Bilutleie i Riviera Maya

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Riviera Maya

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Riviera Maya

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Riviera Maya
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Riviera Maya?
Du bør sjekke bilens avbestillingsregler for å være på den sikre siden, men de fleste bestillinger kvalifiserer for full tilbakebetaling når du informerer oss minimum seks timer i forkant av henting. Det finnes imidlertid noen unntak. Du finner mer informasjon på bestillingsbekreftelsen, eller du kan gå til vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Riviera Maya?
Hold kostnadene lave med en økonomibil, kjør med stil i en premiumbil eller velg noe midt i, som en mellomstor modell. Det er imidlertid vanskelig å slå en kompaktbil som er den mest bestilte biltypen i Riviera Maya. Disse bilene er lette å parkere og styre, drivstoffeffektive og ypperlige hvis du skal farte rundt i storbyen. Det er en oppgradering fra økonomiklassen, så du kan forvente bedre plass og komfort til en pris som ikke sprenger budsjettet.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Riviera Maya hos Expedia?
Ta en titt på vårt brede utvalg av bilutleie, les vurderinger og sammenlign priser fra anerkjente leverandører. Med noen få klikk kan Expedia hjelpe deg med å finne fantastiske priser på leiebilen. Hvis du allerede har bestilt fly eller hotell, kan du legge til bestillingen av leiebil i Riviera Maya og få enda større besparelser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Riviera Maya?
Den laveste aldersgrensen er 21 år. Det er imidlertid noen aldersrelaterte begrensninger det er lurt å vite om før du reserverer leiebil i Riviera Maya. Er du ung, krever mange leiebilselskaper et ekstra dagsgebyr, og biltypene du kan leie, er ofte begrenset. Kostnaden og aldersgrensen kan imidlertid variere fra leverandør til leverandør, og derfor er det en god idé å sammenligne regler.
Hva trenger jeg for å leie bil i Riviera Maya?
Selv om reglene kan variere fra selskap til selskap, er det aller viktigste førerkort og et kredittkort i samme navn. Du trenger ikke å benytte deg av leverandørens forsikring. I så fall må du nok legge frem dokumentasjon på at du har egen forsikring.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Riviera Maya?
Ja, noe som betyr at du slipper å bestille leiebilen på nytt når du er halvveis i ferien. Besøk siden vår for langtidsleie av biler og oppgi reiseinformasjonen din for å bestille en bil som du kan bruke hele måneden.
Hvor kan jeg leie bil i Riviera Maya hvis jeg er under 25?
Du må sjekke hva aldersgrensen til utleiebyrået i Riviera Maya er. Hvis du er under 25, krever noen leverandører ekstra gebyrer. Det er best å vite dette før du skal hente bilen, så du vet hvor mye du må betale. Hvert bilutleiebyrå har sine egne retningslinjer for unge sjåfører, så det lønner seg å gjøre litt forarbeid.