Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Billige flyreiser til USA

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Flybilletter USA

Det er en rekke alternativer å vurdere når du planlegger å legge ferien til USA. Du er ikke begrenset til kun noen få destinasjoner, og hvis du er villig til å mellomlande, øker antallet enda mer. Du kan finne billige flybilletter til USA hvis du er noe fleksibel med avreisedatoer. Noen av de mest populære amerikanske flyplassene er i New York, Los Angeles, Miami, Washington, San Fransisco og Chicago. Om du skulle ønske deg en mer eksotisk destinasjon er også Hawaii og Honolulu et godt alternativ. Valg av destinasjon avhenger av hva du ønsker å oppleve og hva slags type ferie du har lyst på.

For å starte med litt praktiske ting så har alle disse store flyplassene gode transporttilbud til og fra områdene rundt. Du kan velge mellom kollektiv transport som flybuss og lignende, eller du kan velge drosje. Det kan være lurt å forhøre seg om priser på forhånd og sjekke hvor langt unna hotellet eller overnattingen ligger. Det kan hende du klarer deg med en drosjetur til et nærliggende knutepunkt, så du kan reise videre med et rimeligere transportmiddel.

Hva er målet med ferien? Ønsker du en storbyferie med shopping, café- og restaurantbesøk og tilhørende byvandring? Da er det gunstig å bruke litt ekstra tid på å plukke ut et hotell i USA som dekker dine behov. Er hotellet i passe avstand til det du ønsker å se? Har hotellet de bekvemmelighetene du trenger og setter pris på under en storbyferie?

Kanskje du er ute etter noe annet enn en storbyferie. Det er ingenting i veien for å kjøpe flybillett til USA via én flyplass og reise hjem igjen fra en annen flyplass. Da er det turen mellom disse flyplassene som utgjør ferien din. Kanskje du planlegger å finne billig bilutleie i USA og kjøre landet på tvers? Eller leie motorsykkel sammen med kompisene dine? På en road trip i USA er det utrolig mye å se. Du står mye friere til å legge opp ruten din for å kunne oppleve akkurat det du ønsker.

Fly til USA og virkelige storbyer

Storbyer som New York, Los Angeles, Washington og Chicago, bare for å nevne noen fantastiske destinasjoner, er det verdt å bruke noen dager på. I tillegg til å by på shoppingmuligheter, er byene fulle av flott og spenstig arkitektur, kjente og historiske steder og mye annet. Manhattan i New York kan skryte av en rekke museer, teateropplevelser og spisesteder, og har et pulserende liv som er helt spesielt. Du finner Broadway, Rockefeller Center og Central Park her og mye, mye mer. Eller om du legger turen over til vestkysten og Los Angeles, kan du oppleve kjente steder som Hollywood og Las Vegas. Kanskje du til og med får et glimt av et par kjendiser? I San Fransisco kan du blant annet besøke den beryktede fengselsøyen Alcatraz eller ta en tur med den kjente trikken som kjører opp og ned de berømte bakkene i byen.

En flyreise til USA betyr ikke bare det ene eller det andre. Hvis du har lyst å kombinere en storbyferie og det å farte litt rundt på egen hånd, er det fullt mulig. Gjør noen undersøkelser rundt steder du kunne tenke deg å se – Niagarafossen, Grand Canyon, Redwoodskogene eller Rocky Mountains – og undersøk hvordan du kan komme deg fra sted til sted. Kanskje det er like greit å ta en eller to innenlandsflyvninger og leie bil der du lander, i stedet for å kjøre de lange avstandene på kryss og tvers av USA.

Expedia hjelper deg gjerne med bestilling av fly, leiebil og hotell i USA. God tur!