Billige flybilletter til India

De beste byene å besøke i India

Billige flyreiser til India

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 3 137 kr for enveisflyvninger og 4 881 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

IndiGo
IndiGo
IndiGo
IndiGo
Vistara
Air India
Hahn Air Systems
Air India
Lufthansa
Gulf Air

Fly til India

Flyvninger til India

India er et massivt land som strekker seg over et stort område, og det er også et av de mest folkerike landene i verden. Det kommer nok derfor neppe som noen overraskelse at det er veldig mange flyplasser rundt om i India. Lenger ned i denne artikkelen kan du lese mer om flyplassene som er knyttet til de største turistbyene i landet, siden det er sannsynlig at det er en av disse flyplassene du kommer til å lande på når du besøker India. Når du skal bestille flybilletten din til India bør du benytte deg av Expedia, så du er sikret best mulig pris på billetten. Hos Expedia får du også tilbud på leiebil og hotell i India når du bestiller flybilletten.

Det er ikke mulig å fly direkte til India fra Norge, og man må som regel regne med én eller to mellomlandinger før man kommer frem. London og Brussel er de to byene som benyttes hyppigst i forbindelse med en mellomlanding på vei til India. Er du heldig med mellomlandingen kan du klare deg med en reisetid på totalt rundt 19 timer, men ofte tar turen rundt 25 timer. Det er en rekke flyselskaper som flyr til India, blant annet British Airways, SAS og Jet Airways.

Når du først er på plass i India, er sannsynligheten stor for at du befinner deg innenfor det såkalte ”gylne triangel”, som består av hovedstaten New Dehli, Jaipur og Agra. Det er nemlig dette området som er klart mest populært blant turistene som besøker landet. I Agra finner du blant annet et av verdens nye syv underverker, det fantastiske tempelet Taj Mahal.

Flyreiser til India fra flyplasser i Norge

Når du skal fly fra Norge til India, har det i utgangspunktet ikke noen betydning hvilken flyplass du reiser fra. Du vil uansett måtte mellomlande én eller flere ganger i løpet av reisen. Dersom du er ute etter en så kort reisetid som mulig, er det fly fra Bergen eller Oslo med mellomlanding i London som er det raskeste alternativet.

Informasjon om New Delhi Indira Gandhi internasjonale lufthavn

Dette er en av de største og travleste flyplassen i India, og den håndterer mer enn 35 millioner passasjerer hvert år. Flyplassen ligger omtrent 15 km sørvest for New Dehli jernbanestasjon og 16 km fra byens sentrum. Det er gode transportmuligheter fra flyplassen, og du kan velge om du vil benytte deg av metroen, som uten tvil er det mest praktiske alternativet, buss eller drosje fra flyplassen. Det er selvfølgelig også mulige å ordne seg med leiebil på flyplassen.

Informasjon om Jaipur flyplass

Denne flyplassen ligger omtrent 13 km fra Jaipur, som er hovedstaden i den indiske staten Rajasthan. Flyplassen håndterer i underkant av 2 millioner passasjerer hvert år. For å komme deg fra flyplassen og inn til Jaipur har du valget mellom buss, drosjer med fastpris og rickshawer, et perfekt alternativ for den mer eventyrlystne.

Informasjon om Agra flyplass

Dersom du har planer om å se Taj Mahal, er det denne flyplassen du vil lande på. Den ligger omtrent 5 km fra byen, og det er drosjer som er transportmiddelet du må benytte deg av for å komme deg inn til byen. Det er planer om å bygge en internasjonal flyplass i Agra, og dersom alt går etter planen vil denne flyplassen stå ferdig rundt år 2020.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg avbestille flyet mitt til India som følge av COVID-19?
Kundeserviceportalen vår er midt i blinken når du lurer på noe om reiser. Det gjelder også endring og avbestilling av fly på grunn av COVID-19. For å være på den sikre siden anbefaler vi at du går gjennom vilkårene og betingelsene til flyselskapet du gjerne vil bruke, innen du faktisk bestiller.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til India med fleksible regler for endring?
Søk etter rimelige flyvninger til India, og huk deretter av for <<Ingen gebyrer for endring>> under overskriften <<Fleksible regler for endring>>. Lett som en plett! Vi vet godt at reiseplanene kan endre seg, og at det er viktig å ha gode alternativer. Derfor kan du føle deg trygg når du bestiller gjennom Expedia.
Hvilke generelle råd finnes for de som reiser til India under COVID-19?
Med så mange nye restriksjoner på plass i forbindelse med COVID-19 har det påvirket reisevanene våre. Her har vi samlet en håndfull nyttige tips du kan lese før du går om bord i flyet til India.

