Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i San Francisco

Vis alle leiebiler i San Francisco

Gode tilbud på leiebiler i San Francisco

Leiebil San Francisco

Bilutleie San Francisco – San Francisco er en av USAs mange storbyer, og den ligger flott til på vestkysten, et stykke nord for Los Angeles. Det er store avstander i USA, også i byene, noe som gjør det svært praktisk å ha bil når man er på ferie i San Francisco. Heldigvis er det ikke mangel på steder hvor man kan leie bil i San Francisco!

Når du har tatt avgjørelsen om å ordne deg med en leiebil, er det neste punktet på listen å finne en bra bil til en gunstig pris. Bruker du søkeverktøyet på Expedia.no vil du ikke ha problemer med å finne en billig leiebil i San Francisco på en enkel måte.

Leie bil på flyplassen

Når du setter deg på et fly til San Francisco, lander du etter mange timer i luften og flere mellomlandinger på San Francisco internasjonale lufthavn. Flyplassen ligger et lite stykke sør for sentrum, og du bruker omtrent 15 minutter på strekningen med bil. Alle de store selskapene som driver med bilutleie har kontor på flyplassen i San Francisco, så det kan være lurt å avtale at leiebilen skal hentes på flyplassen. Med egen bil kan du kjøre rett til ditt utvalgte hotell i San Francisco, uten å måtte tenke på tog- og busstider.

Hvilken leiebil bør du velge?

San Francisco er en ordentlig storby, og i storbyer er det ofte flere biler enn det er parkeringsplasser. Det kan derfor vært lurt å velge en mindre leiebil, siden du enklere finner parkering samt sparer penger på leieprisen. Valget av bil avhenger selvfølgelige også på reisefølget ditt, og reiser du med hele familien er det nok lurt å velge en større bil som leiebil i San Francisco. Uansett hvilken biltype du til slutt bestemmer deg for, vil du på Expedia.no være sikret en god pris på bilen.

Spennende attraksjoner i San Francisco

Det er utrolig mye å se i San Fransciso, og du rekker neppe å få med deg alt den første turen din. Det er imidlertid en del attraksjoner som er et must første gang du besøker byen. Siden du har tilgang til leiebil, kan du starte med å kjøre over den verdensberømte Golden Gate-broen , for deretter å ta båten til det berømte fengselet Alcatraz, hvor blant annet filmen The Rock ble spilt inn. Når du har gjort unna disse to attraksjonene, er det mange spennenende museer du kan besøke i byen. Ripleys Believe It Or Not Museum er et morsomt og underholdende museum som egner seg spesielt godt for de som reiser med barn. Et annet flott museum er Musee Mechanique, som stiller ut en samling gamle spilleautomater.

Havnen

San Francisco er kjent for havneområdet sitt, og med leiebil i San Francisco kommer du deg raskt dit. Havnen er delt inn i Pier 1 til Pier 45. Fergeterminalen ligger ved Pier 1, mens du ved Pier 45 blant annet finner Musee Mechanique, som vi nevnte ovenfor. Det er også mange koselige restauranter og kafeer langs havnen, så sett av en dag til å utforske dette koselige området.

Utforsk San Francisco

Utforsk San Francisco med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!