Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

De beste leiebiltilbudene i San Francisco

Vis alle leiebiler i San Francisco

Gode tilbud på leiebiler i San Francisco

Leiebil San Francisco

Bilutleie San Francisco – San Francisco er en av USAs mange storbyer, og den ligger flott til på vestkysten, et stykke nord for Los Angeles. Det er store avstander i USA, også i byene, noe som gjør det svært praktisk å ha bil når man er på ferie i San Francisco. Heldigvis er det ikke mangel på steder hvor man kan leie bil i San Francisco!

Når du har tatt avgjørelsen om å ordne deg med en leiebil, er det neste punktet på listen å finne en bra bil til en gunstig pris. Bruker du søkeverktøyet på Expedia.no vil du ikke ha problemer med å finne en billig leiebil i San Francisco på en enkel måte.

Leie bil på flyplassen

Når du setter deg på et fly til San Francisco, lander du etter mange timer i luften og flere mellomlandinger på San Francisco internasjonale lufthavn. Flyplassen ligger et lite stykke sør for sentrum, og du bruker omtrent 15 minutter på strekningen med bil. Alle de store selskapene som driver med bilutleie har kontor på flyplassen i San Francisco, så det kan være lurt å avtale at leiebilen skal hentes på flyplassen. Med egen bil kan du kjøre rett til ditt utvalgte hotell i San Francisco, uten å måtte tenke på tog- og busstider.

Hvilken leiebil bør du velge?

San Francisco er en ordentlig storby, og i storbyer er det ofte flere biler enn det er parkeringsplasser. Det kan derfor vært lurt å velge en mindre leiebil, siden du enklere finner parkering samt sparer penger på leieprisen. Valget av bil avhenger selvfølgelige også på reisefølget ditt, og reiser du med hele familien er det nok lurt å velge en større bil som leiebil i San Francisco. Uansett hvilken biltype du til slutt bestemmer deg for, vil du på Expedia.no være sikret en god pris på bilen.

Spennende attraksjoner i San Francisco

Det er utrolig mye å se i San Fransciso, og du rekker neppe å få med deg alt den første turen din. Det er imidlertid en del attraksjoner som er et must første gang du besøker byen. Siden du har tilgang til leiebil, kan du starte med å kjøre over den verdensberømte Golden Gate-broen , for deretter å ta båten til det berømte fengselet Alcatraz, hvor blant annet filmen The Rock ble spilt inn. Når du har gjort unna disse to attraksjonene, er det mange spennenende museer du kan besøke i byen. Ripleys Believe It Or Not Museum er et morsomt og underholdende museum som egner seg spesielt godt for de som reiser med barn. Et annet flott museum er Musee Mechanique, som stiller ut en samling gamle spilleautomater.

Havnen

San Francisco er kjent for havneområdet sitt, og med leiebil i San Francisco kommer du deg raskt dit. Havnen er delt inn i Pier 1 til Pier 45. Fergeterminalen ligger ved Pier 1, mens du ved Pier 45 blant annet finner Musee Mechanique, som vi nevnte ovenfor. Det er også mange koselige restauranter og kafeer langs havnen, så sett av en dag til å utforske dette koselige området.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i San Francisco

Hva er den beste prisen på leiebil i San Francisco?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i San Francisco 398 kr.

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i San Francisco?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i San Francisco er 514 kr.

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet San Francisco?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i San Francisco?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk San Francisco

Utforsk San Francisco med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!