Hoteller Spania

Søk etter hotell i Spania


  Hvorfor bestille hos Expedia?

  • Expedias prismatch
  • Flere enn 321 000 hoteller over hele verden
  • Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer
  • Mer enn 11 millioner gjesteanmeldelser

  Hotellguide for Spania

  Hotell Spania: Spania har lenge vært et meget populært reisemål for nordmenn, både på grunn av det gode klimaet og de mange spennende byer i landet. Det er en avslappende og god atmosfære i landet, og massevis å se for turister. Du kan selv velge om du vil besøke en storby med herlig storbyatmosfære, som Madrid og Barcelona, en strandby eller en av de gamle historiske byene. Enten du er på jakt etter romantiske hoteller, familiehoteller, strandhoteller eller forretningshoteller vil du finne det perfekte hotellet for deg i Spania.

  Når du skal bestille hotell i Spania er det lurt å benytte seg av Expedia, for å få sikret en så god pris på hotellrommet som mulig.

  Vis mer

  Generelt om hoteller i Spania

  Det er stor variasjon i typen overnattingssteder i Spania. Hotellene er ofte laget med tanke på turisme og drevet av større selskaper. Et alternativ er et mindre familiedrevet sted, som ofte kalles for ”hostal” i Spania. Dette kan ikke sammenlignes med et hostel her hjemme. Hostel kalles ”pension” i Spania, og er det rimeligste alternativet for overnatting – ofte populært blant ryggsekkturister. Prismessig er hotellene i Spania generelt en god del billigere enn det du må betale i Norge.

  Storbyer i Spania

  Madrid er hovedstaden i Barcelona, og er en ordentlig storby med en rekke kunstmuseer i verdensklassen og to veldige gode fotballag. Hotellutvalget i byen er svært godt, og det er mange alternativer å velge mellom i hele stjernesjiktet. Velg selv om du vil bo på et billig hotell i Madrid med 1 stjerne eller unne deg et luksushotell med 5 stjerner. Madrid ligger omtrent midt i Spania og har derfor ikke noen kystlinje, så har du et ønske om å kose deg på stranden er byen du kan lese mer om nedenfor et alternativ.

  Barcelona er den andre storbyen i Spania, og dette er nok kanskje den aller mest populære byen for nordmenn å reise til i Europa. Barcelona er en by som har alt: storbyatmosfære, strandlinje, fantastiske attraksjoner, utrolige severdigheter og et av verdens beste fotballag. Det er spesielt én person som har satt sitt preg på byen, og det er Antoni Gaudi. Det er han som står bak katedralen La Sagrada Familia, som er byens mest besøkte attraksjon. Også i Barcelona er det mange flotte museer og parker, som Picasso-museet og Parc Güell. Det er et meget godt utvalg av hoteller i byen, så du vil ikke ha problemer med å finne et hotellrom.

  Strandliv i Spania

  Selv om Barcelona kan by på sol og strand, er det andre byer i Spania med enda flottere strender. Costa Blanca og Costa del Sol er fylt med rene turistbyer, hvor hovedfokus er avslapping og ferie. Malaga er en annen by med lang strandlinje, men stranden er ikke blant Spanias beste. Dersom du vil prøve å finne en strand som ikke er så preget av turisme, er Costa Verde på nordkysten et godt alternativ.

  Småbyopplevelser i Spania

  I tillegg til de store byene, er det en rekke koselige småbyer rundt om i Spania. Det skal faktisk ganske mye til å finne en småby som ikke er både vakker og har en vennlig lokalbefolkning. De mest populære småbyene for turister er ”de hvite byene” i Andalucia, som er området helt sør i Spania.

  Hotellbestilling: Spania

  Søk etter et hotell i Spania. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Spania ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det strøket du foretrekker i Spania.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Spania. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Spania for dine datoer.

  Expedia tilbyr også bestilling av fly til Spania. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Spania.

  Skjul
  Hoteller i Spania
  Hoteller i Spania

  Hoteller i Gran Canaria

  Radisson Blu Resort, Gran Canaria - Hoteller i Mogan
  Rating: 5.0 Stars

  Radisson Blu Resort, Gran Canaria

  Barranco de la Verga S/N, Mogan - Kart
   
   
  "Flott hotell, nydelige senger,nær strand, rolig."
  Alt er egentlig veldig bra. Maten , sengene , utsikten , god plass , stille og rolig , Veldig god plass , så det skulle ikke være nødvendig og holde av senger .
  Reisende fra Asker.
  Dette hotellet, som ligger ved strandpromenaden, befinner seg ved stranden i Arguineguín og 10 kilometer unna Puerto Rico …Mer
  AxelBeach Maspalomas - Hoteller i San Bartolome de Tirajana
  Rating: 3.0 Stars

  AxelBeach Maspalomas

  Avenida de Tirajana, 32, San Bartolome de Tirajana - Kart
   
   
  "Fint hotell i nærheten av kjøpesenter."
  Ok opplevelse, var der strort sett bare og sov. Kaffetrakteren virket også.
  En reisende
  Dette leilighetshotellet med et spa ligger i Playa del Inglés og 15 minutters gange unna Yumbo kjøpesenter, Maspalomas …Mer
  IFA Buenaventura Hotel - Hoteller i San Bartolome de Tirajana
  Rating: 3.0 Stars

