Bilutleie Kroatia

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

Kroatia – populære byer

Expedia.no har bilutleie i Kroatia som tilfredsstiller enhver reisendes behov. Uansett om du trenger en billig bil eller en bil som egner seg for superkjendiser så har Expedia.no de perfekte utleiebilene for deg. Velg blant leiebiler i Kroatia eller på reisemål verden over, og opplev hvor enkelt det er å bestille leiebil på Expedia.no.

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Kroatia?
Du kan lese mer om avbestillinger på vår kundeservice. I de fleste tilfeller tilbys det full refusjon for forskuddsbetalte bestillinger som avbestilles minimum seks timer i forkant av hentetidspunktet. Du bør lese gjennom bilens avbestillingsregler for å se om det finnes noen unntak.
Hva slags biler kan jeg leie i Kroatia?
Hvis du skal reise til store byer, kan det være en god idé å tenke smått og velge en økonomibil. Dette er den mest etterspurte biltypen i i Kroatia. Disse bilene er enkle å kjøre i smale gater og får plass på trange parkeringsplasser. De kan også skilte med lavt drivstoffforbruk. Det er imidlertid ikke noe som stopper deg fra å tenke stort. Du kan ta en titt på våre mellomstore eller store biler hvis du trenger ekstra benplass, og har du lyst på noe enda mer luksuriøst, gjør en av våre premiumbiler susen.
Hvorfor skal jeg leie bil i Kroatia gjennom Expedia?
Fra våre eksklusive medlemsrabatter til våre fantastiske pakkereiser – det er massevis av gode grunner til å leie bil gjennom Expedia. Skal du reise til Kroatia? Der finner du leiebilselskaper å velge blant, med leiebiler for ethvert budsjett. Hvis du vil spare enda mer, kan du kombinere bestillingen av leiebil med fly og hoteller.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Kroatia hos Expedia?
Sjekk ut vurderinger og anmeldelser, velg bilen du vil ha, og sammenlign prisene fra de mest populære bilutleiefirmaene. Expedia gjør det enkelt å finne fantastiske priser på leiebil. Slå sammen bestillingen av leiebil i Kroatia med bestilling av fly eller hotell, og legg ut på tur med litt ekstra penger i lommeboken.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Kroatia?
Hvis du er 18 år eller eldre, kan du bestille leiebil i Kroatia. Husk at de fleste leverandører krever ekstra betaling hvis sjåføren er ung, på grunn av den økte ulykkesrisikoen. Unge sjåfører får som regel heller ikke leie luksusbiler. Ta en titt på betingelsene og vilkårene før bestilling for å unngå uønskede overraskelser når du skal hente bilen.
Hva trenger jeg for å leie bil i Kroatia?
Du må vise gyldig førerkort og et kredittkort i samme navn på utleiestedet. Før hentedatoen bør du høre med bilutleiebyrået om du trenger noe mer. Du må kanskje også legge frem forsikringsbevis.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Kroatia?
Ja, og en god nyhet er at leverandørene ofte tilbyr lavere priser når du leier over lenger tid. Se på våre tilbud for langtidsleie i Kroatia for å gjøre et kupp.
Hvor kan jeg leie bil i Kroatia hvis jeg er under 25?
Aldersgrensene kan variere fra leiebilselskap til leiebilselskap, og det er lurt å finne ut av dette på forhånd. Har du funnet et byrå i Kroatia som leier biler til sjåfører som er under 25 år gamle? Det er gode nyheter! Bare vær obs på at noen av dem krever tilleggsgebyrer av sjåfører mellom 21 og 24 år. Du finner all den nødvendige informasjonen i vilkårene og betingelsene for hver leiebil du vurderer.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Kroatia?
Pass på å undersøke leverandørens vilkår og betingelser før du bestemmer deg for en forsikring, så får du all informasjonen du trenger om leiebilforsikring.

Opplev nye steder med Expedia