Billige flybilletter til Mexico

De beste byene å besøke i Mexico

Billige flyreiser til Mexico

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 5 436 kr for enveisflyvninger og 7 992 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Turkish Airlines
Turkish Airlines
Lufthansa
British Airways
British Airways
Delta
British Airways
American Airlines
American Airlines
Delta

Fly til Mexico

Fly til Mexico

En relativt kjent norsk sang handler om å reise til Mexico når hverdagen blir for tøff. Når dagene blir litt ensfargede og lite innholdsrike, kan det å bestille flybilletter til Mexico sette farge på hverdagen. Spesielt hvis været har vært av den kalde og våte sorten. Forestill deg et lyst og trivelig hotellrom i Mexico, solen stråler inn gjennom den åpne verandadøren og du hører lyden av havet som skvulper på sandstranden. Slike stunder og minner kan rett og slett gjøre hverdagen lysere. Så hvordan kunne du tenke deg at din ferie i Mexico skulle bli?

For å starte med litt praktiske ting så har alle disse store flyplassene gode transporttilbud til og fra områdene rundt. Du kan velge mellom kollektiv transport som flybuss og lignende, eller du kan velge drosje. Det kan være lurt å forhøre seg om pris på forhånd og sjekke hvor langt unna hotellet eller overnattingen ligger. Det kan hende du klarer deg med en drosjetur til et nærliggende knutepunkt, så kan du reise videre med et rimeligere transportmiddel. Et alternativ kan være å leie bil i Mexico, men det er ikke nødvendig dersom du ikke skal reise mye rundt i landet. Det er verdt å tenke over mulige sikkerhetsmessige aspekter i så måte.

Destinasjoner å fly til i Mexico

En flyreise til Mexico kan ende på flere steder – i Mexico City, Cancún, Tijuana, Acapulco, Guadalajara og San José del Cabo. I Mexico kan du veksle mellom storbyferie og alt det har å by på, og langstrakte strender med turkisblått hav og en sol som sakte gjør kroppen brun. Husk å bruke solkrem.

Kanskje et opphold på et all inclusive-hotell i Mexico gjør susen og får deg til å glemme hverdagens mas og kjas. I forkant av turplanleggingen kan det være smart å besøke Mexicos offisielle turistinformasjonsside (www.visitmexico.com) for å få oppdatert og ikke-kommersiell informasjon om Mexico og ulike destinasjoner i landet.

Fly til Mexico fra Norge

Hovedstaden, Mexico City, har et litt frynsete rykte, men det er et viktig knutepunkt for å komme seg til andre byer og steder som er mer turistorienterte. Foreløpig er du nødt til å gjøre mellomlandinger hvis du planlegger å bestille flybilletter til Mexico. De største europeiske flyselskapene tar deg over med kun én mellomlanding, og flytiden ligger på rundt 15 timer. Men fra du går om bord på flyet i Norge og til du står på meksikansk jord, må du nok beregne rundt 18-20 timer.

Tilt tross for sitt noe frynsete rykte, har Mexico City et enormt utvalg av museer og gallerier. Om du planlegger å besøk kun ett museum, er det Nasjonale Antropologiske Museum et godt alternativ. Her finner du en utrolig samling av gjenstander fra tiden før de spanske conquistadorene ankom. Zócalo er byens midtpunkt og et av verdens største bytorg. Her er det et yrende folkeliv og plassen er omkranset av noen av de eldste bygningene i Mexico.

Rundt Mexico City, både i øst og i vest, ligger det mange turistvennlige steder. Her kan du oppleve avslapning på høyt nivå med en liten drink i hånden og tærne i vannet – enten i havet eller i bassenget.

Expedia hjelper deg gjerne med å lete etter billige flybilletter til Mexico eller leiebil og hotell i landet. God tur!

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg avbestille flyet mitt til Mexico som følge av COVID-19?
I dagens situasjon er det mange av flyselskapene som tilbyr mer fleksibilitet. Besøk kundeserviceportalen vår hvis du vil ha nyttig informasjon om hvordan du kan endre flyreisen til Mexico på grunn av COVID-19.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Mexico med fleksible regler for endring?
På Expedia er det både raskt og enkelt. Først og fremst taster du inn hvor du skal, og når du vil reise, og trykker på <<Søk>>. Deretter huker du av i ruten <<Ingen gebyrer for endring>> under <<Fleksible regler for endring>> i menyen til venstre. Så er det bare å bestille den billige, fleksible turen til Mexico.
Hvilke generelle råd finnes for de som reiser til Mexico under COVID-19?
Koronautbruddet har nok ført til en rekke endringer i reisevanene våre, men vi er på ingen måte mindre sugne på å utforske andre land. Her kommer noen tips om hvordan du lettere kan håndtere den nye virkeligheten når du reiser.

