Bilutleie i Cancun

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Cancun

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Cancun

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Cancun
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Cancun per dag?
Budsjettvennlige leiebiler koster fra per dag i Cancun, basert på denne ukens priser. Med priser som dette gjør vi det enkelt å kjøre av gårde for en rimelig penge.
Kan jeg leie bil på Cancun, Quintana Roo (CUN-Cancun internasjonale flyplass)?
Thrifty Car Rental og Mex ligger ikke langt fra Cancun, Quintana Roo (CUN-Cancun internasjonale flyplass), så du behøver ikke å vente lenge før du kan sette deg bak rattet og dra av sted.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Cancun?
Vi har forståelse for at planer kan endres, og at fleksibilitet er viktig. Derfor gir mange forhåndsbetalte bestillinger muligheten til full refusjon hvis du avbestiller minimum seks timer før hentetidspunktet. Det kan være lurt å se gjennom leieavtalen, da det finnes visse unntak. Hvis du ikke finner informasjonen der, kan du besøke vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Cancun?
Du kan for eksempel vurdere en mellomstor bil. Dette er den mest populære biltypen i Cancun, og disse bilene er større enn en kompakt bil og mindre enn en stor bil. Du får dermed en bil med lavt drivstofforbruk og en overkommelig pris, uten at du må oppgi komforten. Planlegger du å kjøre videre fra Cancun, kan en premiumbil eller en stor bil muligens passe bedre. For kortere reiser er våre økonomibiler og kompakte modeller midt i blinken.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Cancun?
Det er mye å finne på i Cancun, men reiser du lenger, kan du oppleve mye mer. Lei en bil for å kjøre rundt i hele regionen i ditt eget tempo. Du bør legge til disse rutene på reiselisten din:

  • I Playa del Carmen finner du Xcaret økologisk temapark og flere andre spennende severdigheter. Det er rundt 65 km til Cancun.
  • Hvorfor ikke få med seg noe av det beste Tulum har å by på også? En uforglemmelig severdighet er Maya-ruinene i Tulum, og Tulum ligger rundt 120 km fra Cancun.
  • Laguna Bacalar økologiske park ligger 320 km unna Cancun og er et av de nydeligste naturområdene i regionen. Her kan du utforske omgivelsene og nyte den friske luften.

Hvorfor skal jeg leie bil i Cancun gjennom Expedia?
Expedia er det rette stedet å leie bil. Vi har leiebilselskaper å velge blant i Cancun, og vi jobber hardt for å gi deg de beste prisene. Med våre medlemspriser og eksklusive tilbud kan du tjene opp poeng og fordeler hver gang du bestiller, og du kan spare enda mer ved å sette sammen bestillingene dine til en pakkereise til Cancun. Bilutleie, ferieboliger, hoteller, flyreiser, aktiviteter og utflukter: Expedia har alt du trenger, samlet på ett og samme sted.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Cancun hos Expedia?
Ta en titt på vårt omfattende utvalg av leiebiler, les anmeldelser og sammenlign tilbud fra populære leverandører. Med bare noen få klikk kan Expedia hjelpe deg med å finne gode priser på feriebilen. Hvis du allerede har bestilt hotell eller fly, kan du legge til bestillingen av leiebil i Cancun og spare enda mer.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Cancun?
Reglene for bilutleie i Cancun krever at sjåfører er over 25 år. Er du en ung sjåfør? Da kan det påløpe ekstra kostnader, og begrensninger kan gjelde. Mange leiebilselskaper krever nemlig et gebyr hvis man er ung, i tillegg til leiekostnaden. En av begrensningene kan dreie seg om hva slags biler unge sjåfører har lov til å leie. Aldersgrensene kan variere fra leverandør til leverandør, så du bør sjekke dette før du bestiller.
Hva trenger jeg for å leie bil i Cancun?
Du trenger stort sett førerkort og kredittkort i ditt navn når du skal hente leiebilen. Du må også vise dokumentasjon på forsikring hvis du ikke ønsker å benytte deg av selskapets forsikring. Krav som dette kan variere fra leverandør til leverandør, så det kan være lurt å sjekke før du bestiller.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Cancun?
og var de to laveste dagsprisene for å leie bil i Cancun de siste sju dagene.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Cancun?
Gå til siden vår for langtidsleie av biler og oppgi reisedatoene dine for å reservere en bil som passer for deg. Enten du holder deg i Cancun eller vil utforske omegn, kan Expedia hjelpe deg med å finne en leiebil til en billig penge.
Hvor kan jeg leie bil i Cancun hvis jeg er under 25?
Om det er mulig å leie bil i Cancun hvis du er under 25, avhenger ofte av utleieselskapet du velger. Noen utleieleverandører krever et ekstra gebyr for unge kunder mellom 21 og 24 år, mens andre ikke krever noe ekstra betaling for denne aldersgruppen. Pass på at du gjennomgår betingelsene og vilkårene til det aktuelle leiebilselskapet for å unngå dyre overraskelser ved henting.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Cancun?
Vilkårene for leiebilforsikring kan variere veldig ut fra forskjellige faktorer, inkludert alder på sjåføren og type bil. Det er alltid anbefalt å lese gjennom leverandørens vilkår og betingelser før du gjør et valg.