Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Billige flyreiser til Argentina

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Argentina

Flyvninger til Argentina

Argentina er et utrolig spennende land, der det ligger helt sør i Sør-Amerika. Du kommer ikke nærmere Sørpolen enn når du står på den sørligste spissen til dette landet. Hvis et besøk til denne polen er noe du drømmer om, er Ushuaia reisemålet for deg. Ellers har landet mange flotte feriesteder, men mest kjent er nok hovedstaden Buenos Aires og Iguazu. Når du skal kjøpe deg flybillett til Argentina, gjør du lurt i å benytte deg av søkeverktøyet her på Expedia.no. Det hjelper deg med å finne billige flybilletter til alle de mest populære stedene i landet, samtidig som prosessen med å kjøpe flybillett er veldig enkel. Hvis du bestiller leiebil og hotell i Argentina samtidig som fly, har du mulighet til å spare enda mer!

Opplev Argentina

En ferie til Argentina kan by på så mangt, og du finner alt fra storbyopplevelser og strandbyer, til vinområder og små landsbyer. Det koster litt å reise til landet, men fantastisk natur i kombinasjon med en fantastisk kultur gjør turen til en opplevelse du aldri vil glemme. Det er Buenos Aires som er det naturlig reisemålet første gang du besøker landet, og du bør iallfall tilbringe noen dager i hovedstaden. Dette er nok den av byene i Argentina som er mest preget av vesten, så kultursjokket vil ikke vært så stort. Husk å smak på den fantastiske biffen og de gode vinene landet er så godt kjent for i løpet av oppholdet ditt – og det til en brøkdel av prisene hjemme i Norge!

Flyreiser til Argentina fra flyplasser i Norge

Det er en rekke forskjellige selskaper som tilbyr å fly deg til Argentina, blant annet Lufthansa, British Airways og SAS. Det er imidlertid ingen som flyr direkte, noe som i stor grad skyldes den store avstanden. Du må regne med minst én mellomlanding, noe som i beste fall betyr en flyreise på rundt 18 timer. Det er flere flyvninger til landet daglig, så du er ikke låst til et gitt tidspunkt.

Norske borgere trenger ikke visum for å reise til Argentina på ferie i opptil 90 dager. Du må imidlertid huske på passet ditt, og dette må være gyldig seks måneder frem i tid fra dagen du reiser til Argentina. Passet er eneste gyldige ID du har når du er i Argentina, siden norsk førerkort og bankkort ikke aksepteres av offentlige myndigheter som godkjent ID.

Ministro Pistarini internasjonale lufthavn

Det er denne flyplassen du høys sannsynlig lander på når du ankommer Argentina, selv om de har en annen by i landet som endelig reisemål. Det er veldig få flyvninger rett fra Europa til andre flyplasser i landet. Dette er den klart største flyplassen i Argentina, og den håndterer hele 85 % av alle internasjonale flyvninger. På en så stor flyplass som dette finner du selvfølgelig alt av fasiliteter du forventer å finne på en stor flyplass, blant annet butikker, restauranter, kafeer og mange andre tjenester. Flyplassen ligger 22 kilometer fra Buenos Aires sentrum, og det går busser jevnlig inn til sentrum. Dersom du skal ha leiebil i Argentina, er det et godt tips å avtale at leiebilen skal hentes på flyplassen.