Bilutleie i Las Vegas

Søk og sammenlign fra 32 bilfirmaer i Las Vegas

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Las Vegas

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Las Vegas
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Las Vegas per dag?
Økonomivennlige leiebiler koster fra dagen i Las Vegas, basert på denne ukens priser. Med sånne priser gjør vi det enkelt å komme seg rundt for en rimelig penge.
Kan jeg leie bil på Las Vegas, NV (LAS-Harry Reid int.)?
Du finner flere leiebilkontorer ikke langt fra Las Vegas, NV (LAS-Harry Reid int.), men ingen av dem er på selve flyplassen. De nærmeste alternativene er Alamo, Payless, Enterprise, Budget og EZ Rent A Car.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Las Vegas?
Avhengig av leiebilavtalen har du mulighet til å få en tilbakebetaling. De fleste leiebilbestillinger gir full tilbakebetaling hvis du varsler oss seks timer før hentetidspunktet. Hvis du har spørsmål du ikke finner svar på i bestillingsbekreftelsen, er vår kundeservice klar til å hjelpe døgnet rundt.
Hva slags biler kan jeg leie i Las Vegas?
Du kan for eksempel leie en mellomstor bil. Dette er den mest bestilte leiebilkategorien i Las Vegas, og disse bilene er større enn en kompaktbil og mindre enn en stor bil. Du får dermed en bil med lavt drivstofforbruk og en overkommelig pris, uten at du må gi avkall på komforten. Planlegger du å kjøre videre fra Las Vegas, kan en stor bil eller en premiumbil muligens passe bedre. For kortere reiser er våre kompakte modeller og økonomibiler gode alternativer.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Las Vegas?
Bestill en leiebil, vri om nøkkelen og gjør deg klar til å oppleve alt Las Vegas har å by på. Det er imidlertid mye mer å se og gjøre i det omkringliggende området, så dette kan ikke være siste stopp. Stikk innom noen andre inspirerende steder i regionen:

  • Med en gang du er fremme i Lake Havasu City, vil du føle den gode stemningen i byen, som ligger 200 km fra Las Vegas. Der kan du utforske mange flotte severdigheter, som London Bridge.
  • En annen destinasjon som er en favoritt blant mange reisende, er St. George, rundt 180 km unna. Dixie State University er bare én av mange grunner til at folk tar turen hit.
  • Ingen bilferie er komplett uten en tur til Grand Canyon nasjonalpark. Denne velkjente naturseverdigheten ligger omtrent 280 km fra Las Vegas. Det er bare å la skuldrene senke seg.

Hvorfor skal jeg leie bil i Las Vegas gjennom Expedia?
Fra våre eksklusive medlemsrabatter til våre rimelige pakkereiser – det finnes massevis av grunner til å leie bil gjennom Expedia. Skal du til Las Vegas? Der finner du 32 bilutleiefirmaer å velge mellom, med leiebiler for alle stiler og budsjetter. Hvis du vil spare mer, kan du kombinere bestillingen av leiebil med fly og hoteller.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Las Vegas hos Expedia?
Det er enkelt å finne et fantastisk tilbud hos Expedia. Det er bare å velge bilen du foretrekker, datoer samt hente- og leveringssteder. Deretter kan du sammenligne priser fra de mest anerkjente bilutleiefirmaene. Du kan spare enda mer ved å slå sammen bestillingen av leiebil i Las Vegas med overnatting eller flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Las Vegas?
Du må vanligvis være 21 år eller eldre i Las Vegas. Det er viktig å vite at de fleste leiebilselskaper krever ekstra betaling ved ung alder. Les informasjonen i liten skrift før du bestiller, ettersom reglene kan variere fra leverandør til leverandør. Ønsker du å leie en luksusbil eller en premium SUV, vil nok aldersgrensen være over 21.
Hva trenger jeg for å leie bil i Las Vegas?
Før du kan kjøre av gårde i Las Vegas, må du ha et gyldig førerkort og kredittkort i samme navn. Vil du ikke benytte deg av forsikringen til leiebilselskapet, må du også legge frem bevis på egen forsikring. Slike krav kan variere, så du bør lese betingelsene og vilkårene i kontrakten før du bestemmer deg for utleiebyrå.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Las Vegas?
Las Vegas har virkelig hatt noen veldig fornøyde leiebilkunder den siste tiden. De siste sju dagene har dagsprisene vært nede i og .
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Las Vegas?
Ja, noe som betyr at du slipper å bestille leiebilen på nytt midt i ferien. Besøk siden vår for langtidsleie av biler og oppgi informasjonen din for å bestille en bil som du kan bruke hele måneden.
Hvor kan jeg leie bil i Las Vegas hvis jeg er under 25?
Dette er avhengig av bilutleiebyråene i Las Vegas. De har ofte ulike aldersgrenser. Hvis du har funnet noen som leier ut biler til sjåfører under 25, må du vite at mange krever ekstra betaling. Finn ut hva det er snakk om, før du henter nøklene til bilen.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Las Vegas?
Først bør du velge bilkategori, så bør du sjekke leverandørens vilkår og betingelser for forsikringen for å se om det er riktig forsikring for deg.