Bilutleie i Hvar

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Hvar

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Hvar

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Hvar
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Hvar per dag?
Denne uken var prisen for leiebiler i Hvar bare . Med priser som dette kommer du til å legge ut på veien i Hvar i en snasen leiebil på én, to, tre.
Kan jeg leie bil på Split (SPU)?
Du finner et godt utvalg av leiebilselskaper ikke langt unna Split (SPU). Economy, Ace, NÜ Car Rentals, Budget og Sixt er noen gode alternativer.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Hvar?
Hvis du avbestiller minst seks timer før du skal hente bilen, er de fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kvalifiserte for refusjon. Det er imidlertid ikke alle bestillinger som gir denne muligheten, så det er viktig at du setter deg inn i bilens leieavtale. Ta en titt på bestillingsbekreftelsen, eller besøk vår kundeservice for å få vite mer.
Hva slags biler kan jeg leie i Hvar?
Travle bygater og trange parkeringsplasser er ingen sak for en økonomibil, som er den mest etterspurte leiebiltypen i Hvar. Bak rattet i en av disse bilene kan du kjøre rundt i trafikken uten problemer. Disse små bilene er rimelige, pålitelige og har god drivstofføkonomi, så du får mye for pengene. Men du kan selvfølgelig utforske Hvar i nesten alle slags leiebiler, og kompakte, store og premiumbiler er andre alternativer du kan vurdere.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Hvar?
Hvar byr på mye moro, men ikke sats alt du har på ett sted. Skaff deg en leiebil og dra på biltur for å oppleve resten av området. Vi har laget en liste med forslag:

  • Du bør ta turen til Dubrovnik for å få et topp sightseeingeventyr. Ca. 150 km fra Hvar finner du flere inspirerende attraksjoner, blant annet Rector-palasset.
  • Neste stoppested? Det må bli Pomena, som ligger ca. 85 km unna. Mljet nasjonalpark er en lokal attraksjon du bør få med deg.
  • Drar du til Veliki Slap Waterfall, omtrent 200 km fra Hvar, kommer du deg ut i naturen og kan nyte den friske luften.

Hvorfor skal jeg leie bil i Hvar gjennom Expedia?
Du kan oppnå store besparelser hos Expedia. Uansett om du er på jakt etter noe til hele vennegjengen eller bare deg selv, kan du søke blant tilbudene fra leiebilselskaper i Hvar. Med våre eksklusive tilbud og rabatter kan du enkelt finne den lavest mulige prisen. Kombiner leiebilen med hotell og fly for å spare enda mer. Ser du etter ting å gjøre i Hvar, kan du også legge til noen aktiviteter og opplevelser i pakken senere.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Hvar hos Expedia?
Uansett hva slags bil du ønsker, kan Expedia hjelpe deg med å få de beste prisene. Det er bare å sammenligne tilbudene fra de mest populære leverandørene og velge det alternativet som passer deg best. Kunne du tenke deg å kjøre av gårde med litt ekstra penger i lommeboken? Da kan du kombinere bestillingen på leiebil i Hvar med bestillingene på hotell og flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Hvar?
I Hvar må sjåfører være minst 18 år for å leie bil. Unge sjåfører må imidlertid regne med flere restriksjoner og ekstra kostnader. Mange leverandører krever nemlig et ekstra daglig gebyr i tillegg til prisen for leie av bilen. Dette skal være med på å dekke den ekstra ulykkesrisikoen. Selv om mange typer biler (som mellomstore biler og kompaktbiler) er tilgjengelige for unge sjåfører, får yngre som regel ikke leie større biler eller SUV-er.
Hva trenger jeg for å leie bil i Hvar?
I de fleste tilfeller trenger du førerkort og et kredittkort i samme navn når du skal hente bilen. Du må også legge frem dokumentasjon på egen forsikring hvis du ikke vil bruke forsikringen selskapet tilbyr. Retningslinjene kan variere fra leiebilselskap til leiebilselskap, så husk å sjekke på forhånd.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Hvar?
Ifølge prisene de siste sju dagene var den laveste dagsprisen for en billig leiebil i Hvar . Den nest beste prisen var per dag.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Hvar?
Ja, så du trenger ikke å bestille leiebilen på nytt når du er halvveis i ferien. Ta en titt på siden vår for langtidsleie av biler og oppgi reiseinformasjonen din for å finne en bil som er din hele måneden.
Hvor kan jeg leie bil i Hvar hvis jeg er under 25?
Dette avhenger av bilutleierne i Hvar. De har ofte ulike aldersgrenser. Har du funnet en leverandør som leier ut biler til sjåfører under 25, skal du vite at mange krever ekstra gebyrer. Finn ut hva det er snakk om, før du henter nøklene til bilen.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Hvar?
Vilkårene for leiebilforsikring kan variere ut fra mange forskjellige faktorer, blant annet bilstørrelsen og sjåførens alder. Pass på å se nøye på leverandørens vilkår og betingelser før du bestemmer deg for noe.