Bilutleie i Miami

Søk og sammenlign fra 32 bilfirmaer i Miami

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Miami

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Miami
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Miami?
Denne uken var prisen for leiebiler i Miami nede i . Med priser som dette kommer du til å legge ut på veien i Miami i en snasen leiebil på én, to, tre.
Kan jeg leie bil på Miami, Florida (MIA-Miami internasjonale flyplass)?
Absolutt. Når flyet har landet på Miami, Florida (MIA-Miami internasjonale flyplass), finner du leiebilskrankene på MIA Rental Car Center (3900 NW 25th Street, Miami, FL 33142). Her kan du velge blant Avis, National og Alamo. Du kan også vurdere Payless og Enterprise.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Miami?
Du får antagelig full refusjon av din forhåndsbetalte bestilling hvis du varslet oss minimum seks timer i forkant av det avtalte hentetidspunktet. Du kan se gjennom leieavtalen for å få mer informasjon. Vår kundeservice kan også hjelpe deg med ytterligere informasjon.
Hva slags biler kan jeg leie i Miami?
De fleste besøkende i Miami leier økonomibiler. Bilister liker dem fordi de kjører langt på literen. Størrelsen gjør dem dessuten perfekte for å kjøre rundt i byer der gatene er smale og parkeringsplassene er små. Men du har langt flere valgmuligheter, for du kan også satse på kompakte, mellomstore og store biler. Uansett om du planlegger å være i Miami finner veien videre, har vi en bil som passer din stil.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Miami?
Etter at du har opplevd alle de flotte stedene i Miami, er det enda mer å utforske i resten av regionen. Vri om nøkkelen i leiebilen, legg bagasjen i bagasjerommet, og sus av sted. Her er noen bilturer som er midt i blinken for deg:

  • Ta turen til Boca Raton for å få et topp eventyr. Rundt 65 km fra Miami finnes det mange interessante attraksjoner, blant annet Floridas universitet ved Atlanterhavskysten.
  • Ca. 130 km unna ligger Jupiter, som også er et populært reisemål blant mange reisende. Du må sette av tid til å oppleve Jupiter Beach mens du er i byen. Denne severdigheten er en av grunnene til at mange elsker å utforske denne fine byen.
  • Sunken Gardens ligger ca. 330 km fra Miami og er et av de vakreste naturområdene i regionen. Det er bare å strekke på beina og nyte den friske luften.

Hvorfor skal jeg leie bil i Miami gjennom Expedia?
Expedia gir deg ett sted for alt du trenger til turen, inkludert leiebiler. Med 32 leverandører å velge blant i Miami gjør vi det vi kan for at du skal få den beste prisen på markedet. Uansett om du er på utkikk etter bilutleie, hoteller, flyreiser eller opplevelser, finner du eksklusive tilbud og medlemspriser hos Expedia. Hvis du kombinerer bestillingene dine til en praktisk pakkereise, oppnår du enda større besparelser på reisen til Miami.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Miami hos Expedia?
Sjekk ut kundeanmeldelser, velg bilen du vil ha, og sammenlign prisene fra de mest populære leverandørene. Expedia gjør det enkelt å finne fantastiske priser på leiebil. Slå sammen bestillingen av leiebil i Miami med bestilling av fly eller hotell, og start turen med ekstra penger i lommeboken.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Miami?
Du må være minst 21 år. Det finnes imidlertid et par aldersrelaterte begrensninger det er lurt å være klar over før du reserverer leiebil i Miami. Er du ung, krever mange leiebilselskaper et ekstra dagsgebyr, og bilkategoriene du kan leie, er ofte begrenset. Kostnaden og aldersgrensen kan imidlertid variere fra utleiebyrå til utleiebyrå, og derfor er det alltid lurt å bruke litt tid på å sammenligne krav.
Hva trenger jeg for å leie bil i Miami?
Det viktigste er gyldig førerkort og kredittkort i samme navn. De fleste leiebilselskaper tilbyr også forsikring, noe som er valgfritt. Du må imidlertid kunne legge frem bevis på alternativ forsikring hvis du ikke vil kjøpe den. Sørg for at du sjekker kravene i avtalen for å unngå forsinkelser.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Miami?
og var de to laveste prisene per dag for leiebiler i Miami de siste sju dagene.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Miami?
Ja, og du finner garantert den perfekte bilen blant våre langtidsleietilbud. Du trenger bare å oppgi reiseinformasjonen din, så finner vi fantastiske tilbud fra flere forskjellige pålitelige selskaper.
Hvor kan jeg leie bil i Miami hvis jeg er under 25?
Dette er avhengig av bilutleiebyråene du finner i Miami. De har ofte ulike regler når det gjelder alder. Hvis du har funnet en leverandør som leier ut til sjåfører under 25, må du være klar over at det kan kreves ekstra gebyrer. Les deg opp på dette før du henter nøklene til bilen.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Miami?
Først og fremst bør du velge bilkategori, så bør du lese nøye gjennom leverandørens vilkår og betingelser for forsikringen for å se om det er riktig forsikring for deg.