Hoteller Spania

Søk etter hotell i Spania


  Hvorfor bestille hos Expedia?

  • Expedias Prismatch
  • Flere enn 321 000 hoteller over hele verden
  • Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer
  • Mer enn 11 millioner gjesteanmeldelser

  Hotellguide for Spania

  Hotell Spania: Spania har lenge vært et meget populært reisemål for nordmenn, både på grunn av det gode klimaet og de mange spennende byer i landet. Det er en avslappende og god atmosfære i landet, og massevis å se for turister. Du kan selv velge om du vil besøke en storby med herlig storbyatmosfære, som Madrid og Barcelona, en strandby eller en av de gamle historiske byene. Enten du er på jakt etter romantiske hoteller, familiehoteller, strandhoteller eller forretningshoteller vil du finne det perfekte hotellet for deg i Spania.

  Når du skal bestille hotell i Spania er det lurt å benytte seg av Expedia, for å få sikret en så god pris på hotellrommet som mulig.

  Vis mer

  Generelt om hoteller i Spania

  Det er stor variasjon i typen overnattingssteder i Spania. Hotellene er ofte laget med tanke på turisme og drevet av større selskaper. Et alternativ er et mindre familiedrevet sted, som ofte kalles for ”hostal” i Spania. Dette kan ikke sammenlignes med et hostel her hjemme. Hostel kalles ”pension” i Spania, og er det rimeligste alternativet for overnatting – ofte populært blant ryggsekkturister. Prismessig er hotellene i Spania generelt en god del billigere enn det du må betale i Norge.

  Storbyer i Spania

  Madrid er hovedstaden i Barcelona, og er en ordentlig storby med en rekke kunstmuseer i verdensklassen og to veldige gode fotballag. Hotellutvalget i byen er svært godt, og det er mange alternativer å velge mellom i hele stjernesjiktet. Velg selv om du vil bo på et billig hotell i Madrid med 1 stjerne eller unne deg et luksushotell med 5 stjerner. Madrid ligger omtrent midt i Spania og har derfor ikke noen kystlinje, så har du et ønske om å kose deg på stranden er byen du kan lese mer om nedenfor et alternativ.

  Barcelona er den andre storbyen i Spania, og dette er nok kanskje den aller mest populære byen for nordmenn å reise til i Europa. Barcelona er en by som har alt: storbyatmosfære, strandlinje, fantastiske attraksjoner, utrolige severdigheter og et av verdens beste fotballag. Det er spesielt én person som har satt sitt preg på byen, og det er Antoni Gaudi. Det er han som står bak katedralen La Sagrada Familia, som er byens mest besøkte attraksjon. Også i Barcelona er det mange flotte museer og parker, som Picasso-museet og Parc Güell. Det er et meget godt utvalg av hoteller i byen, så du vil ikke ha problemer med å finne et hotellrom.

  Strandliv i Spania

  Selv om Barcelona kan by på sol og strand, er det andre byer i Spania med enda flottere strender. Costa Blanca og Costa del Sol er fylt med rene turistbyer, hvor hovedfokus er avslapping og ferie. Malaga er en annen by med lang strandlinje, men stranden er ikke blant Spanias beste. Dersom du vil prøve å finne en strand som ikke er så preget av turisme, er Costa Verde på nordkysten et godt alternativ.

  Småbyopplevelser i Spania

  I tillegg til de store byene, er det en rekke koselige småbyer rundt om i Spania. Det skal faktisk ganske mye til å finne en småby som ikke er både vakker og har en vennlig lokalbefolkning. De mest populære småbyene for turister er ”de hvite byene” i Andalucia, som er området helt sør i Spania.

  Hotellbestilling: Spania

  Søk etter et hotell i Spania. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Spania ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det strøket du foretrekker i Spania.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Spania. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Spania for dine datoer.

  Expedia tilbyr også bestilling av fly til Spania. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Spania.

  Skjul
  Hoteller i Spania
  Hoteller i Spania

  Hoteller i Barcelona (og omegn)

  Hotel Granados 83 - Hoteller i Barcelona
  Rating: 4.0 Stars

  Hotel Granados 83

  Enrique Granados 83, Barcelona - Kart
   
   
  "Superb design hotel "
  Very nice, cool hotel. Minimalistic design, great roof terrace for the suites. Laid back very friendly employees. Good location in a nice and quiet area, but only 3 mins walk to Rambla Catalunya and 5 mins to Passeig Gracia. Definitely had a great stay.
  Reisende fra Oslo
  Dette hotellet boutique ligger i Eixample og 10 minutters gange unna Hospital Clinic og Casa Mila. Dessuten ligger Casa …Mer
  Hotel Denit Barcelona - Hoteller i Barcelona
  Rating: 3.0 Stars

