Bilutleie i Chicago

Søk og sammenlign fra 34 bilfirmaer i Chicago

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Chicago

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Chicago
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Chicago?
I Chicago denne uken kunne du ha kjørt av gårde i en leiebil for kun per dag.
Kan jeg leie bil på Chicago, Illinois (ORD-O'Hare internasjonale flyplass)?
Ikke på selve Chicago, Illinois (ORD-O’Hare internasjonale flyplass). Du finner imidlertid flere leiebilselskaper nær terminalen. Du kan finne den perfekte bilen hos Thrifty, Routes Car Rental, Hertz, Avis og Budget.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Chicago?
Vi forstår at fleksibilitet på reisen er viktig. Derfor gir mange forskuddsbetalte bestillinger muligheten til full tilbakebetaling hvis du informerer oss minst seks timer før henting. Det kan være lurt å se gjennom avbestillingsreglene, da det finnes noen unntak. Hvis du ikke finner informasjonen der, kan du besøke vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Chicago?
Hold kostnadene lave med en økonomibil, kjør med stil i en premiumbil eller gå for noe midt imellom, som en mellomstor bil. Det er imidlertid vanskelig å slå en kompakt bil, som er det mest populære valget i Chicago. Disse bilene er enkle å kjøre og parkere, drivstoffeffektive og ypperlige hvis du skal til travle byer. Det er en oppgradering fra økonomiklassen, så du kan forvente litt bedre komfort og plass til en pris som ikke velter budsjettet.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Chicago?
Chicago er full av eventyr, men ikke begrens deg selv til bare ett sted. Lei en bil og legg ut på den åpne landeveien for å oppleve området. Her er noen forslag:

  • Ta turen til Milwaukee for å få et morsomt sightseeingeventyr. Ca. 130 km fra Chicago er det et stort antall interessante attraksjoner, som Milwaukee kunstmuseum.
  • Hvorfor ikke få med seg det beste South Bend har å by på også? En populær turistattraksjon i denne fargerike byen er blant annet Notre Dame Stadium, og South Bend ligger ca. 120 km fra Chicago.
  • Tar du turen til Fox Cities hager, ca. 280 km fra Chicago, kommer du deg ut og kan nyte den friske luften.

Hvorfor skal jeg leie bil i Chicago gjennom Expedia?
Du kan oppnå store besparelser hos Expedia. Uansett om du er på jakt etter noe til hele reiseselskapet eller bare to personer, kan du sammenligne tilbud fra 34 leiebilselskaper i Chicago. Med våre eksklusive tilbud og medlemspriser kan du finne den best mulige prisen. Kombiner leiebilen med hotell og fly for å spare ytterligere. Er du på utkikk etter ting å gjøre i Chicago, kan du dessuten legge til noen opplevelser og aktiviteter i pakkereisen senere.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Chicago hos Expedia?
Uansett hva slags type bil du ønsker, kan Expedia hjelpe deg med å få de beste prisene. Det er bare å sammenligne tilbudene fra de mest populære leverandørene og velge det alternativet som passer best for deg. Kunne du tenke deg å sette deg bak rattet med litt ekstra penger i feriekassen? Da kan du slå sammen bestillingen på leiebil i Chicago med bestillingene på hotell og flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Chicago?
Aldersgrensen er 21 år. Det finnes imidlertid noen aldersrelaterte krav du bør vite om før du reserverer leiebil i Chicago. Hvis du er en ung sjåfør, krever de fleste leverandører et ekstra gebyr per dag, og hvilke bilkategorier du kan leie, er ofte begrenset. Kostnaden og aldersgrensen kan imidlertid variere fra selskap til selskap, og derfor kan det være lurt å bruke litt tid på å sammenligne regler.
Hva trenger jeg for å leie bil i Chicago?
Det aller viktigste er gyldig førerkort og kredittkort i samme navn. Leiebilselskaper tilbyr deg også forsikring, noe som er valgfritt. Du må imidlertid legge frem bevis på alternativ forsikring hvis du ikke vil kjøpe den. Sørg for at du sjekker betingelsene og vilkårene i avtalen for å unngå problemer.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Chicago?
Den laveste prisen for en leiebil i Chicago de siste sju dagene var kun per dag. Den nest beste prisen som ble tilbudt, var .
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Chicago?
Ja, det kan du. Vi samarbeider med pålitelige leiebilselskaper som tilbyr langtidsutleie av ulike typer biler. Gå til siden vår for leiebiler for langtidsleie, og oppdag hver krik og krok av Chicago – og andre steder!
Hvor kan jeg leie bil i Chicago hvis jeg er under 25?
Dette avhenger av bilutleiebyråene i Chicago. De har ofte ulike aldersgrenser. Hvis du har funnet noen som leier ut biler til sjåfører under 25, skal du vite at mange krever ekstra gebyrer. Finn ut hva det er snakk om, før du henter nøklene til bilen.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Chicago?
Ikke glem å lese nøye gjennom leverandørens vilkår og betingelser før du bestemmer deg, så får du svar på alt du lurer på om forsikring og leiebil.