Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i New York

Vis alle leiebiler i New York

Gode tilbud på leiebiler i New York

Leiebil i New York

New York kalles ofte bare ”The Big Apple” eller ”Byen som aldri sover”. Byen omtales av mange som verdens beste by, og det stemmer nok også på mange områder. Det er så utrolig mye å se og oppleve når du reiser til New York at det nesten er vanskelig å vite hvor man skal begynne. Én ting som i alle fall er sikkert, er at du ved å leie bil vil ha muligheten til å se hele New York – ikke bare Manhattan.

Det er ikke noe problem å få ordnet seg med leiebil i New York. Dersom du bestiller leiebil samtidig som du kjøper flybilletter til New York på Expedia.no, sparer du penger og kan hente leiebilen på flyplassen når du lander.

Du bør imidlertid være oppmerksom på at de fleste hoteller i New York ikke har egen parkeringsplass, iallfall ikke hotellene med tre stjerner eller færre. Siden det kan være veldig vanskelig å finne parkering sentralt i New York, kan det være lurt å bo på et hotell som tilbyr parkering dersom du vil ha tilgang til leiebil under oppholdet ditt.

Det er mange selskaper som driver med bilutleie sentralt i byen også, og det er ikke noe problem å leie en bil for noen timer eller en dag. Da slipper du i tillegg tenke på hvor du skal parkere når natten kommer sigende.

Opplevelser i New York

Det er utrolig mye å se på Manhattan, og det er nesten vanskelig å vite hvor man skal begynne. Visse attraksjoner må du imidlertid nesten bare få med deg hvis det er første gang du er i New York. Start med en tur ut til Frihetsgudinnen, det massive landemerket som ble gitt til USA i gave av Frankrike. Ta deretter en tur til toppen av Empire State Building, for flott utsikt ut over byen. Avslutt dagen med en piknik i Central Park – den massive grønne lungen midt på Manhattan.

Ut på eventyr i leiebil

I tillegg til at det er svært billig med leiebil i USA, gir det deg også mange muligheter. Du kan blant annet dra på dagsturer til andre steder i nærheten av New York – hvis du vil oppleve litt mer enn bare storbyen i løpet av oppholdet. Du har helt sikkert hørt om universitetet Yale. Dette universitetet ligger i New Haven, omtrent 130 km fra New York. Det er et eget museum på universitetet du kan besøke, som blant stiller ut en Gutenberg-bibel. New Haven er et mye roligere og mer sjarmerende sted enn Manhattan, og en tur hit kan være et lurt valg hvis du trenger en liten pause fra New York.

En annen by som bare ligger 150 km fra New York, er Philadelphia. Denne byen hadde en viktig rolle under dannelsen av det moderne USA, og i denne byen finner du den kjente attraksjonen ”Liberty Bell” – klokken som ringte hver gang patriotene vant et slag under revolusjonskrigen.

Utforsk New York

Utforsk New York med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!