Billige flybilletter til Kina

De beste byene å besøke i Kina

Billige flyreiser til Kina

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 4 062 kr for enveisflyvninger og 6 971 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines
Etihad Airways
Etihad Airways
China Southern Airlines
KLM
LOT-Polish Airlines
Etihad Airways
China Southern Airlines
Etihad Airways
Emirates
Scandinavian Airlines
Singapore Airlines
LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines
Scandinavian Airlines
China Southern Airlines
China Southern Airlines
Lufthansa
Scandinavian Airlines

Fly til Kina

Skal du fly til Kina eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Kina. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Kina eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Kina eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg avbestille flyet mitt til Kina som følge av COVID-19?
I dagens situasjon er det mange flyselskaper som gir deg større fleksibilitet. Gå innom kundeserviceportalen vår for å finne nyttig informasjon om hvordan du går fram for å endre flyreisen til Kina i forbindelse med COVID-19.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Kina med fleksible regler for endring?
Gjør et søk på billige flyreiser til Kina, og huk deretter av for <<Ingen gebyrer for endring>> rett nedenfor <<Fleksible regler for endring>>. Lett som en plett! Vi skjønner godt at reiseplanene kan endre seg, og at det er viktig med fleksibilitet. Derfor kan du trygt bestille gjennom Expedia.
Hvilke generelle råd finnes for de som reiser til Kina under COVID-19?
Koronautbruddet har nok ført til mange endringer i reiserutinene våre, men vi er fortsatt sugne på å utforske andre land. Her får du noen tips om hvordan du skal kunne takle de nye utfordringene når du reiser.

 • Undersøk retningslinjene du må følge ved både avgang og ankomst. Det kan hende de lokale restriksjonene forhindrer deg i å reise, så pass på å ha full oversikt før du bestiller flybillettene.
 • Mange steder er det påbudt å ha på seg munnbind, også i sikkerhetskontrollen. Vær forberedt på at lufthavnbetjentene kan spørre deg om å trekke ned munnbindet et øyeblikk for å kunne identifisere deg.
 • Hvis du ikke blir spesifikt bedt om det, skal du ikke gi boardingkortet til personalet på flyplassen. Du må i stedet skanne det i leseren for å registrere det før du viser det til kontrolløren for verifikasjon.
 • I enkelte områder er det lov å ta med opptil 350 ml antibac i håndbagasjen. Dette må du i så fall ta ut av bagasjen for sjekk i sikkerhetskontrollen.
 • Legg små gjenstander som mobil, nøkler og lommebok i håndbagasjen istedenfor i bakken i sikkerhetskontrollen, så minimerer du antallet personer som tar på tingene.
 • Legg alt spiselig i gjennomsiktige poser på brettet når du går gjennom sikkerhetskontrollen, så er det enklere for kontrollørene å se hva det er uten at de behøver å røre ved det.

Hvordan finner jeg billige billetter til Kina?
En god strategi for å finne frem til billige billetter er å ha fleksible reisedatoer. Først søker du etter fly til Kina, så trykker du på <<Fleksible datoer>> over treffene for å se en oversikt over prisene på nærliggende datoer. Et annet tips er å bestille i god tid. Som et eksempel på prisnivået kan vi fortelle at den laveste prisen på fly til Kina de siste sju dagene var 6 971 kr.
Hvor mye koster en flyreise til Kina?
Fly én vei med avreise fra Oslo (OSL) har i løpet av de siste sju dagene kostet helt ned i 4 062 kr. I samme tidsrom har flybilletter tur-retur til Kina vært på mellom 6 971 kr og 15 799 kr. Får du øye på et tilbud, bør du ikke nøle – den slags priser varer ikke evig!
Hvilke flyplasser er mest populære å lande på i Kina?
Du har mange valgmuligheter i Kina. Når du har funnet ut hvor du vil reise, blir det enkelt å velge mellom disse travle flyplassene.

 • Guangzhou (CAN-Baiyun internasjonale flyplass) – 19905 flyvninger per måned.
 • Chongqing (CKG-Jiangbei internasjonale flyplass) – 18533 flyvninger per måned.
 • Shanghai (PVG-Pudong internasjonale flyplass) – 16954 flyvninger per måned.

Hva er prisen på en flybillett til Kina?
Flyturer til Kina lå på mellom 6 971 kr og 15 799 kr de siste sju dagene. Når du er klar til å bestille, hjelper vi deg med å finne et fantastisk tilbud.
I hvilke måneder er det rimeligst å reise til Kina?
Reis i februar for å få de mest budsjettvennlige flybillettene til Kina. Det er vanligvis dyrest å fly om sommeren og rundt jul.
Hvor lang tid tar det å fly til Kina?
Det er hvilken by du reiser fra, som avgjør flyreisens varighet. Her ser du noen få av de travleste rutene til Kina samt rutenes gjennomsnittlige flytid:

 • Fra Shanghai (SHA-Hongqiao internasjonale flyplass) til Guangzhou (CAN-Baiyun internasjonale flyplass): 2 t og 25 min
 • Fra Chongqing (CKG-Jiangbei internasjonale flyplass) til Guangzhou (CAN-Baiyun internasjonale flyplass): 2 t og 9 min
 • Fra Hangzhou (HGH-Xiaoshan internasjonale flyplass) til Guangzhou (CAN-Baiyun internasjonale flyplass): 2 t og 10 min

Hva er de beste tingene å gjøre i Kina?

 • Start oppholdet ditt i Kina i den livlige byen Beijing. Det er massevis å gjøre her – fra store severdigheter som Den kinesiske mur til mat, kunst, shopping og mye annet.
 • Beijing har et fuktig kontinentalklima. Før du drar kan det være lurt å sjekke hva slags vær du kan vente deg under besøket ditt. Uansett om det er varmt eller kaldt, er det smart å være forberedt på det meste.
 • Rundt 1900 km sør for Beijing finner du Guangzhou, som også er vel verdt et besøk. De populære severdighetene inkluderer Lotusfjellet, som du ikke bør gå glipp av.

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Kina på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Kina.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Kina som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Kina, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Kina!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Kina under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Kina tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Kina, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.