 • Før du bestiller billetter, burde du få på det rene om det er noen reiserestriksjoner – både på avreisestedet og dit du skal. Sørg for å holde deg oppdatert ved å sjekke flyplassenes nettsider regelmessig og i god tid før du reiser.
 • Mange steder er det påbudt å ha på seg munnbind, også i sikkerhetskontrollen. Vær forberedt på at kontrollørene kan be deg om å ta av deg munnbindet et øyeblikk for å kunne bekrefte identiteten din.
 • For å minimere faren for smitte må du lese av ombordstigningskortet i maskinen og deretter vise det til kontrolløren. Ikke gi boardingkortet (eller mobilen du har det på) til de flyplassansatte direkte.
 • Det er nå lov i visse land å ta med opptil 350 ml håndsprit i én beholder i håndbagasjen. Merk at den skal gjennomlyses i sikkerhetskontrollen.
 • For å redusere antallet personer som rører ved tingene dine når du går gjennom sikkerhetskontrollen, bør du plassere personlige eiendeler, som nøkler, mobil og lommebok, i håndbagasjen i stedet for i boksen.
 • Tar du med deg mat gjennom sikkerhetskontrollen, burde du plassere den for seg i gjennomsiktige poser på brettet. Da er det mindre sannsynlig at kontrolløren behøver å gå gjennom håndbagasjen for å sjekke innholdet.

Hvordan finner jeg billige billetter til India?
Bestill lang tid i forveien, vurder andre flyplasser, bruk oppsparte poeng – det er mange muligheter! Du kan dessuten med fordel benytte deg av den praktiske funksjonen <<Fleksible datoer>> på Expedia. Gjør et søk etter fly til India, og bruk funksjonen til å sammenligne prisene på nærliggende datoer. De sju siste dagene var den laveste prisen til India 4 881 kr.
Hvor mye koster en flyreise til India?
Det har vært en rekke rimelige billetter på markedet de siste sju dagene. For eksempel har fly tur-retur til India variert mellom 4 881 kr og 6 673 kr. Enkelte reisende har hatt hellet med seg og funnet flybilletter én vei fra Hyderabad (HYD) til så lite som 3 137 kr.
Hvilke flyplasser er mest populære å lande på i India?
Avhengig av hvilket flyselskap du reiser med, og hvor du skal i India, er det flere kjente flyplasser du kan velge mellom Blant annet disse:

 • Delhi (DEL-Indira Gandhi internasjonale flyplass) – 15419 flyvninger per måned.
 • Mumbai (BOM-Chhatrapati Shivaji internasjonale flyplass) – 9689 flyvninger per måned.
 • Bengaluru (BLR-Kempegowda internasjonale lufthavn) – 7543 flyvninger per måned.

Hva er prisen på en flybillett til India?
De siste sju dagene kostet en flybillett til India mellom 4 881 kr og 6 673 kr. Ta en titt på tilbudene vi har, bestill det som frister mest, og gjør deg klar til et velfortjent avbrekk!
I hvilke måneder er det rimeligst å reise til India?
Den mest budsjettvennlige måneden å dra til India i er februar. Billettene er som regel dyrest i sommerferien og rundt jul. Derfor bør du unngå disse månedene hvis du vil spare litt penger.
Hvor lang tid tar det å fly til India?
For å få en idé om hvor lang tid det tar å fly til India, kan du se på disse gjennomsnittlige flytidene for for noen av de travleste rutene:

 • Fra Mumbai (BOM-Chhatrapati Shivaji internasjonale flyplass) til Delhi (DEL-Indira Gandhi internasjonale flyplass): 2 t og 8 min
 • Fra Bengaluru (BLR-Kempegowda internasjonale lufthavn) til Delhi (DEL-Indira Gandhi internasjonale flyplass): 2 t og 34 min
 • Fra Srinagar (SXR-Sheikh Ul Alam internasjonale flyplass) til Delhi (DEL-Indira Gandhi internasjonale flyplass): 1 t og 35 min

Hva er de beste tingene å gjøre i India?

 • Mumbai er kjent for sin kultur og atmosfære, og er et flott sted å starte oppholdet ditt i India. Du kan blant annet utforske berømte severdigheter som Inngangsporten til India, shoppe eller prøve ut noen av byens mange førsteklasses spisesteder. Valget er ditt!
 • Mumbai har et tropisk savanneklima. Før du reiser kan det være en god idé å sjekke hva slags vær som forventes under oppholdet ditt. Uansett om det er tørt eller fuktig, er det alltid smart å komme forberedt.
 • Hvis du vil utforske mer av denne flotte regionen, kan du leie en av våre budsjettvennlige leiebiler og dra til Pune-distriktet. Denne byen ligger rundt 120 km sørøst for Mumbai og kan vise til populære severdigheter, blant annet Lohgad fort.

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til India på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til India.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til India som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til India, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til India!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til India under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i India tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til India, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.

Populære flyvninger til India

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Scandinavian Airlines