Hoteller Danmark

Søk etter hotell i Danmark


  Hvorfor bestille hos Expedia?

  • Expedias Prismatch
  • Flere enn 321 000 hoteller over hele verden
  • Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer
  • Mer enn 11 millioner gjesteanmeldelser

  Hotellguide for Danmark

  Hotell Danmark: Danmark er et meget populært reisemål for nordmenn, og landet har mye spennende å by på. Det er en mye mer avslappet atmosfære i Danmark enn i Norge, og det er mange forskjellige flotte hoteller rundt om i landet. I de største byene, som hovedstaden København, er utvalget klart størst, men det er også mange mindre og roligere steder hvor man kan nyte livet på hotell, enten man er ute etter romantiske hoteller, familiehoteller, strandhoteller eller forretningshoteller.

  Litt mer om Danmark

  Som det sørligste av de nordlige landene, lar mange seg lokke til Danmark på grunn av det gode klimaet. Landet er lite og tettbefolket, og har mange store øyer omkranset av fantastiske strender. Den totale landmassen til Danmark tilsvarer omtrent Finnmark fylke, men allikevel bor det omtrent like mange i Danmark som i Norge – det er derfor kortere mellom både opplevelsene og potensielt gode samtalepartnere!

  Vis mer

  Storbyer i Danmark

  København er den største byen i Danmark, og er naturlig nok byen hvor det er mest å oppleve som turist. De korte avstandene i sentrum kombinert med den flotte plasseringen ved havet har gjort byen veldig populær. Enten du drar på shopping i Strøget eller ta med barna til Tivoli, kan du være siker på at København ikke vil skuffe deg. I København finner du alle mulige hoteller.

  Århus er en annen av Danmarks storbyer, og ligger omtrent midt på den danske østkysten. Byen er vennskapsby med våre egen Bergen, og har mye spennende å by på. Sørg for å få med deg Den Gamle By i løpet av oppholdet ditt, hvor du kan møte dagliglivet som det var på 1500-tallet. Området består av mer enn 75 hus og butikker som ser ut som de gjorde den gang. Odense ligger på øya Fyn, og er den tredje største byen i Danmark. Byen er blant de eldste i Danmark, og her finner du blant annet en vikingborg og en trelleborg fra rundt 1000 e.Kr. I byen er det blant annet en dyrehage og et jernbanemuseum, som begge egner seg bra for mindre barn. Ålborg er den siste av de virkelig store byene i Danmark, og ligger ganske langt nord. Byen ble grunnlagt på vikingetiden, og er i dag vennskapsby med blant annet Fredrikstad. I byen er det en dyrehage og en rekke forskjellige interessante museer.

  Strandliv i Danmark

  Det er liten tvil om at mange nordmenn reiser til Danmark for å nyte de flotte strendene, og Hvide Sande strand har en rekke ganger blitt stemt frem til den aller beste av dem. Den ligger langs Danmarks vestlige kyst, og kan by på 40 km med kritthvit sand. Den har imidlertid godt selskap av en rekke andre flotte strender, som Bisnap strand og strendene i Midtjylland og Nordjylland.

  Småbyopplevelser i Danmark

  Danmark byr også på en rekke flotte småbyer, og i den sammenheng trekker vi frem Skagen, som er den perfekte turist(små)by. Den ligger på toppen av Jylland og er kjent for sitt spesielle lys. Andre flotte småbyer er Mariager, et romantisk tilfluktssted som er perfekt for et par som vil sjekke inn på et romantisk hotell, og Ebeltoft, som ligger på Djursland og har små brosteinsbelagte gater og skjeve, gamle hus.

  Feriested for småbarnsfamilier i Danmark

  Østkysten av Jylland er veldig populær blant barnefamilier, siden det ofte ikke blåser så mye her. Djursland er et perfekte reisemål for denne gruppen, siden det er kort å kjøre fra ferjeleiet og det er mange flotte barneaktiviteter i området.

  Hotellbestilling: Danmark

  Søk etter et hotell i Danmark. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Danmark ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det strøket du foretrekker i Danmark.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Danmark. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Danmark for dine datoer.

  Expedia tilbyr også bestilling av fly til Danmark. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Danmark.

