Billige flybilletter til Canada

De beste byene å besøke i Canada

Billige flyreiser til Canada

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 3 825 kr for enveisflyvninger og 4 012 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

TAP Portugal
American Airlines
Delta
Delta
Finnair
American Airlines
Scandinavian Airlines
Icelandair
Lufthansa
Lufthansa
Icelandair
United
Icelandair
KLM
American Airlines
Icelandair
Delta
Lufthansa
Widerøe
Lufthansa

Fly til Canada

Flyvninger til Canada

Canada er et av verdens største land, og ligger nord for USA. Det er en lang reise til Canada, og reisetiden avhenger i stor grad hvilken by du flyr til. Canada er kjent for sin flotte geografi og fantastiske naturopplevelser. Benytt deg av Expedia når du skal bestille flybillett, og du er sikret så billige flybilletter til Canada som mulig. Du kan også spare penger på å bestille hotell i Canada i samme slengen.

Canada er et stort land, faktisk verdens nest største, og de store byene ligger plassert på hver sin kant av landet. Dersom du skal fly til Toronto, Montréal eller Ottawa, som ligger øst i landet, må du regne med en reisetid på godt over 25 timer. Skal du til Vancouver eller Calgary, som ligger vest i landet, er reisetiden stort sett rundt 20 timer.

Når du reiser til Canada, er det ikke noe krav om at du må ordne med visum før avreise. På flyet vil du få utdelt et innreiseskjema du må fylle ut, og så lenge du ikke skal være i landet i mer enn 6 måneder, er dette alt du trenger.

Canada er et svært interessant land, og den flotte kombinasjonen av allsidig geografi og rik kultur sørger for at landet er en utømmelig kilde av fantastiske naturopplevelser og fascinerende møter med en svært variert befolkningen. Enten du er på jakt etter isbreer og varme kilder, mektige fjell og flatt prærielandskap eller bar- og løvskog og regnskog – kan du være sikker på at Canada byr på dette i store mengder.

Flyvninger til Canada fra flyplasser i Norge

De billigste turene fra Norge til Canada, får du ved å fly fra Oslo Lufthavn. Som oftest går turen over Grønland/Nordpolen, med første mellomlanding på Island. Det er en rekke selskaper som flyr fra Norge til Canada, blant annet KLM, Air Canada, Lufthansa og British Airways – for å nevne noen.

Flyvninger til Toronto Pearson internasjonale lufthavn

Dette er den travleste flyplassen i Canada, og i 2014 var nesten 40 millioner mennesker innom flyplassen. Den er neste dobbelt så stor som nummer to på listen, og er hovedbasen til Air Canada. Flyplassen ligger 22,5 kilometer fra Toronto sentrum, og for å komme deg inn til sentrum kan du velge mellom buss og drosje.

Flyvninger til Vancouver internasjonale lufthavn

Vancouver er en av de mest kjente byene i Canada, siden vinter-OL ble arrangert her så sent som i 2010. Årlig er rundt 20 millioner personer innom flyplassen, som ligger omtrent 12 kilometer fra Vancouver sentrum. Det er enkelt å komme seg fra flyplassen og inn til sentrum. SkyTrain ble bygget i forbindelse med OL, og tilbyr en enkel måte å komme seg til sentrum på. Alternativt kan du benytte deg av buss eller drosje.

Flyvninger til Ottawa Macdonald–Cartier internasjonale lufthavn

Dersom du skal besøke hovedstaden Ottawa, vil du lande på denne flyplassen – som er mye mindre enn de to flyplassene nevnt ovenfor. Fra flyplassen er det 10,2 kilometer til Ottawa sentrum, en strekning du raskt tilbakelegger med flybuss eller drosje.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg avbestille flyet mitt til Canada som følge av COVID-19?
Kundeserviceportalen vår er midt i blinken når du lurer på noe om reise. Det gjelder også endring og avbestilling av flybilletter på grunn av COVID-19. For at du skal føle deg trygg, anbefaler vi at du går gjennom reglene og vilkårene til flyselskapet du helst vil bruke, før en faktisk bestilling.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Canada med fleksible regler for endring?
Vi vet godt at planene dine kan bli endret helt ut av det blå. Nettopp derfor gjør du lurt i å velge en fleksibel flybillett på Expedia. Huk helt enkelt av for <<Ingen gebyrer for endring>> rett nedenfor <<Fleksible regler for endring>>. Den billige turen til Canada er bare noen klikk unna!
Hvilke generelle råd finnes for de som reiser til Canada under COVID-19?
Koronapandemien har påvirket hvordan verden fungerer, ikke minst når det gjelder reiser. Med disse tipsene kan du lettere sette deg inn i de nye utfordringene og gjøre deg klar til oppholdet i Canada.

