Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

De beste leiebiltilbudene i Las Vegas

Vis alle leiebiler i Las Vegas

Gode tilbud på leiebiler i Las Vegas

Las Vegas er et drømmereisemål for mange nordmenn, og det er selvfølgelig ikke uten grunn. Her er det nemlig så mye man kan se og oppleve at det kan være vanskelig å vite hvor man skal starte. En reise til Las Vegas kan ganske enkelt by på storslåtte opplevelser og gi deg minner for livet – det er bare fantasien som setter grenser.

Bilutleie Las Vegas ¬– Med leiebil i Las Vegas kan du dra akkurat hvor du vil i byen eller i områdene rundt. Det er nok av ting å se her, og med søkeverktøyet på Expedia.no kan du enkelt finne biltypen du selv ønsker for å oppleve alt – til best mulig pris.

Leie bil på flyplassen

Tar du fly til Las Vegas, lander du på McCarran internasjonale lufthavn. Om du velger å leie bil her, kan du selv sitte bak rattet når du kjører gjennom The Strip ved ankomst til byen, noe som i seg selv kan være en ganske så fantastisk opplevelse. Dette er en veistrekning på noen få kilometer med grandiose hoteller og andre severdigheter så langt øyet kan se, og det anbefales på det sterkeste å kjøre gjennom her når mørket har senket seg. Det er dessuten mange hoteller i Las Vegas å velge mellom, og de overgår nærmest hverandre i å være mest mulig spektakulære.

Hvilken leiebil passer for deg?

Det er mange som driver med bilutleie i Las Vegas, og utvalget er derfor veldig bra både i byen og på flyplassen. Hva du velger er helt avhengig av hva du ønsker å bruke leiebilen til eller hvor mye du er interessert i å betale. En kabriolet kan for eksempel være et godt tips om du ønsker å la håret blafre nedover The Strip, mens en større modell kan være mer aktuelt om man planlegger å se mer enn bare sentrum av byen.

Attraksjoner i Las Vegas

Du må ikke leie bil i Las Vegas for å kunne oppleve det som byen kanskje er mest kjent for – gambling. Her er det bare å velge og vrake mellom steder der du kan prøve lykken, og mange av stedene kan nås til fots. Flere av de mest populære hotellene har for eksempel egne kasinoer, og det er også en rekke show og forestillinger å velge blant i byen – for eksempel konserter, sportsarrangementer og tryllekunstshow. Det er også et godt utvalg restauranter og utesteder i byen samt andre opplevelser. som den spektakulære Bellagio-fontenen og akvariet i Silverton-hotellet.

Opplevelser utenfor byen

Har du leiebil i Las Vegas har du gode muligheter for å få sett attraksjoner som mange uten bil ikke har mulighet til. Den største attraksjonen av de alle er kanskje Grand Canyon. Denne storslåtte dalen ligger en ganske lang kjøretur unna byen, men er så absolutt verdt å få med seg. Det er riktig nok gode overnattingsmuligheter der, og på den måten kan du få med deg på soloppgangen og solnedgangen, noe du garantert kommer til å huske lenge. Hooverdammen er en annen populær turistattraksjon som er vel verdt et besøk, en enorm demning som i dag genererer strøm til over en million mennesker.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Las Vegas

Hva er den beste prisen på leiebil i Las Vegas?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Las Vegas 457 kr.

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Las Vegas?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Las Vegas er 460 kr.

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Las Vegas?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Las Vegas?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Las Vegas

Utforsk Las Vegas med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!