Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Billige flyreiser til Vietnam

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Vietnam

Flyvninger til Vietnam

Vietnam er et populært reisemål for nordmenn i Asia, en popularitet som har økt betraktelig de siste 10 årene. Dette har ført til at antallet flyreiser til landet har økt, noe som har gjort det mulig å finne billige flybilletter til Vietnam fra de fleste flyplasser i Norge. Med Expedia er du sikret å finne de billigste flybillettene, i tillegg til at du også kan spare mye på bestille hotell i Vietnam .

Det er ingen direkteflyvninger til Vietnam fra Norge, og man må som oftest regne med to mellomlandinger. Dette fører til at det kan ta ganske mange timer fra du går på flyet i Norge til du kommer frem til Vietnam, og stort sett må man regne med rundt 20 timer reisetid. Er man heldig og slipper unna med én mellomlanding, kan reisetiden reduseres til rundt 15 timer.

Som turistmål er Vietnam et veldig spennende land, som har rik kultur, fantastiske natur og hyggelige mennesker. Landet er veldig fattig, men det hindrer ikke befolkningen å ta imot turister med åpne hender – enten du er i hovedstaden Hanoi eller i en av de mange små fjellandsbyene i dette langstrakte landet. En reise til Vietnam er rett og slett en fantastisk opplevelse.

Flyvninger til Vietnam fra flyplasser i Norge

For å komme seg billigst mulig til Vietnam, er det en fordel å reise fra Oslo Lufthavn. Dersom du bestiller flybillett til Vietnam fra en annen flyplass i Norge, vil den første flyvningen ofte være til Oslo Lufthavn. Det er stort sett utenlandske selskaper som håndterer flyvninger til Vietnam, og blant disse flyselskapene finner du Emirates, British Airways og Qatar Airways – for å nevne noen.

Read More

Flyplasser i Vietnam

Vietnam er et langstrakt land, og det er en rekke internasjonale flyplasser i landet. Det er flest flyvninger til Tan Son Nhat internasjonale lufthavn, som ligger helt sør i landet. Skal du imidlertid til hovedstaden Hanoi, som ligger langt nord i landet, er sannsynligheten stor for at du lander på Noi Bai internasjonale lufthavn. Nedenfor kan du lese mer om disse to flyplassene, samt finne nyttige informasjon om transport fra flyplassen.

Flyvninger til Tan Son Nhat internasjonale lufthavn

Dette er den største flyplassen sør i Vietnam, og dersom du skal på solferie er sjansen stor for at det er denne flyplassen du lander på. Det er i all hovedsak turismen som sørger for at denne flyplassen er travlere enn flyplassen til landets hovedstad Hanoi.

Det er omtrent 7 kilometer fra flyplassen til byen Ho Chi Minh, som tidligere het Saigon. Byen har vært hovedstad i Vietnam og har over 5 millioner innbyggere. For å komme deg fra flyplassen og inn til byen, er det busser og drosje som gjelder. I det du går ut av flyplassen, vil du se drosjene og bussene stå på rekke og rad.

Flyvninger til Noi Bai internasjonale lufthavn

Dette er den største flyplassen nord i Vietnam, og det er denne flyplassen som betjener hovedstaden Hanoi. Selv om flyplassen ikke kan måle seg i størrelse med Son Nhat internasjonale lufthavn, er flyplassen nyere og mer moderne.

Flyplassen ligger 45 kilometer fra Hanoi sentrum, så det kan ta litt tid å komme seg fra flyplassen og til hovedstaden. Minibusser og drosjer, plassert på rekke og rad utenfor utgangen, tar seg av transporten inn til byen. Husk å sjekke at taksameteret til drosjen blir slått på når drosjen kjører fra flyplassen.