Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Søk etter hoteller i Thailand

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hotell i Thailand

Metropole Residence Sukhumvit 39
4 out of 5
5/9 Soi Phromsri, Sukhumvit Road, Klongton-Nua, Wattana, Bangkok, Bangkok
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 516 kr per natt
4.2/5Very Good! (132 anmeldelser)
Central business location

"Very well located in the residential area behind Emporium dept store. Convenient dining and close proximity to BTS and Airport train. Walkable neighborhood."…"

Anmeldelse skrevet 9. mar. 2020

Metropole Residence Sukhumvit 39
ibis Hua Hin
3 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 306 kr per natt
3.9/5Good! (611 anmeldelser)
Rolig hotell

"Et fint hotell i utkanten av Hua Hin. Bra svømmebaseng, men litt små rom. Hyggelig personale"…"

Anmeldelse skrevet 20. feb. 2020

ibis Hua Hin
Veranda Resort Pattaya MGallery
5 out of 5
211 Moo 1, Na Jomtien Soi 4, Pattaya, Chonburi
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 318 kr per natt
4.3/5Excellent! (151 anmeldelser)

"Very nice hotel located by the beach. Friendly staff."…"

Anmeldelse skrevet 11. jan. 2019

Veranda Resort Pattaya MGallery
Movenpick BDMS Wellness Resort Bangkok
5 out of 5
2 Wireless Road, Pathumwan, Bangkok, Bangkok
Hent priser
4.1/5Very Good! (25 anmeldelser)
I'll back again

"Located in the city center with free parking, they also provide valet parking. Staffs are very attentive and polite, room is spacious and newly renovated. We enjoyed our stay and will come back again."…"

Anmeldelse skrevet 11. feb. 2020

Movenpick BDMS Wellness Resort Bangkok
Hyatt Regency Hua Hin
5 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 563 kr per natt
4.6/5Wonderful! (403 anmeldelser)

"Hotellet var fint, men sto ikke til våre forventninger. Hotellpersonalet ytet ikke spesielt god service, og maten der var ikke noe spesielt å skryte av, og da tenker jeg på bassengkafeen, you&me. Veldig dyrt også. Kommer ikke til å anbefale dette hotellet. Alt i alt, et helt greit hotell. Men fortjener ..."…"

Anmeldelse skrevet 8. mar. 2019

Hyatt Regency Hua Hin
Putahracsa Hua Hin Resort
5 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 321 kr per natt
4.6/5Wonderful! (834 anmeldelser)
Lekkert!

"Vi hadde booket 9 netter uten de store forkunnskaper verken om byen eller hotellet. Ankom varme og svette, vi ble tatt i mot med vennlighet og fikk en god drikke ved innsjekk. Kald klut for å kjøle oss ned. Rommet var stort, men store verandadører som måtte dekkes dersom du ønsker privatliv. Dersom ..."…"

Anmeldelse skrevet 20. jul. 2019

Putahracsa Hua Hin Resort
Centre Point Prime Hotel Pattaya
4.5 out of 5
275 Moo 6, Sukhumvit Rd, Naklua, Pattaya, Chonburi
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 306 kr per natt
4.1/5Very Good! (87 anmeldelser)

"Thank you for the welcoming smiles and helpfulness from the Front Desk, Concierge, room service, the restaurants and housekeeping. We were moved for every gesture and friendliness from all of you. The room was clean and neat, the breakfast was great. Looking forward to my next stay with you."…"

Anmeldelse skrevet 8. jun. 2020

Centre Point Prime Hotel Pattaya
Renaissance Pattaya Resort & Spa
5 out of 5
9/9 Moo 3, Na Jomtien, Sattahip, Chonburi
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 254 kr per natt
4.3/5Excellent! (182 anmeldelser)

"พนักงานบริการดีครับ สถานที่ก็สะอาด สิ่งอำนวยความสะดวกครบ เสียดายตรงแค่เรื่องชายหาด"…"

Anmeldelse skrevet 12. feb. 2020

Renaissance Pattaya Resort & Spa
Cape Dara Resort
5 out of 5
256 Dara Beach, Soi 20, Pattaya-Naklua Road, Pattaya, Chonburi
Prisen er 1 279 kr per natt
4.3/5Excellent! (1,009 anmeldelser)
Fint sted å feire jul.

