Billige flybilletter til Australia

De beste byene å besøke i Australia

Billige flyreiser til Australia

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 393 kr for enveisflyvninger og 1 861 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Qantas Airways
Qantas Airways
Qantas Airways
Qantas Airways
Qantas Airways
Qantas Airways
Jetstar
Qantas Airways
Qantas Airways
Jetstar
Jetstar
Qantas Airways
Qantas Airways
Qantas Airways
Jetstar
Qantas Airways
Qantas Airways
Jetstar
Jetstar
Qantas Airways

Fly til Australia

Fly til Australia

Australia er et enormt land med enorme sletter og vill natur. Overflaten er faktisk større enn hele EU til sammen. I et så omfattende land må det være muligheter for fantastiske opplevelser. Du kan booke flyreise til Australia hos alle store flyselskaper og flere av de mindre. Eksempler på selskaper er Quantas, Singapore Airlines, Cathay Pacific, Air New Zealand, Ethiad Airways og så videre. Alternativene er mange, men Expedia forsøker å gjøre det så enkelt som mulig for deg å bestille flybilletter til Australia. En reise til Australia tar ganske mange timer, derfor er det flere flyselskaper som legger opp til en pause underveis. Du kan reise via Asia eller USA og mellomlande der. Det kan være en fin måte å dele opp den lange reisen på. Alternativt kan du oppgradere til business class og nyte en svært luksuriøs flytur.

For å starte med litt praktiske ting så har alle store flyplasser gode transporttilbud til og fra områdene rundt. Det går ofte busser eller tog til de omkringliggende byene. Du kan også velge drosje. Da er det lurt å forhøre seg om pris før du reiser. Har du også bestilt hotell i Australia på forhånd, er det lurt å sjekke hvor langt unna hotellet eller overnattingen ligger. Om dere er mange, kan det hende at en større drosje vil gjøre samme nytten som en buss- eller togtur, samtidig som den kan ta dere direkte til hotellet. Du klarer deg muligens med en drosjetur til et nærliggende knutepunkt, så kan du reise videre med et rimeligere transportmiddel derfra. Et alternativ kan være å leie bil i Australia og selv kjøre rundt i det langstrakte landet. En leiebil i Australia kan by på uante opplevelser.

Fly til Australia. Fly i Australia?

I et så stort land som Australia, er det umulig å få med seg alt du ønsker. De mange storbyene lokker med sine tilbud, og det langstrakte naturlandskapet pirrer nysgjerrigheten. Hva velger du? En kombinasjon kan også være en god idé, og én måte å gjøre det på er ved å booke en innenlandsflyvning. Samtidig som du søker etter billige flybilletter til Australia, kan du undersøke muligheten for å finne rimelige billetter mellom destinasjoner i landet. Kanskje du velger å starte på den ene siden av Australia, deretter flyr du over til den andre siden. Om det er gunstig, kan du leie bil på begge steder.

Alternativ til fly – tog!

I stedet for å benytte deg av flyreiser, kan du velge å reise rundt med tog. Det er to svært kjente togreiser som strekker seg gjennom Australias ødemark, og som er en fantastisk opplevelse. Du kan reise med The Indian Pacific, som tar deg fra Det Indiske Hav i vest til Stillehavet i øst, eller The Ghan, som tar deg fra den ene siden av Australia til den andre og knytter kontinentet sammen på den måten. Disse reisene tar tid, men det er et minne for livet.

I tillegg har du Sydney – en av Australias mest kjente byer med sitt storslagne operahus. Dette er en by med masse severdigheter og et ytrende folkeliv, så det er virkelig verdt å bruke litt tid her. Australia har flere flotte byer. Så du kan bare begynne å planlegge drømmereisen din – mye av spenningen ligger nettopp der!

Expedia hjelper deg gjerne med å realisere dine planer og kan blant annet bestille fly, leiebil og hotell i Australia. God tur!

Ofte stilte spørsmål

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Australia på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Australia.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Australia som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Australia, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Australia!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Australia under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Australia tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Australia, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.