Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Billige flyreiser til Canada

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Canada

Flyvninger til Canada

Canada er et av verdens største land, og ligger nord for USA. Det er en lang reise til Canada, og reisetiden avhenger i stor grad hvilken by du flyr til. Canada er kjent for sin flotte geografi og fantastiske naturopplevelser. Benytt deg av Expedia når du skal bestille flybillett, og du er sikret så billige flybilletter til Canada som mulig. Du kan også spare penger på å bestille hotell i Canada i samme slengen.

Canada er et stort land, faktisk verdens nest største, og de store byene ligger plassert på hver sin kant av landet. Dersom du skal fly til Toronto, Montréal eller Ottawa, som ligger øst i landet, må du regne med en reisetid på godt over 25 timer. Skal du til Vancouver eller Calgary, som ligger vest i landet, er reisetiden stort sett rundt 20 timer.

Når du reiser til Canada, er det ikke noe krav om at du må ordne med visum før avreise. På flyet vil du få utdelt et innreiseskjema du må fylle ut, og så lenge du ikke skal være i landet i mer enn 6 måneder, er dette alt du trenger.

Canada er et svært interessant land, og den flotte kombinasjonen av allsidig geografi og rik kultur sørger for at landet er en utømmelig kilde av fantastiske naturopplevelser og fascinerende møter med en svært variert befolkningen. Enten du er på jakt etter isbreer og varme kilder, mektige fjell og flatt prærielandskap eller bar- og løvskog og regnskog – kan du være sikker på at Canada byr på dette i store mengder.

Flyvninger til Canada fra flyplasser i Norge

De billigste turene fra Norge til Canada, får du ved å fly fra Oslo Lufthavn. Som oftest går turen over Grønland/Nordpolen, med første mellomlanding på Island. Det er en rekke selskaper som flyr fra Norge til Canada, blant annet KLM, Air Canada, Lufthansa og British Airways – for å nevne noen.

Flyvninger til Toronto Pearson internasjonale lufthavn

Dette er den travleste flyplassen i Canada, og i 2014 var nesten 40 millioner mennesker innom flyplassen. Den er neste dobbelt så stor som nummer to på listen, og er hovedbasen til Air Canada. Flyplassen ligger 22,5 kilometer fra Toronto sentrum, og for å komme deg inn til sentrum kan du velge mellom buss og drosje.

Flyvninger til Vancouver internasjonale lufthavn

Vancouver er en av de mest kjente byene i Canada, siden vinter-OL ble arrangert her så sent som i 2010. Årlig er rundt 20 millioner personer innom flyplassen, som ligger omtrent 12 kilometer fra Vancouver sentrum. Det er enkelt å komme seg fra flyplassen og inn til sentrum. SkyTrain ble bygget i forbindelse med OL, og tilbyr en enkel måte å komme seg til sentrum på. Alternativt kan du benytte deg av buss eller drosje.

Flyvninger til Ottawa Macdonald–Cartier internasjonale lufthavn

Dersom du skal besøke hovedstaden Ottawa, vil du lande på denne flyplassen – som er mye mindre enn de to flyplassene nevnt ovenfor. Fra flyplassen er det 10,2 kilometer til Ottawa sentrum, en strekning du raskt tilbakelegger med flybuss eller drosje.