Bilutleie i San Francisco

Søk og sammenlign fra 32 bilfirmaer i San Francisco

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i San Francisco

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i San Francisco
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i San Francisco?
De daglige leieprisene var så lave som denne uken. Med sånne priser er det rimelig å komme seg rundt i San Francisco for å besøke attraksjonene.
Kan jeg leie bil på San Francisco, CA (SFO-San Francisco internasjonale flyplass)?
Når du ankommer San Francisco, CA (SFO-San Francisco internasjonale flyplass), er det bare å sette kursen mot Airport Van Rental eller Hertz, som begge ligger like i nærheten. Før du vet ordet av det, kan du sette deg i leiebilen din og oppleve alt San Francisco har å by på.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i San Francisco?
Ta det med ro. Du kvalifiserer sannsynligvis for full refusjon hvis du informerer oss minimum seks timer i forkant av det avtalte hentetidspunktet. Bestillingsbekreftelsen din inneholder informasjon om dette, og du finner også informasjon i vår kundeserviceportal. Ikke alle forskuddsbetalte bestillinger kvalifiserer for en refusjon, så du bør se gjennom leieavtalen.
Hva slags biler kan jeg leie i San Francisco?
Travle bygater og små parkeringsplasser er ingen sak for en økonomibil, som er den mest etterspurte typen leiebil i San Francisco. Bak rattet i en av disse bilene kan du kjøre rundt i trafikken uten problemer. Disse små bilene er rimelige, pålitelige og har et lavt drivstofforbruk, så du får mye for pengene. Men du kan selvfølgelig utforske San Francisco i nesten alle typer leiebiler, og kompakte, store og premiumbiler er andre alternativer du kan vurdere.
Hvor kan jeg dra på biltur fra San Francisco?
San Francisco kan friste med mye moro, men ikke bli på ett sted hele tiden. Skaff deg en leiebil og legg ut på den åpne landeveien for å utforske andre deler av området. Ta en titt på disse forslagene:

  • I San Jose finner du Winchester Mystery House og mange andre interessante severdigheter. Det er rundt 70 km til San Francisco.
  • Hvorfor ikke utforske alt Santa Clara har å by på også? En uforglemmelig turistattraksjon er California’s Great America, og Santa Clara ligger omtrent 60 km fra San Francisco.
  • Reis til Sjøelefantkoloni for å få en dag i naturen. Du kan for eksempel ta med en piknikkurv og bare lade batteriene. Avstanden fra San Francisco er ca. 260 km.

Hvorfor skal jeg leie bil i San Francisco gjennom Expedia?
Hvis du er på jakt etter pålitelig bilutleie i San Francisco, kommer du ikke utenom Expedia. Med våre medlemspriser og eksklusive tilbud kan du finne et skikkelig bra tilbud, og med 32 bilutleiefirmaer å velge blant har du rikelig med muligheter. Hvis du vil spare enda mer, kan du kombinere bestillingene dine i en pakkereise. Med alt fra bilutleie og ferieboliger til flyreiser, hoteller og opplevelser gjør vi det enkelt for deg å organisere ferien din.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i San Francisco hos Expedia?
Å få tak i det beste tilbudet på bilutleie i San Francisco er utrolig enkelt hos Expedia. Velg biltype, legg til et par detaljer og sammenlign tilbud fra de mest pålitelige leverandørene. Hvorfor ikke legge til flyreiser og hoteller i bestillingen? Du får adgang til store besparelser ved å sette sammen bestillingene dine til en pakke.
Hvor gammel må man være for å leie bil i San Francisco?
Du må være 21 år eller eldre for å kunne leie bil i San Francisco. Unge sjåfører kan kanskje bare leie noen typer biler, for eksempel økonomibiler og mellomstore biler. Det er vanligvis høyere aldersgrenser for større biler som SUV-er. Mange selskaper krever dessuten ekstra gebyrer for unge sjåfører. Sjekk reglene før du bestiller, og ta høyde for eventuelle ekstra gebyrer i reisebudsjettet.
Hva trenger jeg for å leie bil i San Francisco?
Du trenger et gyldig førerkort og kredittkort i ditt navn. Vil du ikke benytte deg av selskapets forsikring? I så fall er det sannsynlig at du må legge frem bevis på at du har egen forsikring. Reglene kan variere fra selskap til selskap, så les nøye gjennom avtalen.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i San Francisco?
Med leiepriser fra så lite som og per dag i San Francisco de siste sju dagene kommer du deg på motorveien før du vet ordet av det.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i San Francisco?
Ja, så du slipper å bestille den samme leiebilen på nytt halvveis i ferien. Klikk deg til siden vår for langtidsleie av biler og oppgi informasjonen din for å reservere en bil som er din så lenge du vil.
Hvor kan jeg leie bil i San Francisco hvis jeg er under 25?
Om du kan leie bil i San Francisco hvis du er under 25 år, avhenger ofte av leiebilbyrået du velger. Noen utleieleverandører krever ekstra betaling for kunder mellom 21 og 24 år, mens andre ikke krever noe ekstra for denne aldersgruppen. Sørg for at du leser betingelsene og vilkårene til det aktuelle leiebilselskapet for å unngå dyre overraskelser når du skal hente nøklene.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i San Francisco?
Først bør du bestemme deg for leiebil, så bør du se nøye på leverandørens vilkår og betingelser for leiebilforsikringen for å se om den passer for deg.