Billige flybilletter til Portugal

De beste byene å besøke i Portugal

Billige flyreiser til Portugal

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 422 kr for enveisflyvninger og 927 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Iberia
TAP Portugal
Iberia
SAS
Norwegian Air Shuttle
Iberia
Air France
TAP Portugal
SAS
Norwegian Air Shuttle
TAP Portugal
Iberia
KLM
KLM
Air France
KLM
Brussels Airlines

Fly til Portugal

Fly til Portugal

Du kommer deg lett med fly til Portugal fra norske flyplasser, og det tilbys flere regelmessige flyvninger i høysesongen til ulike destinasjoner i dette vakre landet. Expedia kan tilby billige flybilletter til Portugal, og bestiller du overnatting og leie av bil i samme slengen, kan du spare penger.

Portugal ligger ved Atlanterhavet og har en variert natur og et behagelig klima stort sett året rundt. I den siste delen av middelalderen var landet et av Europas rikeste og mektigste, noe det først og fremst kunne takke sin utmerkede beliggenhet og lange kyst for. Selv om handel fremdeles er viktig for Portugal, er turismen blitt en av de viktigste næringsveiene for landet de siste årene.

Flyvninger til Portugal fra flyplasser i Norge

Du kan fly direkte fra Oslo Lufthavn (OSL) til Lisboa og Faro i turistsesongen, og flyturen tar ca. 4 timer. Reiser du om vinteren, tidlig på våren eller sent på høsten, eller reiser du fra en annen norsk flyplass, må du belage deg på å måtte bytte fly, noe du kan gjøre i blant annet Stockholm eller Frankfurt.

De fleste turistene bestiller flyvninger til Portugal i perioden mai–september, som byr på det beste været. Vil du finne billige flyreiser til Portugal, kan det således lønne seg å være tidlig ute med bestillingen hvis du vil reise hit i denne perioden. Det kan dessuten være en god idé å prøve å unngå å reise hit i fellesferien om sommeren.

Fly til Lisboa lufthavn (LIS) eller Faro lufthavn (FAO)

Lisboa lufthavn (LIS) er Portugals største internasjonale flyplass, og du vil lett kunne finne en flyvning videre til en annen destinasjon i Europa herfra etter endt opphold i Lisboa. Faro lufthavn (FAO) er en mindre og mer turistrettet flyplass som er langt travlere i turistsesongen enn ellers om året.

Lisboa lufthavn (LIS) ligger ca. 5 kilometer nord for Lisboa. Fra flyplassen kommer du deg raskt inn til sentrum med buss eller drosje. Faro lufthavn (FAO) ligger rundt 4 kilometer øst for Faro sentrum. Du kommer deg inn til Faro med buss eller drosje fra flyplassen, og skal du videre til en annen by langs Algarvekysten, går det flere busser fra Faro sentrum som du kan ta.

Hvor du kan overnatte

Etter at du har bestemt deg for datoene for din flyreise til Portugal, kan du se nærmere på hvor du vil overnatte. Overnatter du i vakre Lisboa, vil du befinne deg i kort avstand fra kjente attraksjoner som Mosteiro dos Jerónimos og Torre de Belém og ha en rekke muligheter til å oppleve tradisjonell fado. Velger du i stedet å overnatte i solbyen Faro, vil du ha kort vei til innbydende strender og et livlig uteliv om sommeren. Det finnes dessuten en rekke andre attraktive feriebyer langs Algarvekysten som du kan overnatte i, som Albufeira ¬¬¬og Portimão, som begge ligger vest for Faro.

Uavhengig av hvor i Portugal du foretrekker å overnatte, kan du kan finne gode tilbud på hoteller og flyvninger på Expedia.

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Portugal på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Portugal.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Portugal som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Portugal, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Portugal!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Portugal under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Portugal tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Portugal, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.

Ofte stilte spørsmål