Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Orlando

Vis alle leiebiler i Orlando

Gode tilbud på leiebiler i Orlando

Orlando er en spennende by som gjerne omtales som verdens hovedstad for fornøyelsesparker. Selv om det går an å komme seg rundt med offentlige transportmidler, er det gjerne langt enklere å utforske byen med en bil, og det kan således være en god idé å leie en bil i Orlando.

Det finnes nok av muligheter for å leie en leiebil i Orlando i forbindelse med en ferie eller forretninger. Uavhengig av hva slags type bil du foretrekker, kan du finne en billig leiebil i Orlando på Expedia. Drar du hit reiser du mest sannsynlig med fly til Miami, husk da at flyplassen er et ypperlig sted å finne en leiebil ettersom dem fleste bilutleie firmaer holder til her.

Lei en bil i Orlando for å komme deg lettere rundt mellom attraksjonene

Orlando har en rekke attraksjoner som du kan oppleve, som blant annet Walt Disney World, Universal Orlando og SeaWorld. I tillegg kan byen by på gode shoppingmuligheter, og det arrangeres dessuten interessante messer og konferanser her. Satser du på å leie en bil i Orlando, kan du lettere komme deg rundt mellom de ulike stedene i Orlando og legge opp dagene som det passer best for deg. Reiser du med små barn og/eller med mye bagasje, kan du dessuten slippe stresset og maset som følger med når du er avhengig av offentlige transportmidler.

Utforsk områder utenfor Orlando med en leiebil

Selv om det er nok å se og gjøre i Orlando, finnes det en rekke områder rundt byen også som det er verdt å utforske. Det går busser til flere destinasjoner rundt omkring i Florida fra Orlando, og det arrangeres også organiserte bussturer for turister, men om du vil oppleve de ulike stedene i ditt eget tempo og ha muligheten til å stoppe på veien for å ta bilder, kan det lønne seg å leie en leiebil i Orlando. Du kan for eksempel dra til en av de mange delstatsparkene i nærheten, som Big Tree Park, hvor du finner utmerkede piknikmuligheter og det som hevdes å være USAs eldste tre. Eller hva med å ta en tur ut til kysten og ta deg en forfriskende dukkert i havet eller sole deg i noen timer på en vakker sandstrand?

Det finnes dessuten noen internasjonalt kjente attraksjoner utenfor Orlando som du lett kan komme deg til og fra med en leiebil fra et overnattingssted i Orlando. To eksempler på dette er romfartssenteret Kennedy Space Center, som ligger rundt 80 kilometer øst for Orlando sentrum, og fornøyelsesparken LEGOLAND, som befinner seg ca. 80 kilometer sørøst for Orlando.

Det har aldri vært enklere å leie bil i Orlando

Uansett hva du foretrekker å se og hva opplegget ditt er mens du befinner deg i Orlando, kan du leie en bil fra flere steder her, og du har et godt utvalg hva gjelder tilgjengelige hente- og leveringssteder for bilen din. På Expedia tilbys du billig leie av bil i Orlando, og du kan enkelt og greit velge de alternativene som passer best for deg.

Husk også at du kan bruke Expedia til å finne et hotell i Orlando, her finner du mange rimelige tilbud, og du kan finne det hotellet som passer deg best. Planlegger du å fly til Orlando, finner du også gode tilbud på reiser til Orlando, hvor hotell og fly er inkludert

Utforsk Orlando

Utforsk Orlando med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!