Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Leiebil Makarska – utforsk havnebyen og strendene

Makarska er en hyggelig havneby i Kroatia. Den ligger vakkert til ved kysten, omtrent én times kjøretur sørover fra Split. Med leiebil i Makarska kommer du deg enkelt rundt i byen, i tillegg til at du kan utforske de mange grøntområdene og strendene i området. Hos Expedia leier du bil uten skjulte kostnader.

Det er flere aktører som tilbyr bilutleie i Makarska. Dette er imidlertid selskaper du stort sett må ta kontakt med direkte hvis du ønsker å leie en av bilene deres. Hvis du foretrekker å bestille alt på Expedia.no, kan du i stedet leie bilen i en av de større byene i nærheten, for eksempel i Split.

Bilutleie Makarska – hent bilen når du lander

Det er ikke mulig å fly til Makarska, siden byen ikke har sin egen flyplass. Det er med andre ord Split lufthavn du lander på når du reiser til Makarska. Dette er en travel flyplass hvor du finner de fleste større selskapene som driver med bilutleie. Det er ikke noe problem å bestille en bil som står klar til deg når du lander. Du bruker i underkant av 1 time og 30 minutter på å kjøre til Makarska fra flyplassen, hvis du kjører hovedveien E65. Har du det derimot ikke så travelt, kan du kjøre riksvei 8 i stedet. Denne veien går langs kysten, noe som betyr at du har fantastisk utsikt mot Adriaterhavet under hele kjøreturen.

Velg riktig leiebil i Makarska

Det er selvfølgelig om sommeren det er best å besøke Kroatia og Makarska. Med en temperatur på rundt 25°C og strålende sol, kan det være fristende å leie en kabriolet. Det er den perfekte bilen hvis du reiser med kjæresten din. Det er imidlertid ikke så mye plass i en kabriolet, så har du med deg hele familien på tur, er nok en større bil et bedre valg. Det kan være lurt å sjekke om ditt valgte hotell i Makarska tilbyr parkering. Hvis det ikke har parkeringsplasser, og du ikke trenger så mye plass til bagasje, kan du i stedet velge en liten og billig leiebil i Sibenik som det er enklere å finne parkering til.

Utforsk strendene i området

En av de største fordelene med å leie bil i Makarska, er at du enkelt kan kjøre til de mange flotte strendene som ligger i nærheten av byen. Du bør imidlertid starte med å ta turen til bystranden, en strand du ikke trenger leiebil for å besøke. Du passerer flest fine strender hvis du kjører nordover fra Makarska, så velg deg ut en strand og dra på et lite eventyr med leiebilen.

Dagstur med leiebilen til Split

Split er kanskje den best kjente av byene langs den kroatiske kysten. Det er en storby med i underkant av 200 000 innbyggere, hvor det er mange spennende attraksjoner og severdigheter. Du bruker omtrent én time på å kjøre til sentrum av Split. Shoppingmulighetene i byen er gode, og med leiebil har du god plass til å oppbevare alle handleposene du ender opp med.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Makarska

Hva er den beste prisen på leiebil i Makarska?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Makarska .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Makarska?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Makarska er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Makarska?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Makarska?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Makarska

Utforsk Makarska med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!