Billige flybilletter til USA

De beste byene å besøke i USA

Billige flyreiser til USA

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 6 019 kr for enveisflyvninger og 3 885 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Delta
Scandinavian Airlines
Delta
Finnair
Lufthansa
KLM

Flybilletter USA

Det er en rekke alternativer å vurdere når du planlegger å legge ferien til USA. Du er ikke begrenset til kun noen få destinasjoner, og hvis du er villig til å mellomlande, øker antallet enda mer. Du kan finne billige flybilletter til USA hvis du er noe fleksibel med avreisedatoer. Noen av de mest populære amerikanske flyplassene er i New York, Los Angeles, Miami, Washington, San Fransisco og Chicago. Om du skulle ønske deg en mer eksotisk destinasjon er også Hawaii og Honolulu et godt alternativ. Valg av destinasjon avhenger av hva du ønsker å oppleve og hva slags type ferie du har lyst på.

For å starte med litt praktiske ting så har alle disse store flyplassene gode transporttilbud til og fra områdene rundt. Du kan velge mellom kollektiv transport som flybuss og lignende, eller du kan velge drosje. Det kan være lurt å forhøre seg om priser på forhånd og sjekke hvor langt unna hotellet eller overnattingen ligger. Det kan hende du klarer deg med en drosjetur til et nærliggende knutepunkt, så du kan reise videre med et rimeligere transportmiddel.

Hva er målet med ferien? Ønsker du en storbyferie med shopping, café- og restaurantbesøk og tilhørende byvandring? Da er det gunstig å bruke litt ekstra tid på å plukke ut et hotell i USA som dekker dine behov. Er hotellet i passe avstand til det du ønsker å se? Har hotellet de bekvemmelighetene du trenger og setter pris på under en storbyferie?

Kanskje du er ute etter noe annet enn en storbyferie. Det er ingenting i veien for å kjøpe flybillett til USA via én flyplass og reise hjem igjen fra en annen flyplass. Da er det turen mellom disse flyplassene som utgjør ferien din. Kanskje du planlegger å finne billig bilutleie i USA og kjøre landet på tvers? Eller leie motorsykkel sammen med kompisene dine? På en road trip i USA er det utrolig mye å se. Du står mye friere til å legge opp ruten din for å kunne oppleve akkurat det du ønsker.

Fly til USA og virkelige storbyer

Storbyer som New York, Los Angeles, Washington og Chicago, bare for å nevne noen fantastiske destinasjoner, er det verdt å bruke noen dager på. I tillegg til å by på shoppingmuligheter, er byene fulle av flott og spenstig arkitektur, kjente og historiske steder og mye annet. Manhattan i New York kan skryte av en rekke museer, teateropplevelser og spisesteder, og har et pulserende liv som er helt spesielt. Du finner Broadway, Rockefeller Center og Central Park her og mye, mye mer. Eller om du legger turen over til vestkysten og Los Angeles, kan du oppleve kjente steder som Hollywood og Las Vegas. Kanskje du til og med får et glimt av et par kjendiser? I San Fransisco kan du blant annet besøke den beryktede fengselsøyen Alcatraz eller ta en tur med den kjente trikken som kjører opp og ned de berømte bakkene i byen.

En flyreise til USA betyr ikke bare det ene eller det andre. Hvis du har lyst å kombinere en storbyferie og det å farte litt rundt på egen hånd, er det fullt mulig. Gjør noen undersøkelser rundt steder du kunne tenke deg å se – Niagarafossen, Grand Canyon, Redwoodskogene eller Rocky Mountains – og undersøk hvordan du kan komme deg fra sted til sted. Kanskje det er like greit å ta en eller to innenlandsflyvninger og leie bil der du lander, i stedet for å kjøre de lange avstandene på kryss og tvers av USA.

Expedia hjelper deg gjerne med bestilling av fly, leiebil og hotell i USA. God tur!

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg avbestille flyet mitt til USA som følge av COVID-19?
Kundeserviceportalen vår er riktig sted når du har spørsmål om reise. Det gjelder også endring og avbestilling av fly i forbindelse med COVID-19. For å være på den sikre siden anbefaler vi at du går gjennom betingelsene til flyselskapene du vurderer, før en faktisk bestilling.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til USA med fleksible regler for endring?
Vi forstår godt at planene dine kan bli endret helt ut av det blå. Derfor er det en god idé å velge en fleksibel flyvning gjennom Expedia. Det er bare å huke av for <<Ingen gebyrer for endring>> rett nedenfor <<Fleksible regler for endring>>. Den billige turen til USA er bare noen klikk unna!
Hvilke generelle råd finnes for de som reiser til USA under COVID-19?
COVID-19 har påvirket hvordan verden fungerer, ikke minst i forbindelse med reiser. Med disse tipsene kan du enklere sette deg inn i de nye utfordringene og forberede deg på avbrekket i USA.

