Billige flybilletter til Australia

De beste byene å besøke i Australia

Billige flyreiser til Australia

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 5 824 kr for enveisflyvninger og 11 327 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Xiamen Airlines
KLM
Qatar Airways
Xiamen Airlines
Widerøe
Scandinavian Airlines
Air France
KLM
KLM
Lufthansa
Qatar Airways
Xiamen Airlines
Turkish Airlines
Xiamen Airlines
Scandinavian Airlines
KLM
KLM
KLM
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines

Fly til Australia

Fly til Australia

Australia er et enormt land med enorme sletter og vill natur. Overflaten er faktisk større enn hele EU til sammen. I et så omfattende land må det være muligheter for fantastiske opplevelser. Du kan booke flyreise til Australia hos alle store flyselskaper og flere av de mindre. Eksempler på selskaper er Quantas, Singapore Airlines, Cathay Pacific, Air New Zealand, Ethiad Airways og så videre. Alternativene er mange, men Expedia forsøker å gjøre det så enkelt som mulig for deg å bestille flybilletter til Australia. En reise til Australia tar ganske mange timer, derfor er det flere flyselskaper som legger opp til en pause underveis. Du kan reise via Asia eller USA og mellomlande der. Det kan være en fin måte å dele opp den lange reisen på. Alternativt kan du oppgradere til business class og nyte en svært luksuriøs flytur.

For å starte med litt praktiske ting så har alle store flyplasser gode transporttilbud til og fra områdene rundt. Det går ofte busser eller tog til de omkringliggende byene. Du kan også velge drosje. Da er det lurt å forhøre seg om pris før du reiser. Har du også bestilt hotell i Australia på forhånd, er det lurt å sjekke hvor langt unna hotellet eller overnattingen ligger. Om dere er mange, kan det hende at en større drosje vil gjøre samme nytten som en buss- eller togtur, samtidig som den kan ta dere direkte til hotellet. Du klarer deg muligens med en drosjetur til et nærliggende knutepunkt, så kan du reise videre med et rimeligere transportmiddel derfra. Et alternativ kan være å leie bil i Australia og selv kjøre rundt i det langstrakte landet. En leiebil i Australia kan by på uante opplevelser.

Fly til Australia. Fly i Australia?

I et så stort land som Australia, er det umulig å få med seg alt du ønsker. De mange storbyene lokker med sine tilbud, og det langstrakte naturlandskapet pirrer nysgjerrigheten. Hva velger du? En kombinasjon kan også være en god idé, og én måte å gjøre det på er ved å booke en innenlandsflyvning. Samtidig som du søker etter billige flybilletter til Australia, kan du undersøke muligheten for å finne rimelige billetter mellom destinasjoner i landet. Kanskje du velger å starte på den ene siden av Australia, deretter flyr du over til den andre siden. Om det er gunstig, kan du leie bil på begge steder.

Alternativ til fly – tog!

I stedet for å benytte deg av flyreiser, kan du velge å reise rundt med tog. Det er to svært kjente togreiser som strekker seg gjennom Australias ødemark, og som er en fantastisk opplevelse. Du kan reise med The Indian Pacific, som tar deg fra Det Indiske Hav i vest til Stillehavet i øst, eller The Ghan, som tar deg fra den ene siden av Australia til den andre og knytter kontinentet sammen på den måten. Disse reisene tar tid, men det er et minne for livet.

I tillegg har du Sydney – en av Australias mest kjente byer med sitt storslagne operahus. Dette er en by med masse severdigheter og et ytrende folkeliv, så det er virkelig verdt å bruke litt tid her. Australia har flere flotte byer. Så du kan bare begynne å planlegge drømmereisen din – mye av spenningen ligger nettopp der!

Expedia hjelper deg gjerne med å realisere dine planer og kan blant annet bestille fly, leiebil og hotell i Australia. God tur!

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg avbestille flyet mitt til Australia som følge av COVID-19?
Kundeserviceportalen vår er midt i blinken når du lurer på noe om reise. Det gjelder også endring og avbestilling av flyvninger i forbindelse med COVID-19. For å være på den sikre siden anbefaler vi at du setter deg inn i vilkårene og betingelsene til flyselskapene du vurderer, innen du bestiller.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Australia med fleksible regler for endring?
For tiden er fleksibilitet i forbindelse med flyreiser veldig viktig. Nettopp derfor har vi lagt til valget <<Ingen gebyrer for endring>> på siden vår, så det blir lettere å få frem rimelige, fleksible fly til Australia. Du finner innstillingen til venstre på siden, like under overskriften <<Fleksible regler for endring>>.
Hvilke generelle råd finnes for de som reiser til Australia under COVID-19?
Er dette første reisen din siden koronapandemien startet, har du nok fått øye på de mange nye restriksjonene. Les gjennom følgende tips, så får du en enda bedre opplevelse under besøket i Australia.

