Billige flybilletter til Kroatia

De beste byene å besøke i Kroatia

Fly til Kroatia

Skal du fly til Kroatia eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Kroatia. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Kroatia eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Kroatia eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg avbestille flyet mitt til Kroatia som følge av COVID-19?
I disse dager er det mange av flyselskapene som gir deg mer fleksibilitet. Gå innom kundeserviceportalen vår for detaljert informasjon om hvordan du kan endre flyturen til Kroatia på grunn av COVID-19.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Kroatia med fleksible regler for endring?
Gjør et søk på rimelige flybilletter til Kroatia, og huk deretter av for <<Ingen gebyrer for endring>> rett nedenfor <<Fleksible regler for endring>>. Så enkelt er det. Vi vet at planene dine kan endre seg, og at det er viktig med fleksibilitet. Derfor kan du trygt bestille gjennom Expedia.
Hvilke generelle råd finnes for de som reiser til Kroatia under COVID-19?
Koronautbruddet har nok ført til en rekke endringer i måten vi reiser på, men vi er på ingen måte mindre sugne på å utforske andre land. Her kommer noen tips om hvordan du skal kunne takle de nye utfordringene når du reiser.

 • Sørg for å sjekke reglene som gjelder på både avreisestedet og reisemålet. Det kan hende de lokale restriksjonene gjør at du ikke får reise, så du må gjøre deg godt kjent med disse før bestilling.
 • På mange flyplasser er det påbudt å ha på seg munnbind, også i sikkerhetskontrollen. Vær oppmerksom på at lufthavnbetjentene kan spørre deg om å fjerne munnbindet et øyeblikk for å kunne bekrefte identiteten din.
 • Hvis du ikke blir spesifikt bedt om det, skal du ikke gi boardingkortet (eller mobilen der det ligger) til lufthavnbetjenten. Du må derimot holde det inntil leseren for å registrere det før du viser det til kontrolløren for verifikasjon.
 • Enkelte steder er det tillatt å ha opptil 350 ml håndsprit i håndbagasjen. Dette må du i så fall ta ut av bagasjen for sjekk i sikkerhetskontrollen.
 • I sikkerhetskontrollen burde du ta ut alt fra lommene dine, for eksempel mobil, nøkler og mynter, og putte det i håndbagasjen istedenfor på brettet, så minimerer du antallet personer som tar på tingene.
 • Tar du med deg mat gjennom sikkerhetskontrollen, bør du legge den for seg i gjennomsiktige poser på brettet. Da er det mindre sannsynlig at vekteren må åpne håndbagasjen for å sjekke innholdet.

Hvilke selskaper flyr til Kroatia?
Du kan velge mellom en rekke selskaper som flyr til Kroatia eller omegn. Her får du noen av de mest kjente:

 • Norwegian Air Shuttle – 21 flyvninger i måneden til Kroatia eller omegn, inkludert 13 flyvninger til Split (SPU) hver måned.
 • Ryanair – 4 flyvninger i måneden til Kroatia eller omegn, inkludert 4 flyvninger til Zagreb (ZAG) hver måned.
 • SAS – 4 flyvninger i måneden til Kroatia eller omegn, inkludert 4 flyvninger til Split (SPU) hver måned.

Hvordan finner jeg billige billetter til Kroatia?
Du får alltid kjempegode tilbud på Expedia, men funksjonen <<Fleksible datoer>> gjør det enda lettere å finne dem. Gjør et søk på reisedatoene dine, så dukker funksjonen opp over søkeresultatene. Trykker du på den, dukker det opp en oversikt som viser prisene på de nærliggende datoene. var laveste pris til Kroatia de siste sju dagene.
Hvor mye koster en flyreise til Kroatia?
De siste sju dagene har en flybillett tur-retur til Kroatia vært mulig å bestille til bare . På det meste har prisen ligget på . Flyturer én vei med avgang fra () har i samme tidsrom kostet så lite som .
Hvilke flyplasser er mest populære å lande på i Kroatia?
Budsjett, avreisested og flyselskap avgjør hvilken av disse travle flyplassene i Kroatia du vil lande på:

 • Zagreb (ZAG) – 1370 flyvninger per måned.
 • Split (SPU) – 1127 flyvninger per måned.
 • Dubrovnik (DBV) – 806 flyvninger per måned.

Hva er prisen på en flybillett til Kroatia?
Flyturer til Kroatia kostet mellom og i løpet av de siste sju dagene. Så snart du vil bestille, hjelper vi deg med å skaffe deg en lav pris.
I hvilke måneder er det rimeligst å reise til Kroatia?
For å få billige flybilletter til Kroatia bør du prøve å reise i februar. Da er nemlig flyprisene på sitt laveste. Når på året er det egentlig dyrest å reise? Det er som regel dyrest om sommeren.
Hvor lang tid tar det å fly til Kroatia?
Hvor lenge du er i luften, avhenger av flere faktorer, som hvilken by du reiser fra. Nedenfor kan du se gjennomsnittlige flytider for noen av de travleste rutene til Kroatia:

 • Fra Split (SPU) til Zagreb (ZAG): 48 min
 • Fra Dubrovnik (DBV) til Zagreb (ZAG): 59 min
 • Fra Zadar (ZAD) til Zagreb (ZAG): 40 min

Hva er de beste tingene å gjøre i Kroatia?

 • Begynn oppholdet ditt i Kroatia i den fascinerende byen Zagreb. Det er massevis å gjøre her – fra populære severdigheter som Katedralen i Zagreb til mat, shopping, uteliv og mye mer.
 • Når du planlegger aktiviteter for reisen din, bør du ta hensyn til at Zagreb er kjent for å ha et maritimt klima. Det er en god idé å sjekke værforholdene før du reiser, for å få en idé om hva slags vær du kan vente deg når du kommer frem.
 • Hvis du vil se mer av regionen, kan du leie en av våre leiebiler og kjøre til Split. Denne byen ligger cirka 260 km sør for Zagreb og kan friste med populære severdigheter, inkludert Meje-stranden.

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Kroatia på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Kroatia.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Kroatia som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Kroatia, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Kroatia!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Kroatia under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Kroatia tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Kroatia, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.