 • Sett deg inn i hvilke regler som gjelder på både avreisestedet og reisemålet. Det kan hende de lokale restriksjonene fører til at du ikke kan reise, så pass på å ha full oversikt innen bestilling.
 • Gå med munnbind på alle steder der det er anbefalt eller påbudt, også i sikkerhetskontrollen. Du kan bli spurt om å dra ned munnbindet et øyeblikk for at du skal kunne identifisere deg.
 • Hvis du ikke blir spesifikt bedt om det, skal du ikke gi boardingkortet til personalet på flyplassen. Du må heller skanne det i leseren for å registrere det og deretter vise det til kontrolløren for bekreftelse.
 • Én flaske med antibac er nå lov å ha med i håndbagasjen i visse land. Den må ikke være større enn 350 ml, og den skal sjekkes i sikkerhetskontrollen før du går om bord.
 • I sikkerhetskontrollen burde du ta ut alt du har i lommene, for eksempel mobil, nøkler og mynter, og plassere det i håndbagasjen i stedet for på brettet, så reduserer du antallet personer som tar på tingene.
 • Tar du med deg mat gjennom sikkerhetskontrollen, burde du legge den for seg i gjennomsiktige poser i boksen. Da er det mindre sannsynlig at vekteren må gå gjennom håndbagasjen for å sjekke innholdet.

Hvordan finner jeg billige billetter til Mexico?
For å få den beste prisen på billettene til Mexico er det best å planlegge i god tid. Du kan i tillegg med fordel bruke Expedias praktiske funksjon <<Fleksible datoer>>, som du finner over treffene dine. Den sammenligner prisene på nærliggende datoer. De siste sju dagene var 7 992 kr laveste pris på fly til Mexico.
Hvor mye koster en flyreise til Mexico?
Flyvninger én vei fra Oslo (OSL) har de siste sju dagene kostet helt ned i 5 436 kr. I samme periode har flybilletter tur-retur til Mexico vært på mellom 7 992 kr og 9 668 kr. Kommer du over et tilbud, burde du bestille fortest mulig – slike priser varer ikke for alltid!
Hva er prisen på en flybillett til Mexico?
I løpet av de siste sju dagene kostet en flybillett til Mexico mellom 7 992 kr og 9 668 kr. Se gjennom tilbudene vi har, plukk ut favoritten, og pakk kofferten for nye opplevelser!
I hvilke måneder er det rimeligst å reise til Mexico?
Det er lurt å reise i februar for å få de beste tilbudene på billetter til Mexico. Det er vanligvis dyrest å reise med fly om sommeren og rundt jul.
Hvor lang tid tar det å fly til Mexico?
Det ahenger av hvilken by du reiser fra, og værforholdene. For å gi deg en idé om hva du bør forvente deg, kan du se på listen vår over gjennomsnittlige flytider for tre av de ledende rutene til Mexico:

 • Fra Cancun, Quintana Roo (CUN-Cancun internasjonale flyplass) til Mexico by, Distrito Federal (MEX-Mexico by internasjonale flyplass): 2 t og 27 min
 • Fra Tijuana, Baja California Norte (TIJ-General Abelardo L. Rodriguez internasjonale flyplass) til Mexico by, Distrito Federal (MEX-Mexico by internasjonale flyplass): 3 t og 8 min
 • Fra Monterrey, Nuevo Leon (MTY-General Mariano Escobedo internasjonale flyplass) til Mexico by, Distrito Federal (MEX-Mexico by internasjonale flyplass): 1 t og 41 min

Hva er de beste tingene å gjøre i Mexico?

 • Begynn ferien din i Mexico i den fascinerende byen Mérida. Det er et enormt utvalg av ting å gjøre her – fra store severdigheter som Plaza Altabrisa til mat, kunst, uteliv og mye annet.
 • Mérida er kjent for å ha et tropisk savanneklima. Før du reiser kan det være lurt å sjekke hva slags vær du kan vente deg under oppholdet ditt. Uansett om det er sol eller regn, er det alltid smart å være forberedt.
 • Rundt 130 km sørøst for Mérida ligger Peto, som også kan være verdt et besøk. De mest populære severdighetene omfatter Peto bytorg, som bør stå på listen over ting å se og gjøre.

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Mexico på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Mexico.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Mexico som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Mexico, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Mexico!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Mexico under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Mexico tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Mexico, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.

Populære flyvninger til Mexico

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Turkish Airlines