Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 895 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Luxembourg

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Flyreiser til Luxembourg

Luxemburg er et lite land i Nordvest-Europa og har et areal på omtrent 2 500 km². Hovedstaden heter også Luxemburg, og seks km utenfor byen finner du landets hovedflyplass, Findel lufthavn. Hvis du har flybilletter til Luxemburg, er det her du lander. En storbyferie til Luxemburg kan være en kjærkommen avveksling i hverdagen.

Befolkningen her kom i utgangspunktet fra nabolandene, og på gatene hører du både tysk, fransk og luxemburgsk. Landet har en av verdens høyeste BNP per innbyggere, og du finner flere store banker og IKT-selskaper her.

Det går direktefly fra Norge til Luxemburg og Findel lufthavn, men det kan være rimeligere å velge alternativer med en omstigning. Ved å søke på Expedia kan du finne billige flybilletter til Luxemburg. Det er flere andre flyplasser i nærheten, både i Tyskland og Frankrike.

Opplevelser i Luxemburg

Fra et hotell i Luxemburg kan du utforske både byen og resten av det lille landet. Du trenger ikke mer enn et par dager for å få med deg det meste. Hvis du ønsker å leie bil i Luxemburg , kan du avtale å hente denne på flyplassen, så har du enkel transport for ferien din.

Du kan rusle rundt i gamlebyen langs trange, brosteinsbelagte gater og kikke i små butikker, eller spise på en av de koselige kafeene der. En tur til katedralen Notre Dame kan være en fin opplevelse. Den gamle broen, eller viadukten, er også verdt å få med seg. Festningsverket i Luxemburg bør også oppleves når du først er i byen.

Billig fly til Luxemburg og Findel lufthavn

Når du skal ut på en flyreise til Luxemburg lander du på Findel lufthavn. Dette er en moderne og funksjonell flyplass som ikke ligger mer enn seks km fra selve byen. Dette er den eneste internasjonale flyplassen i landet.

Flyplassen har en restaurant med panoramutsikt over rullebanen og tilbyr gratis trådløst Internett i terminalbygningene. Ellers har flyplassen den sedvanlige taxfree-butikken samt et utsalgssted for magasiner og bøker. Flyplassen tilbyr også møterom og en tjeneste for mottak av VIP-gjester. Det er en egen Business Lounge med ekstra service her.

Det er enkelt å komme seg til og fra flyplassen. Det går hyppig busser til Luxemburg by og andre deler av landet. Skal du benytte deg av leiebil under oppholdet, er det flere utleieselskaper på flyplassen. Hvis du vet på forhånd at du trenger egen bil, kan det lønne seg å bestille leiebil når du bestiller flybilletten din. Ellers er det god tilgang på taxier på flyplassen. Vær oppmerksom på at det ikke er mulig å praie taxi i gatene i Luxemburg. Taxiene finner du på spesielle steder, som på flyplassen. Det er flere parkeringsplasser på flyplassen. Her finnes til og med en innendørs parkeringsplass.