Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Billige flyreiser til Mexico

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Mexico

Fly til Mexico

En relativt kjent norsk sang handler om å reise til Mexico når hverdagen blir for tøff. Når dagene blir litt ensfargede og lite innholdsrike, kan det å bestille flybilletter til Mexico sette farge på hverdagen. Spesielt hvis været har vært av den kalde og våte sorten. Forestill deg et lyst og trivelig hotellrom i Mexico, solen stråler inn gjennom den åpne verandadøren og du hører lyden av havet som skvulper på sandstranden. Slike stunder og minner kan rett og slett gjøre hverdagen lysere. Så hvordan kunne du tenke deg at din ferie i Mexico skulle bli?

For å starte med litt praktiske ting så har alle disse store flyplassene gode transporttilbud til og fra områdene rundt. Du kan velge mellom kollektiv transport som flybuss og lignende, eller du kan velge drosje. Det kan være lurt å forhøre seg om pris på forhånd og sjekke hvor langt unna hotellet eller overnattingen ligger. Det kan hende du klarer deg med en drosjetur til et nærliggende knutepunkt, så kan du reise videre med et rimeligere transportmiddel. Et alternativ kan være å leie bil i Mexico, men det er ikke nødvendig dersom du ikke skal reise mye rundt i landet. Det er verdt å tenke over mulige sikkerhetsmessige aspekter i så måte.

Destinasjoner å fly til i Mexico

En flyreise til Mexico kan ende på flere steder – i Mexico City, Cancún, Tijuana, Acapulco, Guadalajara og San José del Cabo. I Mexico kan du veksle mellom storbyferie og alt det har å by på, og langstrakte strender med turkisblått hav og en sol som sakte gjør kroppen brun. Husk å bruke solkrem.

Kanskje et opphold på et all inclusive-hotell i Mexico gjør susen og får deg til å glemme hverdagens mas og kjas. I forkant av turplanleggingen kan det være smart å besøke Mexicos offisielle turistinformasjonsside (www.visitmexico.com) for å få oppdatert og ikke-kommersiell informasjon om Mexico og ulike destinasjoner i landet.

Fly til Mexico fra Norge

Hovedstaden, Mexico City, har et litt frynsete rykte, men det er et viktig knutepunkt for å komme seg til andre byer og steder som er mer turistorienterte. Foreløpig er du nødt til å gjøre mellomlandinger hvis du planlegger å bestille flybilletter til Mexico. De største europeiske flyselskapene tar deg over med kun én mellomlanding, og flytiden ligger på rundt 15 timer. Men fra du går om bord på flyet i Norge og til du står på meksikansk jord, må du nok beregne rundt 18-20 timer.

Tilt tross for sitt noe frynsete rykte, har Mexico City et enormt utvalg av museer og gallerier. Om du planlegger å besøk kun ett museum, er det Nasjonale Antropologiske Museum et godt alternativ. Her finner du en utrolig samling av gjenstander fra tiden før de spanske conquistadorene ankom. Zócalo er byens midtpunkt og et av verdens største bytorg. Her er det et yrende folkeliv og plassen er omkranset av noen av de eldste bygningene i Mexico.

Rundt Mexico City, både i øst og i vest, ligger det mange turistvennlige steder. Her kan du oppleve avslapning på høyt nivå med en liten drink i hånden og tærne i vannet – enten i havet eller i bassenget.

Expedia hjelper deg gjerne med å lete etter billige flybilletter til Mexico eller leiebil og hotell i landet. God tur!