Bilutleie i Newcastle-upon-Tyne

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Newcastle-upon-Tyne

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Spar minst 10 % på utvalgte overnattingssteder med Expedia Rewards

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Newcastle-upon-Tyne

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Newcastle-upon-Tyne
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Newcastle-upon-Tyne?
Finn din egen rute i Newcastle-upon-Tyne med leiebilpriser så lave som per dag denne uken. Med sånne priser er det enkelt å finne en bil som oppfyller dine behov.
Kan jeg leie bil på Newcastle, England (NCL-Newcastle internasjonale lufthavn)?
Velg blant et godt utvalg av leiebilselskaper i nærheten av flyplassen. Fox Rental Cars, Easirent EU og Hertz er populære blant mange reisende. To andre gode alternativer er Budget og Alamo.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Newcastle-upon-Tyne?
Du kan lese mer om avbestillinger på vår kundeservice. Vanligvis gis det full tilbakebetaling for bestillinger som avbestilles minst seks timer før det planlagte hentetidspunktet. Du bør sørge for å lese gjennom leieavtalen for å se om det finnes noen unntak.
Hva slags biler kan jeg leie i Newcastle-upon-Tyne?
Sett deg i førersetet i en minibil i Newcastle-upon-Tyne og se severdighetene i byens mest ettertraktede biltype. Disse bilene kan friste med lavt drivstofforbruk og en byvennlig størrelse, noe som gjør dem perfekte for byreisende. Vil du heller ha noe større, kan du velge en bil av typen stor eller til og med premium.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Newcastle-upon-Tyne?
Det er mye å utforske i Newcastle-upon-Tyne, men drar du enda lenger, står enda mer på menyen. Skaff deg en leiebil for å kjøre rundt i en større del av området i ditt eget tempo. Du bør legge til disse rutene på reiseplanen din:

  • Stor-Manchester ligger ca. 170 km fra Newcastle-upon-Tyne. Kjente severdigheter som Old Trafford bør få en plass på listen din når du er her.
  • Rundt 200 km unna ligger Liverpool, som også er et populært reisemål blant reisende. Du må sette av tid til å oppleve Liverpool ONE når du først er her. Denne severdigheten er en av grunnene til at folk elsker å besøke denne fargerike byen.
  • Sherwood Forest naturpark ligger rundt 200 km fra Newcastle-upon-Tyne og er et av de nydeligste naturområdene i regionen. Det er bare å utforske omgivelsene og nyte den friske luften.

Hvorfor skal jeg leie bil i Newcastle-upon-Tyne gjennom Expedia?
Det er mange gode grunner til å bestille neste leiebil gjennom Expedia. Vi har leiebilselskaper å velge mellom i Newcastle-upon-Tyne, og med våre medlemspriser og eksklusive tilbud kan du finne de aller beste tilbudene. Kunne du tenke deg å spare enda mer? Da kan du sette sammen bilutleie, flyreiser og hotell til en pakkereise. Jo mer du reiser og bestiller med Expedia, desto større blir fordelene.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Newcastle-upon-Tyne hos Expedia?
Ta en titt på kundeanmeldelser, velg bilen du foretrekker, og sammenlign tilbudene fra de mest populære bilutleiefirmaene. Expedia gjør det enkelt å finne fantastiske priser på leiebil. Slå sammen bestillingen av leiebil i Newcastle-upon-Tyne med bestilling av fly og hotell, og legg ut på tur med litt ekstra penger i lommeboken.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Newcastle-upon-Tyne?
Du må være minst 21 år for å kunne hoppe inn i en leiebil i Newcastle-upon-Tyne. Unge sjåfører kan kanskje bare leie enkelte biler, for eksempel mellomstore biler og kompaktbiler. Aldersgrensen er vanligvis høyere for SUV-er og mer luksuriøse biler. Mange utleiebyråer krever dessuten ekstra betaling hvis sjåføren er ung. Les gjennom reglene før du bestiller, og ta høyde for eventuelle ekstra gebyrer i reisebudsjettet.
Hva trenger jeg for å leie bil i Newcastle-upon-Tyne?
Det er lett som en plett å leie bil i Newcastle-upon-Tyne. Det eneste du trenger, er førerkort og kredittkort. Etter at du har funnet den perfekte leiebilen, bør du lese gjennom avtalen før hentedatoen for å sørge for at det ikke er noe mer som kreves.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Newcastle-upon-Tyne?
Med leiepriser fra så lite som og per dag i Newcastle-upon-Tyne de siste sju dagene kommer du deg på veien før du vet ordet av det.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Newcastle-upon-Tyne?
Du kan leie bil i over en måned i Newcastle-upon-Tyne, så det er ikke noe i veien for å forlenge ferien. Bare oppgi informasjonen din på siden vår for langtidsleie av biler for å finne den perfekte bilen.
Hvor kan jeg leie bil i Newcastle-upon-Tyne hvis jeg er under 25?
Noen leverandører i Newcastle-upon-Tyne er villige til å leie ut biler til sjåfører som er under 25 år gamle, og andre ikke. Retningslinjene varierer fra leverandør til leverandør, så det er lurt å finne ut av dette på forhånd. Du bør også sjekke om det kreves ekstra betaling. Noen leverandører legger nemlig til et tilleggsgebyr for unge kunder mellom 21 og 24. Du må alltid sjekke betingelsene og vilkårene, så du slipper overraskende kostnader.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Newcastle-upon-Tyne?
Vilkårene for leiebilforsikring varierer ofte ut fra enkelte faktorer, inkludert biltype og sjåførens alder. Det er lurt å se nøye på leverandørens vilkår og betingelser før du bestiller.