Billige flybilletter til Canada

De beste byene å besøke i Canada

Billige flyreiser til Canada

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 953 kr for enveisflyvninger og 2 398 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Porter Airlines
Porter Airlines
Porter Airlines
Porter Airlines
United
Air Canada
United
Air Canada
Porter Airlines
Air Canada
Porter Airlines
Porter Airlines
Air Canada
Air Canada
Porter Airlines
Air Canada
Porter Airlines
Porter Airlines
Air Canada
Air Canada

Fly til Canada

Flyvninger til Canada

Canada er et av verdens største land, og ligger nord for USA. Det er en lang reise til Canada, og reisetiden avhenger i stor grad hvilken by du flyr til. Canada er kjent for sin flotte geografi og fantastiske naturopplevelser. Benytt deg av Expedia når du skal bestille flybillett, og du er sikret så billige flybilletter til Canada som mulig. Du kan også spare penger på å bestille hotell i Canada i samme slengen.

Canada er et stort land, faktisk verdens nest største, og de store byene ligger plassert på hver sin kant av landet. Dersom du skal fly til Toronto, Montréal eller Ottawa, som ligger øst i landet, må du regne med en reisetid på godt over 25 timer. Skal du til Vancouver eller Calgary, som ligger vest i landet, er reisetiden stort sett rundt 20 timer.

Når du reiser til Canada, er det ikke noe krav om at du må ordne med visum før avreise. På flyet vil du få utdelt et innreiseskjema du må fylle ut, og så lenge du ikke skal være i landet i mer enn 6 måneder, er dette alt du trenger.

Canada er et svært interessant land, og den flotte kombinasjonen av allsidig geografi og rik kultur sørger for at landet er en utømmelig kilde av fantastiske naturopplevelser og fascinerende møter med en svært variert befolkningen. Enten du er på jakt etter isbreer og varme kilder, mektige fjell og flatt prærielandskap eller bar- og løvskog og regnskog – kan du være sikker på at Canada byr på dette i store mengder.

Flyvninger til Canada fra flyplasser i Norge

De billigste turene fra Norge til Canada, får du ved å fly fra Oslo Lufthavn. Som oftest går turen over Grønland/Nordpolen, med første mellomlanding på Island. Det er en rekke selskaper som flyr fra Norge til Canada, blant annet KLM, Air Canada, Lufthansa og British Airways – for å nevne noen.

Flyvninger til Toronto Pearson internasjonale lufthavn

Dette er den travleste flyplassen i Canada, og i 2014 var nesten 40 millioner mennesker innom flyplassen. Den er neste dobbelt så stor som nummer to på listen, og er hovedbasen til Air Canada. Flyplassen ligger 22,5 kilometer fra Toronto sentrum, og for å komme deg inn til sentrum kan du velge mellom buss og drosje.

Flyvninger til Vancouver internasjonale lufthavn

Vancouver er en av de mest kjente byene i Canada, siden vinter-OL ble arrangert her så sent som i 2010. Årlig er rundt 20 millioner personer innom flyplassen, som ligger omtrent 12 kilometer fra Vancouver sentrum. Det er enkelt å komme seg fra flyplassen og inn til sentrum. SkyTrain ble bygget i forbindelse med OL, og tilbyr en enkel måte å komme seg til sentrum på. Alternativt kan du benytte deg av buss eller drosje.

Flyvninger til Ottawa Macdonald–Cartier internasjonale lufthavn

Dersom du skal besøke hovedstaden Ottawa, vil du lande på denne flyplassen – som er mye mindre enn de to flyplassene nevnt ovenfor. Fra flyplassen er det 10,2 kilometer til Ottawa sentrum, en strekning du raskt tilbakelegger med flybuss eller drosje.

Ofte stilte spørsmål

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Canada på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Canada.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Canada som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Canada, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Canada!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Canada under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Canada tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Canada, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.