Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Søk etter hoteller i Island

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

De mest populære turistbyene i Island

Hotell i Island

Kex Hostel Reykjavík
2 out of 5
28 Skúlagata, Reykjavík
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 371 kr per natt
4.2/5Very Good! (129 anmeldelser)

"カフェ&バーはとても良い雰囲気で、早朝の出発でも24時間チェックアウト可能であるうえ、キッチンまであるので物価の高いアイスランドでも自炊が出来て安心です。こんなに素敵なホステルが、宿泊費こんなに安くていいのかと申し訳なく思うくらいにとても良いサービスでした。レイキャビクの中心街ロイガヴェーグル通りにも徒歩5分ほどで行け、ディスカウントスーパーも間近にあります。さらにKex Hostelは主要な宿泊先として知られているのか、あらゆるオプショナルツアーがホステルの目の前まで迎えに来てくれるためとても楽でした。また、ホステルのキッチンにはfree ..."…"

Anmeldelse skrevet 9. mar. 2020

Kex Hostel Reykjavík
Canopy by Hilton Reykjavik City Centre
4 out of 5
Smidjustigur 4, Reykjavík
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 064 kr per natt
4.7/5Exceptional! (724 anmeldelser)

"fin beliggenhet, god service, pene rom, men skulle vært en stol en god stol til å sitte i inne på rommet !!"…"

Anmeldelse skrevet 17. feb. 2020

Canopy by Hilton Reykjavik City Centre
Hilton Reykjavik Nordica
4 out of 5
Sudurlandsbraut 2, Reykjavík
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 256 kr per natt
4.4/5Wonderful! (993 anmeldelser)
Helt greit

"Helt greit hotell som ligger litt utenfor sentrum."…"

Anmeldelse skrevet 10. mar. 2020

Hilton Reykjavik Nordica
Grand Hotel Reykjavik
4 out of 5
Sigtun 38, Reykjavík
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 271 kr per natt
4.3/5Excellent! (979 anmeldelser)
Utmerket hotell

"Flott hotell litt utenfor selve sentrums kjernen i Reykjavik med god frokost og flotte komfortable rom"…"

Anmeldelse skrevet 26. feb. 2020

Grand Hotel Reykjavik
Fosshotel Glacier Lagoon
Prisen er 1 232 kr per natt
4.6/5Wonderful! (994 anmeldelser)
Hyggelig, lekkert, men dyrt.

"Nytt og lekkert, litt i dyreste laget sammenlignet med andre. Hotell i denne prisklassen burde hatt frokost inkludert. Hyggelig og vennlig barområde, lett å sitte der alene eller snakke med andre. Fint å kunne velge enkel mat i baren rimeligere enn i restauranten. Kun en liten kjøretur unna Jøkulsarlon, ..."…"

Anmeldelse skrevet 15. apr. 2019

Fosshotel Glacier Lagoon
Icelandair Hotel Reykjavik Natura
4 out of 5
Nautholsvegur 52, Reykjavík
Prisen er 881 kr per natt
4.2/5Excellent! (1,000 anmeldelser)

"Vi betalte for frokost den ene dagen, kan ikke skryte av den. Men når vi skulle sjekke ut så belasta de enda en frokost for to"…"

Anmeldelse skrevet 11. aug. 2019

Icelandair Hotel Reykjavik Natura
Frost and Fire Boutique Hotel
3.5 out of 5
Hverhamar, Hveragerdi
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 593 kr per natt
4.6/5Exceptional! (646 anmeldelser)

"Vi hadde et utrolig fint opphold på hotellet. Servicen var fantastisk og tilgangen til termalbad og fine turmuligheter toppet opplevelsen."…"

Anmeldelse skrevet 29. jun. 2020

Frost and Fire Boutique Hotel
Alda Hotel Reykjavik
4 out of 5
Laugavegur 66-68, Reykjavík
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 447 kr per natt
4.7/5Exceptional! (998 anmeldelser)
All you need is here!

"We were well recieved at this hotel. As there was a bit of chaos in Reykjavik this day we called the hotel to ask for help with parking. They were very helpful. We also got an upgrade. The rooms are nice and has all you need. Additionally, it is right in the main street. Walking distanse to sights ..."…"

Anmeldelse skrevet 27. aug. 2019

Alda Hotel Reykjavik
The Retreat at Blue Lagoon Iceland
5 out of 5
Norðurljósavegur 9, Grindavík, Suðurnes
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 12 215 kr per natt
4.8/5Exceptional! (72 anmeldelser)

"Is the best hotel I’ve been! Spectacular, good food, and the blue lagoon that makes it great!"…"

Anmeldelse skrevet 18. mar. 2020

The Retreat at Blue Lagoon Iceland
Skuggi Hotel by Keahotels
3 out of 5
Hverfisgata 103, Reykjavík
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 317 kr per natt
4.6/5Exceptional! (995 anmeldelser)
Flott opphold på fint hotell.

