Billige flybilletter til USA

De beste byene å besøke i USA

Billige flyreiser til USA

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 2 229 kr for enveisflyvninger og 3 408 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Vueling Airlines
Vueling Airlines
Vueling Airlines
TAP Portugal
American Airlines
Vueling Airlines
Delta
TAP Portugal
Finnair
KLM
American Airlines
SAS
Brussels Airlines
Air Canada
Air Canada
Lufthansa
Delta
Lufthansa
SAS
Turkish Airlines

Flybilletter USA

Det er en rekke alternativer å vurdere når du planlegger å legge ferien til USA. Du er ikke begrenset til kun noen få destinasjoner, og hvis du er villig til å mellomlande, øker antallet enda mer. Du kan finne billige flybilletter til USA hvis du er noe fleksibel med avreisedatoer. Noen av de mest populære amerikanske flyplassene er i New York, Los Angeles, Miami, Washington, San Fransisco og Chicago. Om du skulle ønske deg en mer eksotisk destinasjon er også Hawaii og Honolulu et godt alternativ. Valg av destinasjon avhenger av hva du ønsker å oppleve og hva slags type ferie du har lyst på.

For å starte med litt praktiske ting så har alle disse store flyplassene gode transporttilbud til og fra områdene rundt. Du kan velge mellom kollektiv transport som flybuss og lignende, eller du kan velge drosje. Det kan være lurt å forhøre seg om priser på forhånd og sjekke hvor langt unna hotellet eller overnattingen ligger. Det kan hende du klarer deg med en drosjetur til et nærliggende knutepunkt, så du kan reise videre med et rimeligere transportmiddel.

Hva er målet med ferien? Ønsker du en storbyferie med shopping, café- og restaurantbesøk og tilhørende byvandring? Da er det gunstig å bruke litt ekstra tid på å plukke ut et hotell i USA som dekker dine behov. Er hotellet i passe avstand til det du ønsker å se? Har hotellet de bekvemmelighetene du trenger og setter pris på under en storbyferie?

Kanskje du er ute etter noe annet enn en storbyferie. Det er ingenting i veien for å kjøpe flybillett til USA via én flyplass og reise hjem igjen fra en annen flyplass. Da er det turen mellom disse flyplassene som utgjør ferien din. Kanskje du planlegger å finne billig bilutleie i USA og kjøre landet på tvers? Eller leie motorsykkel sammen med kompisene dine? På en road trip i USA er det utrolig mye å se. Du står mye friere til å legge opp ruten din for å kunne oppleve akkurat det du ønsker.

Fly til USA og virkelige storbyer

Storbyer som New York, Los Angeles, Washington og Chicago, bare for å nevne noen fantastiske destinasjoner, er det verdt å bruke noen dager på. I tillegg til å by på shoppingmuligheter, er byene fulle av flott og spenstig arkitektur, kjente og historiske steder og mye annet. Manhattan i New York kan skryte av en rekke museer, teateropplevelser og spisesteder, og har et pulserende liv som er helt spesielt. Du finner Broadway, Rockefeller Center og Central Park her og mye, mye mer. Eller om du legger turen over til vestkysten og Los Angeles, kan du oppleve kjente steder som Hollywood og Las Vegas. Kanskje du til og med får et glimt av et par kjendiser? I San Fransisco kan du blant annet besøke den beryktede fengselsøyen Alcatraz eller ta en tur med den kjente trikken som kjører opp og ned de berømte bakkene i byen.

En flyreise til USA betyr ikke bare det ene eller det andre. Hvis du har lyst å kombinere en storbyferie og det å farte litt rundt på egen hånd, er det fullt mulig. Gjør noen undersøkelser rundt steder du kunne tenke deg å se – Niagarafossen, Grand Canyon, Redwoodskogene eller Rocky Mountains – og undersøk hvordan du kan komme deg fra sted til sted. Kanskje det er like greit å ta en eller to innenlandsflyvninger og leie bil der du lander, i stedet for å kjøre de lange avstandene på kryss og tvers av USA.

Expedia hjelper deg gjerne med bestilling av fly, leiebil og hotell i USA. God tur!

Ofte stilte spørsmål

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til USA på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til USA.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til USA som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til USA, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til USA!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til USA under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i USA tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til USA, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.