Kroatia kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Søk etter hoteller i Kroatia

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

De mest populære turistbyene i Kroatia

Hotell i Kroatia

Hilton Imperial Dubrovnik
5 out of 5
Marijana Blažića 2, Dubrovnik
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 426 kr per natt
4.6/5Exceptional! (986 anmeldelser)

"Fantastisk opphold. Sentral beliggenhet, eksepsjonelt bra service. Rommene er rene, vakre og nyoppussede. Seng og sengetøy er deilig å sove i. Jeg ble i tillegg oppgradert til en bedre romkategori enn det jeg hadde booket. Utsikten fra rommet er flott, med gamlebyen, borg og sjø. Sol på terrassen ..."…"

Anmeldelse skrevet 19. nov. 2018

Hilton Imperial Dubrovnik
Le Meridien Lav, Split
5 out of 5
Grljevacka 2a, Podstrana
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 207 kr per natt
4.4/5Wonderful! (671 anmeldelser)
Flott utsikt og fantastisk klart vann

"Vi hadde flott rombeliggenhet med utsikt over havet og balkong. Rommet var stort og hadde et lite walk in closet, badet hadde både dusj og badekar (separat). Dekor var litt utdatert, og ganske enkelt til å være et 5-stjerners hotell. Sengen var veldig fast, funker fint for oss, men kanskje ikke for ..."…"

Anmeldelse skrevet 13. jul. 2019

Le Meridien Lav, Split
Park Plaza Verudela Pula
4 out of 5
Verudella 11, Pula
Hent priser
4.3/5Excellent! (665 anmeldelser)

"Kjempefint opphold, likte godt at alt var så nært. Nydelig strand."…"

Anmeldelse skrevet 5. aug. 2019

Park Plaza Verudela Pula
Park Plaza Belvedere Medulin
4 out of 5
Osipovica 33, Medulin
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 273 kr per natt
4.3/5Excellent! (517 anmeldelser)

"The pools, the wellness-area, the restaurant, the breakfast, the people who work at the hotel, the location: Everything was very good! I was a bit disappointed about the room; it was smaller than I expected (superior room) and I really did not like the old carpet on the floor."…"

Anmeldelse skrevet 16. jul. 2019

Park Plaza Belvedere Medulin
Park Plaza Arena Pula
3.5 out of 5
Verudella 31, Pula
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 528 kr per natt
4.5/5Wonderful! (332 anmeldelser)
Grei hotell med hyggelig ansatte

"Grei hotel med hyggelig ansatte. Kort vei til stranda med fin bademuligheter, men husk badesko. Veldig rolig hotel der alt stenges tidlig. Perfekt hvis du vil ha fred og ro. Med det sagt service fra bartenderen Marin (?) var fantastisk. Han gjorde alt for at vi skulle ha det hyggelig."…"

Anmeldelse skrevet 10. aug. 2019

Park Plaza Arena Pula
Hotel Esplanade Zagreb
5 out of 5
Mihanovićeva 1, Zagreb
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 163 kr per natt
4.7/5Exceptional! (984 anmeldelser)
Luksus for en rimelig penge.

"Et luksushotell med historisk sus. Her har mange celebriteter bodd gjennom tidene. Prisen er svært rimelig i forhold til standard. Meget god service med hyggelig personale. Rent og med store rom. Ligger meget sentralt. Vil definitivt velge dette igjen. Det eneste man kan sette fingeren på er et relativt ..."…"

Anmeldelse skrevet 8. apr. 2019

Hotel Esplanade Zagreb
Hotel Lone Rovinj
5 out of 5
Luje Adamovica 31, Rovinj
Gratis avbestilling
Prisen er 2 929 kr per natt
4.7/5Exceptional! (575 anmeldelser)
Angrer ikke på Lone

"Hadde ikke bestilt på forhånd. Det ligger 5 hoteller veldig nær hverandre og vi sjekket alle. Valget falt på Lone og dette angrer vi ikke på. Flott hotell, bra service og god mat. Enig med at dette er et 5 stjernes hotell. Veldig bra beliggenhet og kort avstand til byen Rovinj med masse restauranter ..."…"

Anmeldelse skrevet 16. sep. 2019

Hotel Lone Rovinj
Radisson Blu Resort & Spa, Split
4 out of 5
Put Trstenika 19, Split, Split-Dalmatia
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 918 kr per natt
4.4/5Excellent! (989 anmeldelser)
Fantastisk hotell på alle mulige måter.

