Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

De beste leiebiltilbudene i Chicago

Vis alle leiebiler i Chicago

Gode tilbud på leiebiler i Chicago

Chicago er den tredje største byen i USA, og den ligger i delstaten Illinois ved Lake Michigan. Chicago er en storby med et hav av muligheter for matopplevelser i verdensklasse, shopping, utrolige skyskrapere og museer. Med 33 strender og 552 parker er dette en storby som har en fantastisk kombinasjon av strand og by. En ferie til Chicago blir fort uforglemmelig.

Bilutleie Chicago – Det å leie bil i Chicago er enkelt og trygt. Bruker du Expedia.no vil du finne en billig leiebil i Chicago uten problemer, og som egner seg til de gode og brede veiene i USA. Dette er en storby som er veldig godt tilrettelagt for bilferie.

Leiebil på flyplassen

Den internasjonale flyplassen Chicago O’Hare har blitt kåret til den beste flyplassen i Nord- Amerika. Selv om den er en av de travleste flyplassene i verden, kan det være en fryd å fly til Chicago. Bilutleie i Chicago, og spesielt henting av bil på flyplassen, vil gi deg mange valgmuligheter blant store og små biler. Her finner du bil til familien, vennegjengen, kjæresteparturen eller til deg som er på forretningsreise. En stor fordel med å hente bilen på flyplassen, er å kunne kjøre direkte til ditt utvalgte hotell i Chicago, noe som er praktisk i en storby.

Utflukter i leiebilen

Selv om New York er blant favorittene av storbydestinasjoner å velge når man reiser til USA, har Chicago svært spennende opplevelser å by på. Hva mer kan man forvente i storbyen der Al Capone, The Untouchables, H.H. Holmes og The Chicago Mob vokste opp? Når du velger å leie bil i Chicago, og reiser på vinterstid, må ta du turen til skøytebanen i Millenium Park. Etter en skøyteøkt, kan du hoppe inn i din varme leiebil i Chicago for å beskytte deg mot den beryktede vinden som uler i storbyen. Du kan reise til Chicago når som helst på året, men vil du kjøre kabriolet og kjenne vinden i håret, er april til oktober de varmeste månedene.

Ta en kjøretur med den flotte, billige leiebilen i Chicago til Michigan Avenue. Her kan du shoppe kjente merker og fylle bagasjerommet med herlige godsaker. Det er en stor fordel med leiebil i Chicago, det er nemlig en stor by med mye å by på. Den største parken i Chicago er Lincoln Park, og her finner du opplevelser som imponerende idrettsbaner og en morsom dyrepark, med andre ord en suveren utflukt enten du er med familien, venner eller vil ta en hvilepause under forretningsreisen.

Willis Tower

Den største skyskraperen i USA ligger i Chicago, med sine 110 etasjer kan du ikke bare se hele Chicago by, men også over til andre stater. Alt dette gjør du på The Ledge, glassbalkongen som er åpen 365 dager i året. Med leiebil i Chicago får du sett mer av denne fantastiske og travle storbyen, og du kan i tillegg følge ditt eget tidsskjema.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Chicago

Hva er den beste prisen på leiebil i Chicago?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Chicago 527 kr.

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Chicago?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Chicago er 733 kr.

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Chicago?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Chicago?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Chicago

Utforsk Chicago med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!