  Skjul
  Hoteller i Danmark
  Hoteller i Danmark

  Hoteller i København (og omegn)

  Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade - Hoteller i Copenhagen
  Rating: 2.0 Stars

  Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade

  Carsten Niebuhrs Gade 11, Copenhagen - Kart
   
   
  "Sentralt"
  Kjekt hotell. Kan anbefales. Prøv å få rom motsatt av jernbanen. Mye bråk fra vognskifting på natten, hvis du som oss, må ha frisk luft om natten. Med vinduet lukket er det ingen problem. Savnet kjøleskap og at tv ikke kunne svinges.
  En reisende
  Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger midt i hjertet av København og 15 minutters gange unna Ny Carlsberg …Mer
  AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen - Hoteller i Copenhagen
  Rating: 4.0 Stars

  AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

  Center Boulevard 5, Copenhagen - Kart
   
   
  "Fint hotell utenfor Kjøbenavn. "
  Super check in. Utrolig mye folk til frokost. Men god mat. Stille rom med behagelige senger. Veldig behjelpelige ansatte. 7 min å gå til Metro som går til sentrum hele dagen. Med Copenhagen card er transport og adgang til severdigheter inkludert. 2 Barn under 10 år kan gå med voksen.
  Reisende fra Norge
  Dette hotellet med et spa ligger i Amager, 1,1 kilometer unna Bella-senteret og 5 kilometer unna Church of Our Saviour og Ny …Mer
  Copenhagen Admiral Hotel - Hoteller i Copenhagen
  Rating: 4.0 Stars

  Copenhagen Admiral Hotel

  Toldbodgade 24-28, Copenhagen - Kart
   
   
  "Sentralt i København "
  Fint hotell med behagelig atmosfære, god og rikholdig frokost
  En reisende
  Hotellet befinner seg i et omgjort lager fra 1787, i hjertet av København, på havnen der hvor de gamle skonnertene og …Mer

  Hoteller i Århus (og omegn)

  CABINN Hotel Aarhus - Hoteller i Aarhus
  Rating: 2.0 Stars

  CABINN Hotel Aarhus

  Kannikegade 14, Aarhus - Kart
   
   
  "Sentralt beliggenhet, ypperlig bil parkering."
  Relativt billig, hotell rom deretter. Ellers rent og fint, meget sentralt i Århus.
  Reisende fra Stavanger
  Dette hotellet ligger i Midtbyen og 15 minutters gange unna Århus teater og ARoS. Gamlebyen ligger 1,5 kilometer unna.Mer
  Helnan Marselis Hotel - Hoteller i Aarhus
  Rating: 4.0 Stars

  Helnan Marselis Hotel

  Strandvejen 25, Aarhus - Kart
   
   
  "Deilig beliggenhet "
  Stor seng. Balkong. Stort rom. Godt brød til morgenmat.
  En reisende
  Dette hotellet ligger ved stranden i Mindeparken og 5 kilometer unna Marselisborg, ARoS og Gamlebyen. Dessuten ligger NRGi …Mer
  Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus - Hoteller i Aarhus
  Rating: 4.0 Stars

  Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

  Margrethepladsen 1, Aarhus - Kart
   
   
  "Flott beliggenhet"
  Nærhet til kunstmuseum og gåavstand til kulturelle opplevelser. Rikholdig frokostbuffet - internasjonal stil, høy kvalitet. Flott atmosfære i et arkitektonisk spennende bygg. Ypperlig service. Gode parkeringsmuligheter. Noe slitasje i et ellers komfortabelt rom, noe lukt på badet, slo opp fra wc - burde vært vasket med klor?
  Reisende fra Mandal
  Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger i Midtbyen og 10 minutters gange unna Musikhuset Aarhus og ARoS. Gamlebyen …Mer

  Hoteller i Vejle (og omegn)

  Munkebjerg Hotel - Hoteller i Vejle
  Rating: 4.0 Stars

  Munkebjerg Hotel

  Munkebjergvej 125, Vejle - Kart
   
   
  "Fint hotell og område, men ikke aircondition"
  Hyggelig, men varmt på rommet. Litt upraktisk å ha vinduet åpent når det er redd opp ekstraseng.
  En reisende
  Dette hotellet er familievennlig og ligger i den historiske bydelen i Vejle, 3,7 kilometer unna Vejle golfklubb og 10 …Mer
  Best Western Torvehallerne - Hoteller i Vejle
  Rating: 4.0 Stars

  Best Western Torvehallerne

  Fiskergade 2-8, Vejle - Kart
   
   
  Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger midt i hjertet av Vejle og 10 minutters gange unna Vejle rådhus, Vejle …Mer
  Hotel LEGOLAND, DENMARK - Hoteller i Billund
  Rating: 4.0 Stars

  Hotel LEGOLAND, DENMARK

  Aastvej 10, Billund - Kart
   
   
  "Drømmeland for barna :)"
  Ypperlig hotel for mine 2 jenter på 4 og 6. Bodde på lego friends theme rom. Dem elsket det. Lego leker rundt i hotelet. Rent og fint hotel med inngang til legoland og 5 mins gå tur til lalandia. Anbefales :)
  En reisende
  Dette hotellet er familievennlig og ligger nær flyplassen i Billund og 10 minutters gange unna Lalandia vannland og Legoland …Mer