Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i Orlando

Orlando er en spennende by som gjerne omtales som verdens hovedstad for fornøyelsesparker. Selv om det går an å komme seg rundt med offentlige transportmidler, er det gjerne langt enklere å utforske byen med en bil, og det kan således være en god idé å leie en bil i Orlando.

Det finnes nok av muligheter for å leie en leiebil i Orlando i forbindelse med en ferie eller forretninger. Uavhengig av hva slags type bil du foretrekker, kan du finne en billig leiebil i Orlando på Expedia. Drar du hit reiser du mest sannsynlig med fly til Miami, husk da at flyplassen er et ypperlig sted å finne en leiebil ettersom dem fleste bilutleie firmaer holder til her.

Lei en bil i Orlando for å komme deg lettere rundt mellom attraksjonene

Orlando har en rekke attraksjoner som du kan oppleve, som blant annet Walt Disney World, Universal Orlando og SeaWorld. I tillegg kan byen by på gode shoppingmuligheter, og det arrangeres dessuten interessante messer og konferanser her. Satser du på å leie en bil i Orlando, kan du lettere komme deg rundt mellom de ulike stedene i Orlando og legge opp dagene som det passer best for deg. Reiser du med små barn og/eller med mye bagasje, kan du dessuten slippe stresset og maset som følger med når du er avhengig av offentlige transportmidler.

Utforsk områder utenfor Orlando med en leiebil

Selv om det er nok å se og gjøre i Orlando, finnes det en rekke områder rundt byen også som det er verdt å utforske. Det går busser til flere destinasjoner rundt omkring i Florida fra Orlando, og det arrangeres også organiserte bussturer for turister, men om du vil oppleve de ulike stedene i ditt eget tempo og ha muligheten til å stoppe på veien for å ta bilder, kan det lønne seg å leie en leiebil i Orlando. Du kan for eksempel dra til en av de mange delstatsparkene i nærheten, som Big Tree Park, hvor du finner utmerkede piknikmuligheter og det som hevdes å være USAs eldste tre. Eller hva med å ta en tur ut til kysten og ta deg en forfriskende dukkert i havet eller sole deg i noen timer på en vakker sandstrand?

Det finnes dessuten noen internasjonalt kjente attraksjoner utenfor Orlando som du lett kan komme deg til og fra med en leiebil fra et overnattingssted i Orlando. To eksempler på dette er romfartssenteret Kennedy Space Center, som ligger rundt 80 kilometer øst for Orlando sentrum, og fornøyelsesparken LEGOLAND, som befinner seg ca. 80 kilometer sørøst for Orlando.

Det har aldri vært enklere å leie bil i Orlando

Uansett hva du foretrekker å se og hva opplegget ditt er mens du befinner deg i Orlando, kan du leie en bil fra flere steder her, og du har et godt utvalg hva gjelder tilgjengelige hente- og leveringssteder for bilen din. På Expedia tilbys du billig leie av bil i Orlando, og du kan enkelt og greit velge de alternativene som passer best for deg.

Husk også at du kan bruke Expedia til å finne et hotell i Orlando, her finner du mange rimelige tilbud, og du kan finne det hotellet som passer deg best. Planlegger du å fly til Orlando, finner du også gode tilbud på reiser til Orlando, hvor hotell og fly er inkludert

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Orlando

Hva er den beste prisen på leiebil i Orlando?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Orlando .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Orlando?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Orlando er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Orlando?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Orlando?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Orlando

Utforsk Orlando med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!