Bilutleie i New York

Søk og sammenlign fra 33 bilfirmaer i New York

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i New York

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i New York
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i New York?
Denne uken var prisen for leiebiler i New York nede i . Med priser som dette kommer du til å legge ut på veien i New York i en stilig leiebil før du vet ordet av det.
Kan jeg leie bil på New York, NY (JFK-John F. Kennedy int. Lufthavn)?
Ja, det kan du, og du har mange valgmuligheter. Når flyet har landet på New York, NY (JFK-John F. Kennedy int. Lufthavn), går du bare til leiebilskrankene på Federal Circle stasjon. Her kan du bestille fra kjente selskaper som Avis, National og Dollar. Hvis du vil ha noen flere alternativer, kan du også se hva som er tilgjengelig hos Enterprise og Budget.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i New York?
Ta det med ro. Du kvalifiserer sannsynligvis for full tilbakebetaling hvis du avbestiller minimum seks timer i forkant av det avtalte hentetidspunktet. Bestillingsbekreftelsen din inneholder informasjon om dette, og du finner også informasjon i vår kundeserviceportal. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kvalifiserer for en refusjon, så det kan være en god idé å se gjennom avbestillingsreglene.
Hva slags biler kan jeg leie i New York?
Kraftige SUV-er, lekre minibiler, luksusbiler … Sett deg bak rattet i den bilen du foretrekker! Økonomi er den foretrukne biltypen i New York. En økonomibil er smart, har lavt bensinforbruk og er enkel å parkere, noe som gjør den til en drøm å komme seg rundt med i travle bygater. Og det kanskje aller beste er at prisen er overkommelig. Det betyr at du får mer til overs som du kan bruke på andre ting, f.eks. å se så mye av reisemålet som overhodet mulig
Hvor kan jeg dra på biltur fra New York?
Når du har vært innom alle de interessante stedene i New York, er det enda mer å se i resten av regionen. Start leiebilen, sleng bagene i bagasjerommet, og legg i vei. Her er noen ruter som er midt i blinken for deg:

  • I Philadelphia finner du Liberty Bell, Philadelphia, Pennsylvania, De forente stater og mange andre spennende severdigheter. Det er ca. 130 km til New York.
  • Hvorfor ikke få med seg noe av det beste New Haven har å by på også? En populær turistattraksjon er blant annet Yale University, og New Haven ligger 110 km fra New York.
  • Drar du til Great Falls Park, omtrent 340 km fra New York, kommer du deg ut og kan nyte den friske luften.

Hvorfor skal jeg leie bil i New York gjennom Expedia?
Du kan spare mye hos Expedia. Uansett om du ser etter noe til hele reiseselskapet eller bare to personer, kan du søke blant tilbudene fra 33 leiebilselskaper i New York. Med våre eksklusive tilbud og rabatter kan du enkelt finne den lavest mulige prisen. Kombiner leiebilen med fly og hotell for å spare ytterligere. Er du på utkikk etter ting å gjøre i New York, kan du også legge til noen aktiviteter og opplevelser i pakkereisen senere.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i New York hos Expedia?
Ta en titt på vårt brede utvalg av leiebiler, les anmeldelser og sammenlign priser fra ledende byråer. Med noen få klikk kan Expedia hjelpe deg med å finne fantastiske priser på leiebilen. Hvis du allerede har bestilt fly eller hotell, kan du legge til bestillingen av leiebil i New York og spare enda mer.
Hvor gammel må man være for å leie bil i New York?
Minst 18 år. Det finnes imidlertid noen aldersrelaterte krav du bør være klar over før du reserverer leiebil i New York. Er du en ung sjåfør, krever de fleste leiebilselskaper et ekstra dagsgebyr, og hvilke biler du kan leie, er ofte begrenset. Gebyret og aldersgrensen kan imidlertid variere fra selskap til selskap, og derfor kan det være lurt å bruke litt tid på å sammenligne krav.
Hva trenger jeg for å leie bil i New York?
Du trenger et gyldig førerkort og kredittkort i samme navn. Vil du ikke benytte deg av selskapets forsikring? I så fall er det sannsynlig at du må legge frem bevis på at du har egen forsikring. Reglene kan variere fra leverandør til leverandør, så les nøye gjennom avtalen.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i New York?
Ut fra prisene de siste sju dagene kunne du ha hoppet inn i en leiebil for kun per dag. Den nest beste prisen i New York var .
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i New York?
Enten du bare skal utforske New York eller området rundt, er det enkelt å leie en bil over lenger tid via Expedia. Oppgi reisedatoer og hente-/leveringssted, så finner vi de rimeligste tilbudene på langtidsleie av biler.
Hvor kan jeg leie bil i New York hvis jeg er under 25?
Aldersgrensene kan variere fra bilutleiebyrå til bilutleiebyrå, og det er lurt å finne ut av dette på forhånd. Har du funnet et byrå i New York som leier ut til sjåfører under 25? Fantastisk! Bare vær obs på at noen av dem krever ekstra gebyrer av sjåfører mellom 21 og 24 år. Du finner all informasjonen du trenger, i vilkårene og betingelsene for hver leiebil du ser på.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i New York?
Ikke glem å se over leverandørens vilkår og betingelser før du bestiller forsikring, så får du svar på alt du lurer på angående forsikring og leiebil.