Bilutleie i Miami

Søk og sammenlign fra 32 bilfirmaer i Miami

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Miami

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Miami
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Miami?
Den laveste dagsprisen for en leiebil i Miami denne uken var . Med leiebil kan du dra til de lokale attraksjonene du vil.
Kan jeg leie bil på Miami, Florida (MIA-Miami internasjonale flyplass)?
Jada, det kan du. Når flyet har landet på Miami, Florida (MIA-Miami internasjonale flyplass), finner du leiebilselskapene på MIA Rental Car Center (3900 NW 25th Street, Miami, FL 33142). Her finner du blant annet Enterprise, Thrifty og Budget. Du kan også vurdere Payless og P & P Family Auto Rental.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Miami?
Avhengig av leiebilavtalen kan du få en refusjon. De fleste forskuddsbetalte bestillinger gir full tilbakebetaling hvis du varsler oss minimum seks timer før henting av bilen. Hvis du har spørsmål du ikke finner svar på i bekreftelsen, er vår kundeservice klar til å hjelpe døgnet rundt.
Hva slags biler kan jeg leie i Miami?
Store SUV-er, smarte minibiler eller noe luksuriøst … Hent nøklene til akkurat den bilen du vil ha! Økonomi er den foretrukne bilklassen innen leiebiler i Miami. En økonomibil er smart, drivstoffeffektiv og er enkel å parkere, noe som gjør den perfekt å dra på oppdagelsesferd med i byens travle gater. Og det kanskje aller beste er at den ikke sprenger budsjettet. Det betyr at du får mer til overs som du kan bruke på andre ting, f.eks. å se så mye av reisemålet som overhodet mulig
Hvor kan jeg dra på biltur fra Miami?
Det er mye både å se og gjøre i Miami, men reiser du lenger, kan du oppleve enda mer. Lei en bil for å utforske hele regionen i ditt tempo. Du bør legge til disse fantastiske rutene på reiseplanen din:

  • I Jupiter finner du Jupiter Beach og andre interessante attraksjoner. Det er ca. 130 km til Miami.
  • Neste stoppested? Det må bli West Palm Beach, som ligger ca. 100 km unna. CityPlace er en lokal severdighet du bør få med deg.
  • Sunken Gardens ligger ca. 330 km fra Miami og er et av de nydeligste naturområdene i regionen. Her kan du utforske omgivelsene og nyte den friske luften.

Hvorfor skal jeg leie bil i Miami gjennom Expedia?
Fra våre eksklusive medlemsrabatter til våre rimelige pakketilbud – det finnes massevis av grunner til å bestille den neste leiebilen din gjennom Expedia. Skal du besøke Miami? Der finner du 32 bilutleiefirmaer å velge mellom, med leiebiler for enhver smak. Hvis du vil spare enda mer, kan du slå sammen bestillingen av leiebil med hoteller og flyreiser.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Miami hos Expedia?
Å finne det beste tilbudet på bilutleie i Miami er ingen sak hos Expedia. Velg biltype, legg til noen detaljer og sammenlign tilbud fra de ledende leverandørene. Hvorfor ikke legge til flyreiser og hoteller i bestillingen? Du kan få store besparelser ved å sette sammen bestillingene dine til en pakke.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Miami?
Reglene for bilutleie i Miami krever at sjåfører er minst 21 år. Er du en ung sjåfør? Da kan det påløpe ekstra kostnader, og begrensninger kan gjelde. De fleste bilutleiebyråer krever nemlig et gebyr av unge sjåfører i tillegg til prisen for å leie bilen. En av begrensningene kan dreie seg om hvilke biltyper unge sjåfører har lov til å leie. Aldersgrensene kan variere fra selskap til selskap, så det er lurt å sjekke dette før du bestiller.
Hva trenger jeg for å leie bil i Miami?
Du trenger førerkort og kredittkort i ditt navn når du skal hente bilen. Du må også vise dokumentasjon på forsikring hvis du ikke ønsker å benytte deg av forsikringen selskapet tilbyr. Slike krav kan variere fra selskap til selskap, så ikke glem å sjekke betingelsene og vilkårene.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Miami?
Ifølge prisene de siste sju dagene kunne du ha bestilt en leiebil fra kun per dag. Den nest laveste prisen i Miami var .
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Miami?
Ja, og den gode nyheten er at leiebilselskapene ofte tilbyr lavere priser når du leier over lenger tid. Se på våre tilbud for langtidsleie i Miami for å gjøre et kupp.
Hvor kan jeg leie bil i Miami hvis jeg er under 25?
Noen leiebilselskaper i Miami er villige til å leie ut biler til sjåfører som er under 25 år gamle, mens andre ikke er det. Aldersgrensene varierer fra leverandør til leverandør, så det er lurt å finne ut av dette på forhånd. Du bør også sjekke om det kreves ekstra betaling. Noen leiebilselskaper legger nemlig til et tilleggsgebyr for unge sjåfører som er mellom 21 og 24 år gamle. Du må alltid lese betingelsene og vilkårene, så du slipper dyre overraskelser.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Miami?
Alt kommer an på hvilken type bil du trenger, alderen din og flere andre faktorer. Ta en titt på leverandørens vilkår og betingelser for forsikring og leiebil før du tar et endelig valg.