Billige flybilletter til Tyskland

De beste byene å besøke i Tyskland

Billige flyreiser til Tyskland

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 349 kr for enveisflyvninger og 1 010 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Lufthansa
Eurowings
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Eurowings
Eurowings
Norwegian Air Shuttle
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
KLM

Fly til Tyskland

Skal du fly til Tyskland eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Tyskland. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Tyskland eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Tyskland eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg avbestille flyet mitt til Tyskland som følge av COVID-19?
I dagens situasjon er det mange av flyselskapene som tilbyr mer fleksibilitet. Gå til kundeserviceportalen vår hvis du vil ha detaljert informasjon om hvordan du avbestiller flyreisen til Tyskland i forbindelse med COVID-19.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Tyskland med fleksible regler for endring?
Vi vet godt at planene dine kan endre seg på et blunk. Nettopp derfor gjør du lurt i å velge en fleksibel flyvning på Expedia. Bare huk av for <<Ingen gebyrer for endring>> like under overskriften <<Fleksible regler for endring>>. Den rimelige turen til Tyskland er bare noen klikk unna!
Hvilke generelle råd finnes for de som reiser til Tyskland under COVID-19?
Med så mange nye foranstaltninger satt i verk i forbindelse med COVID-19 har reisevanene våre blitt påvirket. Nedenfor finner du en håndfull nyttige tips du kan lese før du pakker kofferten til Tyskland.

 • Undersøk hvilke regler som gjelder ved både avgang og ankomst. Det er mulig at lokale restriksjoner forhindrer deg i å reise, så du må gjøre deg godt kjent med disse innen du bestiller billetter.
 • Når du går gjennom sikkerhetskontrollen, skal du i mange tilfeller beholde munnbindet på. Du kan bli bedt om å fjerne munnbindet midlertidig for å kunne identifisere deg. Personer som nekter å gå med munnbind uten gyldig grunn, kan bli bøtelagt eller anmeldt for lovbrudd, og de kan oppleve å bli vist bort fra terminalen.
 • Hvis du ikke blir spesifikt bedt om det, skal du ikke gi boardingkortet (eller mobilen der det ligger) til lufthavnbetjenten. Du må derimot holde det inntil leseren for å registrere det før du viser det til kontrolløren for bekreftelse.
 • Det er nå lov i visse områder å ta med opptil 350 ml håndsprit i én beholder i håndbagasjen. Vær oppmerksom på at den skal sjekkes i sikkerhetskontrollen.
 • I sikkerhetskontrollen burde du ta ut alt fra lommene dine, som mobil, nøkler og mynter, og plassere det i vesken istedenfor i boksen, så minimerer du antallet personer som rører ved tingene.
 • Hold alt spiselig for seg og utenfor håndbagasjen i sikkerhetskontrollen. Ved gjennomlysing er det mindre sannsynlig at kontrolløren må åpne håndbagasjen din hvis du har plassert maten i gjennomsiktige poser i boksen.

Hvilke selskaper flyr til Tyskland?
Det finnes flere selskaper som tilbyr flyvninger til Tyskland eller omegn. Her er noen av de beste:

 • Lufthansa – 329 flyvninger i måneden til Tyskland eller omegn, inkludert 234 flyvninger til Frankfurt (FRA-Frankfurt Internasjonale) hver måned.
 • Norwegian Air Shuttle – 21 flyvninger i måneden til Tyskland eller omegn, inkludert 21 flyvninger til München (MUC-Franz Josef Strauss internasjonale flyplass) hver måned.
 • SAS – 8 flyvninger i måneden til Tyskland eller omegn, inkludert 8 flyvninger til Frankfurt (FRA-Frankfurt Internasjonale) hver måned.

Hvordan finner jeg billige billetter til Tyskland?
De siste sju dagene har 1 010 kr vært laveste pris til Tyskland. Hvis du leter etter enda billigere billetter, er det en god idé å bestille god tid i forveien og ha fleksible reisedatoer. Søk helt enkelt etter fly til Tyskland, og velg deretter <<Fleksible datoer>> over treffene for en oversikt over prisene på nærliggende datoer.
Hvor mye koster en flyreise til Tyskland?
Det har vært flere rimelige billetter der ute de siste sju dagene. Som et eksempel har en flyvning tur-retur til Tyskland variert mellom 1 010 kr og 1 949 kr. Andre reisende har hatt hellet med seg og funnet flybilletter én vei med avgang fra Oslo (OSL) til så lite som 349 kr.
Hvilke flyplasser er mest populære å lande på i Tyskland?
Det er mange valgmuligheter i Tyskland. Så snart du har funnet ut hvilken by du vil besøke i regionen, er det lett å velge mellom disse ledende flyplassene.

 • Frankfurt (FRA-Frankfurt Internasjonale) – 13210 flyvninger per måned.
 • München (MUC-Franz Josef Strauss internasjonale flyplass) – 9481 flyvninger per måned.
 • Frankfurt (HHN-Frankfurt - Hahn) – 364 flyvninger per måned.

Hva er prisen på en flybillett til Tyskland?
De siste sju dagene var prisen for en flytur til Tyskland et sted mellom 1 010 kr og 1 949 kr.
I hvilke måneder er det rimeligst å reise til Tyskland?
Det er lurt å reise i februar for å få de beste tilbudene på billetter til Tyskland. Det er som regel dyrest å fly om sommeren og rundt jul.
Hvor lang tid tar det å fly til Tyskland?
Det kommer an på hvilken by du flyr fra. Her har du en liste over gjennomsnittlige flytider for tre av de mest populære rutene til Tyskland, så du får en idé om hva du kan forvente:

 • Fra Tromsø (TOS-Langnes) til Frankfurt (FRA-Frankfurt Internasjonale): 3 t og 25 min
 • Fra Bergen (BGO-Flesland) til Frankfurt (FRA-Frankfurt Internasjonale): 2 t
 • Fra Oslo (OSL-Gardermoen) til Frankfurt (FRA-Frankfurt Internasjonale): 2 t og 5 min

Hva er de beste tingene å gjøre i Tyskland?

 • Med alt som er å gjøre i München er det ikke rart at de fleste besøkende begynner oppholdet sitt i Tyskland i nettopp denne dynamiske byen. Bruk noen dager på å ta en titt på populære severdigheter som Marienplatz før du sjekker ut noen av byens mer ukjente perler.
 • München har et maritimt klima. Før du reiser er det likevel en god idé å finne ut hva slags vær du kan vente deg når du er der. Uansett om det er tørt eller fuktig, er det smart å være godt forberedt.
 • Rundt 80 km sørvest for München ligger Garmisch-Partenkirchen, som også er vel verdt et besøk. De kjente severdighetene inkluderer Wank Mountain, som du ikke bør gå glipp av.

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Tyskland på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Tyskland.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Tyskland som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Tyskland, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Tyskland!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Tyskland under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Tyskland tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Tyskland, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.