Hoteller Spania

Søk etter hotell i Spania


  Hvorfor bestille hos Expedia?

  • Expedias Prismatch
  • Flere enn 321 000 hoteller over hele verden
  • Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer
  • Mer enn 11 millioner gjesteanmeldelser

  Hotellguide for Spania

  Hotell Spania: Spania har lenge vært et meget populært reisemål for nordmenn, både på grunn av det gode klimaet og de mange spennende byer i landet. Det er en avslappende og god atmosfære i landet, og massevis å se for turister. Du kan selv velge om du vil besøke en storby med herlig storbyatmosfære, som Madrid og Barcelona, en strandby eller en av de gamle historiske byene. Enten du er på jakt etter romantiske hoteller, familiehoteller, strandhoteller eller forretningshoteller vil du finne det perfekte hotellet for deg i Spania.

  Når du skal bestille hotell i Spania er det lurt å benytte seg av Expedia, for å få sikret en så god pris på hotellrommet som mulig.

  Vis mer

  Generelt om hoteller i Spania

  Det er stor variasjon i typen overnattingssteder i Spania. Hotellene er ofte laget med tanke på turisme og drevet av større selskaper. Et alternativ er et mindre familiedrevet sted, som ofte kalles for ”hostal” i Spania. Dette kan ikke sammenlignes med et hostel her hjemme. Hostel kalles ”pension” i Spania, og er det rimeligste alternativet for overnatting – ofte populært blant ryggsekkturister. Prismessig er hotellene i Spania generelt en god del billigere enn det du må betale i Norge.

  Storbyer i Spania

  Madrid er hovedstaden i Barcelona, og er en ordentlig storby med en rekke kunstmuseer i verdensklassen og to veldige gode fotballag. Hotellutvalget i byen er svært godt, og det er mange alternativer å velge mellom i hele stjernesjiktet. Velg selv om du vil bo på et billig hotell i Madrid med 1 stjerne eller unne deg et luksushotell med 5 stjerner. Madrid ligger omtrent midt i Spania og har derfor ikke noen kystlinje, så har du et ønske om å kose deg på stranden er byen du kan lese mer om nedenfor et alternativ.

  Barcelona er den andre storbyen i Spania, og dette er nok kanskje den aller mest populære byen for nordmenn å reise til i Europa. Barcelona er en by som har alt: storbyatmosfære, strandlinje, fantastiske attraksjoner, utrolige severdigheter og et av verdens beste fotballag. Det er spesielt én person som har satt sitt preg på byen, og det er Antoni Gaudi. Det er han som står bak katedralen La Sagrada Familia, som er byens mest besøkte attraksjon. Også i Barcelona er det mange flotte museer og parker, som Picasso-museet og Parc Güell. Det er et meget godt utvalg av hoteller i byen, så du vil ikke ha problemer med å finne et hotellrom.

  Strandliv i Spania

  Selv om Barcelona kan by på sol og strand, er det andre byer i Spania med enda flottere strender. Costa Blanca og Costa del Sol er fylt med rene turistbyer, hvor hovedfokus er avslapping og ferie. Malaga er en annen by med lang strandlinje, men stranden er ikke blant Spanias beste. Dersom du vil prøve å finne en strand som ikke er så preget av turisme, er Costa Verde på nordkysten et godt alternativ.

  Småbyopplevelser i Spania

  I tillegg til de store byene, er det en rekke koselige småbyer rundt om i Spania. Det skal faktisk ganske mye til å finne en småby som ikke er både vakker og har en vennlig lokalbefolkning. De mest populære småbyene for turister er ”de hvite byene” i Andalucia, som er området helt sør i Spania.

  Hotellbestilling: Spania

  Søk etter et hotell i Spania. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Spania ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det strøket du foretrekker i Spania.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Spania. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Spania for dine datoer.

  Expedia tilbyr også bestilling av fly til Spania. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Spania.

  Skjul
  Hoteller i Spania
  Hoteller i Spania

  Hoteller i Barcelona (og omegn)

  Hotel Granados 83 - Hoteller i Barcelona
  Rating: 4.0 Stars

  Hotel Granados 83

  Enrique Granados 83, Barcelona - Kart
   
   
  "Superb design hotel "
  Very nice, cool hotel. Minimalistic design, great roof terrace for the suites. Laid back very friendly employees. Good location in a nice and quiet area, but only 3 mins walk to Rambla Catalunya and 5 mins to Passeig Gracia. Definitely had a great stay.
  Reisende fra Oslo
  Dette hotellet boutique ligger i Barcelona sentrum og 10 minutters gange unna Hospital Clinic og Casa Mila. Dessuten ligger …Mer
  Hotel Denit Barcelona - Hoteller i Barcelona
  Rating: 3.0 Stars

