Billige flybilletter til Indonesia

De beste byene å besøke i Indonesia

Billige flyreiser til Indonesia

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 4 514 kr for enveisflyvninger og 6 677 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Turkish Airlines
Turkish Airlines
KLM
Air France
KLM
Air France
Etihad Airways
KLM
KLM
Swiss International Air Lines

Fly til Indonesia

Skal du fly til Indonesia eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Indonesia. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Indonesia eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Indonesia eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg avbestille flyet mitt til Indonesia som følge av COVID-19?
I den praktiske kundeserviceportalen vår kan du finne nyttig informasjon om hvordan du endrer flybilletten til Indonesia på grunn av COVID-19. Innen du bestiller fly, bør du i tillegg gå gjennom vilkårene og betingelsene til flyselskapet du helst vil bruke.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Indonesia med fleksible regler for endring?
Søk etter billige flyvninger til Indonesia, og huk deretter av for <<Ingen gebyrer for endring>> rett under overskriften <<Fleksible regler for endring>>. Enklere blir det ikke. Vi vet at planene noen ganger endrer seg, og at det er viktig med fleksibilitet. Nettopp derfor kan du føle deg trygg når du bestiller på Expedia.
Hvilke generelle råd finnes for de som reiser til Indonesia under COVID-19?
Med så mange nye forebyggende tiltak satt i verk i forbindelse med COVID-19 har reisevanene våre blitt påvirket. Her har vi samlet noen praktiske tips du kan lese før du pakker kofferten til Indonesia.

 • Undersøk reglene som gjelder ved både avgang og ankomst. Det er mulig at lokale restriksjoner gjør at du ikke får reise, så du må gjøre deg godt kjent med disse innen du kjøper billett.
 • Behold munnbindet på på alle steder der det er anbefalt eller påbudt, også i sikkerhetskontrollen. Du kan bli spurt om å dra ned munnbindet et øyeblikk for at de skal kunne identifisere deg.
 • For å redusere smittefaren må du skanne boardingkortet i leseren og deretter vise det til kontrolløren. Ikke gi boardingkortet (eller mobilen du har det på) til de ansatte på flyplassen direkte.
 • Det er nå tillatt i visse land å ta med opptil 350 ml håndsprit i én beholder i håndbagasjen. Vær oppmerksom på at den skal gjennomlyses i sikkerhetskontrollen.
 • I sikkerhetskontrollen burde du fjerne alt du har i lommene, for eksempel mobil, nøkler og mynter, og legge det i vesken i stedet for på brettet, så reduserer du antallet personer som rører ved tingene.
 • Tar du med deg mat gjennom sikkerhetskontrollen, bør du putte den for seg i gjennomsiktige poser i boksen. Da er det mindre sannsynlig at kontrolløren behøver å gå gjennom håndbagasjen for å se på innholdet.

Hvordan finner jeg billige billetter til Indonesia?
En smart strategi for å finne billige flybilletter er å ha fleksible reisedatoer. Begynn med å søke etter fly til Indonesia, så trykker du på <<Fleksible datoer>> over treffene for å se en oversikt over prisene på datoene i nærheten. Et annet råd er å bestille god tid i forveien. Som et eksempel på prisnivået kan vi fortelle at den laveste prisen til Indonesia de siste sju dagene var 6 677 kr.
Hvor mye koster en flyreise til Indonesia?
Det har vært en rekke rimelige billetter på markedet i løpet av de siste sju dagene. Som et eksempel har fly tur-retur til Indonesia ligget på mellom 6 677 kr og 9 526 kr. Enkelte reisende har vært så heldige at de har funnet flybilletter én vei fra Riga (RIX) til helt ned i 4 514 kr.
Hvilke flyplasser er mest populære å lande på i Indonesia?
Avreiseby, budsjett og flyselskap vil avgjøre hvilken av disse ledende flyplassene i Indonesia flyet lander på:

 • Djakarta (CGK-Soekarno-Hatta internasjonale flyplass) – 11124 flyvninger per måned.
 • Surabaya (SUB-Juanda) – 4265 flyvninger per måned.
 • Makassar (UPG-Sultan Hasanuddin internasjonale flyplass) – 3900 flyvninger per måned.

Hva er prisen på en flybillett til Indonesia?
Flyturer til Indonesia kostet mellom 6 677 kr og 9 526 kr de siste sju dagene. Vanligvis får du en bedre pris jo tidligere du bestiller.
I hvilke måneder er det rimeligst å reise til Indonesia?
Vil du ha billige flybilletter til Indonesia bør du prøve å reise i løpet av februar. Da er nemlig prisene aller lavest. Når er det dyrest å reise? Det er som regel aller dyrest om sommeren.
Hvor lang tid tar det å fly til Indonesia?
Det er hvilken by du reiser fra, som avgjør hvor lenge flyet er i luften. Nedenfor finner du noen få av de travleste rutene til Indonesia samt gjennomsnittlig flytid:

 • Fra Makassar (UPG-Sultan Hasanuddin internasjonale flyplass) til Djakarta (CGK-Soekarno-Hatta internasjonale flyplass): 2 t og 13 min
 • Fra Surabaya (SUB-Juanda) til Djakarta (CGK-Soekarno-Hatta internasjonale flyplass): 1 t og 33 min
 • Fra Medan (KNO-Kuala Namu internasjonale flyplass) til Djakarta (CGK-Soekarno-Hatta internasjonale flyplass): 2 t og 13 min

Hva er de beste tingene å gjøre i Indonesia?

 • Med alt som er å gjøre i Jakarta er det ikke rart at mange besøkende starter ferien sin i Indonesia i nettopp denne dynamiske byen. Bruk noen dager på å se populære severdigheter som Nasjonalmonumentet før du sjekker ut byens skjulte perler.
 • Jakarta er kjent for å ha et tropisk regnskogklima. Før du drar kan det være en god idé å finne ut hva slags vær som forventes under oppholdet ditt. Uansett om det er varmt eller kaldt og vått eller tørt, er det alltid smart å være godt forberedt.
 • Rundt 1400 km nordvest for Jakarta ligger Medan, som også er verdt et besøk. De mest kjente severdighetene omfatter Vihara Borobudur, som bør stå på listen over ting å se og gjøre.

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Indonesia på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Indonesia.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Indonesia som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Indonesia, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Indonesia!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Indonesia under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Indonesia tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Indonesia, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.

Populære flyvninger til Indonesia

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Lufthansa