Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i Cancun

Svært mange forbinder Cancún i Mexico med lange, kritthvite strender, sol, varme og et hav med en fantastisk turkisblå farge. Svært mange har rett. Cancún er et sted som er bygget med tanke på turisme og ferie. I området rundt ligger mange severdigheter som utgjør fine avbrekk i en ellers så badevennlig ferie. Å kombinere strandliv med leiebil i Cancún er en sikker vinner.

Utvalget når det gjelder bilutleie i Cancún er godt. Det er ingen problem å ordne seg en leiebil for en dag eller flere, men noen ting er det viktig å huske på for at ferien til Cancún skal bli optimal.

Bli litt kjent med Cancún

Cancún ble bygd på 1970-tallet med et mål: å lokke så mange turister som mulig til Mexicos kyst. Stedet ble da bygget som en ren turistdestinasjon. Det betyr at du, i tillegg til lange, hvite strender, vil finne mange aktiviteter som kan passe for hele familien, som for eksempel akvarium der man kan komme nært innpå dyrelivet, shopping, dykking, ridning, golf og vannscooterkjøring.

Det er mange hoteller i Cancún å velge mellom, så her er det bare å bruke litt tid på å lese om andres erfaringer og se på bilder for å få en ide om hvordan det ser ut. Siden hele området har så mye mer å by på enn bare fantastisk strandliv, er det lett å forstå at det kan være praktisk å leie bil i Cancún.

Råd og tips for å leie bil i Cancún

Undersøk prisene når det gjelder forsikring og hva som er inkludert. Ta gjerne direkte kontakt med firmaet for å få oppgitt alle prisene. I tillegg er det gunstig å tenke gjennom om en vil ha manuelt eller automatgir eller ekstrautstyr som GPS. Du kan vente med å leie bil til du ankommer Cancún, men regn med at prisene er høyere enn om du bestiller den i forveien.

Hvis man ønsker å ha leiebil under hele oppholdet, kan man hente bilen på flyplassen. Det finnes også firmaer som ligger utenfor flyplassområdet og som er litt rimeligere. Sjekk da ut med firmaet om hvor de holder til og om de har skyttelbusstjenester, og iberegn å bruke litt ekstra tid på å levere bilen og bli kjørt til flyplassen ved avreise fra Cancún. Hvis du bare har planlagt noen få dager med leiebil, kan du leie bil i Cancún eller Playa del Carmen.

Vær nøye når du henter bilen. Ta deg tid til å sjekke at papirene og eventuelt avtalte priser stemmer. Kontroller bilen utvendig og innvendig sammen med en av de ansatte, og ta gjerne bilder. Da viser du at du tar dette seriøst, og sjansen for negative overraskelser i etterkant minimeres. Gjør det samme ved levering av bilen.

Hva kan du oppleve ved å velge leiebil i Cancún?

På Yucatán ligger over 200 funnsteder fra mayatiden, og rett utenfor Cancún på øya Cozumel, kan du nyte snorkling og kjøre båt med glassbunn. Det er også en flott opplevelse å kjøre kystveiene på øya. Det er altså masse å få igjen for å leie seg noen dager med frihet gjennom en billig leiebil i Cancún. Lykke til og god flyreise til Cancún!

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Cancun

Hva er den beste prisen på leiebil i Cancun?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Cancun .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Cancun?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Cancun er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Cancun?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Cancun?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Cancun

Utforsk Cancun med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!