Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Makarska

Vis alle leiebiler i Makarska

Utforsk Makarska

Utforsk Makarska med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!

Leiebil Makarska – utforsk havnebyen og strendene

Makarska er en hyggelig havneby i Kroatia. Den ligger vakkert til ved kysten, omtrent én times kjøretur sørover fra Split. Med leiebil i Makarska kommer du deg enkelt rundt i byen, i tillegg til at du kan utforske de mange grøntområdene og strendene i området. Hos Expedia leier du bil uten skjulte kostnader.

Det er flere aktører som tilbyr bilutleie i Makarska. Dette er imidlertid selskaper du stort sett må ta kontakt med direkte hvis du ønsker å leie en av bilene deres. Hvis du foretrekker å bestille alt på Expedia.no, kan du i stedet leie bilen i en av de større byene i nærheten, for eksempel i Split.

Bilutleie Makarska – hent bilen når du lander

Det er ikke mulig å fly til Makarska, siden byen ikke har sin egen flyplass. Det er med andre ord Split lufthavn du lander på når du reiser til Makarska. Dette er en travel flyplass hvor du finner de fleste større selskapene som driver med bilutleie. Det er ikke noe problem å bestille en bil som står klar til deg når du lander. Du bruker i underkant av 1 time og 30 minutter på å kjøre til Makarska fra flyplassen, hvis du kjører hovedveien E65. Har du det derimot ikke så travelt, kan du kjøre riksvei 8 i stedet. Denne veien går langs kysten, noe som betyr at du har fantastisk utsikt mot Adriaterhavet under hele kjøreturen.

Velg riktig leiebil i Makarska

Det er selvfølgelig om sommeren det er best å besøke Kroatia og Makarska. Med en temperatur på rundt 25°C og strålende sol, kan det være fristende å leie en kabriolet. Det er den perfekte bilen hvis du reiser med kjæresten din. Det er imidlertid ikke så mye plass i en kabriolet, så har du med deg hele familien på tur, er nok en større bil et bedre valg. Det kan være lurt å sjekke om ditt valgte hotell i Makarska tilbyr parkering. Hvis det ikke har parkeringsplasser, og du ikke trenger så mye plass til bagasje, kan du i stedet velge en liten og billig leiebil i Sibenik som det er enklere å finne parkering til.

Utforsk strendene i området

En av de største fordelene med å leie bil i Makarska, er at du enkelt kan kjøre til de mange flotte strendene som ligger i nærheten av byen. Du bør imidlertid starte med å ta turen til bystranden, en strand du ikke trenger leiebil for å besøke. Du passerer flest fine strender hvis du kjører nordover fra Makarska, så velg deg ut en strand og dra på et lite eventyr med leiebilen.

Dagstur med leiebilen til Split

Split er kanskje den best kjente av byene langs den kroatiske kysten. Det er en storby med i underkant av 200 000 innbyggere, hvor det er mange spennende attraksjoner og severdigheter. Du bruker omtrent én time på å kjøre til sentrum av Split. Shoppingmulighetene i byen er gode, og med leiebil har du god plass til å oppbevare alle handleposene du ender opp med.