Bilutleie i Las Vegas

Søk og sammenlign fra 32 bilfirmaer i Las Vegas

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Las Vegas

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Las Vegas
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Las Vegas?
Med bilutleiepriser i Las Vegas fra per dag denne uken er attraksjonene i regionen innenfor rekkevidde.
Kan jeg leie bil på Las Vegas, Nevada (LAS-McCarran internasjonale flyplass)?
Du finner ingen leiebilselskaper på selve Las Vegas, Nevada (LAS-McCarran internasjonale flyplass), men du kan finne flere alternativer ikke langt unna. Thrifty, Hertz, Budget, EZ Rent A Car og Advantage har noen knalltilbud på leiebil.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Las Vegas?
Du trenger ikke å bekymre deg. Hvis du avbestiller leiebilbestillingen minimum seks timer før det avtalte hentetidspunktet, har du sannsynligvis krav på full tilbakebetaling. Du bør sjekke avbestillingsreglene for bilen, da det kan finnes enkelte unntak. Besøk vår kundeservice hvis du behøver mer informasjon.
Hva slags biler kan jeg leie i Las Vegas?
Den mest bestilte biltypen i Las Vegas er mellomstore biler. Disse har bedre komfort og plass enn en kompakt bil og har rikelig med oppbevaringsplass i bagasjerommet. Samtidig er det enkelt å ferdes i travle bygater. Du kan også ta en titt på et par andre alternativer i utvalget vårt, som kategoriene premium, standard og økonomi.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Las Vegas?
Hvis du kjører selv, er det lett som en plett å oppleve ting i større deler av regionen. Las Vegas er et opplagt sted å starte, men det er mye annet du også kan få med deg. Bestill en leiebil, legg bagasjen i bagasjerommet og sjekk ut disse populære stedene:

  • Med en gang du er fremme i Lake Havasu City, kommer du til å føle den gode atmosfæren i byen, som ligger 200 km fra Las Vegas. Der kan du oppleve mange spennende steder, som Lake Havasu.
  • I St. George, ca. 180 km unna, er det også mye å se og gjøre. Lurer du på hva som står øverst på listen her? Sand Hollow delstatspark er vår favoritt.
  • Etter en lang kjøretur kan du ta en pustepause ved Grand Canyon nasjonalpark, som du finner rundt 280 km fra Las Vegas.

Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Las Vegas hos Expedia?
Å finne det beste tilbudet på bilutleie i Las Vegas er utrolig enkelt hos Expedia. Velg bilen du vil ha, legg til noen detaljer og sammenlign tilbud fra de mest populære leverandørene. Hvorfor ikke legge til hoteller og flyreiser i bestillingen? Du kan få fantastiske rabatter ved å sette sammen bestillingene dine til en pakke.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Las Vegas?
Minstealderen for å bestille leiebil i Las Vegas er 21 år. Mange leverandører krever dessuten ekstra gebyrer for unge sjåfører, så sjekk dette før bestilling, og legg til ekstra kostnader i budsjettet. Det kan også være restriksjoner for hva slags bilkategorier som kan leies av unge sjåfører. Enkelte selskaper leier for eksempel kun ut økonomibiler og mellomstore biler. Reglene kan variere fra bilutleiebyrå til bilutleiebyrå, så husk å lese informasjonen i liten skrift.
Hva trenger jeg for å leie bil i Las Vegas?
Før du kan legge ut på veien i Las Vegas, må du ha et førerkort og kredittkort. Vil du ikke bruke selskapets forsikring, må du også legge frem bevis på at du har egen forsikring. Slike regler kan variere, så les betingelsene og vilkårene i avtalen før du bestemmer deg for leiebilbyrå.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Las Vegas?
Las Vegas har virkelig hatt noen veldig fornøyde leiebilkunder den siste tiden. Dagsprisene de siste sju dagene har vært så lave som og .
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Las Vegas?
Det stemmer, og en god nyhet er at leiebilselskapene ofte tilbyr lavere priser når du leier over lenger tid. Bla gjennom våre tilbud for langtidsleie i Las Vegas for å finne en god pris.
Hvor kan jeg leie bil i Las Vegas hvis jeg er under 25?
Om du kan leie bil i Las Vegas når du er under 25, avhenger ofte av bilutleiebyrået du velger. Noen utleieleverandører krever ekstra betaling for kunder mellom 21 og 24 år, mens andre ikke krever noe ekstra betaling for denne aldersgruppen. Sørg for at du leser betingelsene og vilkårene til det aktuelle leiebilselskapet for å slippe å få en dyr overraskelse når du skal hente bilen.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Las Vegas?
Vilkårene for leiebilforsikring varierer veldig ut fra mange forskjellige faktorer, som for eksempel bilstørrelsen og sjåførens alder. Ikke glem å lese over leverandørens vilkår og betingelser før du tar en endelig avgjørelse.