Bilutleie i Cancun

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Cancun

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Cancun

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Cancun
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Cancun?
Få valuta for pengene i Cancun med bilutleiepriser så lave som per dag denne uken.
Kan jeg leie bil på Cancun, Quintana Roo (CUN-Cancun internasjonale flyplass)?
Thrifty Car Rental og Mex ligger i nærheten av Cancun, Quintana Roo (CUN-Cancun internasjonale flyplass). Når du har landet, tar det ikke lang tid før du kan kjøre av sted.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Cancun?
Vi forstår at ting kan endre seg på kort varsel. Derfor har du i de fleste tilfeller mulighet til å få full refusjon for bilutleiebestillinger hvis du avbestiller minimum seks timer før den planlagte hentetiden. Avbestillingsreglene for leiebilen bør inneholde all informasjonen du behøver. Hvis du ikke kan finne svaret der, er vår kundeservice tilgjengelig døgnet rundt.
Hva slags biler kan jeg leie i Cancun?
Gjør som de fleste andre og velg en mellomstor bil. Den mest etterspurte leiebilkategorien i Cancun byr på bedre komfort og plass enn en kompakt modell, samtidig som den ikke er så massiv som en stor bil. Du kan lett navigere rundt i travle gater i en mellomstor bil. Står luksus og god plass øverst på listen, kan en premiumbil være midt i blinken. Og er budsjettet litt stramt, er vår økonomimodell snill mot lommeboka.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Cancun?
Cancun er full av overraskelser, men ikke bli på ett sted hele tiden. Bestill en leiebil og dra på biltur for å utforske andre deler av området. Ta en titt på disse forslagene:

  • Playa del Carmen ligger omtrent 65 km fra Cancun. Velkjente severdigheter som Xcaret økologisk temapark bør være høyt på listen din når du først er her.
  • Neste stopp? Det må være Tulum, som ligger ca. 130 km unna. Maya-ruinene i Tulum er et lokalt høydepunkt du bare må oppleve.
  • Cenotes Cuzama ligger omtrent 260 km fra Cancun og er et av de flotteste naturområdene i regionen. Det er bare å utforske omgivelsene og nyte den friske luften.

Hvorfor skal jeg leie bil i Cancun gjennom Expedia?
Det er massevis av grunner til å leie en bil gjennom Expedia. Vi har leverandører å velge mellom i Cancun, og med våre eksklusive tilbud og medlemspriser kan du finne de aller beste tilbudene. Vil du gjerne spare enda mer? Da kan du kombinere bilutleie, flyreiser og hotell til en pakkereise. Jo mer du bestiller og reiser med Expedia, desto flere fordeler får du.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Cancun hos Expedia?
Ta en titt på vårt brede utvalg av bilutleie, les kundeanmeldelser og sammenlign tilbud fra anerkjente byråer. Med noen få klikk kan Expedia hjelpe deg med å finne noen av de beste tilbudene på leiebilen. Hvis du allerede har bestilt hotell eller fly, kan du legge til bestillingen av leiebil i Cancun og få enda større besparelser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Cancun?
Alle med førerkort og som er over 25 år, kan leie bil i Cancun. Noen selskaper er kanskje villige til å leie ut til sjåfører som er yngre enn 25 år, men da må du regne med å betale ekstra gebyrer. Du bør finne ut hva minstealderen og kostnaden er, før du reserverer. Det kan også hende at unge sjåfører ikke kan bestille alle slags biltyper. Aldersgrensen er ofte høyere for SUV-er og store biler.
Hva trenger jeg for å leie bil i Cancun?
Før du kan kjøre av gårde i Cancun, må du ha et gyldig førerkort og kredittkort i samme navn. Hvis du ikke vil benytte deg av leverandørens forsikring, må du også legge frem bevis på at du har egen forsikring. Slike krav kan variere, så du bør lese betingelsene og vilkårene i kontrakten før du bestemmer deg for leiebilselskap.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Cancun?
De to laveste dagsprisene i Cancun de siste sju dagene var og . Så det er mulig å gjøre et skikkelig kupp!
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Cancun?
Det stemmer, og en god nyhet er at leiebilselskapene ofte tilbyr lavere priser jo lenger du leier. Utforsk våre tilbud for langtidsleie i Cancun for å gjøre et kupp.
Hvor kan jeg leie bil i Cancun hvis jeg er under 25?
Aldersgrensene kan variere fra bilutleiebyrå til bilutleiebyrå, og det kan være lurt å finne ut av dette på forhånd. Har du funnet et selskap i Cancun som leier ut biler til sjåfører under 25 år? Flott! Bare husk at noen av dem krever ekstra gebyrer av sjåfører mellom 21 og 24 år. Du finner all informasjonen du trenger, i vilkårene for hver leiebil du vurderer.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Cancun?
Først bør du velge bil, så bør du lese gjennom leverandørens vilkår og betingelser for leiebilforsikringen for å se om den passer dine behov.