Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Billige flyreiser til Australia

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Australia

Fly til Australia

Australia er et enormt land med enorme sletter og vill natur. Overflaten er faktisk større enn hele EU til sammen. I et så omfattende land må det være muligheter for fantastiske opplevelser. Du kan booke flyreise til Australia hos alle store flyselskaper og flere av de mindre. Eksempler på selskaper er Quantas, Singapore Airlines, Cathay Pacific, Air New Zealand, Ethiad Airways og så videre. Alternativene er mange, men Expedia forsøker å gjøre det så enkelt som mulig for deg å bestille flybilletter til Australia. En reise til Australia tar ganske mange timer, derfor er det flere flyselskaper som legger opp til en pause underveis. Du kan reise via Asia eller USA og mellomlande der. Det kan være en fin måte å dele opp den lange reisen på. Alternativt kan du oppgradere til business class og nyte en svært luksuriøs flytur.

For å starte med litt praktiske ting så har alle store flyplasser gode transporttilbud til og fra områdene rundt. Det går ofte busser eller tog til de omkringliggende byene. Du kan også velge drosje. Da er det lurt å forhøre seg om pris før du reiser. Har du også bestilt hotell i Australia på forhånd, er det lurt å sjekke hvor langt unna hotellet eller overnattingen ligger. Om dere er mange, kan det hende at en større drosje vil gjøre samme nytten som en buss- eller togtur, samtidig som den kan ta dere direkte til hotellet. Du klarer deg muligens med en drosjetur til et nærliggende knutepunkt, så kan du reise videre med et rimeligere transportmiddel derfra. Et alternativ kan være å leie bil i Australia og selv kjøre rundt i det langstrakte landet. En leiebil i Australia kan by på uante opplevelser.

Fly til Australia. Fly i Australia?

I et så stort land som Australia, er det umulig å få med seg alt du ønsker. De mange storbyene lokker med sine tilbud, og det langstrakte naturlandskapet pirrer nysgjerrigheten. Hva velger du? En kombinasjon kan også være en god idé, og én måte å gjøre det på er ved å booke en innenlandsflyvning. Samtidig som du søker etter billige flybilletter til Australia, kan du undersøke muligheten for å finne rimelige billetter mellom destinasjoner i landet. Kanskje du velger å starte på den ene siden av Australia, deretter flyr du over til den andre siden. Om det er gunstig, kan du leie bil på begge steder.

Alternativ til fly – tog!

I stedet for å benytte deg av flyreiser, kan du velge å reise rundt med tog. Det er to svært kjente togreiser som strekker seg gjennom Australias ødemark, og som er en fantastisk opplevelse. Du kan reise med The Indian Pacific, som tar deg fra Det Indiske Hav i vest til Stillehavet i øst, eller The Ghan, som tar deg fra den ene siden av Australia til den andre og knytter kontinentet sammen på den måten. Disse reisene tar tid, men det er et minne for livet.

I tillegg har du Sydney – en av Australias mest kjente byer med sitt storslagne operahus. Dette er en by med masse severdigheter og et ytrende folkeliv, så det er virkelig verdt å bruke litt tid her. Australia har flere flotte byer. Så du kan bare begynne å planlegge drømmereisen din – mye av spenningen ligger nettopp der!

Expedia hjelper deg gjerne med å realisere dine planer og kan blant annet bestille fly, leiebil og hotell i Australia. God tur!