Bilutleie Nord-Amerika

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

Nord-Amerika – populære byer

Expedia.no har bilutleie i Nord-Amerika som tilfredsstiller enhver reisendes behov. Uansett om du trenger en billig bil eller en bil som egner seg for superkjendiser så har Expedia.node perfekte utleiebilene for deg. Velg blant leiebiler i Nord-Amerika eller på reisemål verden over, og opplev hvor enkelt det er å bestille leiebil på Expedia.no.

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Nord-Amerika?
Hvis du avbestiller en forhåndsbetalt leiebilbestilling minst seks timer før henting, har du vanligvis krav på full tilbakebetaling. Det finnes likevel enkelte unntak, så du bør sjekke bestillingsbekreftelsen og avbestillingsreglene for bilen. Hvis du fremdeles trenger hjelp, kan du gå til vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Nord-Amerika?
Travle bygater og små parkeringsplasser er ingen utfordring for en økonomibil, som er den mest bestilte typen leiebil i Nord-Amerika. Bak rattet i en av disse bilene kan du ferdes rundt i trafikken helt uten problemer. Disse små bilene er rimelige, pålitelige og har et lavt drivstofforbruk, så du får mye for pengene. Men du kan selvfølgelig utforske Nord-Amerika i nesten alle typer leiebiler, og kompakte biler, premium- og SUV-biler er blant de andre alternativene.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Nord-Amerika hos Expedia?
Sjekk ut kundeanmeldelser, velg bilen du foretrekker, og sammenlign prisene fra de mest populære leverandørene. Expedia gjør det lett å finne gode priser på leiebil. Slå sammen bestillingen av leiebil i Nord-Amerika med bestilling av fly og hotell, og start turen med ekstra penger i lommeboken.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Nord-Amerika?
I Nord-Amerika må sjåfører være minst 21 år for å kunne leie bil. Unge sjåfører må imidlertid regne med strengere restriksjoner og ekstra gebyrer. De fleste bilutleiebyråer krever nemlig et ekstra daglig gebyr i tillegg til bilens leiepris. Dette skal dekke den ekstra ulykkesrisikoen. Selv om mange typer biler (som kompakt- og økonomibiler) er tilgjengelige for unge sjåfører, får yngre som regel ikke leie spesialbiler.
Hva trenger jeg for å leie bil i Nord-Amerika?
Nesten alle leiebilselskaper krever følgende: førerkort og kredittkort. Hvis du ikke vil benytte deg av selskapets forsikring, kreves det også bevis på egen forsikring. Les nøye gjennom avtalen, så du vet hva du må ha med deg når du skal hente nøklene.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Nord-Amerika?
Det stemmer, og det som er bra, er at utleiebyråene ofte tilbyr lavere priser når du leier over lenger tid. Se på våre tilbud for langtidsleie i Nord-Amerika for å finne en god pris.
Hvor kan jeg leie bil i Nord-Amerika hvis jeg er under 25?
Noen bilutleiebyråer i Nord-Amerika er villige til å leie ut biler til sjåfører under 25, og andre ikke. Retningslinjene varierer fra leverandør til leverandør, så du bør finne ut av dette på forhånd. Du bør også sjekke om det kreves ekstra betaling. Noen leverandører legger nemlig til et tilleggsgebyr for unge sjåfører mellom 21 og 24. Du må alltid lese betingelsene og vilkårene, så du slipper dyre overraskelser.

Opplev nye steder med Expedia