Bilutleie Storbritannia

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

Storbritannia – populære byer

Expedia.no har bilutleie i Storbritannia som tilfredsstiller enhver reisendes behov. Uansett om du trenger en billig bil eller en bil som egner seg for superkjendiser så har Expedia.no de perfekte utleiebilene for deg. Velg blant leiebiler i Storbritannia eller på reisemål verden over, og opplev hvor enkelt det er å bestille leiebil på Expedia.no.

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Storbritannia?
Når du avbestiller en forhåndsbetalt bestilling minst seks timer før henting, har du vanligvis krav på full tilbakebetaling. Dette er imidlertid ikke alltid tilfelle, så det er en god idé å se gjennom bestillingsbekreftelsen og avbestillingsreglene for bilen. Hvis du fremdeles trenger hjelp, kan du besøke vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i Storbritannia?
Fart rundt i en minibil, skjem bort deg selv med en premiumbil eller gå for noe midt imellom, som en mellomstor bil. Det er imidlertid lite som slår en kompaktbil som er den mest bestilte biltypen i Storbritannia. Disse bilene er lette å parkere og styre, drivstoffeffektive og ypperlige hvis du skal kjøre rundt i store byer. Det er en oppgradering fra økonomiklassen, så du kan forvente bedre komfort og plass til en pris som ikke velter budsjettet.
Hvorfor skal jeg leie bil i Storbritannia gjennom Expedia?
Fra dagsturer til ukelange eventyr – Expedia har biler for ethvert behov. Du kan velge mellom leiebilselskaper i Storbritannia, og med våre medlemspriser og eksklusive tilbud kan du finne et bra tilbud på bilutleie. Hvis du kombinerer bestillingen av leiebil med fly eller overnatting (eller begge deler) til en pakkereise, kan du spare enda mer.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Storbritannia hos Expedia?
Å finne et bra tilbud på bilutleie i Storbritannia er lekende lett hos Expedia. Velg biltype, legg til noen detaljer og sammenlign tilbud fra de mest pålitelige leiebilselskapene. Hvorfor ikke legge til hoteller og flyreiser i bestillingen? Du får adgang til enda større besparelser ved å kombinere bestillingene dine til en pakkereise.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Storbritannia?
Sjåfører som er 21 år eller eldre, kan bestille leiebil i Storbritannia. Er du ung, kreves det ofte et ekstra dagsgebyr. Mange leiebilselskaper begrenser også utvalget til noen få biltyper, for eksempel økonomibiler og mellomstore biler, og krever at den som leier, kjøper en omfattende forsikring. Oppgi alltid riktig alder på hovedsjåføren ved bestilling for å få informasjon om eventuelle ekstra gebyrer og begrensninger.
Hva trenger jeg for å leie bil i Storbritannia?
Det viktigste er førerkort og kredittkort i ditt navn. Leiebilselskaper tilbyr deg også forsikring, noe som er valgfritt. Du må imidlertid kunne legge frem bevis på alternativ forsikring hvis du ikke vil bruke den. Vi anbefaler at du sjekker dette på forhånd for å unngå unødvendige problemer.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Storbritannia?
Expedia gjør det enkelt å reservere en billig leiebil for langtidsleie i Storbritannia. Bare besøk vår side for langtidsleie av biler og oppgi reisedatoene dine for å gå gjennom alle mulighetene du har.
Hvor kan jeg leie bil i Storbritannia hvis jeg er under 25?
Noen leverandører i Storbritannia er villige til å leie ut biler til sjåfører under 25, og andre ikke. Aldersgrensene varierer fra leverandør til leverandør, så det er lurt å finne ut av dette på forhånd. Du bør også sjekke om det kreves ekstra gebyrer. Noen leiebilselskaper legger nemlig til et tilleggsgebyr for unge kunder som er mellom 21 og 24 år gamle. Sørg for at du leser betingelsene og vilkårene, så du slipper overraskende kostnader.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Storbritannia?
Pass på å lese gjennom leverandørens vilkår og betingelser før du bestiller noe, så får du all informasjonen du trenger angående leiebilforsikring.

Opplev nye steder med Expedia