"Dette hotellet er rett og slett fantastisk på alle mulige måter. Det ligger sentralt til i Split, med nærhet til sjø og byen. Rommene er nye, rene og stilfulle. Betjeningen er utrulig hyggelige og frukosten er nydelig."…"

Anmeldelse skrevet 3. okt. 2019

Radisson Blu Resort & Spa, Split
Dubrovnik Palace
5 out of 5
Masarykov Put 20, Dubrovnik
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 3 343 kr per natt
4.6/5Exceptional! (984 anmeldelser)
Anbefales!

"Flott hotell med super beliggenhet, rolig men alikevel kort vei til gamlebyen. Deilig frokost med godt utvalg av alt, også av grovt brød:). Flott bassengområde og gode bademuligheter i havet. Komfortable rom med gode senger og deilig sengetøy og håndklær."…"

Anmeldelse skrevet 15. jul. 2019

Dubrovnik Palace
Maistra Eden Hotel Rovinj
4 out of 5
Luja Adamovica 33, Rovinj
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 462 kr per natt
4.2/5Excellent! (391 anmeldelser)
Et meget bra hotell i Rovinj

"Super frokost! Spaseravstand til byen. Bra gym. God service. Stort hotell. Fin hage. Kort vei til stranden. Solsenger."…"

Anmeldelse skrevet 26. okt. 2018

Maistra Eden Hotel Rovinj
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Kroatia
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Kroatia

Hotell Kroatia: Kroatia er et vakkert land som det blir stadig mer populært å oppleve, men du kan likevel finne billige hoteller her. Det kan imidlertid lønne seg å være tidlig ute med å bestille hotellrom hvis du planlegger å oppholde deg i Kroatia om sommeren, når det er høysesong.

Kroatia: Sol, strender og severdigheter

Republikken Kroatia har kun vært selvstendig i litt over 20 år men har allerede rukket å bli et av Europas mest populære reisemål. Landet kan ikke bare by på et behagelig klima og flotte strender, men det finnes i tillegg en rekke historiske attraksjoner og et livlig natteliv som du kan bli kjent med her.

Attraksjoner du kan nå fra ditt hotell i Kroatia

Er du interessert i en byferie, kan du dra til Kroatias hovedstad Zagreb, som i tillegg til butikker og underholdningstilbud kan by på en blanding av moderne og historiske attraksjoner. Foretrekker du å ha kort vei til havet og strendene, kan du i stedet dra til Split, som på tross av at den er Kroatias nest største by har et sjarmerende historisk sentrum fylt med arkitektur fra renessansen og gotikken. En annen populær by langs kysten er Pula, som er særlig kjent for sine mange romerske ruiner. Litt lengre sør finner du Zadar, som er et utmerket reisemål hvis du er historieinteressert men foretrekker færre turister. Enda mer sjarmerende er Korcula, som kanskje er best kjent som stedet hvor Marco Polo ble født, men som dessuten har vakre naturlige omgivelser og en nydelig gamleby. Er et livlig uteliv viktigere for deg, kan du i stedet bestille overnatting på et overnattingssted på øya Hvar, som byr på liv og røre om natten og vakre strender og severdigheter om dagen. Mange foretrekker likevel å dra til Dubrovnik, som anses for å være en av Europas vakreste byer.

Mat og uteliv

I Kroatia skorter det ikke på muligheter for å spise god mat, uavhengig av hvor i landet du befinner deg. Du kan for eksempel smake kroatisk skinke, ost fra øya Pag, den marinerte kjøttretten pasticada, svart risotto, fiskestuing eller lammekjøtt grillet på spyd. Til maten kan du drikke et glass deilig kroatisk vin.

Hvor du finner det beste ute- og nattelivet i Kroatia, avhenger av når på året du befinner deg her. I perioden fra september til juni er Zagreb sentrum for utelivet. Om sommeren drar imidlertid mange lokale innbyggere til kysten og øyene Pag og Hvar, og hit kommer det dessuten et stort antall turister, slik at livet blomstrer her i stedet.

Dra på shopping fra ditt hotell i Kroatia

Har du bestilt et hotellrom i Zagreb, vil du ikke ha lang vei å gå til de mange butikkene og markedene som hovedstaden kan by på. Du finner imidlertid shoppingmuligheter andre steder i Kroatia også, og du kan for eksempel kjøpe med deg god kroatisk vin fra det lokale supermarkedet eller håndlagde broderier og andre suvenirer fra en rekke små forretninger nesten uavhengig av hvor du befinner deg i landet.

Hotellbestilling: Kroatia

Søk etter et hotell i Kroatia. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Kroatia ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Kroatia.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Kroatia. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Kroatia for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Kroatia. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Kroatia.