  IFA Buenaventura Hotel

  C/Ganigo, 6 Plaza De Ansite, San Bartolome de Tirajana - Kart
   
   
  "Stort hotel med masse aktiviteter tidlig og sent"
  Tilbragte vinterferien på dettte hotellet med to tenåringsjenter. De elsket stedet, mye på grunn av aktivitetsteamet som skapte liv og røre rundt poolen fra kl. 10.30 om formiddagen og I bolker gjennom hele dagen og kvelden. Stor flott buffet restaurant hvor vi spiste frokost, og masse locale koselige restauranter I alle prisklasser. Uteområdet på hotellet var stort og flott, og det var nok solstoler og plasser til alle som matte ønske det, uansett hvor sent man kom ned. Selve rommet var litt slitt, og sengene var veldig harde!
  Reisende fra Oslo
  Dette hotellet er familievennlig og ligger i underholdningsområdet i San Bartolomé de Tirajana og 10 minutters gange unna …Mer

  Hoteller i Barcelona (og omegn)

  Hotel Granados 83 - Hoteller i Barcelona
  Rating: 4.0 Stars

  Hotel Granados 83

  Enrique Granados 83, Barcelona - Kart
   
   
  "Superb design hotel "
  Very nice, cool hotel. Minimalistic design, great roof terrace for the suites. Laid back very friendly employees. Good location in a nice and quiet area, but only 3 mins walk to Rambla Catalunya and 5 mins to Passeig Gracia. Definitely had a great stay.
  Reisende fra Oslo
  Dette hotellet boutique ligger i Barcelona sentrum og 10 minutters gange unna Hospital Clinic og Casa Mila. Dessuten ligger …Mer
  Hotel Denit Barcelona - Hoteller i Barcelona
  Rating: 3.0 Stars

  Hotel Denit Barcelona

  Carrer d'Estruc, 24-26, Barcelona - Kart
   
   
  "sentralt, rent og komfortabelt"
  sentralt og nære rambla og placa catalonia. Vi bor der gjerne igjen! Ikke støy fra gatene, da det ligger i en smalgate mellom rambla og placa catalonia :) små, men ok rom. Frokosten anbefaler jeg at dere spiser ute, den er ikke inkl i rommet og koster 7 euro, noe den ikke er verdt. Gå heller på cafe catalonia i nærhetenm og spis frokosten ute :) by the way, Vi forlovet oss her 29.04.13 :)))) på rom nr 12!!!!! Vi kommer garantert tilbake :)))))
  Monika fra Trondheim, Norge
  Dette hotellet ligger i Ciutat Vella og 5 minutters gange unna Palau de la Musica Catalana og Placa de Catalunya. Dessuten …Mer
  H10 Catalunya Plaza - Hoteller i Barcelona
  Rating: 3.0 Stars

  H10 Catalunya Plaza

  Placa Catalunya, 7, Barcelona - Kart
   
   
  "Beste plassering i Barcelona"
  Veldig enkelt men koselig hotell midt i smørøyet av Barcelona. Koselig å kunne forsyne seg med cava i resepsjonen. Ingen utsikt fra rommet og heisen streiket til tider. Men rommet var moderne, rent og koselig. Godt å komme inn og slappe av fra folkemengden utenfor. Frokost var ikke inkludert og skulle man kjøpe var det en stiv pris. Gjorde det en morgen og den var ikke verdt pengene (lite omløp på maten). Da var det bedre å nyte en frokost på en av de mange spisestedene rett utenfor.
  Reisende fra Oslo
  Dette hotellet er forretningsvennlig og ligger i Eixample-området i Barcelona, i nærheten av Placa Catalunya, Palau de la …Mer

  Hoteller i Mallorca

  Nixe Palace Hotel - Hoteller i Palma de Mallorca
  Rating: 5.0 Stars

  Nixe Palace Hotel

  Avenida Joan Miro 269, Palma de Mallorca - Kart
   
   
  "Hotellet ligger helt nede til stranden"
  Det eneste jeg ikke likte var at jeg hadde romm mot gaten.Anbefales ikke
  En reisende
  Dette hotellet ligger ved stranden i Cala Mayor, 0,3 kilometer unna Cala Mayor strand og 3,5 kilometer unna Castillo de …Mer
  Meliá Palas Atenea - Hoteller i Palma de Mallorca
  Rating: 4.0 Stars

  Meliá Palas Atenea

  Avinguda Gabriel Roca, 29, Palma de Mallorca - Kart
   
   
  "God opplevelse"
  Fint og sentralt hotell. God opplevelse. Passer for alle.
  En reisende
  Dette hotellet med et spa ligger på strandpromenaden og 2 kilometer unna Auditorium de Palma de Mallorca og Castillo de …Mer
  Lindner Golf & Wellness Resort Portals Nous - Hoteller i Calvia
  Rating: 4.0 Stars

  Lindner Golf & Wellness Resort Portals Nous

  C/ Arquitecto Francisco Casas, 18, Calvia - Kart
   
   
  Dette hotellet er familievennlig og ligger i nærheten av stranden i Calvià og 2 kilometer unna Jungle Parc Junior …Mer