Billige flybilletter til Filippinene

De beste byene å besøke i Filippinene

Billige flyreiser til Filippinene

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 5 025 kr for enveisflyvninger og 7 552 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Philippines AirAsia
Philippines AirAsia
Philippines AirAsia
Philippines AirAsia
Philippines AirAsia
Philippines AirAsia
Philippines AirAsia
Philippines AirAsia
Philippines AirAsia
Philippines AirAsia
Philippines AirAsia
Philippines AirAsia
Philippines AirAsia
Philippines AirAsia
Philippines AirAsia
Philippine Airlines
Xiamen Airlines
British Airways
Scandinavian Airlines
British Airways

Fly til Filippinene

Skal du fly til Filippinene eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Filippinene. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Filippinene eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Filippinene eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg avbestille flyet mitt til Filippinene som følge av COVID-19?
Kundeserviceportalen vår er riktig sted når du har spørsmål om reise. Det gjelder også endring og avbestilling av flyvninger i forbindelse med COVID-19. For at du skal føle deg trygg, anbefaler vi at du leser alle betingelsene til selskapet du helst vil fly med, før du bestiller.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Filippinene med fleksible regler for endring?
Søk etter billige flyreiser til Filippinene, og huk deretter av for <<Ingen gebyrer for endring>> rett nedenfor overskriften <<Fleksible regler for endring>>. Lett som en plett! Vi er klar over at reiseplanene kan endre seg, og at fleksibilitet er viktig. Nettopp derfor kan du føle deg trygg når du bestiller på Expedia.
Hvilke generelle råd finnes for de som reiser til Filippinene under COVID-19?
Koronapandemien har nok ført til en rekke endringer i reisevanene våre, men vi er fremdeles nysgjerrige på hva som venter der ute. Her kommer noen tips om hvordan du skal kunne takle den nye virkeligheten når du reiser.

 • Undersøk retningslinjene du må følge både der du reiser fra og dit du skal. Det kan hende de lokale restriksjonene forhindrer deg i å reise, så du må gjøre deg godt kjent med disse innen du bekrefter bestillingen.
 • Behold munnbindet på på alle steder der det er anbefalt eller påbudt, også i sikkerhetskontrollen. Du kan bli bedt om å ta vekk munnbindet midlertidig for at du skal kunne identifisere deg.
 • For å redusere risikoen for smitte må du skanne boardingkortet i leseren og så vise det til kontrolløren. Ikke gi boardingkortet (eller mobilen du har det på) til de flyplassansatte direkte.
 • Noen steder er det tillatt å ha opptil 350 ml håndsprit i håndbagasjen. Dette må du i så fall ta ut av bagasjen for sjekk i sikkerhetskontrollen.
 • For å minimere antallet personer som tar på tingene dine i sikkerhetskontrollen, bør du putte små gjenstander, for eksempel nøkler, mobil og lommebok, i vesken i stedet for på brettet.
 • Hold alt spiselig for seg og utenfor håndbagasjen når du går gjennom sikkerhetskontrollen. Ved gjennomlysing er det mindre sannsynlig at vekteren må åpne vesken din hvis du har lagt maten i gjennomsiktige poser i boksen.

Hvordan finner jeg billige billetter til Filippinene?
De siste sju dagene har 7 552 kr vært laveste pris til Filippinene. Hvis du vil ha enda rimeligere billetter, er det en god idé å bestille god tid i forveien og være fleksibel med reisedatoene. Søk helt enkelt etter fly til Filippinene, og velg deretter <<Fleksible datoer>> over treffene for å se prisene på nærliggende datoer.
Hvor mye koster en flyreise til Filippinene?
De siste sju dagene har en flybillett tur-retur til Filippinene vært mulig å bestille til bare 7 552 kr. På det meste har prisen vært 8 555 kr. Flyturer én vei med avgang fra Manila (MNL) har i samme periode kostet helt ned i 5 025 kr.
Hvilke flyplasser er mest populære å lande på i Filippinene?
Du har flere valgmuligheter i Filippinene. Når du har bestemt deg for hvilken by du vil besøke i regionen, er det enkelt å velge en av disse populære flyplassene.

 • Manila (MNL-Ninoy Aquino internasjonale flyplass) – 5454 flyvninger per måned.
 • Cebu (CEB-Mactan - Cebu internasjonale flyplass) – 1146 flyvninger per måned.
 • Davao (DVO-Francisco Bangoy internasjonale flyplass) – 304 flyvninger per måned.

Hva er prisen på en flybillett til Filippinene?
Flyturer til Filippinene lå på et sted mellom 7 552 kr og 8 555 kr de siste sju dagene. Når du er klar til å bestille, hjelper vi deg med å finne et fantastisk tilbud.
I hvilke måneder er det rimeligst å reise til Filippinene?
Den mest budsjettvennlige måneden å reise til Filippinene i er februar. Det er som regel dyrest om sommeren og rundt jul. Derfor bør du styre unna disse månedene hvis du vil bruke minst mulig på selve reisen.
Hvor lang tid tar det å fly til Filippinene?
For å få en generell idé om hvor mange timer det kan ta å fly til Filippinene, kan du sjekke ut disse gjennomsnittlige flytidene for for noen av de mest populære rutene:

 • Fra Cebu (CEB-Mactan - Cebu internasjonale flyplass) til Manila (MNL-Ninoy Aquino internasjonale flyplass): 1 t og 26 min
 • Fra Caticlan (MPH-Godofredo P. Ramos) til Manila (MNL-Ninoy Aquino internasjonale flyplass): 1 t og 11 min
 • Fra Tacloban (TAC-Daniel Z. Romualdez) til Manila (MNL-Ninoy Aquino internasjonale flyplass): 1 t og 24 min

Hva er de beste tingene å gjøre i Filippinene?

 • Med alt som er å oppleve i Manila er det ikke rart at de fleste besøkende velger å starte eventyret sitt i Filippinene i denne dynamiske byen. Sett av noen dager til å få med deg kjente severdigheter som SM Mall of Asia før du sjekker ut noen av byens skjulte perler.
 • Manila er kjent for å ha et tropisk monsunklima. Før du drar kan det være en god idé å sjekke hva slags vær du kan vente deg under besøket ditt. Uansett om det er varmt eller kaldt og vått eller tørt, er det alltid smart å være forberedt på det meste.
 • Cirka 30 km sør for Manila finner du Dasmarinas, som også er verdt et besøk. De mest kjente severdighetene inkluderer Balite Falls, som du ikke bør gå glipp av.

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Filippinene på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Filippinene.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Filippinene som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Filippinene, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Filippinene!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Filippinene under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Filippinene tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Filippinene, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.

Populære flyvninger til Filippinene

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Xiamen Airlines
Scandinavian Airlines