Bilutleie i York

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i York

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i York

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i York
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i York per dag?
Å reise rundt i York trenger ikke å koste skjorta med leiebilpriser så lave som per dag denne uken.
Kan jeg leie bil på Leeds (LBA-Leeds Bradford)?
Du finner et godt utvalg av leiebilkontorer i nærheten av Leeds (LBA-Leeds Bradford). Easirent EU, Budget, Fox Rental Cars, Enterprise og Europcar er blant de beste.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i York?
Vi vet at fleksibilitet er viktig. Derfor gir de fleste forhåndsbetalte bestillinger muligheten til full refusjon hvis du informerer oss minst seks timer i forkant av det planlagte hentetidspunktet. Det kan være lurt å sjekke avbestillingsreglene for leiebilen, da det kan være visse unntak. Hvis du ikke finner informasjonen der, kan du gå til vår kundeservice.
Hva slags biler kan jeg leie i York?
Bestill en minibil i York og utforsk severdighetene i byens mest ettertraktede biltype. Disse bilene har lavt drivstofforbruk og en byvennlig størrelse, noe som gjør dem velegnet for byreisende. Vil du heller ha noe større, kan du velge en bil av typen mellomstor eller til og med premium.
Hvor kan jeg dra på biltur fra York?
Det er mye å gjøre i York, men drar du enda lenger, kan du oppleve mye mer. Bestill en leiebil for å utforske det omkringliggende området i ditt eget tempo. Du bør legge til disse rutene på listen din:

  • Manchester ligger omtrent 95 km fra York. Populære attraksjoner som Old Trafford fortjener en plass på listen din når du er her.
  • Neste stopp? Det må være Birmingham, som ligger ca. 170 km unna. Bullring Shopping Centre er et lokalt høydepunkt du ikke vil gå glipp av.
  • Dra til Cheddar Gorge for å oppleve lokal natur. Du kan for eksempel ta med en piknikkurv og bare nyte den friske luften. Avstanden fra York er rundt 320 km.

Hvorfor skal jeg leie bil i York gjennom Expedia?
Fra forretningsreiser til lengre bilturer – Expedia har biler som passer alle behov. Du kan velge mellom bilutleiefirmaer i York, og med våre medlemspriser og eksklusive tilbud kan du finne et bra tilbud på bilutleie. Hvis du setter sammen bestillingen av leiebil med fly eller hotell (eller begge deler) til en pakkereise, kan du spare enda mer.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i York hos Expedia?
Å få tak i det beste tilbudet på bilutleie i York er utrolig enkelt hos Expedia. Velg bilen du vil ha, legg til noen detaljer og sammenlign priser fra de ledende leverandørene. Hvorfor ikke legge til hoteller og flyreiser i bestillingen? Du får adgang til store besparelser ved å kombinere bestillingene dine til en pakkereise.
Hvor gammel må man være for å leie bil i York?
I York må sjåfører være 21 år eller eldre for å kunne leie bil. Unge sjåfører må imidlertid regne med flere restriksjoner og ekstra gebyrer. De fleste leiebilselskaper krever nemlig et ekstra daglig gebyr i tillegg til prisen for leie av bilen. Dette skal dekke den ekstra risikoen for skader og ulykker. Selv om mange typer biler (som kompaktbiler og mellomstore biler) er tilgjengelige for unge sjåfører, får yngre som regel ikke leie store biler.
Hva trenger jeg for å leie bil i York?
Førerkort og kredittkort. Vil du ikke bruke selskapets forsikring? I så fall er det sannsynlig at du må legge frem bevis på at du har egen forsikring. Kravene kan variere fra utleiebyrå til utleiebyrå, så du bør lese avtalen nøye.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i York?
York har uten tvil hatt noen veldig fornøyde leiebilkunder den siste tiden. De siste sju dagene har dagsprisene vært nede i og .
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i York?
Ta en titt på siden vår for langtidsleie av biler og oppgi reisedatoene dine for å reservere den perfekte bilen. Uansett om du holder deg i York eller har planer om å kjøre rundt, vil Expedia hjelpe deg med å finne en leiebil til en fantastisk pris.
Hvor kan jeg leie bil i York hvis jeg er under 25?
Aldersgrensene kan variere fra bilutleiebyrå til bilutleiebyrå, og det er lurt å finne ut av dette på forhånd. Har du funnet et byrå i York som leier ut til sjåfører under 25? Fantastisk! Bare vær klar over at noen av dem krever ekstra gebyrer av sjåfører som er mellom 21 og 24 år gamle. Du finner informasjonen du trenger, i vilkårene for hver leiebil du ser på.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i York?
Det kommer an på hva slags bil du ender opp med å velge, sjåførens alder og en rekke andre hensyn. Ta en titt på leverandørens vilkår og betingelser for leiebilforsikring før du velger.