Billige flybilletter til Portugal

De beste byene å besøke i Portugal

Billige flyreiser til Portugal

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 499 kr for enveisflyvninger og 1 264 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Swiss International Air Lines
Lufthansa
Brussels Airlines
Scandinavian Airlines
TAP Portugal
Vueling Airlines
TAP Portugal
TAP Portugal
Swiss International Air Lines

Fly til Portugal

Fly til Portugal

Du kommer deg lett med fly til Portugal fra norske flyplasser, og det tilbys flere regelmessige flyvninger i høysesongen til ulike destinasjoner i dette vakre landet. Expedia kan tilby billige flybilletter til Portugal, og bestiller du overnatting og leie av bil i samme slengen, kan du spare penger.

Portugal ligger ved Atlanterhavet og har en variert natur og et behagelig klima stort sett året rundt. I den siste delen av middelalderen var landet et av Europas rikeste og mektigste, noe det først og fremst kunne takke sin utmerkede beliggenhet og lange kyst for. Selv om handel fremdeles er viktig for Portugal, er turismen blitt en av de viktigste næringsveiene for landet de siste årene.

Flyvninger til Portugal fra flyplasser i Norge

Du kan fly direkte fra Oslo Lufthavn (OSL) til Lisboa og Faro i turistsesongen, og flyturen tar ca. 4 timer. Reiser du om vinteren, tidlig på våren eller sent på høsten, eller reiser du fra en annen norsk flyplass, må du belage deg på å måtte bytte fly, noe du kan gjøre i blant annet Stockholm eller Frankfurt.

De fleste turistene bestiller flyvninger til Portugal i perioden mai–september, som byr på det beste været. Vil du finne billige flyreiser til Portugal, kan det således lønne seg å være tidlig ute med bestillingen hvis du vil reise hit i denne perioden. Det kan dessuten være en god idé å prøve å unngå å reise hit i fellesferien om sommeren.

Fly til Lisboa lufthavn (LIS) eller Faro lufthavn (FAO)

Lisboa lufthavn (LIS) er Portugals største internasjonale flyplass, og du vil lett kunne finne en flyvning videre til en annen destinasjon i Europa herfra etter endt opphold i Lisboa. Faro lufthavn (FAO) er en mindre og mer turistrettet flyplass som er langt travlere i turistsesongen enn ellers om året.

Lisboa lufthavn (LIS) ligger ca. 5 kilometer nord for Lisboa. Fra flyplassen kommer du deg raskt inn til sentrum med buss eller drosje. Faro lufthavn (FAO) ligger rundt 4 kilometer øst for Faro sentrum. Du kommer deg inn til Faro med buss eller drosje fra flyplassen, og skal du videre til en annen by langs Algarvekysten, går det flere busser fra Faro sentrum som du kan ta.

Hvor du kan overnatte

Etter at du har bestemt deg for datoene for din flyreise til Portugal, kan du se nærmere på hvor du vil overnatte. Overnatter du i vakre Lisboa, vil du befinne deg i kort avstand fra kjente attraksjoner som Mosteiro dos Jerónimos og Torre de Belém og ha en rekke muligheter til å oppleve tradisjonell fado. Velger du i stedet å overnatte i solbyen Faro, vil du ha kort vei til innbydende strender og et livlig uteliv om sommeren. Det finnes dessuten en rekke andre attraktive feriebyer langs Algarvekysten som du kan overnatte i, som Albufeira ¬¬¬og Portimão, som begge ligger vest for Faro.

Uavhengig av hvor i Portugal du foretrekker å overnatte, kan du kan finne gode tilbud på hoteller og flyvninger på Expedia.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg avbestille flyet mitt til Portugal som følge av COVID-19?
Kundeserviceportalen vår er midt i blinken når du lurer på noe om reise. Det gjelder også endring og avbestilling av flybilletter på grunn av COVID-19. For at du skal føle deg trygg, anbefaler vi at du leser alle betingelsene til flyselskapet du helst vil bruke, innen du faktisk bestiller.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Portugal med fleksible regler for endring?
På Expedia er det lett som en plett. Først og fremst taster du inn hvor du skal, og når du vil reise, og trykker på <<Søk>>. Deretter markerer du ruten <<Ingen gebyrer for endring>> like nedenfor overskriften <<Fleksible regler for endring>> i menyen på venstre side. Alt som står igjen da, er å bestille den billige, fleksible flyvningen til Portugal.
Hvilke generelle råd finnes for de som reiser til Portugal under COVID-19?
Koronautbruddet har påvirket hvordan verden fungerer, ikke minst når det gjelder reiser. Med tipsene nedenfor kan du enklere få oversikt over de nye retningslinjene og gjøre deg klar til ferien i Portugal.

