Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Thailand er et svært populært feriemål i Asia, og det er også mange nordmenn som reiser hit. Landet er svært stort, og hvis du ønsker å se mer enn Bangkok og Phuket, er ett godt alternativ å benytte deg av en leiebil – Thailand har nemlig mange fine steder i tillegg til de mest kjente destinasjonene.

På en ferietur til Thailand er det mange steder du kan benytte deg av bilutleie. Thailand har et varmt klima året rundt, og mange fine steder du kan besøke. Vær oppmerksom på at kjørekulturen er noe annerledes her enn vi er vant til. Alle leiebiler i Thailand fra Expedia er uten skjulte kostnader.

Leie bil i Thailand

Hvis du ønsker å benytte leiebil i Thailand, kan det være lurt å bestille bilen på nettet av ett av de større selskapene. Kanskje kan du bestille bilen samtidig med at du bestiller hotell og fly til Thailand. Da kan du være heldig å få et godt tilbud! Det er også viktig å passe på at du tegner en forsikring som dekker personskader og materielle skader. Din egen reiseforsikring dekker i de fleste tilfeller ikke slike skader.

I Thailand er det venstrekjøring, og mange nordmenn synes dette er en utfordring. Det er spesielt i kryss og innkjøringer at venstrekjøringen kan skape ekstra forvirring og usikkerhet. Ved å velge en bil med automatgir slipper du også å måtte gire med venstre hånden, og dette kan være en stor fordel hvis du ikke har erfaring med venstrekjøring fra før. Selve trafikkbildet er også relativt kaotisk i Thailand, og vikeplikt og forkjørsrett gjelder ikke på samme måte som vi er vant til. Det er også relativt mange trafikkulykker i landet, så vær ekstra forsiktig i trafikken her.

På oppdagelsestur med leiebil i Thailand

Veinettet i Thailand er relativt godt utbygget sammenlignet med andre land i Sørøst-Asia. Hvis du skal reise over svært lange avstander, anbefales det at du benytter fly eller tog, fremfor å kjøre. Det er også stor forskjell på å bevege seg i turistområdene kontra litt utenfor allfarvei. I selve Bangkok er veinettet svært kaotisk, og byen har vokst utover uten at veinettet har blitt utvidet systematisk. Det er imidlertid mange fine områder du kan besøke i Thailand. Kyststrekningene byr på et stort utvalg av strender, og innover i landet kan du blant annet se regnskog og et tropisk landskap. Det er lett å finne hotellrom i Thailand, og her får du rom i alle prisklasser.

Det er mange lokale aktører som driver med bilutleie i Thailand. Vær oppmerksom på at det kan forekomme tilfeller av svindel der folk blir presset til å betale for skader de ikke har påført bilen. Velg derfor helst ett av de større selskapene, som for eksempel Expedia, og bestill leiebilen på nettet. Du trenger internasjonalt førerkort for å kjøre i Thailand, og hvis du skal oppholde deg i landet utover tre måneder, trenger du et thailandsk førerkort. Med et par flybilletter til Thailand kan du oppleve dette spennende landet og den eksotiske kulturen her.