Billige flybilletter til Argentina

De beste byene å besøke i Argentina

Billige flyreiser til Argentina

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 7 656 kr for enveisflyvninger og 1 632 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Aerolineas Argentinas
Aerolineas Argentinas
Aerolineas Argentinas
Aerolineas Argentinas
Aerolineas Argentinas
Aerolineas Argentinas
Aerolineas Argentinas
Aerolineas Argentinas
Aerolineas Argentinas
Aerolineas Argentinas

Fly til Argentina

Flyvninger til Argentina

Argentina er et utrolig spennende land, der det ligger helt sør i Sør-Amerika. Du kommer ikke nærmere Sørpolen enn når du står på den sørligste spissen til dette landet. Hvis et besøk til denne polen er noe du drømmer om, er Ushuaia reisemålet for deg. Ellers har landet mange flotte feriesteder, men mest kjent er nok hovedstaden Buenos Aires og Iguazu. Når du skal kjøpe deg flybillett til Argentina, gjør du lurt i å benytte deg av søkeverktøyet her på Expedia.no. Det hjelper deg med å finne billige flybilletter til alle de mest populære stedene i landet, samtidig som prosessen med å kjøpe flybillett er veldig enkel. Hvis du bestiller leiebil og hotell i Argentina samtidig som fly, har du mulighet til å spare enda mer!

Opplev Argentina

En ferie til Argentina kan by på så mangt, og du finner alt fra storbyopplevelser og strandbyer, til vinområder og små landsbyer. Det koster litt å reise til landet, men fantastisk natur i kombinasjon med en fantastisk kultur gjør turen til en opplevelse du aldri vil glemme. Det er Buenos Aires som er det naturlig reisemålet første gang du besøker landet, og du bør iallfall tilbringe noen dager i hovedstaden. Dette er nok den av byene i Argentina som er mest preget av vesten, så kultursjokket vil ikke vært så stort. Husk å smak på den fantastiske biffen og de gode vinene landet er så godt kjent for i løpet av oppholdet ditt – og det til en brøkdel av prisene hjemme i Norge!

Flyreiser til Argentina fra flyplasser i Norge

Det er en rekke forskjellige selskaper som tilbyr å fly deg til Argentina, blant annet Lufthansa, British Airways og SAS. Det er imidlertid ingen som flyr direkte, noe som i stor grad skyldes den store avstanden. Du må regne med minst én mellomlanding, noe som i beste fall betyr en flyreise på rundt 18 timer. Det er flere flyvninger til landet daglig, så du er ikke låst til et gitt tidspunkt.

Norske borgere trenger ikke visum for å reise til Argentina på ferie i opptil 90 dager. Du må imidlertid huske på passet ditt, og dette må være gyldig seks måneder frem i tid fra dagen du reiser til Argentina. Passet er eneste gyldige ID du har når du er i Argentina, siden norsk førerkort og bankkort ikke aksepteres av offentlige myndigheter som godkjent ID.

Ministro Pistarini internasjonale lufthavn

Det er denne flyplassen du høys sannsynlig lander på når du ankommer Argentina, selv om de har en annen by i landet som endelig reisemål. Det er veldig få flyvninger rett fra Europa til andre flyplasser i landet. Dette er den klart største flyplassen i Argentina, og den håndterer hele 85 % av alle internasjonale flyvninger. På en så stor flyplass som dette finner du selvfølgelig alt av fasiliteter du forventer å finne på en stor flyplass, blant annet butikker, restauranter, kafeer og mange andre tjenester. Flyplassen ligger 22 kilometer fra Buenos Aires sentrum, og det går busser jevnlig inn til sentrum. Dersom du skal ha leiebil i Argentina, er det et godt tips å avtale at leiebilen skal hentes på flyplassen.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg avbestille flyet mitt til Argentina som følge av COVID-19?
Mange av flyselskapene der ute gir deg nå større fleksibilitet på grunn av COVID-19. Du finner lett detaljert informasjon om endring av flyturen til Argentina i kundeserviceportalen vår. Vi anbefaler også å gå nøye gjennom betingelsene til flyselskapet innen du bekrefter bestillingen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Argentina med fleksible regler for endring?
Vi er klar over at reiseplanene kan endre seg på et blunk. Derfor er det en god idé å bestille en fleksibel flyvning gjennom Expedia. Bare huk av for <<Ingen gebyrer for endring>> rett nedenfor overskriften <<Fleksible regler for endring>>. Den rimelige reisen til Argentina er bare noen klikk unna!
Hvilke generelle råd finnes for de som reiser til Argentina under COVID-19?
Nå for tiden merker vi en rekke endringer som følge av koronautbruddet, ikke minst når det gjelder reiser. Merk deg tipsene her innen du flyr til Argentina:

