Billige flybilletter til Japan

De beste byene å besøke i Japan

Billige flyreiser til Japan

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 5 055 kr for enveisflyvninger og 7 762 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
KLM
Scandinavian Airlines
Air France
Scandinavian Airlines
Swiss International Air Lines

Fly til Japan

Skal du fly til Japan eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Japan. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Japan eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Japan eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg avbestille flyet mitt til Japan som følge av COVID-19?
Besøk kundeserviceportalen vår for informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen på grunn av COVID-19. Du burde dessuten lese gjennom vilkårene og betingelsene til flyselskapene du vurderer, innen en faktisk bestilling.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Japan med fleksible regler for endring?
Gjør et søk på billige flyturer til Japan, og huk deretter av for <<Ingen gebyrer for endring>> like nedenfor overskriften <<Fleksible regler for endring>>. Verre er det ikke. Vi forstår godt at planene dine kan endre seg, og at det er viktig med fleksibilitet. Derfor kan du føle deg trygg når du bestiller på Expedia.
Hvilke generelle råd finnes for de som reiser til Japan under COVID-19?
Hvis dette er første gang du reiser siden koronautbruddet, har du nok fått øye på de mange nye reglene. Merk deg tipsene nedenfor, så slipper du for flere bekymringer under besøket i Japan.

 • Før du bestiller, burde du finne ut om det er noen reiserestriksjoner – både på avreisestedet og dit du skal. Sørg for å holde deg oppdatert ved å gå innom myndighetenes reiseråd på nett regelmessig og i god tid før du reiser.
 • Når du går gjennom sikkerhetskontrollen, skal du som oftest ha på deg munnbind. Det er sannsynlig at du blir bedt om å fjerne munnbindet midlertidig for å kunne identifisere deg. Personer som nekter å gå med munnbind uten gyldig grunn, kan bli bøtelagt eller anmeldt for lovbrudd, og de kan oppleve å ikke få gå om bord.
 • Istedenfor å gi boardingkortet ditt til de ansatte på flyplassen, må du skanne det i leseren selv og deretter vise det til kontrolløren for bekreftelse.
 • Enkelte steder er det tillatt å ha opptil 350 ml håndsprit i håndbagasjen. Dette må du i så fall ta ut av vesken for sjekk i sikkerhetskontrollen.
 • For å redusere antallet personer som rører ved tingene dine når du går gjennom sikkerhetskontrollen, burde du plassere små gjenstander, for eksempel nøkler, mobil og lommebok, i vesken istedenfor i boksen.
 • Putt all mat i gjennomsiktige poser i boksen når du går gjennom sikkerhetskontrollen, så er det enklere for kontrollørene å se hva det er uten at de behøver å røre ved det.

Hvordan finner jeg billige billetter til Japan?
For å få det beste tilbudet på billettene til Japan er det best å planlegge i god tid. Du kan dessuten med fordel bruke Expedias praktiske funksjon <<Fleksible datoer>>, som finnes over treffene dine. Den viser prisene på nærliggende datoer. De siste sju dagene var 7 762 kr laveste pris til Japan.
Hvor mye koster en flyreise til Japan?
Du kunne ha fått en flybillett tur-retur til Japan for mellom 7 762 kr og 10 889 kr de siste sju dagene. Den laveste prisen for fly én vei fra Trondheim (TRD) var på samme tid bare 5 055 kr.
Hvilke flyplasser er mest populære å lande på i Japan?
Velger du å fly til en av disse populære flyplassene i Japan, får du et perfekt utgangspunkt for å utforske alt denne kule regionen kan by på.

 • Tokyo (HND-Haneda) – 16497 flyvninger per måned.
 • Fukuoka (FUK) – 6171 flyvninger per måned.
 • Osaka (ITM-Itami) – 5625 flyvninger per måned.

Hva er prisen på en flybillett til Japan?
De siste sju dagene kostet en flybillett til Japan mellom 7 762 kr og 10 889 kr. Ta en titt på tilbudene vi har, plukk ut favoritten, og pakk kofferten for et velfortjent avbrekk!
I hvilke måneder er det rimeligst å reise til Japan?
Februar er den perfekte måneden hvis du er på jakt etter rimelige flybilletter til Japan. Merk at det som oftest er høyere priser i sommermånedene og rundt jul.
Hvor lang tid tar det å fly til Japan?
For å få en idé om hvor lang tid det vil ta deg å reise med fly til Japan, kan du ta en titt på disse gjennomsnittlige flytidene for for noen av de mest populære rutene:

 • Fra Sapporo (CTS-New Chitose) til Tokyo (HND-Haneda): 1 t og 38 min
 • Fra Fukuoka (FUK) til Tokyo (HND-Haneda): 1 t og 33 min
 • Fra Osaka (ITM-Itami) til Tokyo (HND-Haneda): 1 t og 20 min

Hva er de beste tingene å gjøre i Japan?

 • Tokyo har massevis av karakter og kultur, og er et utmerket utgangspunkt eventyret ditt i Japan. Du kan blant annet besøke populære severdigheter som Tokyo Sky Tree, dra på shopping eller prøve ut noen av byens mange førsteklasses barer og restauranter. Så her er det bare å velge og vrake.
 • Når du vurderer aktiviteter for ferien din, bør du huske på at at Tokyo er kjent for å ha et fuktig subtropisk klima. Det er alltid lurt å sjekke været før du reiser, så du vet hva du kan forvente når du kommer frem.
 • Du bør også legge inn et besøk til Kozushima-mura, som ligger omtrent 170 km sør for Tokyo. Her kan du blant annet se Maehama-stranden, en av byens beste severdigheter.

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Japan på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Japan.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Japan som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Japan, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Japan!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Japan under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Japan tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Japan, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.

Populære flyvninger til Japan

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Qatar Airways