  Hotel Denit Barcelona

  Carrer d'Estruc, 24-26, Barcelona - Kart
   
   
  "sentralt, rent og komfortabelt"
  sentralt og nære rambla og placa catalonia. Vi bor der gjerne igjen! Ikke støy fra gatene, da det ligger i en smalgate mellom rambla og placa catalonia :) små, men ok rom. Frokosten anbefaler jeg at dere spiser ute, den er ikke inkl i rommet og koster 7 euro, noe den ikke er verdt. Gå heller på cafe catalonia i nærhetenm og spis frokosten ute :) by the way, Vi forlovet oss her 29.04.13 :)))) på rom nr 12!!!!! Vi kommer garantert tilbake :)))))
  Monika fra Trondheim, Norge
  Dette hotellet ligger i Ciutat Vella og 5 minutters gange unna Palau de la Musica Catalana og Placa de Catalunya. Dessuten …Mer
  H10 Catalunya Plaza - Hoteller i Barcelona
  Rating: 3.0 Stars

  H10 Catalunya Plaza

  Placa Catalunya, 7, Barcelona - Kart
   
   
  "Beste plassering i Barcelona"
  Veldig enkelt men koselig hotell midt i smørøyet av Barcelona. Koselig å kunne forsyne seg med cava i resepsjonen. Ingen utsikt fra rommet og heisen streiket til tider. Men rommet var moderne, rent og koselig. Godt å komme inn og slappe av fra folkemengden utenfor. Frokost var ikke inkludert og skulle man kjøpe var det en stiv pris. Gjorde det en morgen og den var ikke verdt pengene (lite omløp på maten). Da var det bedre å nyte en frokost på en av de mange spisestedene rett utenfor.
  Reisende fra Oslo
  Dette hotellet er forretningsvennlig og ligger i Eixample-området i Barcelona, i nærheten av Placa Catalunya, Palau de la …Mer

  Hoteller i Madrid (og omegn)

  Room Mate Mario - Hoteller i Madrid
  Rating: 2.0 Stars

  Room Mate Mario

  Calle de Campomanes, 4, Madrid - Kart
   
   
  Dette hotellet ligger i Gran Vía og 10 minutters gange unna Plaza de Isabel II, Plaza Mayor og Det kongelige slott. Dessuten …Mer
  First Hotel Petit Palace San Bernardo - Hoteller i Madrid
  Rating: 4.0 Stars

  First Hotel Petit Palace San Bernardo

  San Bernardo 3, Madrid - Kart
   
   
  "Fantastico"
  This hotel is right in the middel of Madrid centrum. The staff are friendly and understand english. We will go back here. No noise.
  Charlotte fra Stavanger
  Dette hotellet er familievennlig og ligger i den historiske bydelen i Madrid og 5 minutters gange unna Plaza de Santo Domingo …Mer
  Hotel Intur Palacio San Martin - Hoteller i Madrid
  Rating: 4.0 Stars

  Hotel Intur Palacio San Martin

  Plaza San Martin, 5, Madrid - Kart
   
   
  "Sentralt hotell"
  Meget bra beliggenhet, med svært serviceinnstilt personale.
  Reisende fra Sandnes
  Dette hotellet boutique ligger i Gran Vía og 10 minutters gange unna Plaza de San Martin, Plaza Mayor og Det kongelige slott …Mer

  Hoteller i Sevilla

  First Hotel Petit Palace Marqués de Santa Ana - Hoteller i Seville
  Rating: 4.0 Stars

  First Hotel Petit Palace Marqués de Santa Ana

  Jimios 9-11, Seville - Kart
   
   
  "Koselig hotell med fantastisk belligenhet!"
  Fint hotell midt i gamlebyen ved restauranter, katedralen, Plaza Nuevo og mange severdigheter. Vi ankom med tog fra Malaga for å ikke ha bil i denne byen og det anbefales!
  Vibeke fra Moss
  Dette hotellet for romantiske reiser ligger i El Arenal og 5 minutters gange unna Capilla de San Onofre og La Giralda …Mer
  NH Sevilla Plaza de Armas - Hoteller i Seville
  Rating: 4.0 Stars

  NH Sevilla Plaza de Armas

  Calle Marques de Paradas, Seville - Kart
   
   
  Dette hotellet er familievennlig og ligger midt i hjertet av Sevilla og få skritt fra Plaza de Armas og Kunstmuseum. Dessuten …Mer
  Hotel Derby Sevilla - Hoteller i Seville
  Rating: 3.0 Stars

  Hotel Derby Sevilla

  Plaza del Duque de la Victoria, 13, Seville - Kart
   
   
  "Good hotel, centrally located."
  We stayed at the hotel for two days during our stay in Seville. The hotel is centrally located, a short walk from the Plaza de Espana and Seville Cathedral. The staff was friendly and the room was clean. Nice terrace on the top floor. The only negative was that the beds were a bit uncomfortable.
  En reisende
  Dette hotellet ligger i Historisk senter og 10 minutters gange unna Duque La Imperdible-teateret og Kunstmuseum. Dessuten …Mer