Billige flybilletter til India

De beste byene å besøke i India

Billige flyreiser til India

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 2 167 kr for enveisflyvninger og 4 176 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines
SAS
Lufthansa
Lufthansa
SAS
SAS
Widerøe
SAS
SAS
British Airways
British Airways
KLM
SAS
SAS
Lufthansa
Lufthansa
SAS
KLM
Etihad Airways

Fly til India

Flyvninger til India

India er et massivt land som strekker seg over et stort område, og det er også et av de mest folkerike landene i verden. Det kommer nok derfor neppe som noen overraskelse at det er veldig mange flyplasser rundt om i India. Lenger ned i denne artikkelen kan du lese mer om flyplassene som er knyttet til de største turistbyene i landet, siden det er sannsynlig at det er en av disse flyplassene du kommer til å lande på når du besøker India. Når du skal bestille flybilletten din til India bør du benytte deg av Expedia, så du er sikret best mulig pris på billetten. Hos Expedia får du også tilbud på leiebil og hotell i India når du bestiller flybilletten.

Det er ikke mulig å fly direkte til India fra Norge, og man må som regel regne med én eller to mellomlandinger før man kommer frem. London og Brussel er de to byene som benyttes hyppigst i forbindelse med en mellomlanding på vei til India. Er du heldig med mellomlandingen kan du klare deg med en reisetid på totalt rundt 19 timer, men ofte tar turen rundt 25 timer. Det er en rekke flyselskaper som flyr til India, blant annet British Airways, SAS og Jet Airways.

Når du først er på plass i India, er sannsynligheten stor for at du befinner deg innenfor det såkalte ”gylne triangel”, som består av hovedstaten New Dehli, Jaipur og Agra. Det er nemlig dette området som er klart mest populært blant turistene som besøker landet. I Agra finner du blant annet et av verdens nye syv underverker, det fantastiske tempelet Taj Mahal.

Flyreiser til India fra flyplasser i Norge

Når du skal fly fra Norge til India, har det i utgangspunktet ikke noen betydning hvilken flyplass du reiser fra. Du vil uansett måtte mellomlande én eller flere ganger i løpet av reisen. Dersom du er ute etter en så kort reisetid som mulig, er det fly fra Bergen eller Oslo med mellomlanding i London som er det raskeste alternativet.

Informasjon om New Delhi Indira Gandhi internasjonale lufthavn

Dette er en av de største og travleste flyplassen i India, og den håndterer mer enn 35 millioner passasjerer hvert år. Flyplassen ligger omtrent 15 km sørvest for New Dehli jernbanestasjon og 16 km fra byens sentrum. Det er gode transportmuligheter fra flyplassen, og du kan velge om du vil benytte deg av metroen, som uten tvil er det mest praktiske alternativet, buss eller drosje fra flyplassen. Det er selvfølgelig også mulige å ordne seg med leiebil på flyplassen.

Informasjon om Jaipur flyplass

Denne flyplassen ligger omtrent 13 km fra Jaipur, som er hovedstaden i den indiske staten Rajasthan. Flyplassen håndterer i underkant av 2 millioner passasjerer hvert år. For å komme deg fra flyplassen og inn til Jaipur har du valget mellom buss, drosjer med fastpris og rickshawer, et perfekt alternativ for den mer eventyrlystne.

Informasjon om Agra flyplass

Dersom du har planer om å se Taj Mahal, er det denne flyplassen du vil lande på. Den ligger omtrent 5 km fra byen, og det er drosjer som er transportmiddelet du må benytte deg av for å komme deg inn til byen. Det er planer om å bygge en internasjonal flyplass i Agra, og dersom alt går etter planen vil denne flyplassen stå ferdig rundt år 2020.

Ofte stilte spørsmål

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til India på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til India.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til India som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til India, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til India!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til India under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i India tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til India, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.