"Feiret julaften. Er veldig fornøyd med oppholdet."…"

Anmeldelse skrevet 27. des. 2019

Cape Dara Resort
Dusit Thani Hua Hin
5 out of 5
1349 Petchkasem Road, Cha-am, Phetchaburi
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 154 kr per natt
4.4/5Excellent! (486 anmeldelser)
Flott sted til en god pris

"Vi hadde et kjempeopphold på Dusit Thani. Oppgradering til club-nivå var verdt pengene. Rommet var rent og komfortabelt. Frokosten veldig bra. Personeĺlet var hyggelige og imøtekommende. Hotellet har også egen buss til og fra Hua Hin sentrum hver time."…"

Anmeldelse skrevet 9. jan. 2019

Dusit Thani Hua Hin
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Thailand
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Thailand

Hotell Thailand: Thailand er et populært reisemål for nordmenn, mye på grunn av det behagelig klimaet i landet og de billige prisene på alt fra overnatting til mat. Det er lett å kose seg i landet, og de lokale innbyggerne er kjente for å være veldig vennlige ovenfor turister. Det er et massivt utvalg av hoteller i Thailand å velge mellom. Du finner alt fra luksushoteller til virkelig billige hoteller.

Hotellrommene har jevnt over god standard, og fremstår ofte som virkelig luksushoteller når du beveger deg opp mot 4 og 5 stjerner. Prisene er meget behagelig, spesielt hvis du ikke reiser i høysesongen. Utenfor høysesong kan du bo på eksklusive 5-stjerners hotellene for noen hundrelapper per natt, men i høysesongen må du regne med å betale en del mer. Det er forskjellige hotelltyper i landet, som forretningshoteller, luksushoteller, romantiske hoteller og spa-hoteller.

Litt om Thailand

Thailand ligger i Sørøst-Asia, og grenser mot Laos, Kambodsja, Malaysia og Myanmar. Det bor omtrent 70 millioner mennesker i landet, og hovedstaden er Bangkok. Det er mange populære reisemål for turister i landet, og nedenfor kan du lese litt om noen av de mest populære stedene.

Bangkok

Som nevnt er Bangkok Thailands hovedstad, og er ofte også byen du lander i når du flyr til Thailand. Bangkok er en ordentlig storby med en rekke attraksjoner. Enten du er ute etter fantastisk shopping, restauranter i verdensklasse eller fantastiske museer, finner du det i byen. Det er også mange spennende templer i byen, blant annet Wat Arun-tempelet, Wat Pho-tempelet og Wat Phra Kaeo-tempelet – som er de mest populære blant turistene.

Phuket

Phuket er Thailands største øy, og det mest populære reisemålet for nordmenn på jakt etter sol og strender. Det bor i overkant av 300 000 mennesker på øya, og mange kommer for å arbeide med turisme. Når du drar på oppdagelsesferd i Phuket, vil du både kunne oppleve thailandsk kultur og fantastisk natur. Du trenger ikke kjøre mer enn noen minutter fra stranden for å oppleve elefanter, aper og jungel med fossefall. Phuket er også kjent for sitt ville uteliv, og da særlig i Patong. Reiser du med familie kan det være lurt å styre unna denne byen, siden prostitusjonen foregår veldig åpenlyst og det hovedsakelig er unge, feststemte turister her.

Krabi

Krabi er en provins sør i Thailand som også er populær blant turister. I provinsen finner du steder som Rai Leh Beach, Ao Nang, Ton Sai Beach og Koh Phi Phi. Sistnevnte kan du lese mer om nedenfor. Ao Nang er på mange måter det man forbinder med en by der turismen har tatt helt overhånd. Dette er ikke et sted man bør bruke for mange dager, men det er fra denne byen båtene går til de nærliggende fantastiske strendene. Rai Leh Beach er en flott strand som er svært populær blant turister. Nabostranden Ton Sai Beach er mye mer avslappet, og er et favorittsted for fjellklatrere og backpackere. Mange hevder Ton Sai Beach er det beste stedet for klatring i hele Thailand.

Koh Phi Phi

Koh Phi Phi er en flott øy et par timer fra Ao Nang med båt. På øya er det ingen biler, naturlig nok vil kanskje mange si. Det er mange flotte strender på øya, og flere utfarter man kan bli med på. Du kan blant annet bli med på en båttur for å besøke stranden hvor The Beach ble spilt inn. Dykking og snorkling er svært populære aktiviteter, og vannet er krystallklart. Bli med en båt på en dagstur, og du vil få muligheten til å snorkle på fantastiske steder. Husk imidlertid å smøre deg med solkrem!

Hotellbestilling: Thailand

Søk etter et hotell i Thailand. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Thailand ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Thailand.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Thailand. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Thailand for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Thailand. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Thailand.