Bilutleie i Riviera Maya

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Riviera Maya

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Riviera Maya

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Riviera Maya
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Riviera Maya?
Du bør se gjennom leieavtalen for å være sikker, men de fleste forhåndsbetalte bestillinger kvalifiserer for full refusjon hvis du informerer oss minst seks timer i forkant av det avtalte hentetidspunktet. Det finnes imidlertid noen unntak. Du finner mer informasjon på bestillingsbekreftelsen, eller du kan gå til vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Riviera Maya?
Ikke for stor, men heller ikke for liten. Kompakte biler er det mest populære valget for mange som reiser til Riviera Maya. På grunn av det lave drivstofforbruket, kjøreegenskapene og enkel parkering er denne biltypen perfekt å dra på oppdagelsesferd i byen med. En kompakt bil har litt bedre plass enn en økonomibil, så du kan glede deg over litt ekstra stil og komfort. Ser du etter noe større? Da kan du sjekke ut utvalget vårt av standard, mellomstore og store biler.
Hvorfor skal jeg leie bil i Riviera Maya gjennom Expedia?
Fra dagsturer til lengre reiser – Expedia har biler for ethvert behov. Du kan velge mellom leiebilselskaper i Riviera Maya, og med våre medlemspriser og eksklusive tilbud kan du finne et bra tilbud på bilutleie. Hvis du kombinerer bestillingen av leiebil med hotell eller fly (eller begge deler) til en pakkereise, kan du spare enda mer.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Riviera Maya hos Expedia?
Sjekk ut vurderinger og anmeldelser, velg bilklasse, og sammenlign tilbudene fra de mest populære leiebilselskapene. Expedia gjør det lett å finne fantastiske priser på leiebil. Slå sammen bestillingen av leiebil i Riviera Maya med bestilling av fly eller hotell, og legg ut på tur med ekstra penger i lommeboken.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Riviera Maya?
I Riviera Maya må sjåfører være minst 21 år for å kunne leie bil. Unge sjåfører må imidlertid forvente flere restriksjoner og litt dyrere priser. Mange bilutleiebyråer krever nemlig et ekstra daglig gebyr i tillegg til bilens leiepris. Dette skal være med på å dekke ulykkesrisikoen. Selv om mange typer biler (som mellomstore biler og kompaktbiler) er tilgjengelige for unge sjåfører, får yngre som regel ikke leie større biler eller SUV-er.
Hva trenger jeg for å leie bil i Riviera Maya?
Du trenger førerkort og kredittkort. Vil du ikke bruke selskapets forsikring? I så fall må du nok legge frem bevis på egen forsikring. Kravene kan variere fra leverandør til leverandør, så du bør lese avtalen nøye.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Riviera Maya?
Ja, det kan du. Expedia samarbeider med pålitelige leiebilselskaper som tilbyr ukentlig og månedlig utleie av alle biltyper. Ta en titt på utvalget av leiebiler for langtidsleie, og oppdag hver krok og krik av Riviera Maya – og andre steder!
Hvor kan jeg leie bil i Riviera Maya hvis jeg er under 25?
Dette avhenger av leiebilselskapene i Riviera Maya. De har ofte ulike regler når det gjelder alder. Har du funnet en leverandør som leier ut til sjåfører under 25, må du være klar over at mange krever ekstra gebyrer. Finn ut hva det er snakk om, før du bestiller en bil.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Riviera Maya?
Det kommer an på hva slags bil du trenger, alderen din og en del andre faktorer. Se over leverandørens vilkår og betingelser for forsikringen før du bestiller.