Billige flybilletter til Storbritannia

De beste byene å besøke i Storbritannia

Billige flyreiser til Storbritannia

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 349 kr for enveisflyvninger og 781 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Scandinavian Airlines
Lufthansa
Widerøe
Scandinavian Airlines

Fly til Storbritannia

Skal du fly til Storbritannia eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Storbritannia. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Storbritannia eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Storbritannia eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg avbestille flyet mitt til Storbritannia som følge av COVID-19?
Mange av flyselskapene der ute tilbyr nå flere alternativer på grunn av COVID-19. Du kan finne detaljert informasjon om endring av en flyreise i kundeserviceportalen vår. Dessuten bør du gå nøye gjennom betingelsene til flyselskapet før du bestiller.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Storbritannia med fleksible regler for endring?
For tiden er fleksibilitet i forbindelse med flyreiser veldig relevant. Nettopp derfor har vi lagt til valget <<Ingen gebyrer for endring>> på siden vår, så du lettere kan finne billige, fleksible billetter til Storbritannia. Innstillingen finner du på venstre side, like under <<Fleksible regler for endring>>.
Hvilke generelle råd finnes for de som reiser til Storbritannia under COVID-19?
COVID-19 har resultert i en lang rekke endringer i reisevanene våre. Hvis du planlegger et opphold i Storbritannia, kan følgende tips hjelpe deg med å innrette deg etter alt det nye.

 • Finn ut om det er noen reiserestriksjoner på avreisestedet eller ved reisemålet innen du bestiller billetter. Du bør også kontrollere om det er noen regler du må overholde etter landing, som for eksempel krav om å gå i karantene.
 • På mange flyplasser er det påbudt å ha på seg munnbind, også i sikkerhetskontrollen. Vær oppmerksom på at kontrollørene kan spørre deg om å ta av deg munnbindet midlertidig for å kunne identifisere deg.
 • For å minimere risikoen for smitte må du lese av ombordstigningskortet i maskinen og deretter vise det til kontrolløren. Ikke gi boardingkortet (eller mobilen du har det på) til de ansatte på flyplassen direkte.
 • Det er nå lov i visse områder å ta med opptil 350 ml håndsprit i én beholder i håndbagasjen. Merk at den skal gjennomlyses i sikkerhetskontrollen.
 • I sikkerhetskontrollen burde du ta ut alt du har i lommene, for eksempel mobil, nøkler og mynter, og legge det i vesken istedenfor på brettet, så minimerer du antallet personer som rører ved tingene.
 • Hold alt spiselig for seg og utenfor håndbagasjen når du går gjennom sikkerhetskontrollen. Ved gjennomlysing er det mindre sannsynlig at vekteren må gå gjennom håndbagasjen din hvis du har lagt maten i gjennomsiktige poser på brettet.

Hvilke selskaper flyr til Storbritannia?
Kjøp en billett med et av disse flyselskapene, så kan du se frem til artige aktiviteter i Storbritannia:

 • Norwegian Air Shuttle – 255 flyvninger i måneden til Storbritannia eller omegn, inkludert 225 flyvninger til London (LGW-Gatwick) hver måned.
 • SAS – 190 flyvninger i måneden til Storbritannia eller omegn, inkludert 164 flyvninger til London (LHR-Heathrow) hver måned.
 • British Airways – 91 flyvninger i måneden til Storbritannia eller omegn, inkludert 91 flyvninger til London (LHR-Heathrow) hver måned.

Hvordan finner jeg billige billetter til Storbritannia?
En veldig god strategi for å finne frem til et billig fly er å være fleksibel med reisedatoene sine. Først søker du etter fly til Storbritannia, så velger du <<Fleksible datoer>> over treffene for å se en oversikt over prisene på de nærliggende datoene. Du bør dessuten bestille god tid i forveien. Som et eksempel på prisnivået kan vi fortelle at den laveste prisen på fly til Storbritannia de siste sju dagene var 781 kr.
Hvor mye koster en flyreise til Storbritannia?
Hvis du hadde reist én vei med avgang fra Oslo (OSL), kunne du ha kjøpt en billett til så lite som 349 kr i løpet av de siste sju dagene. Flyvninger tur-retur til Storbritannia varierte mellom 781 kr og 781 kr i samme tidsrom.
Hvilke flyplasser er mest populære å lande på i Storbritannia?
Hvis du lander på en av disse store flyplassene i Storbritannia, får du et perfekt utgangspunkt for å oppleve alt denne fantastiske regionen kan by på.

 • London (LHR-Heathrow) – 12991 flyvninger per måned.
 • Manchester (MAN) – 5564 flyvninger per måned.
 • London (STN-Stansted) – 5376 flyvninger per måned.

Hva er prisen på en flybillett til Storbritannia?
Flybilletter til Storbritannia lå på mellom 781 kr og 781 kr de siste sju dagene. Når du er klar til å bestille, hjelper vi deg gjerne med å sikre deg et godt tilbud.
I hvilke måneder er det rimeligst å reise til Storbritannia?
Februar er den ideelle måneden hvis du vil kjøpe rimelige flybilletter til Storbritannia. Husk at det som regel er dyrere for flybilletter i sommermånedene og rundt jul.
Hvor lang tid tar det å fly til Storbritannia?
Du kan ta en titt på noen av disse populære rutene til Storbritannia fra Norge samt den gjennomsnittlige flytiden:

 • Fra Stavanger (SVG-Sola) til London (LHR-Heathrow): 2 t
 • Fra Bergen (BGO-Flesland) til London (LHR-Heathrow): 2 t og 7 min
 • Fra Oslo (OSL-Gardermoen) til London (LHR-Heathrow): 2 t og 20 min

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Storbritannia på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Storbritannia.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Storbritannia som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Storbritannia, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Storbritannia!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Storbritannia under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Storbritannia tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Storbritannia, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.

Populære flyvninger til Storbritannia

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Norwegian Air Shuttle