Billige flybilletter til Russland

De beste byene å besøke i Russland

Fly til Russland

Skal du fly til Russland eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Russland. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Russland eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Russland eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg avbestille flyet mitt til Russland som følge av COVID-19?
Kundeserviceportalen vår er midt i blinken når du har spørsmål om reise. Det gjelder også endring og avbestilling av flyvninger i forbindelse med COVID-19. For å være på den sikre siden anbefaler vi at du går gjennom vilkårene og betingelsene til selskapet du gjerne vil fly med, innen en faktisk bestilling.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Russland med fleksible regler for endring?
For tiden er fleksibilitet i forbindelse med flyreiser helt vesentlig. Nettopp derfor har vi lagt til søkefunksjonen <<Ingen gebyrer for endring>> på siden vår, så du lettere kan finne billige, fleksible flyturer til Russland. Du finner innstillingen til venstre på siden, like nedenfor overskriften <<Fleksible regler for endring>>.
Hvilke generelle råd finnes for de som reiser til Russland under COVID-19?
COVID-19 har ført til store endringer i livene våre, ikke minst når det gjelder reiser. Med tipsene nedenfor kan du lettere sette deg inn i den nye virkeligheten og gjøre deg klar til avbrekket i Russland.

 • Sørg for å sjekke retningslinjene du må følge både der du reiser fra og dit du skal. Det kan hende de lokale restriksjonene fører til at du ikke kan reise, så du må gjøre deg godt kjent med disse før du bekrefter bestillingen.
 • På mange flyplasser er det påbudt å bruke munnbind, også i sikkerhetskontrollen. Vær obs på at vekterne kan spørre deg om å trekke ned munnbindet et øyeblikk for å kunne bekrefte identiteten din.
 • Hvis du ikke blir spesifikt bedt om det, skal du ikke gi boardingkortet (eller mobilen der det ligger) til lufthavnbetjenten. Du må i stedet holde det inntil leseren for å registrere det og deretter vise det til kontrolløren for bekreftelse.
 • Det er nå tillatt enkelte steder å ta med opptil 350 ml håndsprit i én beholder i håndbagasjen. Vær oppmerksom på at den skal gjennomlyses i sikkerhetskontrollen.
 • For å redusere antallet personer som tar på tingene dine når du går gjennom sikkerhetskontrollen, burde du plassere personlige eiendeler, som nøkler, mobil og lommebok, i vesken i stedet for i boksen.
 • Tar du med deg mat gjennom sikkerhetskontrollen, bør du putte den for seg i gjennomsiktige poser på brettet. Da er det mindre sannsynlig at vekteren behøver å åpne håndbagasjen for å se på innholdet.

Hvordan finner jeg billige billetter til Russland?
Bestill god tid i forveien, reis med lavprisselskaper, unngå skoleferien – mulighetene er mange! Du kan dessuten få stor nytte av den praktiske funksjonen <<Fleksible datoer>> på Expedia. Gjør et søk etter fly til Russland, og bruk funksjonen til å se en oversikt over prisene på datoene i nærheten. De sju siste dagene var den laveste prisen til Russland .
Hvor mye koster en flyreise til Russland?
I løpet av de siste sju dagene har en flybillett tur-retur til Russland vært mulig å bestille til bare . På det meste har prisen ligget på . Fly én vei med avgang fra () har i samme periode kostet så lite som .
Hvilke flyplasser er mest populære å lande på i Russland?
Avreiseby, budsjett og flyselskap er med på å avgjøre hvilken av disse travle flyplassene i Russland du lander på:

 • Moskva (SVO-Sjeremetjevo) – 10741 flyvninger per måned.
 • Moskva (DME-Domodedovo internasjonale flyplass) – 7898 flyvninger per måned.
 • St. Petersburg (LED-Pulkovo) – 7072 flyvninger per måned.

Hva er prisen på en flybillett til Russland?
Flyvninger til Russland kostet et sted mellom og i løpet av de siste sju dagene. Så snart du vil bestille, hjelper vi deg med å sikre deg en god pris.
I hvilke måneder er det rimeligst å reise til Russland?
For å få billige flybilletter til Russland bør du prøve å reise i løpet av februar. Da er nemlig prisene aller lavest. Når på året er det egentlig dyrest å reise? Det er som regel dyrest om sommeren.
Hvor lang tid tar det å fly til Russland?
Flytiden kan være lang, eller den kan være kort. Det avhenger av hvor du reiser fra. For å gjøre det lettere å planlegge reisen til Russland kan du ta en titt på denne listen over gjennomsnittlige flytider for tre av de mest populære rutene:

 • Fra St. Petersburg (LED-Pulkovo) til Moskva (SVO-Sjeremetjevo): 1 t og 26 min
 • Fra Sotsji(AER-Sotsjiinternasjonale flyplass) til Moskva (SVO-Sjeremetjevo): 2 t og 31 min
 • Fra Jekaterinburg (SVX-Koltsovo) til Moskva (SVO-Sjeremetjevo): 2 t og 35 min

Hva er de beste tingene å gjøre i Russland?

 • St. Petersburg er den største byen i Russland, og den er proppfull av ting å gjøre. Hvis du begynner ferien her, kan du besøke severdigheter som Det statlige eremitasjemuseet og vinterpalasset, prøve lokale delikatesser på restaurantene og lære om byens kultur og historie – bare for å nevne noe.
 • Før du pakker for klimaet i St. Petersburg, som er et fuktig kontinentalklima, bør du sjekke været. Det gjør det enklere å pakke det du behøver, og unngå å ta med ting du ikke får bruk for, det være seg sandaler eller en ulljakke.

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Russland på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Russland.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Russland som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Russland, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Russland!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Russland under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Russland tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Russland, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.