Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Miami

Vis alle leiebiler i Miami

Gode tilbud på leiebiler i Miami

Miami er en attraktiv by som er kjent for sine nærliggende vakre strender og utmerkede musikkfestivaler. Selv om det finnes offentlige transportmidler her, er det gjerne mye enklere å utforske byen med en bil, og det kan derfor være en god idé å leie en bil i Miami.

Det finnes nok av muligheter for å leie en leiebil i Miami i forbindelse med en ferie eller forretninger i denne solfylte byen. Uavhengig av hva slags type bil du foretrekker, kan du finne en billig leiebil i Miami her på Expedia. Samtidig burde du også ta en titt på tilbudene for fly til Miami, men husk da at du kan spare enda mer på å bestille en pakkereise til Miami hvor du får inkludert både fly og hotell i Miami.

Lei en bil i Miami for å komme deg lettere rundt mellom attraksjonene

Miami har en rekke attraksjoner både for barn og voksne, som blant annet Zoo Miami, Jungle Island og Miami Seaquarium, og du kan besøke spennende områder som moderne Bayfront Park og eksklusive og frodige Coconut Grove. Det finnes dessuten gode shoppingmuligheter i sentrum av byen og mange muligheter for å gjøre et kupp eller to. Velger du å leie en bil i Miami, vil du lettere kunne komme deg rundt mellom de ulike severdighetene og områdene og kunne legge opp dagene som du selv vil, og du slipper å være avhengig av tidene og rutene til de offentlige transportmidlene.

Utforsk områder utenfor Miami med en leiebil

Mange som besøker Miami, velger også å besøke Miami Beach, som ligger litt utenfor selve Miami. Her kan du blant annet oppleve flotte strender og kjente områder som Art Deco District og South Beach, og om kvelden kan du utforske det spennende nattelivet her. I høysesongen kan det være lettere å finne billig overnatting i Miami enn i Miami Beach, og da kan det det være greit å ha en leiebil i Miami, slik at du lett kan komme deg frem og tilbake mellom hotellrommet ditt og stranden eller utestedene i Miami Beach.

I tillegg finnes det en rekke spennende attraksjoner litt lenger unna som du ikke bør gå glipp av når du først befinner deg i dette området. Du kan blant annet kjøre til Everglades National Park, hvor du kan se alligatorer, krokodiller og en rekke forskjellige fugletyper i sitt naturlige habitat. Eller du kan kjøre nedover langs øyene Florida Keys, som byr på nydelige omgivelser og sjarmerende småbyer. Lengst syd på øyene kan du dessuten ta bilde av deg selv ved siden av en bøye som symboliserer det sørligste punktet i USA.

Det har aldri vært enklere å leie bil i Miami

Uansett hva du foretrekker å se og gjøre mens du befinner deg i Miami, kan du leie en bil fra flere steder her, og du tilbys et godt utvalg hva gjelder tilgjengelige hente- og leveringssteder for leiebilen din. På Expedia kan du finne billig leie av bil i Miami, og du kan enkelt og greit velge de alternativene som passer best for deg og reisefølget ditt.

Utforsk Miami

Utforsk Miami med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!