Billige flybilletter til Mexico

De beste byene å besøke i Mexico

Billige flyreiser til Mexico

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 5 025 kr for enveisflyvninger og 7 496 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Turkish Airlines
TAP Portugal
Lufthansa
Turkish Airlines
British Airways
Air Canada
SAS
Delta
TAP Portugal
Air France
Turkish Airlines
Delta
British Airways
Delta
KLM
Air France
Delta
Delta
Delta
Lufthansa

Fly til Mexico

Fly til Mexico

En relativt kjent norsk sang handler om å reise til Mexico når hverdagen blir for tøff. Når dagene blir litt ensfargede og lite innholdsrike, kan det å bestille flybilletter til Mexico sette farge på hverdagen. Spesielt hvis været har vært av den kalde og våte sorten. Forestill deg et lyst og trivelig hotellrom i Mexico, solen stråler inn gjennom den åpne verandadøren og du hører lyden av havet som skvulper på sandstranden. Slike stunder og minner kan rett og slett gjøre hverdagen lysere. Så hvordan kunne du tenke deg at din ferie i Mexico skulle bli?

For å starte med litt praktiske ting så har alle disse store flyplassene gode transporttilbud til og fra områdene rundt. Du kan velge mellom kollektiv transport som flybuss og lignende, eller du kan velge drosje. Det kan være lurt å forhøre seg om pris på forhånd og sjekke hvor langt unna hotellet eller overnattingen ligger. Det kan hende du klarer deg med en drosjetur til et nærliggende knutepunkt, så kan du reise videre med et rimeligere transportmiddel. Et alternativ kan være å leie bil i Mexico, men det er ikke nødvendig dersom du ikke skal reise mye rundt i landet. Det er verdt å tenke over mulige sikkerhetsmessige aspekter i så måte.

Destinasjoner å fly til i Mexico

En flyreise til Mexico kan ende på flere steder – i Mexico City, Cancún, Tijuana, Acapulco, Guadalajara og San José del Cabo. I Mexico kan du veksle mellom storbyferie og alt det har å by på, og langstrakte strender med turkisblått hav og en sol som sakte gjør kroppen brun. Husk å bruke solkrem.

Kanskje et opphold på et all inclusive-hotell i Mexico gjør susen og får deg til å glemme hverdagens mas og kjas. I forkant av turplanleggingen kan det være smart å besøke Mexicos offisielle turistinformasjonsside (www.visitmexico.com) for å få oppdatert og ikke-kommersiell informasjon om Mexico og ulike destinasjoner i landet.

Fly til Mexico fra Norge

Hovedstaden, Mexico City, har et litt frynsete rykte, men det er et viktig knutepunkt for å komme seg til andre byer og steder som er mer turistorienterte. Foreløpig er du nødt til å gjøre mellomlandinger hvis du planlegger å bestille flybilletter til Mexico. De største europeiske flyselskapene tar deg over med kun én mellomlanding, og flytiden ligger på rundt 15 timer. Men fra du går om bord på flyet i Norge og til du står på meksikansk jord, må du nok beregne rundt 18-20 timer.

Tilt tross for sitt noe frynsete rykte, har Mexico City et enormt utvalg av museer og gallerier. Om du planlegger å besøk kun ett museum, er det Nasjonale Antropologiske Museum et godt alternativ. Her finner du en utrolig samling av gjenstander fra tiden før de spanske conquistadorene ankom. Zócalo er byens midtpunkt og et av verdens største bytorg. Her er det et yrende folkeliv og plassen er omkranset av noen av de eldste bygningene i Mexico.

Rundt Mexico City, både i øst og i vest, ligger det mange turistvennlige steder. Her kan du oppleve avslapning på høyt nivå med en liten drink i hånden og tærne i vannet – enten i havet eller i bassenget.

Expedia hjelper deg gjerne med å lete etter billige flybilletter til Mexico eller leiebil og hotell i landet. God tur!

Ofte stilte spørsmål

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Mexico på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Mexico.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Mexico som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Mexico, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Mexico!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Mexico under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Mexico tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Mexico, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.