Billige flybilletter til Sør-Korea

De beste byene å besøke i Sør-Korea

Billige flyreiser til Sør-Korea

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 5 484 kr for enveisflyvninger og 5 081 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Lufthansa
KLM
LOT-Polish Airlines
Air France
Lufthansa
Lufthansa
Finnair
Turkish Airlines
Lufthansa
KLM

Fly til Sør-Korea

Skal du fly til Sør-Korea eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Sør-Korea. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Sør-Korea eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Sør-Korea eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg avbestille flyet mitt til Sør-Korea som følge av COVID-19?
I den praktiske kundeserviceportalen vår kan du finne viktig informasjon om hvordan du går fram for å avbestille flyreisen til Sør-Korea i forbindelse med COVID-19. Før du bestiller, burde du i tillegg sjekke vilkårene og betingelsene til selskapet du helst vil fly med.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Sør-Korea med fleksible regler for endring?
Det gjør du ved å bruke det praktiske filteret <<Ingen gebyrer for endring>>. Skriv ganske enkelt inn avreisested, ankomststed og reisedatoene dine, velg <<Søk>>, og huk av i ruten like under overskriften <<Fleksible regler for endring>> (som er på venstre side). Expedia gjør det lett å finne billige og fleksible flybilletter til Sør-Korea.
Hvilke generelle råd finnes for de som reiser til Sør-Korea under COVID-19?
I disse dager opplever vi markante endringer på grunn av koronapandemien, ikke minst når det gjelder reiser. Få med deg følgende tips innen du drar av gårde til Sør-Korea:

 • Sørg for å sjekke retningslinjene du må følge ved både avgang og ankomst. Det er mulig at lokale restriksjoner gjør at du ikke får reise, så du må gjøre deg godt kjent med disse innen du bestiller flybillettene.
 • På mange flyplasser er det påbudt eller anbefalt å ha på seg munnbind, også i sikkerhetskontrollen. Vær klar over at lufthavnbetjentene kan spørre deg om å trekke ned munnbindet et øyeblikk for å kunne bekrefte identiteten din.
 • Istedenfor at du gir boardingkortet ditt til de ansatte på flyplassen, må du skanne det i leseren selv og så vise det til kontrolløren for bekreftelse.
 • Én beholder med antibac er nå tillatt å ha med i håndbagasjen i visse land. Den må ikke være større enn 350 ml, og den skal sjekkes i sikkerhetskontrollen før ombordstigning.
 • For å minimere antallet personer som rører ved tingene dine i sikkerhetskontrollen, burde du legge små gjenstander, som nøkler, mobil og mynter, i håndbagasjen i stedet for i boksen.
 • Hold all mat for seg og utenfor håndbagasjen i sikkerhetskontrollen. Ved gjennomlysing er det mindre sannsynlig at kontrolløren behøver å åpne vesken din hvis du har lagt maten i gjennomsiktige poser i boksen.

Hvordan finner jeg billige billetter til Sør-Korea?
En av de letteste måtene å finne billige flybilletter til Sør-Korea på er å være fleksibel med reisedatoene. Søk etter fly, og velg deretter <<Fleksible datoer>> over resultatene for å se en oversikt over prisene på de nærliggende datoene. Beste pris til Sør-Korea de siste sju dagene var 5 081 kr. Hvis du bestiller lang tid i forveien, får du som oftest enda bedre tilbud.
Hvor mye koster en flyreise til Sør-Korea?
Hvis du hadde reist én vei med avgang fra Poznan (POZ), kunne du ha kjøpt en billett til så lite som 5 484 kr i løpet av de siste sju dagene. Fly tur-retur til Sør-Korea kostet mellom 5 081 kr og 8 438 kr i den samme perioden.
Hvilke flyplasser er mest populære å lande på i Sør-Korea?
Skal du til Sør-Korea, kan du velge blant flere kjente flyplasser. Dette er tre av dem:

 • Jeju (CJU-Jeju internasjonale flyplass) – 7576 flyvninger per måned.
 • Seoul (GMP-Gimpo internasjonale flyplass) – 6612 flyvninger per måned.
 • Seoul (ICN-Incheon internasjonale flyplass) – 6311 flyvninger per måned.

Hva er prisen på en flybillett til Sør-Korea?
De siste sju dagene kostet flyturer til Sør-Korea mellom 5 081 kr og 8 438 kr. Prisene øker gjerne jo nærmere avreise det er, så ikke vent for lenge med å bestille hvis du vil ha det beste tilbudet.
I hvilke måneder er det rimeligst å reise til Sør-Korea?
Det er lurt å reise i februar for å få de billigste flybillettene til Sør-Korea. Det er vanligvis dyrest å fly om sommeren og rundt jul.
Hva er de beste tingene å gjøre i Sør-Korea?

 • Med et så stort utvalg av fascinerende steder å utforske er det vanskelig å bestemme seg for hvor man skal starte eventyret i Sør-Korea. Men Incheon er et utmerket utgangspunkt for sightseeing. Denne store byen har alle severdigheter og opplevelser som man kan ønske seg, og et av høydepunktene er Songdo Central Park.
 • Før du pakker for klimaet i Incheon, som er et fuktig subtropisk klima, bør du ta en titt på det lokale været. Det gjør det enklere å pakke det du virkelig trenger, og unngå å ta med ting du ikke får bruk for, det være seg sandaler eller en ulljakke.

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Sør-Korea på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Sør-Korea.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Sør-Korea som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Sør-Korea, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Sør-Korea!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Sør-Korea under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Sør-Korea tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Sør-Korea, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.

Populære flyvninger til Sør-Korea

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Lufthansa