Bilutleie i York

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i York

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i York

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i York
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i York per dag?
Denne uken var den laveste dagsprisen for en leiebil i York . Ta en titt på det gode utvalget vårt av leiebiler – fra små og rimelige til luksuriøse biler.
Kan jeg leie bil på Leeds (LBA-Leeds Bradford)?
Du finner flere leiebilselskaper i nærheten av Leeds (LBA-Leeds Bradford). Easirent EU, Budget, Fox Rental Cars, Enterprise og Europcar er blant de beste.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i York?
Ta det med ro. Du vil sannsynligvis få full tilbakebetaling hvis du avbestiller minst seks timer før det planlagte hentetidspunktet. Bestillingsbekreftelsen din inneholder informasjon om dette, og du finner også informasjon i vår kundeserviceportal. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kvalifiserer for en refusjon, så du bør sjekke leieavtalen.
Hva slags biler kan jeg leie i York?
En minibil er den minste bilen du kan leie, og denne biltypen er som regel den mest økonomiske. Det er nettopp derfor den er så godt likt blant besøkende i York. Legg turen til byens ikoniske severdigheter – du vil bli imponert over hvilke parkeringsplasser du klarer å manøvrere deg inn på. Foretrekker du noe litt romsligere, kan du vurdere alternativene i kategoriene økonomi, stor og standard.
Hvor kan jeg dra på biltur fra York?
Når du har opplevd alle de flotte attraksjonene i York, finnes det enda mer å oppdage i det omkringliggende området. Hent leiebilen, sleng bagasjen i bagasjerommet, og legg ut på landeveien. Her er noen bilturer vi tror du kommer til å like:

  • Stor-Manchester ligger 95 km fra York. Velkjente attraksjoner som Old Trafford bør være høyt på listen din når du først er her.
  • Neste stopp? Det må være Liverpool, som ligger ca. 140 km unna. Liverpool ONE er et lokalt høydepunkt du ikke vil gå glipp av.
  • Cheddar Gorge ligger 320 km fra York og er et av de nydeligste naturområdene i regionen. Det er bare å strekke på beina og nyte den friske luften.

Hvorfor skal jeg leie bil i York gjennom Expedia?
Det finnes mange gode grunner til å bestille en leiebil gjennom Expedia. Vi har leiebilselskaper å velge blant i York, og med våre eksklusive tilbud og medlemspriser kan du få de aller beste prisene. Vil du gjerne spare enda mer? Da kan du kombinere bilutleie, overnatting og fly til en pakkereise. Jo mer du bestiller og reiser med Expedia, desto større blir fordelene.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i York hos Expedia?
Det er enkelt å finne det beste tilbudet hos Expedia. Du behøver bare å velge bilen du foretrekker, datoer samt hente- og leveringssteder. Deretter kan du sammenligne tilbud fra de mest anerkjente leiebilselskapene. Du kan oppnå enda større besparelser ved å slå sammen bestillingen av leiebil i York med overnatting eller flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i York?
Minstealderen for å bestille leiebil i York er 21 år. Det kreves dessuten ofte ekstra gebyrer for unge sjåfører, så sjekk dette før du bestiller, og ta høyde for eventuelle ekstra kostnader. Det kan også være restriksjoner for hva slags biltyper unge sjåfører kan leie. Enkelte selskaper leier for eksempel kun ut økonomi- og kompaktbiler. Vilkårene kan imidlertid variere fra bilutleiebyrå til bilutleiebyrå, så du bør lese all informasjonen.
Hva trenger jeg for å leie bil i York?
Du trenger førerkort og kredittkort i ditt navn når du skal hente nøklene til leiebilen. Du må også legge frem dokumentasjon på egen forsikring hvis du ikke vil benytte deg av selskapets forsikring. Retningslinjene kan variere fra leiebilselskap til leiebilselskap, så ikke glem å lese det med liten skrift på forhånd.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i York?
Vi har kikket på prisene de siste sju dagene og ser priser så lave som . Den nest beste prisen for leiebil i York var per dag.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i York?
Du kan leie bil i en måned eller lenger i York, så det er ikke noe i veien for å forlenge ferien. Bare oppgi reiseinformasjonen din på siden vår for langtidsleie av biler for å finne den ideelle bilen.
Hvor kan jeg leie bil i York hvis jeg er under 25?
Dette er avhengig av bilutleiebyråene du finner i York. De har ofte ulike regler når det gjelder alder. Hvis du har funnet noen som leier ut biler til sjåfører under 25, skal du vite at det kan kreves ekstra betaling. Les deg opp på dette før du henter bilen.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i York?
Først og fremst bør du bestemme deg for bil, så bør du lese gjennom leverandørens vilkår og betingelser for forsikringen for å se om den passer for deg.