Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

TysklandEuropa

Denne sentraleuropeiske juvelen har mer å by på enn bare bratwurst og øl. Landet kan by på kosmopolitiske storbyer, vakre vingårder, en sjarmerende kystlinje og en spennende historie.

Tyskland er et sjarmerende land i Europa, der historien vever seg inn i den moderne tidsalderen. Mellom-Europas største land er fremtidsrettet på en imponerende måte, samtidig som det ærer fortiden. Rike tradisjoner overlever i vakre fjellområder, og ølet flyter som vann.

Pittoreske elver snor seg gjennom gamle handelsbyer. På ferie i Tyskland kan du smake på utsøkt vin ved Rhinens bredder, oppleve kultur i Berlin, utforske de snødekte toppene i de bayerske Alpene og slappe av på den vakre kysten av Østersjøen.

Berlin kan skilte med en spennende historie fra mange tidsaldre. Du kan besøke detaljerte og historiske museer på Museumsinsel, utvise ærbødighet ved minnesmerket for de drepte jødene i Europa og besøke East Side Gallery langs elven Spree, som består av rester fra Berlinmuren. Du kan ta heisen til toppen av Fernsehturm for panoramautsikt over hele byen. På Berliner Philharmonie kan du overvære en konsert med klassisk musikk.

Besøk kosmopolitiske Hamburg, en havneby med et yrende liv. Köln kan skilte med fantastisk romansk arkitektur og en vakker katedral. Mange av storbyene i Tyskland har interessant middelalderarkitektur og et yrende uteliv. Du kan kjøpe en bratwurst fra en gateselger og slå av korken på en pilsnerøl før du kaster deg ut på dansegulvet på en klubb, spiller biljard med en kamerat eller ser på en lokal fotballkamp.

Nordkysten av Tyskland består av Nordsjøen i vest og Østersjøen i øst. Du kan tilbringe sommerferien her på kysten og besøke den vakre øya Rügen.

I sør kan du besøke Bayern, hjemstedet til Oktoberfest, snødekte fjellkjeder og Schwarzwald. Du kan dra på skiferie i Alpene med livlige München som base. Oppdag Romantische Strasse, en turistvei som snor seg forbi sjarmerende slott og historiske landsbyer. Utforsk Rhindalen for å oppleve Tysklands beste vindistrikt.

Tyskland kan skilte med internasjonale flyplasser i flere større byer, deriblant Frankfurt, München, Düsseldorf og Berlin. Du kan benytte deg av den utmerkede jernbanen, Deutsche Bahn, til å utforske de forskjellige regionene og byene, eller du kan kjøre bil på Autobahn. Klimaet i Tyskland er variert, men det er generelt varmt om sommeren og vanlig med snøfall om vinteren.

Tyskland – populære byer

Friedrichstrasse fasiliteter samt utendørs kunst
Berlin
Kjent for Shopping, Museer og Business

…"

Grunner til å reise

 • Zoologischer Garten Berlin
  Zoologischer Garten Berlin
 • Potsdamer Platz
  Potsdamer Platz
 • Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche
  Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche
Miniatur Wunderland som viser karusell og innendørs
Hamburg
Kjent for Middag, Shopping og Business

…"

Grunner til å reise

 • Miniatur Wunderland
  Miniatur Wunderland
 • Hamburg Dungeon
  Hamburg Dungeon
 • Fisketorget
  Fisketorget
München som inkluderer innendørs i tillegg til en mann
München
Kjent for Øl, Museer og Kultur

…"

Grunner til å reise

 • Marienplatz
  Marienplatz
 • Englischer Garten
  Englischer Garten
 • Hofbrauhaus
  Hofbrauhaus
Frankfurt fasiliteter samt utendørs kunst
Frankfurt
Kjent for Business, Sport og Museer

…"

Grunner til å reise

 • Alte Oper
  Alte Oper
 • Römerberg
  Römerberg
 • Römer
  Römer
Frauenkirche som viser by
Dresden
Kjent for Historiske bygninger, Shopping og Museer

…"

Grunner til å reise

 • Semper opera
  Semper opera
 • Frauenkirche
  Frauenkirche
 • Zwinger Palace
  Zwinger Palace
Kölnerdomen
Köln
Kjent for Shopping, Katedraler og Business

…"

Grunner til å reise

 • Kölnerdomen
  Kölnerdomen
 • Sjokolademuseet
  Sjokolademuseet
 • Museum Ludwig
  Museum Ludwig

Populære steder å besøke i Tyskland

Neuschwanstein slott
Bilde av Neuschwanstein slott

Neuschwanstein slott

Tannheimer Tal og Zugspitze er to kjente severdigheter du kan oppleve i Neuschwanstein slott. Denne byen er også kjent for fjellandskapet sitt og de historiske stedene sine.

Brandenburger Tor
Bilde av Brandenburger Tor

Brandenburger Tor

Riksdagsbygningen og Potsdamer Platz er to kjente severdigheter du kan oppleve i Brandenburger Tor. Denne byen er også kjent for museene sine og arkitekturen sin.

Kölnerdomen
Bilde av Kölnerdomen

Kölnerdomen

Beundre den gotiske arkitekturen og relikvieskrinet til de tre vise menn i en av verdens største kirker.

Riksdagsbygningen
Bilde av Riksdagsbygningen

Riksdagsbygningen

Påtent av Hitler, bombet av britene og stormet av russerne: Dette hovedsetet for Tysklands makt har igjen reist seg som et symbol på et forent og moderne Tyskland.

Hohenschwangau slott
Bilde av Hohenschwangau slott

Hohenschwangau slott

Neuschwanstein slott og Tannheimer Tal er to populære severdigheter du kan oppleve i Hohenschwangau slott. Denne byen er også kjent for ski og fotturer.

Linderhof slott
Bilde av Linderhof slott

Linderhof slott

I Linderhof slott kan du se kjente severdigheter som Garmisch-Partenkirchen skiområde og Neuschwanstein slott. Denne byen er også kjent for fjellandskapet sitt.