Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i San Francisco

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i San Francisco
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i San Francisco?
Budsjettvennlige leiebiler koster fra per dag i San Francisco, basert på denne ukens priser. Med priser som dette gjør vi det enkelt å kjøre av gårde for en rimelig penge.
Kan jeg leie bil på San Francisco, CA (SFO-San Francisco internasjonale flyplass)?
Når du har ankommet San Francisco, CA (SFO-San Francisco internasjonale flyplass), er det bare å sette kursen mot Airport Van Rental eller Hertz, som holder til like i nærheten. Før du vet ordet av det, kan du sette deg i leiebilen din og oppleve alt San Francisco har å by på.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i San Francisco?
Ta det med ro. Du vil sannsynligvis få full refusjon hvis du informerer oss minimum seks timer i forkant av det planlagte hentetidspunktet. Bestillingsbekreftelsen din inneholder informasjon om dette, og du finner også informasjon i vår kundeserviceportal. Ikke alle forskuddsbetalte bestillinger kvalifiserer for en refusjon, så det kan være lurt å sjekke leieavtalen for bilen.
Hva slags biler kan jeg leie i San Francisco?
Fylte gater og små parkeringsplasser er ikke et problem for en økonomibil, som er den mest populære leiebiltypen i San Francisco. Bak rattet i en av disse bilene kan du manøvrere rundt i trafikken uten problemer. Disse små bilene er pålitelig, rimelige og har god drivstofføkonomi, så du får mye for pengene. Men du kan selvfølgelig utforske San Francisco i nesten alle slags leiebiler, og kompakte, mellomstore og store biler er andre alternativer du kan vurdere.
Hvor kan jeg dra på biltur fra San Francisco?
Det er mye både å se og gjøre i San Francisco, men drar du enda lenger, kan du oppleve enda mer. Bestill en leiebil for å dra på biltur i hele regionen i ditt eget tempo. Du bør legge til disse rutene på listen din:

  • Ta turen til Santa Cruz for å få et spennende sightseeingeventyr. Omtrent 95 km fra San Francisco er det flere interessante attraksjoner, som Santa Cruz Beach Boardwalk.
  • Hvorfor ikke utforske noe av det beste Santa Clara har å by på også? En stor attraksjon i denne livlige byen er California’s Great America, og Santa Clara ligger rundt 65 km fra San Francisco.
  • Tar du turen til Glacier Point, ca. 250 km fra San Francisco, kommer du deg ut i naturen og kan nyte den friske luften.

Hvorfor skal jeg leie bil i San Francisco gjennom Expedia?
Du kan oppnå store besparelser hos Expedia. Uansett om du er på utkikk etter noe til hele reiseselskapet eller bare to personer, kan du søke blant tilbudene fra 32 leiebilselskaper i San Francisco. Med våre medlemspriser og eksklusive tilbud kan du enkelt finne den lavest mulige prisen. Kombiner leiebilen med hotell og fly for å spare enda mer. Er du på utkikk etter ting å gjøre i San Francisco, kan du dessuten legge til noen opplevelser og aktiviteter i pakken senere.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i San Francisco hos Expedia?
Expedia gjør det raskt og enkelt å sammenligne gebyrer, priser og leiebilselskaper samt sjekke kundeanmeldelser. Slå sammen bestillingen av leiebil i San Francisco med hotell eller flyreise for å spare enda mer.
Hvor gammel må man være for å leie bil i San Francisco?
Du må vanligvis være 21 år eller eldre i San Francisco. Merk at de fleste leiebilselskaper krevet et ekstra gebyr ved ung alder. Sjekk dette før du bestiller, ettersom reglene kan variere fra leverandør til leverandør. Ønsker du å leie en luksusbil eller noe større, som en SUV, må nok sjåføren være eldre enn 21.
Hva trenger jeg for å leie bil i San Francisco?
Nesten alle leiebilselskaper krever disse to tingene: gyldig førerkort og kredittkort. Hvis du ikke vil bruke selskapets forsikring, kreves det også dokumentasjon på egen forsikring. Les nøye gjennom avtalen, så du vet hva du trenger når du skal hente bilen.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i San Francisco?
Vi har kikket på prisene de siste sju dagene og ser dagspriser så lave som . Den nest beste prisen for å leie bil i San Francisco var per dag.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i San Francisco?
Ja, så du trenger ikke å bestille den samme leiebilen på nytt halvveis i ferien. Besøk siden vår for langtidsleie av biler og oppgi reisedatoene dine for å bestille en bil som du kan bruke i over en måned.
Hvor kan jeg leie bil i San Francisco hvis jeg er under 25?
Noen leverandører i San Francisco er villige til å leie ut biler til sjåfører som er under 25 år gamle, og andre ikke. Aldersgrensene varierer fra leverandør til leverandør, så det er best å finne ut av dette på forhånd. Du bør også sjekke om det kreves ekstra gebyrer. Noen leverandører legger nemlig til et tilleggsgebyr for unge sjåfører som er mellom 21 og 24 år gamle. Les alltid gjennom betingelsene og vilkårene, så du slipper overraskende kostnader.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i San Francisco?
Vilkårene for leiebilforsikring varierer veldig ut fra en rekke faktorer, inkludert alder på sjåføren og type bil. Pass på å lese over leverandørens vilkår og betingelser før du bestemmer deg for noe.