Billige flybilletter til Colombia

De beste byene å besøke i Colombia

Billige flyreiser til Colombia

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 6 498 kr for enveisflyvninger og 1 383 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

LATAM Airlines Group
LATAM Airlines Group
LATAM Airlines Group
LATAM Airlines Group
LATAM Airlines Group
LATAM Airlines Group
LATAM Airlines Group
LATAM Airlines Group
LATAM Airlines Group
Delta

Fly til Colombia

Skal du fly til Colombia eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Colombia. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Colombia eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Colombia eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg avbestille flyet mitt til Colombia som følge av COVID-19?
Besøk kundeserviceportalen vår for detaljert informasjon om endring og avbestilling av fly i forbindelse med COVID-19. Du bør også lese gjennom betingelsene til selskapet du helst vil fly med, innen du kjøper turen til Colombia.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Colombia med fleksible regler for endring?
Søk etter billige flyvninger til Colombia, og huk deretter av for <<Ingen gebyrer for endring>> rett nedenfor <<Fleksible regler for endring>>. Lett som en plett! Vi skjønner at planene dine kan endre seg, og at det er viktig med fleksibilitet. Derfor kan du føle deg trygg når du bestiller på Expedia.
Hvilke generelle råd finnes for de som reiser til Colombia under COVID-19?
Nå for tiden merker vi en rekke endringer i forbindelse med COVID-19, ikke minst når det gjelder reiser. Få med deg disse tipsene innen du setter av sted til Colombia:

 • Finn ut om det er noen reiserestriksjoner der du reiser fra eller dit du skal, innen du bestiller. Du burde i tillegg se etter om det er noen regler du må overholde etter landing, som for eksempel at du må installere en sporingsapp på mobilen.
 • Gå med munnbind overalt der det er anbefalt eller påbudt, også i sikkerhetskontrollen. Du kan bli bedt om å dra ned munnbindet midlertidig for at du skal kunne identifisere deg.
 • Istedenfor å gi boardingkortet ditt til de ansatte på flyplassen, må du lese det av i skanneren selv og deretter vise det til kontrolløren for verifikasjon.
 • Det er nå lov i visse land å ta med opptil 350 ml håndsprit i én flaske i håndbagasjen. Merk at den skal gjennomlyses i sikkerhetskontrollen.
 • I sikkerhetskontrollen burde du ta ut alt fra lommene dine, for eksempel mobil, nøkler og mynter, og plassere det i vesken istedenfor i boksen, så reduserer du antallet personer som tar på tingene.
 • Legg all mat i gjennomsiktige poser i boksen når du går gjennom sikkerhetskontrollen, så blir det lettere for vekterne å se hva det er uten å måtte røre ved det.

Hvordan finner jeg billige billetter til Colombia?
For å få de laveste prisene på reisen til Colombia bør du bestille så tidlig som mulig. Du kan også med fordel bruke Expedias praktiske funksjon <<Fleksible datoer>>, som du finner over treffene dine. Den sammenligner prisene på dagene rundt reisedatoene dine. De siste sju dagene har 1 383 kr vært laveste pris til Colombia.
Hvor mye koster en flyreise til Colombia?
De siste sju dagene har fly tur-retur til Colombia vært mulig å bestille til kun 1 383 kr. På det meste har prisen ligget på 7 381 kr. Flyturer én vei med avgang fra Bogotá (BOG) har i samme periode kostet helt ned i 6 498 kr.
Hvilke flyplasser er mest populære å lande på i Colombia?
Det er mange valgmuligheter i Colombia. Når du har funnet ut hvor du skal, vil det være lett å velge en av disse travle flyplassene.

 • Bogotá (BOG-El Dorado internasjonale flyplass) – 8634 flyvninger per måned.
 • Medellin (MDE-Jose Maria Cordova internasjonale flyplass) – 3058 flyvninger per måned.
 • Cali (CLO-Alfonso Bonilla Aragon internasjonale flyplass) – 2240 flyvninger per måned.

Hva er prisen på en flybillett til Colombia?
I løpet av de siste sju dagene kostet flyturer til Colombia et sted mellom 1 383 kr og 7 381 kr. Prisene går gjerne opp over tid, så ikke vent for lenge med å bestille hvis du vil sikre deg det beste tilbudet.
I hvilke måneder er det rimeligst å reise til Colombia?
Du bør reise i februar for å få de beste tilbudene på billetter til Colombia. Det er som regel dyrest å reise med fly i sommerferien og rundt jul.
Hvor lang tid tar det å fly til Colombia?
Det avhenger stort sett av hvor du reiser fra, og været. For å gi deg en idé om hva du kan forvente deg, har vi satt sammen en liste over gjennomsnittlige flytider for tre av de ledende rutene til Colombia:

 • Fra Medellin (MDE-Jose Maria Cordova internasjonale flyplass) til Bogotá (BOG-El Dorado internasjonale flyplass): 54 min
 • Fra Cali (CLO-Alfonso Bonilla Aragon internasjonale flyplass) til Bogotá (BOG-El Dorado internasjonale flyplass): 59 min
 • Fra Cartagena (CTG-Rafael Nunez internasjonale flyplass) til Bogotá (BOG-El Dorado internasjonale flyplass): 1 t og 27 min

Hva er de beste tingene å gjøre i Colombia?

 • Med så mye å se og gjøre i Bogotá er det ikke overraskende at mange besøkende begynner ferien sin i Colombia i denne livlige byen. Sett av litt tid til å ta en titt på store severdigheter som Monserrate før du drar for å oppleve noen av byens mindre kjente attraksjoner.
 • Bogotá er kjent for å ha et maritimt klima. Før du reiser er det likevel en god idé å undersøke hva slags vær som forventes under besøket ditt. Uansett om det er varmt eller kaldt, er det smart å være forberedt på det meste.
 • Når det er tid for å utforske mer av området, kan du ta plass i førersetet i en av våre rimelige leiebiler og besøke Girardot. Denne byen ligger cirka 85 km vest for Bogotá og kan friste med kjente severdigheter, inkludert El Penon golfbane.

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Colombia på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Colombia.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Colombia som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Colombia, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Colombia!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Colombia under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Colombia tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Colombia, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.

Populære flyvninger til Colombia

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Delta