Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Gode tilbud på leiebiler i Cancun

Svært mange forbinder Cancún i Mexico med lange, kritthvite strender, sol, varme og et hav med en fantastisk turkisblå farge. Svært mange har rett. Cancún er et sted som er bygget med tanke på turisme og ferie. I området rundt ligger mange severdigheter som utgjør fine avbrekk i en ellers så badevennlig ferie. Å kombinere strandliv med leiebil i Cancún er en sikker vinner.

Utvalget når det gjelder bilutleie i Cancún er godt. Det er ingen problem å ordne seg en leiebil for en dag eller flere, men noen ting er det viktig å huske på for at ferien til Cancún skal bli optimal.

Bli litt kjent med Cancún

Cancún ble bygd på 1970-tallet med et mål: å lokke så mange turister som mulig til Mexicos kyst. Stedet ble da bygget som en ren turistdestinasjon. Det betyr at du, i tillegg til lange, hvite strender, vil finne mange aktiviteter som kan passe for hele familien, som for eksempel akvarium der man kan komme nært innpå dyrelivet, shopping, dykking, ridning, golf og vannscooterkjøring.

Det er mange hoteller i Cancún å velge mellom, så her er det bare å bruke litt tid på å lese om andres erfaringer og se på bilder for å få en ide om hvordan det ser ut. Siden hele området har så mye mer å by på enn bare fantastisk strandliv, er det lett å forstå at det kan være praktisk å leie bil i Cancún.

Råd og tips for å leie bil i Cancún

Undersøk prisene når det gjelder forsikring og hva som er inkludert. Ta gjerne direkte kontakt med firmaet for å få oppgitt alle prisene. I tillegg er det gunstig å tenke gjennom om en vil ha manuelt eller automatgir eller ekstrautstyr som GPS. Du kan vente med å leie bil til du ankommer Cancún, men regn med at prisene er høyere enn om du bestiller den i forveien.

Hvis man ønsker å ha leiebil under hele oppholdet, kan man hente bilen på flyplassen. Det finnes også firmaer som ligger utenfor flyplassområdet og som er litt rimeligere. Sjekk da ut med firmaet om hvor de holder til og om de har skyttelbusstjenester, og iberegn å bruke litt ekstra tid på å levere bilen og bli kjørt til flyplassen ved avreise fra Cancún. Hvis du bare har planlagt noen få dager med leiebil, kan du leie bil i Cancún eller Playa del Carmen.

Vær nøye når du henter bilen. Ta deg tid til å sjekke at papirene og eventuelt avtalte priser stemmer. Kontroller bilen utvendig og innvendig sammen med en av de ansatte, og ta gjerne bilder. Da viser du at du tar dette seriøst, og sjansen for negative overraskelser i etterkant minimeres. Gjør det samme ved levering av bilen.

Hva kan du oppleve ved å velge leiebil i Cancún?

På Yucatán ligger over 200 funnsteder fra mayatiden, og rett utenfor Cancún på øya Cozumel, kan du nyte snorkling og kjøre båt med glassbunn. Det er også en flott opplevelse å kjøre kystveiene på øya. Det er altså masse å få igjen for å leie seg noen dager med frihet gjennom en billig leiebil i Cancún. Lykke til og god flyreise til Cancún!

Utforsk Cancun

Utforsk Cancun med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!