 • Sett deg inn i reglene som gjelder både der du reiser fra og dit du skal. Det er mulig at lokale restriksjoner gjør at du ikke får reise, så du må gjøre deg godt kjent med disse før du bekrefter bestillingen.
 • Behold munnbindet på i alle områder der det er anbefalt eller påbudt, også i sikkerhetskontrollen. Du kan bli spurt om å dra ned munnbindet midlertidig for at du skal kunne bekrefte hvem du er.
 • Istedenfor at du gir ombordstigningskortet ditt til vekterne, må du lese det av i skanneren selv og så vise det til kontrolløren for bekreftelse.
 • Det er nå lov enkelte steder å ta med opptil 350 ml håndsprit i én beholder i håndbagasjen. Vær oppmerksom på at den skal sjekkes i sikkerhetskontrollen.
 • I sikkerhetskontrollen burde du fjerne alt du har i lommene, som mobil, nøkler og mynter, og putte det i håndbagasjen i stedet for på brettet, så reduserer du antallet personer som tar på tingene.
 • Legg alt spiselig i gjennomsiktige poser i boksen i sikkerhetskontrollen, så er det enklere for kontrollørene å sjekke innholdet uten at de behøver å røre ved det.

Hvordan finner jeg billige billetter til Canada?
En av de enkleste måtene å finne billig fly til Canada på er å være fleksibel med reisedatoene. Søk etter fly, og velg deretter <<Fleksible datoer>> over resultatene for å se en oversikt over prisene på datoene i nærheten. Beste pris til Canada de siste sju dagene var 4 012 kr. Bestiller du lang tid i forveien, får du ofte enda bedre tilbud.
Hvor mye koster en flyreise til Canada?
Du kunne ha sikret deg en flybillett tur-retur til Canada for mellom 4 012 kr og 7 213 kr de siste sju dagene. Den laveste prisen for fly én vei med avgang fra Oslo (OSL) var i samme tidsrom bare 3 825 kr.
Hvilke flyplasser er mest populære å lande på i Canada?
Skal du til Canada, kan du velge mellom flere populære flyplasser. Dette er tre av dem:

 • Toronto, ON (YYZ-Pearson internasjonale flyplass) – 9405 flyvninger per måned.
 • Vancouver, British Columbia (YVR-Vancouver internasjonale flyplass) – 6713 flyvninger per måned.
 • Calgary, AB (YYC-Calgary internasjonale) – 4954 flyvninger per måned.

Hva er prisen på en flybillett til Canada?
I løpet av de siste sju dagene var prisen for en flybillett til Canada et sted mellom 4 012 kr og 7 213 kr.
I hvilke måneder er det rimeligst å reise til Canada?
For å få et godt tilbud på flybilletter til Canada bør du prøve å reise i løpet av februar. Da er nemlig billettprisene lavest. Når er det dyrest å reise? Det er som regel dyrest om sommeren.
Hvor lang tid tar det å fly til Canada?
Flytiden kan variere av forskjellige årsaker, som avreiseby og størrelsen på selve flyet. Denne listen over de mest populære rutene til Canada kan imidlertid gi deg en liten pekepinn:

 • Fra Vancouver, British Columbia (YVR-Vancouver internasjonale flyplass) til Toronto, ON (YYZ-Pearson internasjonale flyplass): 4 t og 22 min
 • Fra Calgary, AB (YYC-Calgary internasjonale) til Toronto, ON (YYZ-Pearson internasjonale flyplass): 3 t og 39 min
 • Fra Montreal, Quebec (YUL-Pierre Elliott Trudeau intl.) til Toronto, ON (YYZ-Pearson internasjonale flyplass): 1 t og 39 min

Hva er de beste tingene å gjøre i Canada?

 • Start ferien din i Canada i den pulserende byen Toronto. Det er mye å gjøre her – fra store severdigheter som CN Tower, Toronto, Ontario, Canada til mat, shopping, underholdning og mye mer.
 • Toronto er kjent for å ha et fuktig kontinentalklima. Før du drar er det likevel en god idé å finne ut hva slags vær som forventes når du er der. Uansett om det er varmt eller kaldt og vått eller tørt, er det alltid smart å komme forberedt.
 • Rundt 350 km nordøst for Toronto finner du Ottawa, som også er vel verdt et besøk. De kjente severdighetene omfatter Tactik Paintball, som du ikke bør gå glipp av.

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Canada på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Canada.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Canada som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Canada, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Canada!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Canada under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Canada tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Canada, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.

Populære flyvninger til Canada

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

TAP Portugal
American Airlines