Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Chicago

Vis alle leiebiler i Chicago

Gode tilbud på leiebiler i Chicago

Chicago er den tredje største byen i USA, og den ligger i delstaten Illinois ved Lake Michigan. Chicago er en storby med et hav av muligheter for matopplevelser i verdensklasse, shopping, utrolige skyskrapere og museer. Med 33 strender og 552 parker er dette en storby som har en fantastisk kombinasjon av strand og by. En ferie til Chicago blir fort uforglemmelig.

Bilutleie Chicago – Det å leie bil i Chicago er enkelt og trygt. Bruker du Expedia.no vil du finne en billig leiebil i Chicago uten problemer, og som egner seg til de gode og brede veiene i USA. Dette er en storby som er veldig godt tilrettelagt for bilferie.

Leiebil på flyplassen

Den internasjonale flyplassen Chicago O’Hare har blitt kåret til den beste flyplassen i Nord- Amerika. Selv om den er en av de travleste flyplassene i verden, kan det være en fryd å fly til Chicago. Bilutleie i Chicago, og spesielt henting av bil på flyplassen, vil gi deg mange valgmuligheter blant store og små biler. Her finner du bil til familien, vennegjengen, kjæresteparturen eller til deg som er på forretningsreise. En stor fordel med å hente bilen på flyplassen, er å kunne kjøre direkte til ditt utvalgte hotell i Chicago, noe som er praktisk i en storby.

Utflukter i leiebilen

Selv om New York er blant favorittene av storbydestinasjoner å velge når man reiser til USA, har Chicago svært spennende opplevelser å by på. Hva mer kan man forvente i storbyen der Al Capone, The Untouchables, H.H. Holmes og The Chicago Mob vokste opp? Når du velger å leie bil i Chicago, og reiser på vinterstid, må ta du turen til skøytebanen i Millenium Park. Etter en skøyteøkt, kan du hoppe inn i din varme leiebil i Chicago for å beskytte deg mot den beryktede vinden som uler i storbyen. Du kan reise til Chicago når som helst på året, men vil du kjøre kabriolet og kjenne vinden i håret, er april til oktober de varmeste månedene.

Ta en kjøretur med den flotte, billige leiebilen i Chicago til Michigan Avenue. Her kan du shoppe kjente merker og fylle bagasjerommet med herlige godsaker. Det er en stor fordel med leiebil i Chicago, det er nemlig en stor by med mye å by på. Den største parken i Chicago er Lincoln Park, og her finner du opplevelser som imponerende idrettsbaner og en morsom dyrepark, med andre ord en suveren utflukt enten du er med familien, venner eller vil ta en hvilepause under forretningsreisen.

Willis Tower

Den største skyskraperen i USA ligger i Chicago, med sine 110 etasjer kan du ikke bare se hele Chicago by, men også over til andre stater. Alt dette gjør du på The Ledge, glassbalkongen som er åpen 365 dager i året. Med leiebil i Chicago får du sett mer av denne fantastiske og travle storbyen, og du kan i tillegg følge ditt eget tidsskjema.

Utforsk Chicago

Utforsk Chicago med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!