  Hotel Denit Barcelona

  Carrer d'Estruc, 24-26, Barcelona - Kart
   
   
  "Bra beliggenhet "
  Fin beliggenhet med kort vei til flybuss og annen kollektivtransport. Et steinkast unna hovedgaten, gamlebyen og det er mange severdigheter innen gangavstand. Hotellet er enkelt og litt slitt. Vrldig trivelig personale.
  Reisende fra Oslo
  Dette hotellet ligger i Ciutat Vella og 5 minutters gange unna Palau de la Musica Catalana og Placa de Catalunya. Dessuten …Mer
  H10 Catalunya Plaza - Hoteller i Barcelona
  Rating: 3.0 Stars

  H10 Catalunya Plaza

  Placa Catalunya, 7, Barcelona - Kart
   
   
  "Beste plassering i Barcelona"
  Veldig enkelt men koselig hotell midt i smørøyet av Barcelona. Koselig å kunne forsyne seg med cava i resepsjonen. Ingen utsikt fra rommet og heisen streiket til tider. Men rommet var moderne, rent og koselig. Godt å komme inn og slappe av fra folkemengden utenfor. Frokost var ikke inkludert og skulle man kjøpe var det en stiv pris. Gjorde det en morgen og den var ikke verdt pengene (lite omløp på maten). Da var det bedre å nyte en frokost på en av de mange spisestedene rett utenfor.
  Reisende fra Oslo
  Dette hotellet er forretningsvennlig og ligger i Eixample-området i Barcelona, i nærheten av Placa Catalunya, Palau de la …Mer

  Hoteller i Madrid (og omegn)

  Room Mate Mario - Hoteller i Madrid
  Rating: 2.0 Stars

  Room Mate Mario

  Calle de Campomanes, 4, Madrid - Kart
   
   
  Dette hotellet ligger i Gran Vía og 10 minutters gange unna Plaza de Isabel II, Plaza Mayor og Det kongelige slott. Dessuten …Mer
  First Hotel Petit Palace San Bernardo - Hoteller i Madrid
  Rating: 4.0 Stars

  First Hotel Petit Palace San Bernardo

  San Bernardo 3, Madrid - Kart
   
   
  "Fantastico"
  This hotel is right in the middel of Madrid centrum. The staff are friendly and understand english. We will go back here. No noise.
  Charlotte fra Stavanger
  Dette hotellet er familievennlig og ligger i den historiske bydelen i Madrid og 5 minutters gange unna Plaza de Santo Domingo …Mer
  Hotel Intur Palacio San Martin - Hoteller i Madrid
  Rating: 4.0 Stars

  Hotel Intur Palacio San Martin

  Plaza San Martin, 5, Madrid - Kart
   
   
  "Sentralt hotell"
  Meget bra beliggenhet, med svært serviceinnstilt personale.
  Reisende fra Sandnes
  Dette hotellet boutique ligger i Gran Vía og 10 minutters gange unna Plaza de San Martin, Plaza Mayor og Det kongelige slott …Mer

  Hoteller i Málaga

  First Hotel Petit Palace Plaza Málaga - Hoteller i Malaga
  Rating: 4.0 Stars

  First Hotel Petit Palace Plaza Málaga

  Calle Nicasio Calle, 3, Malaga - Kart
   
   
  "oase midt i gamlebyen. "
  Stille og rolig hotell midt i gamlebyen og ved gågata Larios. Flott frokostbuffet. Svært stille inn mot bakgård!
  En reisende
  Dette hotellet ligger i Centro og få skritt unna Fuente de Genova og Málaga katedral. Dessuten ligger Málaga amfiteater og …Mer
  Vincci Seleccion Posada del Patio - Hoteller i Malaga
  Rating: 5.0 Stars

  Vincci Seleccion Posada del Patio

  Pasillo Santa Isabel no. 7, Malaga - Kart
   
   
  "Et nydelig hotell i nærheten av det meste"
  Perfekt hotell for oss, rett ved siden av handlegate, 15 min å gå til jernbanestasjon og shopping senter, og ca 20 min å gå til stranden, basseng på taket med bassenghåndkle og bar. Nydelig frokost der vi kunne velge både fra buffeen eller meny. Stort bibliotek, spennende lite museum i kjeller og stilig bar. Stort luftig rom med gode senger, stort bad. Og vi fikk små gaver fra hotellet hver kveld. Vi kjedet oss ikke ett sekund og ønsker å dra tilbake
  Reisende fra Norge
  Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Centro og 10 minutters gange unna Museo de Artes y Costumbres Populares og Málaga …Mer
  Sallés Hotel Málaga Centro - Hoteller i Malaga
  Rating: 4.0 Stars

  Sallés Hotel Málaga Centro

  Marmoles 6, Malaga - Kart
   
   
  "Sentral med rolig beliggenhet "
  Supert beliggende hotell for å oppleve Malaga en langhelg. Rolig nabolag også lite å høre til andre hotell gjester. Gode senger. Litt trangt soverom, men veldig romslig bad. Hyggelig og effektivt personale.
  En reisende
  Dette hotellet ligger i Centro og 10 minutters gange unna Museo de Artes y Costumbres Populares og Málaga katedral. Dessuten …Mer