Bilutleie i New York

Søk og sammenlign fra 33 bilfirmaer i New York

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i New York

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i New York
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i New York?
Denne uken var prisen for leiebiler i New York kun . Med sånne priser kommer du til å legge ut på landeveien i New York i en snasen leiebil på én, to, tre.
Kan jeg leie bil på Newark, NJ (EWR-Liberty internasjonale flyplass)?
Det finnes flere leiebilkontorer ikke langt fra Newark, NJ (EWR-Liberty internasjonale flyplass), men ingen av dem ligger på terminalen. Nærmeste alternativer er Thrifty, Hertz, Budget, Dollar og Alamo.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i New York?
Du behøver ikke å bekymre deg. Du vil sannsynligvis få full tilbakebetaling hvis du informerer oss minst seks timer før det planlagte hentetidspunktet. Bestillingsbekreftelsen din inneholder informasjon om dette, og du finner også informasjon i vår kundeserviceportal. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kvalifiserer for en tilbakebetaling, så det kan være lurt å se gjennom avbestillingsreglene for leiebilen.
Hva slags biler kan jeg leie i New York?
Hvis du har tenkt deg til populære byer, kan det være en god idé å tenke smått og velge en bil i økonomiklassen. Dette er den mest etterspurte biltypen i i New York. Disse bilene er lette å komme seg rundt med i travle gater og får plass på trange parkeringsplasser. De har også lavt drivstoffforbruk. Men det er ikke noe som hindrer deg i å tenke stort heller. Du kan sjekke ut våre mellomstore eller store biler hvis du vil ha ekstra benplass, og har du lyst på noe enda mer luksuriøst, er en av våre premiumbiler midt i blinken.
Hvor kan jeg dra på biltur fra New York?
Det er mye å finne på i New York, men drar du enda lenger, kan du oppleve mye mer. Lei en bil for å kjøre rundt i det omkringliggende området i ditt tempo. Du bør legge til disse fantastiske destinasjonene på reiselisten din:

  • I Philadelphia kan du utforske Liberty Bell, Philadelphia, Pennsylvania, De forente stater og mange andre interessante attraksjoner. Det er ca. 130 km til New York.
  • Neste stopp? Det må være Springfield, som ligger ca. 190 km unna. Naismith Memorial Basketball Hall of Fame er en lokal attraksjon du ikke vil gå glipp av.
  • Besøk Great Falls Park for å oppleve lokal natur. Du kan ta med matpakke eller en piknikkurv og bare nyte den friske luften. Avstanden fra New York er omtrent 340 km.

Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i New York hos Expedia?
Det er lett å finne et bra tilbud hos Expedia. Du behøver bare å velge favorittbil, datoer samt hente- og leveringssteder. Deretter kan du sammenligne tilbud fra de mest populære bilutleiefirmaene. Du kan oppnå enda større besparelser ved å slå sammen bestillingen av leiebil i New York med hotell eller flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i New York?
Leiebilreglene i New York krever at sjåfører er minst 18 år. Er du en ung sjåfør? Da kan det påløpe ekstra kostnader, og begrensninger kan gjelde. De fleste bilutleiebyråer krever nemlig et ekstra gebyr hvis man er ung, i tillegg til leiekostnaden. Én begrensning kan være hvilke biltyper yngre sjåfører har lov til å leie. Aldersgrensene kan variere fra leverandør til leverandør, så det kan være lurt å sjekke dette før bestilling.
Hva trenger jeg for å leie bil i New York?
Det er enkelt å leie bil i New York. Det du trenger, er egentlig bare gyldig førerkort og et kredittkort. Etter at du har funnet bilen du vil leie, bør du lese betingelsene og vilkårene før hentedatoen for å sørge for at det ikke er noe mer som kreves.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i New York?
Ifølge prisene de siste sju dagene var den laveste dagsprisen for å leie bil i New York . Den nest beste prisen var per dag.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i New York?
Du kan leie en bil i en måned eller lenger i New York, så det er bare å utvide ferien. Bare oppgi informasjonen din på siden vår for langtidsleie av biler for å finne den ideelle bilen.
Hvor kan jeg leie bil i New York hvis jeg er under 25?
Aldersgrensene kan variere fra bilutleiebyrå til bilutleiebyrå, og du bør finne ut av dette på forhånd. Har du funnet en leverandør i New York som leier ut til sjåfører under 25? Det er supert! Bare vær klar over at noen av dem krever ekstra betaling av sjåfører mellom 21 og 24 år. Du finner all den nødvendige informasjonen i vilkårene for hver leiebil du vurderer.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i New York?
Først bør du bestemme deg for bil, så bør du sjekke leverandørens vilkår og betingelser for leiebilforsikringen for å se om den passer for deg.