Bilutleie i Chicago

Søk og sammenlign fra 34 bilfirmaer i Chicago

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Chicago

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Chicago
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Chicago per dag?
Du kan se frem til spennende bilturer i Chicago med leiepriser per dag fra denne uken.
Kan jeg leie bil på Chicago, Illinois (ORD-O'Hare internasjonale flyplass)?
Det finnes flere steder å leie en bil nær Chicago, Illinois (ORD-O’Hare internasjonale flyplass), men ingen av dem ligger på terminalen. De nærmeste alternativene er EZ, Advantage, National, Hertz og Thrifty.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Chicago?
Hvis du avbestiller minst seks timer før det planlagte hentetidspunktet, er mange forhåndsbetalte bestillinger kvalifiserte for full refusjon. Det er imidlertid ikke alle bestillinger dette er mulig for, så det er viktig at du setter deg inn i leieavtalen. Ta en titt på reiseplanen, eller besøk vår kundeservice for mer informasjon.
Hva slags biler kan jeg leie i Chicago?
Du kan velge mellom alt fra økonomibiler og store biler til premiumbiler. Den mest populære bilklassen i Chicago er imidlertid kompakte biler. Hvis du er ute etter en økonomisk og liten bil, men ikke for liten, er denne kategorien et perfekt valg. Det er også enkelt å manøvrere i trafikkerte gater med en av disse. Kompakte biler har litt bedre plass enn økonomiske biler, og de er godt egnet for par og familier på et begrenset budsjett.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Chicago?
Når du har vært innom alle de interessante severdighetene i Chicago, er det enda mer å oppdage i det omkringliggende området. Start leiebilen, legg kofferten i bagasjerommet, og kjør avgårde. Her er noen bilturer som er midt i blinken for deg:

  • Milwaukee ligger rundt 130 km fra Chicago. Velkjente turistattraksjoner som Milwaukee kunstmuseum bør være øverst på listen din når du er her.
  • Ca. 200 km unna ligger Madison, som også er et populært reisemål blant reisende. Du må ikke gå glipp av University of Wisconsin-Madison mens du er i byen. Denne attraksjonen er en av grunnene til at folk elsker denne fine byen.
  • Fox Cities hager ligger ca. 280 km unna Chicago og er et av de nydeligste naturområdene i regionen. Her kan du utforske omgivelsene og nyte den friske luften.

Hvorfor skal jeg leie bil i Chicago gjennom Expedia?
Med medlemspriser, eksklusive tilbud og et fantastisk utvalg av leiebilselskaper er det enkelt å finne drømmebilen til en fantastisk pris hos Expedia. Du kan sammenligne biler fra opptil 34 leiebilselskaper i Chicago, og hvis du kombinerer bestillingen av leiebil med flyreiser og hoteller til en pakkereise, kan du spare enda mer.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Chicago hos Expedia?
Det er lett å finne et riktig bra tilbud hos Expedia. Det er bare å velge bil, datoer samt hente- og leveringssteder. Deretter kan du sammenligne priser fra de mest anerkjente leverandørene. Du kan spare enda mer ved å slå sammen bestillingen av leiebil i Chicago med overnatting eller flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Chicago?
Du må være minst 21 år for å leie bil i Chicago. Unge sjåfører kan kanskje bare leie noen bilkategorier, for eksempel økonomi- og kompaktbiler. Aldersgrensen er vanligvis høyere for større biler som SUV-er. Mange leiebilselskaper krever dessuten ekstra betaling hvis sjåføren er ung. Sjekk reglene før du bestiller, og legg til eventuelle ekstra kostnader i budsjettet.
Hva trenger jeg for å leie bil i Chicago?
De fleste leiebilselskaper krever følgende: et gyldig førerkort og kredittkort i ditt navn. Hvis du ikke vil bruke leverandørens forsikring, kreves det også dokumentasjon på egen forsikring. Les avtalen nøye, så du vet hva du trenger for å hente nøklene.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Chicago?
Ifølge prisene de siste sju dagene var den laveste dagsprisen for en billig leiebil i Chicago . Den nest beste prisen var per dag.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Chicago?
Expedia gjør det enkelt å finne en rimelig leiebil for langtidsleie i Chicago. Bare gå til vår side for langtidsleie av biler og oppgi informasjonen din for å gå gjennom alle mulighetene du har.
Hvor kan jeg leie bil i Chicago hvis jeg er under 25?
Noen leiebilselskaper i Chicago er villige til å leie ut biler til sjåfører under 25, mens andre ikke er det. Aldersgrensene varierer fra leverandør til leverandør, så det er best å finne ut av dette på forhånd. Du bør også sjekke om det kreves ekstra betaling. Noen leiebilselskaper legger nemlig til et tilleggsgebyr for unge sjåfører mellom 21 og 24 år. Du må alltid sjekke betingelsene og vilkårene, så du vet hva du kan forvente.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Chicago?
Alt kommer an på hvilken type bil du ender opp med å velge, alderen din og mange andre hensyn. Undersøk leverandørens vilkår og betingelser for forsikringen før du tar en avgjørelse.