 • Sørg for å sjekke reglene som gjelder på både avreisestedet og reisemålet. Det kan hende de lokale restriksjonene fører til at du ikke kan reise, så pass på å ha full oversikt før du bekrefter bestillingen.
 • Når du går gjennom sikkerhetskontrollen, skal du i mange tilfeller gå med munnbind. Du kan bli spurt om å trekke ned munnbindet for å kunne bekrefte identiteten din. Reisende som nekter å gå med munnbind uten gyldig grunn, kan pådra seg bøter eller strengere straffer, og de kan oppleve å ikke få gå om bord.
 • For å redusere smittefaren må du lese av ombordstigningskortet i maskinen og så vise det til kontrolløren. Ikke gi boardingkortet (eller mobilen du har det på) til de ansatte på flyplassen direkte.
 • Én beholder med håndsprit er nå lov å ha med i håndbagasjen i visse land. Den må ikke være større enn 350 ml, og den skal sjekkes i sikkerhetskontrollen før ombordstigning.
 • For å minimere antallet personer som tar på tingene dine i sikkerhetskontrollen, burde du putte personlige eiendeler, som nøkler, mobil og mynter, i vesken i stedet for i boksen.
 • Tar du med deg mat gjennom sikkerhetskontrollen, bør du putte den for seg i gjennomsiktige poser på brettet. Da er det mindre sannsynlig at kontrolløren må åpne håndbagasjen for å sjekke innholdet.

Hvilke selskaper flyr til Portugal?
Bestem deg for om du vil ha sete ved midtgangen eller vinduet, og nyt turen med flyet til Portugal (eller omegn) med et av følgende populære flyselskaper:

 • TAP Portugal – 30 flyvninger i måneden til Portugal eller omegn, inkludert 30 flyvninger til Lisbon (LIS-Humberto Delgado) hver måned.
 • Norwegian Air Shuttle – 17 flyvninger i måneden til Portugal eller omegn, inkludert 8 flyvninger til Faro (FAO-Faro internasjonale flyplass) hver måned.

Hvordan finner jeg billige billetter til Portugal?
En av de letteste måtene å finne billige flybilletter til Portugal på er å være fleksibel med reisedatoene. Søk etter fly, og velg deretter <<Fleksible datoer>> over resultatene for å se en sammenligning av prisene på datoene i nærheten. Laveste pris til Portugal de siste sju dagene var 1 264 kr. Bestiller du lang tid i forveien, får du ofte enda bedre tilbud.
Hvor mye koster en flyreise til Portugal?
I løpet av de siste sju dagene har fly tur-retur til Portugal vært mulig å bestille til kun 1 264 kr. På det meste har prisen ligget på 2 666 kr. Flyvninger én vei med avgang fra Oslo (OSL) har i samme tidsrom kostet så lite som 499 kr.
Hvilke flyplasser er mest populære å lande på i Portugal?
Flyr du til Portugal, kan du velge mellom flere store flyplasser. Du ser noen av dem nedenfor:

 • Lisbon (LIS-Humberto Delgado) – 6729 flyvninger per måned.
 • Porto (OPO-Dr. Francisco de Sa Carneiro) – 2908 flyvninger per måned.
 • Faro (FAO-Faro internasjonale flyplass) – 2656 flyvninger per måned.

Hva er prisen på en flybillett til Portugal?
Flybilletter til Portugal kostet et sted mellom 1 264 kr og 2 666 kr i løpet av de siste sju dagene. Når du vil bestille, hjelper vi deg med å finne et godt tilbud.
I hvilke måneder er det rimeligst å reise til Portugal?
For å gjøre et kupp på flyreiser til Portugal bør du prøve å reise i løpet av februar. Da er nemlig flyprisene på sitt laveste. Når er det dyrest å reise? Det er som regel dyrest om sommeren.
Hva er de beste tingene å gjøre i Portugal?

 • Lisboa-distriktet er kjent for sin karakter og kultur, og er et ideelt sted å begynne eventyret ditt i Portugal. Du kan blant annet utforske velkjente severdigheter som Sao Jorge-borgen, shoppe eller kose deg med mat og drikke på noen av byens mange fantastiske barer og restauranter. Valget er ditt!
 • Når du bestemmer hvilke klær du skal pakke til reisen, bør du huske på at Lisboa-distriktet er kjent for å ha et middelhavsklima. Det er lurt å sjekke været før du reiser, så du vet hva slags vær du kan forvente når du er der.
 • Du bør også legge inn et besøk til Braga, som ligger cirka 320 km nord for Lisboa-distriktet. Her finner du blant annet D. Diogo de Sousa museum, en av byens mest populære severdigheter.

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Portugal på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Portugal.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Portugal som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Portugal, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Portugal!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Portugal under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Portugal tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Portugal, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.

Populære flyvninger til Portugal

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Norwegian Air Shuttle