Bilutleie i Orlando

Søk og sammenlign fra 27 bilfirmaer i Orlando

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Orlando

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Orlando
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Orlando per dag?
Den laveste daglige prisen for en leiebil i Orlando denne uken var . Leier du bil, får du fleksibiliteten til å dra til de attraksjonene du synes virker mest spennende.
Kan jeg leie bil på Orlando, Florida (MCO-Orlando internasjonale flyplass)?
Når du har landet på Orlando, Florida (MCO-Orlando internasjonale flyplass), er det bare å sette kursen mot Enterprise eller EZ Rent-A-Car, som holder til like i nærheten. Før du vet ordet av det, kan du kjøre av sted og oppleve alt Orlando har å by på.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Orlando?
Vi er klar over at ting kan endre seg på kort varsel. Derfor har du ofte rett på refusjon for forskuddsbetalte bestillinger hvis du avbestiller minimum seks timer før henting av bilen. Leiebilreglene bør inneholde all informasjonen du behøver. Hvis du ikke ser svaret der, er vår kundeservice tilgjengelig døgnet rundt.
Hva slags biler kan jeg leie i Orlando?
Liten størrelse, men store fordeler. Biler i økonomiklassen er det mest populære valget i Orlando. De er enkle å parkere og manøvrere, noe som er ideelt hvis du skal kjøre i byen. Denne typen leiebil kjører også langt på literen, så det er billig å reise rundt. Er du på utkikk etter en større bil, kan du ta en titt på våre mellomstore, store og premiumbiler.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Orlando?
Det er mye å gjøre i Orlando, men drar du enda lenger, kan du oppleve mye mer. Bestill en leiebil for å brumme rundt i hele regionen i ditt eget tempo. Du bør legge til disse rutene på listen din:

  • Daytona Beach ligger 80 km fra Orlando. Velkjente severdigheter som Daytona internasjonale speedway-bane fortjener en plass på listen din når du er her.
  • Hvorfor ikke utforske det beste Gainesville har å by på også? En stor severdighet er University of Florida, og Gainesville ligger 150 km fra Orlando.
  • Manatpark ligger ca. 210 km unna Orlando og er et av de flotteste naturområdene i regionen. Det er bare å utforske omgivelsene og nyte den friske luften.

Hvorfor skal jeg leie bil i Orlando gjennom Expedia?
Hvis du er ute etter pålitelig bilutleie i Orlando, kommer du ikke utenom Expedia. Med våre eksklusive tilbud og medlemspriser kan du få tak i et skikkelig bra tilbud, og med 27 bilutleiefirmaer å velge mellom har du rikelig med muligheter. Hvis du vil spare enda mer, kan du kombinere bestillingene dine i en pakkereise. Med alt fra bilutleie og ferieboliger til flyreiser, hoteller og opplevelser gjør vi det lekende lett for deg å organisere eventyret ditt.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Orlando hos Expedia?
Å finne det beste tilbudet på bilutleie i Orlando er ingen sak hos Expedia. Velg bilen du vil ha, legg til et par detaljer og sammenlign priser fra de ledende leiebilselskapene. Hvorfor ikke legge til hoteller og flyreiser i bestillingen? Du kan oppnå enda større besparelser ved å sette sammen bestillingene dine til en pakke.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Orlando?
Minstealderen for å bestille leiebil i Orlando er 21 år. Mange leverandører krever dessuten ekstra gebyrer for unge sjåfører, så sjekk dette før bestilling, og ta høyde for ekstra kostnader. Det kan også være restriksjoner for hva slags type biler unge sjåfører kan leie. Noen selskaper leier for eksempel kun ut økonomibiler og mellomstore biler. Vilkårene kan imidlertid variere fra selskap til selskap, så du bør lese all informasjonen.
Hva trenger jeg for å leie bil i Orlando?
Før du kan sette deg bak rattet i Orlando, trenger du et gyldig førerkort og kredittkort. Vil du ikke benytte deg av leverandørens forsikring, må du også legge frem bevis på at du har egen forsikring. Slike regler kan variere, så du bør lese betingelsene og vilkårene i kontrakten før du velger utleiebyrå.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Orlando?
De to laveste dagsprisene i Orlando de siste sju dagene var og . Det kan kalles et skikkelig kupp!
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Orlando?
Ta en titt på siden vår for langtidsleie av biler og oppgi informasjonen din for å bestille en bil som passer for deg. Enten du holder deg i Orlando eller vil utforske omegn, vil Expedia hjelpe deg med å finne en leiebil til en rimelig pris.
Hvor kan jeg leie bil i Orlando hvis jeg er under 25?
Om det er mulig å leie en bil i Orlando hvis du er under 25, avhenger ofte av leiebilselskapet du velger. Enkelte leverandører krever et ekstra gebyr for kunder mellom 21 og 24 år, mens andre ikke krever noe ekstra betaling for denne aldersgruppen. Sørg for at du leser betingelsene og vilkårene til det aktuelle leiebilselskapet for å slippe å få en dyr overraskelse ved henting.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Orlando?
Husk å se gjennom leverandørens vilkår og betingelser før du velger forsikring, så får du all informasjonen du ønsker om leiebilforsikring.