Billige flybilletter til Frankrike

De beste byene å besøke i Frankrike

Billige flyreiser til Frankrike

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 499 kr for enveisflyvninger og 1 098 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Transavia France
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
KLM
Transavia France
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Air France
Air France
Air France
Brussels Airlines
KLM
KLM
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Air France

Fly til Frankrike

Skal du fly til Frankrike eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Frankrike. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Frankrike eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Frankrike eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg avbestille flyet mitt til Frankrike som følge av COVID-19?
Mange av flyselskapene gir deg nå mer fleksibilitet på grunn av COVID-19. Du kan finne svar på det meste om avbestilling av flyturen til Frankrike i kundeserviceportalen vår. Vi anbefaler også å lese gjennom vilkårene til de ulike flyselskapene før du bestiller.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Frankrike med fleksible regler for endring?
For tiden er fleksibilitet i forbindelse med flyreiser helt sentralt. Derfor har vi lagt til søkefunksjonen <<Ingen gebyrer for endring>> på siden vår, så du lettere kan få frem billige, fleksible billetter til Frankrike. Du finner innstillingen i menyen til venstre, under <<Fleksible regler for endring>>.
Hvilke generelle råd finnes for de som reiser til Frankrike under COVID-19?
Koronautbruddet har nok resultert i en rekke endringer i reisevanene våre, men vi er fortsatt lystne på å se verden. Her får du noen tips om hvordan du skal kunne takle de nye utfordringene når du reiser.

 • Sett deg inn i retningslinjene du må følge på både avreisestedet og reisemålet. Det kan hende de lokale restriksjonene gjør at du ikke får reise, så pass på å ha full oversikt innen du bestiller flybillettene.
 • Gå med munnbind på alle steder der det er anbefalt eller påbudt, også i sikkerhetskontrollen. Du kan bli bedt om å fjerne munnbindet midlertidig for at de skal kunne identifisere deg.
 • Hvis du ikke blir spesifikt bedt om det, skal du ikke gi boardingkortet (eller mobilen der det ligger) til lufthavnbetjenten. Du må heller holde det inntil leseren for å registrere det og deretter vise det til kontrolløren for bekreftelse.
 • I noen land er det lov å ta med opptil 350 ml antibac i håndbagasjen. Dette må du i så fall ta ut av vesken for sjekk i sikkerhetskontrollen.
 • Plasser små gjenstander som mobil, nøkler og mynter i håndbagasjen i stedet for i bakken i sikkerhetskontrollen, så reduserer du antallet personer som tar på tingene.
 • Plasser alt spiselig i gjennomsiktige poser i boksen i sikkerhetskontrollen, så blir det lettere for kontrollørene å se hva det er uten at de behøver å røre ved det.

Hvilke selskaper flyr til Frankrike?
Når du er klar til å bestille reisen til Frankrike og omegn, står disse førende flyselskapene klare til å ønske deg velkommen om bord.

 • Air France – 95 flyvninger i måneden til Frankrike eller omegn, inkludert 95 flyvninger til Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle) hver måned.
 • Norwegian Air Shuttle – 91 flyvninger i måneden til Frankrike eller omegn, inkludert 60 flyvninger til Nice (NCE-Cote d’Azur) hver måned.
 • SAS – 60 flyvninger i måneden til Frankrike eller omegn, inkludert 39 flyvninger til Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle) hver måned.

Hvordan finner jeg billige billetter til Frankrike?
En av de enkleste måtene å finne rimelige billetter til Frankrike på er å være fleksibel med reisedatoene sine. Søk etter fly, og velg deretter <<Fleksible datoer>> over resultatene for å se en sammenligning av prisene på de nærliggende datoene. Laveste pris på fly til Frankrike de siste sju dagene var 1 098 kr. Bestiller du god tid i forveien, får du som oftest et enda bedre tilbud.
Hvor mye koster en flyreise til Frankrike?
Prisen for fly tur-retur til Frankrike har de siste sju dagene variert mellom 1 098 kr og 2 052 kr. Hadde du fløyet én vei med utgangspunkt i Sandefjord (TRF), kunne du ha kjøpt billett til bare 499 kr.
Hvilke flyplasser er mest populære å lande på i Frankrike?
Hvilken flyplass du ankommer i Frankrike, vil avhenge av hvor reisen begynner, og hva som er reisemålet. Her får du en liste over de travleste flyplassene i dette området:

 • Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle) – 12347 flyvninger per måned.
 • Paris (ORY-Orly) – 7130 flyvninger per måned.
 • Nice (NCE-Cote d’Azur) – 3802 flyvninger per måned.

Hva er prisen på en flybillett til Frankrike?
I løpet av de siste sju dagene var prisen for en flytur til Frankrike et sted mellom 1 098 kr og 2 052 kr.
I hvilke måneder er det rimeligst å reise til Frankrike?
Februar er den ideelle måneden hvis du vil kjøpe billige flybilletter til Frankrike. Merk at det som regel er høyere priser om sommeren og rundt jul.
Hvor lang tid tar det å fly til Frankrike?
Flytiden kan være kort eller lang. Det avhenger av hvor du reiser fra. For å hjelpe deg med å planlegge reisen til Frankrike kan du ta en titt på denne listen over gjennomsnittlige flytider for tre av de travleste rutene:

 • Fra Nice (NCE-Cote d’Azur) til Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle): 1 t og 36 min
 • Fra Toulouse (TLS-Blagnac) til Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle): 1 t og 32 min
 • Fra Bordeaux (BOD-Merignac) til Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle): 1 t og 21 min

Hva er de beste tingene å gjøre i Frankrike?

 • Marseille kan by på kultur og atmosfære, og er et perfekt sted å begynne ferien din i Frankrike. Du kan blant annet utforske populære severdigheter som Chateau d’If, dra på shopping eller prøve ut noen av byens mange fantastiske barer og restauranter. Valget er ditt!
 • Når du vurderer aktiviteter for reisen din, bør du ta hensyn til at Marseille har et middelhavsklima. Ta gjerne en titt på temperaturene før du drar, for å få en idé om hva slags vær du kan vente deg når du kommer frem.
 • Når det er tid for å oppleve mer av området, kan du ta plass i førersetet i en av våre rimelige leiebiler og dra til Aix-en-Provence. Denne byen ligger cirka 25 km nord for Marseille og kan vise til populære severdigheter, inkludert Les Lauves.

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Frankrike på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Frankrike.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Frankrike som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Frankrike, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Frankrike!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Frankrike under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Frankrike tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Frankrike, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.