"Ligger perfekt til i sentrum. Veldig behjelpelig betjening. Enkle og fine rom og enkelt og god frokost. Hotellet er relativt mørkt (burde ikke være noe overraskende med navnet "Skuggi"...). Kun et lite vindu som kunne åpnes på vårt rom, så etter vår smak fikk vi inn alt for lite luft på rommet."…"

Anmeldelse skrevet 30. aug. 2019

Skuggi Hotel by Keahotels
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Island
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Island

Hotell Island: Islands storslåtte natur byr på aktive vulkaner, varmekilder, isbreer, nordlys og vakre kyststrekninger, og utgjør derfor den perfekte destinasjonen for naturelskere. Uansett om du er på utkikk etter et luksushotell med 4 stjerner, et barnevennlig hotell, et billig hotell eller et hyggelig gjestehus, kan du garanert finne det på Island, landet som også er kjent som landet av is og ild.

Hotellopphold i Reykjavik

Som Islands hovedstad, har Reykjavik et variert utvalg av hoteller som passer for alle slags budjetter og behov. Du kan velge et hotellopphold i en av byens hyggelige forsteder eller midt i det energiske sentrum. Reiser du til Reykjavik vil du oppleve at byen har en helt spesiell blanding av storby- og landsbystemning, og dens fargerike bygninger sammen med den storslåtte naturen i bakgrunnen gjør byen til en helt unik reisedestinasjon.

Opplevelser for enhver smak

Reykjavik har et stort og variert utvalg av attraksjoner som museer, teatre, gallerier, kaféer og restauranter. Hvis du har lyst til å starte dagen med et kulturelt innslag, kan du besøke et av byens mest kjente landemerker, kirken Hallgrímskirkja, den største kirken på Island med en av byens beste utsikter fra kirketårnet. Du kan også dra innom den kuppelformede glassbygningen Perlan, som blant annet huser tre gourmet- og suvenirbutikker og en roterende restaurant og bar på øverste etasje, med en fantastisk utsikt utover det sentrale Reykjavik. Lær mer om landets historie som en av de yngste nasjonene i Europa på det islandske nasjonalmuseet, Þjóðminjasafn Íslands, eller gå en tur ned til byens fargerike gamle havn, som de siste par årene er blitt et svært trendy nabolag. Her kan du kan nyte et måltid på en av de mange kaféene og restaurantene, kjøpe suvenirer eller dra på en av havnens arrangerte båtturer, med alt fra hvalsafari, fisking og guidede rundturer i byen. Du kan også besøke Víkin maritime museum og utforske landets rike maritime historie. Det er enkelt å komme seg rundt i byen enten på sykkel eller til fots på grunn av de små avstandene og det er flere sykkelutleiesteder å velge mellom. I og med at det først blir mørkt ved midnatt om sommeren, kan du forvente lange, lyse netter som frister til sene kvelder på byen. Reykjavik har et legendarisk natteliv, så legendarisk at det har fått sitt eget kjælenavn, jammith, og det er både barer, klubber og live musikk å velge mellom. Du kan med fordel prøve et av de mange lokalt bryggede øltypene eller en islandsk dram.

Utforsk sørkystens unike naturområder

De fleste av Islands hoteller ligger på den sydlige delen av øya, tett på havet og de mange vakre fjordene. Sydkysten byr på helt unike naturopplevelser, som Hekla-fjellet og dets aktive vulkan, vannfallene Seljalandsfoss og Gljufrabui, Langisjór-sjøen eller Europas største nasjonalpark, Vatnajökull nasjonalpark, som også har Europas største isbre, Vatnajökull. Sørisland er også kjent for sitt rike kulturliv, som særlig fokuserer på de berømte islandske sagaene som ble skrevet mellom det 13. og 15. århundre. På Saga Museum i Hvolsvöllur kan du lære mer om de dramatiske sagaene som typisk forteller om islandske slekter og deres interne feider. Store områder i Island er stadig ubebodde, og dette gjør at landets naturområder er noe av det mest uberørte og autentiske du noensinne vil oppleve.

Hotellbestilling: Island

Søk etter et hotell i Island. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Island ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Island.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Island. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Island for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Reykjavik. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Island.