gebyrer for endring>> like nedenfor <<Fleksible regler for endring>> for å få frem den perfekte flyturen til Polen.
Hvilke generelle råd finnes for de som reiser til Polen under COVID-19?
COVID-19 har påvirket hvordan verden fungerer, også i forbindelse med reiser. Med tipsene nedenfor kan du enklere sette deg inn i de nye utfordringene og forberede deg på oppholdet i Polen.

 • Undersøk om det er noen reiserestriksjoner der du reiser fra eller dit du skal, innen du bestiller. Du bør i tillegg sjekke om du må følge noen regler ved ankomst, som for eksempel at du må installere en sporingsapp på mobilen.
 • Mange steder er det påbudt eller anbefalt å bruke munnbind, også i sikkerhetskontrollen. Vær klar over at kontrollørene kan be deg om å trekke ned munnbindet et øyeblikk for å kunne bekrefte identiteten din.
 • For å redusere faren for smitte må du lese av ombordstigningskortet i maskinen og så vise det til kontrolløren. Ikke gi boardingkortet (eller mobilen du har det på) til de flyplassansatte direkte.
 • Noen steder er det lov å ta med opptil 350 ml antibac i håndbagasjen. Dette må du i så fall ta ut av bagasjen for sjekk i sikkerhetskontrollen.
 • I sikkerhetskontrollen burde du fjerne alt fra lommene dine, for eksempel mobil, nøkler og mynter, og putte det i vesken i stedet for i boksen, så reduserer du antallet personer som tar på tingene.
 • Tar du med deg mat gjennom sikkerhetskontrollen, burde du plassere den for seg i gjennomsiktige poser på brettet. Da er det mindre sannsynlig at kontrolløren må gå gjennom håndbagasjen for å se på innholdet.

Hvilke selskaper flyr til Polen?
Det finnes mange selskaper som har flyvninger til Polen eller omegn. Her ser du noen av de mest kjente:

 • Wizz Air – 242 flyvninger i måneden til Polen eller omegn, inkludert 173 flyvninger til Gdansk (GDN-Lech Walesa) og 43 flyvninger til Krakow (KRK-Johannes Paul II - Balice) hver måned.
 • Norwegian Air Shuttle – 173 flyvninger i måneden til Polen eller omegn, inkludert 91 flyvninger til Krakow (KRK-Johannes Paul II - Balice) og 52 flyvninger til Gdansk (GDN-Lech Walesa) hver måned.
 • Ryanair – 73 flyvninger i måneden til Polen eller omegn, inkludert 43 flyvninger til Krakow (KRK-Johannes Paul II - Balice) og 30 flyvninger til Gdansk (GDN-Lech Walesa) hver måned.

Hvordan finner jeg billige billetter til Polen?
En av de enkleste måtene å finne billige billetter til Polen på er å være fleksibel med reisedatoene sine. Søk etter fly, og velg deretter <<Fleksible datoer>> over treffene for å se prisene på datoene i nærheten. Beste pris til Polen de siste sju dagene var 238 kr. Bestiller du god tid i forveien, får du ofte enda bedre tilbud.
Hvor mye koster en flyreise til Polen?
Vi har sett mange billige billetter der ute i løpet av de siste sju dagene. For eksempel har fly tur-retur til Polen variert mellom 238 kr og 238 kr. Enkelte reisende har vært så heldige at de har funnet flybilletter én vei med avgang fra Sandefjord (TRF) til bare 119 kr.
Hvilke flyplasser er mest populære å lande på i Polen?
Skal du fly til Polen, kan du velge blant flere store flyplasser. Dette er noen av dem:

 • Warszawa (WAW-Frederic Chopin) – 4834 flyvninger per måned.
 • Krakow (KRK-Johannes Paul II - Balice) – 1994 flyvninger per måned.
 • Gdansk (GDN-Lech Walesa) – 1613 flyvninger per måned.

Hva er prisen på en flybillett til Polen?
Flybilletter til Polen lå på mellom 238 kr og 238 kr de siste sju dagene. Normalt får du en bedre pris jo tidligere du bestiller.
I hvilke måneder er det rimeligst å reise til Polen?
Februar er et bra valg hvis du er på utkikk etter rimelige flybilletter til Polen. Merk at det vanligvis er dyrest i sommerferien og rundt jul.
Hvor lang tid tar det å fly til Polen?
Tiden det tar, avhenger hovedsakelig av hvor du reiser fra. Du kan ta en titt på denne listen over de mest populære rutene til Polen for å se hva du kan vente deg.

 • Fra Bergen (BGO-Flesland) til Warszawa (WAW-Frederic Chopin): 2 t og 10 min
 • Fra Sandefjord (TRF-Torp) til Warszawa (WAW-Frederic Chopin): 1 t og 45 min
 • Fra Oslo (OSL-Gardermoen) til Warszawa (WAW-Frederic Chopin): 2 t

Hva er de beste tingene å gjøre i Polen?

 • Begynn oppholdet ditt i Polen i den spennende byen Krakow. Det er massevis å gjøre her – fra store severdigheter som Markedsplassen til mat, shopping, underholdning og mye annet.
 • Krakow er kjent for å ha et maritimt klima. Før du drar kan det være en god idé å sjekke hva slags vær du kan vente deg under oppholdet ditt. Uansett om det er sol eller regn, er det smart å være godt forberedt.
 • Rundt 75 km sørøst for Krakow ligger Nowy Sacz, som også er verdt et besøk. De største severdighetene omfatter Det kongelige slottet, som du ikke bør gå glipp av.

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Polen på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Polen.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Polen som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Polen, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Polen!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Polen under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Polen tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Polen, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.

Populære flyvninger til Polen

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Wizz Air