Bilutleie i Orlando

Søk og sammenlign fra 27 bilfirmaer i Orlando

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Orlando

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Orlando
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Orlando per dag?
Den laveste daglige prisen for en leiebil i Orlando denne uken var . Leier du bil, får du fleksibiliteten til å dra til de attraksjonene du synes virker mest spennende.
Kan jeg leie bil på Orlando, Florida (MCO-Orlando internasjonale flyplass)?
Enterprise og EZ Rent-A-Car ligger ikke langt fra Orlando, Florida (MCO-Orlando internasjonale flyplass). Etter at du har landet, tar det ikke lang tid før du kan kjøre av gårde.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Orlando?
Noen ganger hender det at ting skjer og planer endres. Derfor gir vi full tilbakebetaling for de fleste forkuddsbetalte bestillinger hvis du varsler oss seks timer i forkant av hentetidspunktet. Sørg for å lese nøye gjennom leiebilavtalen, da det er enkelte unntak. Hvis du ikke finner informasjonen der, kan du besøke vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Orlando?
Det er bare å velge og vrake. Reiser du med familien, kan en mellomstor eller stor bil være et godt valg, og er du ute etter litt luksus, bør du vurdere en premiumbil. Du kan også velge en økonomibil, som er den mest bestilte leiebiltypen i Orlando. Denne rimelige biltypen kan kjøre langt på literen og er ideell for par, enslige reisende og andre som ikke krever så mye plass. Økonomibiler er særlig godt egnet for kjøring i by, da de er enkle å manøvrere og parkere på trange parkeringsplasser.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Orlando?
Orlando byr på mye moro, men ikke bli på ett sted hele tiden. Lei en bil og legg ut på den åpne landeveien for å utforske andre ting i nærheten. Ta en titt på disse forslagene:

  • Daytona Beach ligger omtrent 85 km fra Orlando. Velkjente turistattraksjoner som Daytona internasjonale speedway-bane bør være høyt på listen din når du først er her.
  • Ca. 100 km unna ligger Ocala, som også er en favoritt blant mange reisende. Du må få med deg Appleton kunstmuseum når du først er her. Denne attraksjonen er en av grunnene til at folk elsker å bli en stund i denne byen.
  • Dra til Hugh Taylor Birch statspark for å få en dag i naturen. Du kan for eksempel ta med en piknikkurv og bare lade batteriene. Avstanden fra Orlando er 290 km.

Hvorfor skal jeg leie bil i Orlando gjennom Expedia?
Noen av de beste tilbudene på leiebil kan du få på Expedia. Uansett om du foretrekker en kompakt bil eller en stor SUV, finner du det du ser etter, hos en av våre 27 leverandører i Orlando. Våre spesialtilbud, bonusordninger og medlemspriser gir deg muligheten til å få mest mulig ut av reisebudsjettet ditt. Hvis du vil spare enda mer, kan du kombinere bestillingene dine i en pakkereise. Legg til overnatting eller flyreiser (eller begge deler) i bestillingen av leiebil, og få store rabatter.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Orlando hos Expedia?
Sjekk ut anmeldelser og vurderinger fra andre kunder, velg bilen du foretrekker, og sammenlign tilbudene fra de ledende bilutleiefirmaene. Expedia gjør det lett å finne fantastiske priser på leiebil. Kombiner bestillingen av leiebil i Orlando med bestilling av fly og hotell, og legg ut på tur med litt ekstra å rutte med.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Orlando?
I Orlando må sjåfører være 21 år eller eldre for å bestille leiebil. Unge sjåfører må imidlertid regne med flere restriksjoner og ekstra gebyrer. Mange leverandører krever nemlig et ekstra daglig gebyr i tillegg til prisen for leie av bilen. Dette skal være med på å dekke ulykkesrisikoen. Selv om mange typer biler (som kompaktbiler og mellomstore biler) er tilgjengelige for unge sjåfører, får yngre som regel ikke leie større biler eller SUV-er.
Hva trenger jeg for å leie bil i Orlando?
Det er lett å leie bil i Orlando. Det eneste du trenger, er gyldig førerkort og et kredittkort i samme navn. Når du har funnet den perfekte leiebilen, bør du lese vilkårene før du skal hente bilen for å sørge for at det ikke er noe mer som kreves.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Orlando?
Orlando har hatt noen svært fornøyde leiebilsjåfører den siste tiden. De daglige prisene de siste sju dagene har vært så lave som og .
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Orlando?
Det stemmer, og det som er bra, er at utleiebyråene ofte tilbyr lavere priser jo lenger du leier. Se på våre tilbud for langtidsleie i Orlando for å gjøre et kupp.
Hvor kan jeg leie bil i Orlando hvis jeg er under 25?
Noen leiebilselskaper i Orlando er villige til å leie ut biler til sjåfører under 25, mens andre ikke er det. Aldersgrensene varierer fra leverandør til leverandør, så det er best å finne ut av dette på forhånd. Du bør også sjekke om det kreves ekstra gebyrer. Noen leverandører legger nemlig til et tilleggsgebyr for unge kunder mellom 21 og 24 år. Du må alltid lese betingelsene og vilkårene, så du vet hva du kan forvente.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Orlando?
Først og fremst bør du bestemme deg for bilklasse, så bør du lese over leverandørens vilkår og betingelser for leiebilforsikringen for å se om den passer for deg.