Bilutleie Storbritannia

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

Storbritannia – populære byer

De beste leiebiltilbudene i Storbritannia

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Storbritannia
Se alle biler
Expedia.no har bilutleie i Storbritannia som tilfredsstiller enhver reisendes behov. Uansett om du trenger en billig bil eller en bil som egner seg for superkjendiser så har Expedia.node perfekte utleiebilene for deg. Velg blant leiebiler i Storbritannia eller på reisemål verden over, og opplev hvor enkelt det er å bestille leiebil på Expedia.no.

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Storbritannia?
Avhengig av leiebilkontrakten kan du ha krav på en full refusjon. Mange bestillinger gir mulighet for full refusjon hvis du avbestiller minimum seks timer før det planlagte hentetidspunktet. Hvis du har spørsmål du ikke finner svar på i bestillingsbekreftelsen, er vår kundeservice klar til å hjelpe døgnet rundt.
Hva slags biler kan jeg leie i Storbritannia?
Velger du å leie en kompakt bil i Storbritannia, er du ikke alene. Denne leiebiltypen er den mest populære fordi bilene er økonomiske, bruker lite drivstoff og er lette å parkere. Med en kompakt leiebil kommer du deg enkelt rundt i travle bygater. Alternativt kan du velge noe større. Ta en nærmere titt på utvalget vårt av større leiebilmodeller, inkludert biltypene mellomstor, stor og premium. Uansett hva du foretrekker, har vi en bil som passer deg.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Storbritannia hos Expedia?
Du kan enkelt finne et bra tilbud hos Expedia. Du behøver bare å velge bil, datoer samt hente- og leveringssteder. Deretter kan du sammenligne tilbud fra de mest populære leverandørene. Du kan oppnå enda større besparelser ved å kombinere bestillingen av leiebil i Storbritannia med overnatting eller flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Storbritannia?
I Storbritannia må sjåfører være over 21 år for å kunne leie bil. Unge sjåfører må imidlertid forvente strengere restriksjoner og ekstra kostnader. De fleste leverandører krever nemlig et dagsgebyr i tillegg til bilens leiepris. Dette skal være med på å dekke den ekstra ulykkesrisikoen. Selv om mange bilkategorier (som mellomstore biler og kompaktbiler) er tilgjengelige for unge sjåfører, får yngre som regel ikke leie store biler.
Hva trenger jeg for å leie bil i Storbritannia?
I de fleste tilfeller trenger du førerkort og et kredittkort i samme navn når du skal hente nøklene til leiebilen. Du må også legge frem dokumentasjon på egen forsikring hvis du ikke vil benytte deg av forsikringen selskapet tilbyr. Retningslinjene kan variere fra selskap til selskap, så husk å sjekke før du bestiller.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Storbritannia?
Ja, så du trenger ikke å bestille leiebilen på nytt halvveis i ferien. Besøk siden vår for langtidsleie av biler og oppgi informasjonen din for å reservere en bil som er din hele måneden.
Hvor kan jeg leie bil i Storbritannia hvis jeg er under 25?
Du må finne ut hva aldersgrensen til leiebilselskapet i Storbritannia er. Hvis du er under 25 år, må du være klar over at enkelte leverandører krever ekstra betaling. Det er bedre å vite dette før du skal hente bilen, så du kan tilpasse budsjettet deretter. Hvert leiebilselskap har sine egne retningslinjer for yngre sjåfører, så det lønner seg å gjøre litt forarbeid.

Opplev nye steder med Expedia