 • Før du bestiller, bør du finne ut om det er noen reiserestriksjoner – både på avreisestedet og dit du skal. Pass på at du er oppdatert ved å sjekke nettsidene til myndighetene og flyplassene regelmessig og i god tid før du reiser.
 • Når du går gjennom sikkerhetskontrollen, skal du mange steder ha på deg munnbind. Det er sannsynlig at du blir bedt om å ta av deg munnbindet et øyeblikk for å kunne bekrefte identiteten din. Reisende som nekter å gå med munnbind uten gyldig grunn, kan bli bøtelagt eller anmeldt for lovbrudd, og de kan oppleve å ikke få gå om bord.
 • For å redusere risikoen for smitte må du lese av boardingkortet i skanneren og så vise det til kontrolløren. Ikke gi boardingkortet (eller mobilen du har det på) til de flyplassansatte direkte.
 • Det er nå tillatt enkelte steder å ta med opptil 350 ml håndsprit i én flaske i håndbagasjen. Merk at den skal sjekkes i sikkerhetskontrollen.
 • Putt små gjenstander som mobil, nøkler og lommebok i håndbagasjen i stedet for i bakken i sikkerhetskontrollen, så minimerer du antallet personer som rører ved tingene.
 • Hold all mat for seg og utenfor håndbagasjen i sikkerhetskontrollen. Ved gjennomlysing er det mindre sannsynlig at vekteren må åpne vesken din hvis du har plassert maten i gjennomsiktige poser i boksen.

Hvordan finner jeg billige billetter til Argentina?
Du får alltid fantastiske tilbud på Expedia, men funksjonen <<Fleksible datoer>> gjør det enda enklere å finne dem. Gjør et søk på reisedatoene dine, så dukker funksjonen opp over søkeresultatene. Trykker du på den, får du frem en oversikt over prisene på de nærliggende datoene. 1 632 kr var laveste pris på fly til Argentina de siste sju dagene.
Hvor mye koster en flyreise til Argentina?
Flyreiser én vei fra Buenos Aires (EZE) har i løpet av de siste sju dagene kostet helt ned i 7 656 kr. I samme tidsrom har flybilletter tur-retur til Argentina ligget på mellom 1 632 kr og 9 429 kr. Kommer du over et tilbud, bør du ikke vente for lenge – den slags priser varer ikke for alltid!
Hvilke flyplasser er mest populære å lande på i Argentina?
Velger du å fly til en av disse travle flyplassene i Argentina, har du et flott utgangspunkt for å reise rundt og utforske alt denne vakre regionen kan by på.

 • Buenos Aires (AEP-Aeroparque Jorge Newbery) – 2001 flyvninger per måned.
 • Buenos Aires (EZE-Ministro Pistarini internasjonale flyplass) – 676 flyvninger per måned.
 • Bariloche (BRC-Teniente Luis Candelaria Intl.) – 264 flyvninger per måned.

Hva er prisen på en flybillett til Argentina?
I løpet av de siste sju dagene var prisen for en flybillett til Argentina et sted mellom 1 632 kr og 9 429 kr.
I hvilke måneder er det rimeligst å reise til Argentina?
Februar er den beste måneden hvis du ser etter rimelige flybilletter til Argentina. Merk deg at det som oftest er dyrest å reise i fellesferien.
Hva er de beste tingene å gjøre i Argentina?

 • Begynn oppholdet ditt i Argentina i den fascinerende byen Cordoba. Det er masse å finne på her – fra populære severdigheter som Katedralen i Cordoba til mat, shopping, uteliv og mye annet.
 • Når du planlegger aktiviteter for eventyret ditt, bør du huske på at at Cordoba er kjent for å ha et fuktig subtropisk klima. Ta gjerne en titt på værforholdene før du reiser, så du vet hva du kan forvente når du kommer frem.
 • Rundt 190 km sør for Cordoba finner du Rio Cuarto, som også er vel verdt et besøk. De populære severdighetene inkluderer Regionalhistoriske museum, som du absolutt bør få med deg.

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Argentina på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Argentina.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Argentina som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Argentina, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Argentina!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Argentina under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Argentina tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Argentina, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.

Populære flyvninger til Argentina

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Delta