 • Finn ut om det er noen reiserestriksjoner der du reiser fra eller dit du skal, før du bekrefter bestillingen. Du bør i tillegg sjekke om det finnes noen regler å følge når du har kommet fram, slik som krav om medisinsk undersøkelse.
 • På mange flyplasser er det påbudt eller anbefalt å gå med munnbind, også i sikkerhetskontrollen. Vær obs på at lufthavnbetjentene kan be deg om å ta av deg munnbindet en liten stund for å kunne identifisere deg.
 • For å minimere smitterisikoen må du skanne boardingkortet i leseren og deretter vise det til kontrolløren. Ikke gi boardingkortet (eller mobilen du har det på) til de ansatte på flyplassen direkte.
 • Noen steder er det lov å ta med opptil 350 ml antibac i håndbagasjen. Dette må du i så fall ta ut av vesken for sjekk i sikkerhetskontrollen.
 • Putt små gjenstander som mobil, nøkler og mynter i håndbagasjen istedenfor på brettet i sikkerhetskontrollen, så minimerer du antallet personer som tar på tingene.
 • Legg alt spiselig i gjennomsiktige poser på brettet når du går gjennom sikkerhetskontrollen, så er det enklere for vekterne å se hva det er uten å måtte røre ved det.

Hvordan finner jeg billige billetter til USA?
For å få de beste prisene på reisen til USA bør du være tidlig ute. Du kan også ha stor nytte av Expedias praktiske funksjon <<Fleksible datoer>>, som du finner over søkeresultatene. Den viser prisene på dagene rundt reisedatoene dine. De siste sju dagene har 3 885 kr vært laveste pris til USA.
Hvor mye koster en flyreise til USA?
Prisen for fly tur-retur til USA har de siste sju dagene ligget på mellom 3 885 kr og 6 017 kr. Hvis du hadde fløyet én vei fra Bergen (BGO), kunne du ha bestilt billett til bare 6 019 kr.
Hvilke flyplasser er mest populære å lande på i USA?
Hvilken flyplass du lander på i USA, vil avhenge av hvilken by du reiser fra, og hva som er sluttdestinasjonen din. Nedenfor ser du en liste over de ledende flyplassene i regionen:

 • Chicago, Illinois (ORD-O’Hare internasjonale flyplass) – 32045 flyvninger per måned.
 • Atlanta, GA (ATL-Hartsfield-Jackson Atlanta internasjonale flyplass) – 30013 flyvninger per måned.
 • Dallas, TX (DFW-Dallas-Fort Worth internasjonale flyplass) – 27169 flyvninger per måned.

Hva er prisen på en flybillett til USA?
De siste sju dagene kostet en flybillett til USA et sted mellom 3 885 kr og 6 017 kr. Se på tilbudene vi har, bestill det som frister mest, og pakk kofferten for det neste spennende eventyret!
I hvilke måneder er det rimeligst å reise til USA?
Februar er det beste valget hvis du er på jakt etter rimelige flybilletter til USA. Vær oppmerksom på at det vanligvis er dyrest om sommeren og rundt jul.
Hvor lang tid tar det å fly til USA?
Det avhenger av hvor i landet du flyr fra. Disse populære rutene samt gjennomsnittlig flytid gir deg en idé om hvor lang tid det tar å fly til USA:

 • Fra Denver, CO (DEN-Denver internasjonale flyplass) til Chicago, Illinois (ORD-O’Hare internasjonale flyplass): 2 t og 29 min
 • Fra Los Angeles, California (LAX-Los Angeles internasjonale flyplass) til Chicago, Illinois (ORD-O’Hare internasjonale flyplass): 3 t og 55 min
 • Fra New York, New York (LGA-LaGuardia) til Chicago, Illinois (ORD-O’Hare internasjonale flyplass): 2 t og 38 min

Hva er de beste tingene å gjøre i USA?

 • Start eventyret ditt i USA i den livlige byen New York. Det er massevis å gjøre her – fra velkjente severdigheter som Times Square til mat, shopping, kunst og mye annet.
 • New York er kjent for å ha et fuktig subtropisk klima. Før du reiser er det likevel lurt å finne ut hva slags vær du kan vente deg under besøket ditt. Uansett om det er varmt eller kaldt, er det smart å være forberedt på det meste.
 • Hvis du vil utforske denne flotte regionen, kan du leie en av våre leiebiler og dra til Buffalo. Denne byen ligger rundt 470 km nordvest for New York og har mange interessante severdigheter, blant annet Southgate Plaza.

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til USA på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til USA.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til USA som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til USA, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til USA!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til USA under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i USA tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til USA, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.

Populære flyvninger til USA

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Scandinavian Airlines