 • Finn ut om det er noen reiserestriksjoner på avreisestedet eller ved reisemålet innen du bestiller billetter. Du burde dessuten sjekke om det finnes noen regler å følge når du har kommet fram, slik som at du må installere en sporingsapp på mobilen.
 • Når du går gjennom sikkerhetskontrollen, skal du mange steder beholde munnbindet på. Du kan bli bedt om å ta av deg munnbindet et øyeblikk for å kunne identifisere deg. Personer som nekter å gå med munnbind uten gyldig grunn, kan bli bøtelagt eller anmeldt for lovbrudd, og de kan oppleve å ikke få gå om bord.
 • For å minimere smittefaren må du lese av ombordstigningskortet i maskinen og så vise det til kontrolløren. Ikke gi boardingkortet (eller mobilen du har det på) til de ansatte på flyplassen direkte.
 • Én beholder med håndsprit er nå lov å ha med i håndbagasjen i enkelte land. Den må ikke være større enn 350 ml, og den skal sjekkes i sikkerhetskontrollen før du går om bord.
 • I sikkerhetskontrollen burde du ta ut alt fra lommene dine, for eksempel mobil, nøkler og mynter, og plassere det i håndbagasjen i stedet for i boksen, så minimerer du antallet personer som tar på tingene.
 • Plasser all mat i gjennomsiktige poser i boksen i sikkerhetskontrollen, så blir det lettere for vekterne å se hva det er uten å måtte røre ved det.

Hvordan finner jeg billige billetter til Australia?
Bestill lang tid i forveien, reis på dager som er rimeligere, unngå skoleferien – det er mange muligheter! Du kan dessuten med fordel benytte deg av den praktiske funksjonen <<Fleksible datoer>> på Expedia. Søk etter fly til Australia, og bruk funksjonen til å få frem en oversikt over prisene på de nærliggende datoene. De sju siste dagene var den laveste prisen til Australia 11 327 kr.
Hvor mye koster en flyreise til Australia?
Det har vært flere billige billetter der ute de siste sju dagene. Som et eksempel har fly tur-retur til Australia ligget på mellom 11 327 kr og 15 955 kr. Andre reisende har vært så heldige at de har funnet flybilletter én vei med avgang fra Oslo (OSL) til så lite som 5 824 kr.
Hvilke flyplasser er mest populære å lande på i Australia?
Avhengig av hvilket flyselskap du reiser med, og hvor du skal i Australia, finnes det flere populære flyplasser å velge mellom. For eksempel disse:

 • Melbourne, VIC (MEL-Tullamarine) – 4790 flyvninger per måned.
 • Brisbane, QLD (BNE) – 4742 flyvninger per måned.
 • Sydney, New South Wales (SYD-Kingsford Smith internasjonale flyplass) – 2986 flyvninger per måned.

Hva er prisen på en flybillett til Australia?
Flyvninger til Australia lå på mellom 11 327 kr og 15 955 kr de siste sju dagene. Så snart du vil bestille, hjelper vi deg med å sikre deg et fantastisk tilbud.
I hvilke måneder er det rimeligst å reise til Australia?
Skal du til Australia, er det mest økonomisk å reise i februar. Prisene er som regel høyest i sommermånedene og i julen, så du bør unngå disse månedene hvis du kan.
Hvor lang tid tar det å fly til Australia?
Det er avreisebyen som avgjør hvor lang flyreisen blir. Nedenfor finner du noen få av de ledende rutene til Australia samt rutenes gjennomsnittlige flytid:

 • Fra Brisbane, QLD (BNE) til Melbourne, VIC (MEL-Tullamarine): 2 t og 26 min
 • Fra Adelaide, SA (ADL) til Melbourne, VIC (MEL-Tullamarine): 1 t og 29 min
 • Fra Gold Coast, Queensland (OOL-Coolangatta) til Melbourne, VIC (MEL-Tullamarine): 2 t og 6 min

Hva er de beste tingene å gjøre i Australia?

 • Begynn eventyret ditt i Australia i den pulserende byen Melbourne. Det er masse å gjøre her – fra velkjente severdigheter som Crown Casino and Entertainment Complex til mat, kunst, shopping og mye mer.
 • Melbourne har et maritimt klima. Før du drar er det likevel en god idé å undersøke hva slags vær du kan vente deg under besøket ditt. Uansett om det er varmt eller kaldt og vått eller tørt, er det alltid smart å være godt forberedt.
 • Omtrent 65 km sørvest for Melbourne ligger Geelong, som også er vel verdt et besøk. De mest kjente severdighetene omfatter Old Geelong Gaol, som du absolutt bør få med deg.

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Australia på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Australia.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Australia som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Australia, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Australia!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Australia under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Australia tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Australia, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.