Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

De beste leiebiltilbudene i Benidorm

Vis alle leiebiler i Benidorm

Gode tilbud på leiebiler i Benidorm

Leiebil Benidorm

Benidorm er en by på Spanias østkyst som ofte omtales som charterturismens vugge. Det er ikke rart mange velger å dra på ferie til Benidorm, dette er nemlig en ferieby i ordets rette forstand. Atmosfæren i byen er behagelig, og den egner seg fint for småbarnsfamilier som trenger et avbrekk fra hverdagen.

Bilutleie Benidorm – Det å leie bil i Benidorm er en veldig enkel sak, det er nemlig mange selskaper som holder til i sentrum som driver med bilutleie. Tre av dem ligger i gaten Avinguda del Mediterráneo, mens du finner to i Avinguda de la Comunitat Valenciana. Med søkeverktøyet her på Expedia.no finner du enkelt billige leiebiler i Benidorm.

Lei bil på flyplassen

Hvis du har tenkt å fly til Benidorm, er det Alicante lufthavn som er den nærmeste flyplassen. Det er jevnlige flyvninger til denne flyplassen fra Norge, og det er også gode muligheter for å ordne seg med leiebil på flyplassen. Hvis du uansett har tenkt å ha leiebil i Benidorm, kan det være like greit å avtale at bilen hentes på flyplassen når du lander. Du kan bestille leiebilen samtidig som du kjøper flybillettene på Expedia.no, så sparer du kanskje noen kroner i tillegg. Det er praktisk å kunne kjøre til Benidorm fra flyplassen selv, siden dette går en god del raskere enn å reise kollektivt. I tillegg kan du kjøre helt frem til døren til ditt hotell i Benidorm, noe som er beleilig.

Velg en passende leiebil

Det er et veldig godt utvalg leiebiler i Benidorm – det aller meste av biltyper tilbys. Du kan leie alt fra små, økonomiske biler, til større luksusbiler. Hvis du har en veldig stor familie, må det kanskje en van eller minibuss til, noe det tilbys flere forskjellige typer av. For de fleste som er ute på reise med en venn eller kjæresten, holder det imidlertid med en mindre bil. Det viktigste er jo tross alt at du får plass til bagasjen. Pengene du sparer på å leie en liten bil, kan du i stedet bruke til å kose deg litt ekstra mens du er på ferie.

Opplevelser i Benidorm

Det er strandlivet de aller fleste nordmenn reiser til Spania for å oppleve, og med leiebil i Benidorm kan du kjøre rundt til de forskjellige strendene enkelt og greit, helt til du finner drømmestranden din. I selve byen er det to store strender, Playa Levante og Playa Poniente. Det er ved disse strendene du finner mange av byens spise- og drikkesteder. Det er mange flotte attraksjoner du kan få med deg i løpet av ferien, som El Casco Antiguo de Benidorm – den veldig flotte gamlebyen. Hvis du reiser med barn er nok en tur til Aqualandia populært, et vannland med mange sklier og annen moro. Det er godt med parkering ved vannlandet. Hvis barna vil besøke en dyrepark, er Terra Natura det naturlige valget. Her finner man blant annet nesehorn og mange store kattedyr.

Utforsk Benidorm

Utforsk Benidorm med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!