Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Las Vegas

Vis alle leiebiler i Las Vegas

Gode tilbud på leiebiler i Las Vegas

Las Vegas er et drømmereisemål for mange nordmenn, og det er selvfølgelig ikke uten grunn. Her er det nemlig så mye man kan se og oppleve at det kan være vanskelig å vite hvor man skal starte. En reise til Las Vegas kan ganske enkelt by på storslåtte opplevelser og gi deg minner for livet – det er bare fantasien som setter grenser.

Bilutleie Las Vegas ¬– Med leiebil i Las Vegas kan du dra akkurat hvor du vil i byen eller i områdene rundt. Det er nok av ting å se her, og med søkeverktøyet på Expedia.no kan du enkelt finne biltypen du selv ønsker for å oppleve alt – til best mulig pris.

Leie bil på flyplassen

Tar du fly til Las Vegas, lander du på McCarran internasjonale lufthavn. Om du velger å leie bil her, kan du selv sitte bak rattet når du kjører gjennom The Strip ved ankomst til byen, noe som i seg selv kan være en ganske så fantastisk opplevelse. Dette er en veistrekning på noen få kilometer med grandiose hoteller og andre severdigheter så langt øyet kan se, og det anbefales på det sterkeste å kjøre gjennom her når mørket har senket seg. Det er dessuten mange hoteller i Las Vegas å velge mellom, og de overgår nærmest hverandre i å være mest mulig spektakulære.

Hvilken leiebil passer for deg?

Det er mange som driver med bilutleie i Las Vegas, og utvalget er derfor veldig bra både i byen og på flyplassen. Hva du velger er helt avhengig av hva du ønsker å bruke leiebilen til eller hvor mye du er interessert i å betale. En kabriolet kan for eksempel være et godt tips om du ønsker å la håret blafre nedover The Strip, mens en større modell kan være mer aktuelt om man planlegger å se mer enn bare sentrum av byen.

Attraksjoner i Las Vegas

Du må ikke leie bil i Las Vegas for å kunne oppleve det som byen kanskje er mest kjent for – gambling. Her er det bare å velge og vrake mellom steder der du kan prøve lykken, og mange av stedene kan nås til fots. Flere av de mest populære hotellene har for eksempel egne kasinoer, og det er også en rekke show og forestillinger å velge blant i byen – for eksempel konserter, sportsarrangementer og tryllekunstshow. Det er også et godt utvalg restauranter og utesteder i byen samt andre opplevelser. som den spektakulære Bellagio-fontenen og akvariet i Silverton-hotellet.

Opplevelser utenfor byen

Har du leiebil i Las Vegas har du gode muligheter for å få sett attraksjoner som mange uten bil ikke har mulighet til. Den største attraksjonen av de alle er kanskje Grand Canyon. Denne storslåtte dalen ligger en ganske lang kjøretur unna byen, men er så absolutt verdt å få med seg. Det er riktig nok gode overnattingsmuligheter der, og på den måten kan du få med deg på soloppgangen og solnedgangen, noe du garantert kommer til å huske lenge. Hooverdammen er en annen populær turistattraksjon som er vel verdt et besøk, en enorm demning som i dag genererer strøm til over en million mennesker.

Utforsk Las Vegas

Utforsk Las Vegas med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!