Billige flybilletter til Vietnam

De beste byene å besøke i Vietnam

Billige flyreiser til Vietnam

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 3 630 kr for enveisflyvninger og 6 097 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
British Airways
British Airways
Air France
Air France
Air France
Air France
Turkish Airlines
Air France
Turkish Airlines
Turkish Airlines
KLM
KLM

Fly til Vietnam

Flyvninger til Vietnam

Vietnam er et populært reisemål for nordmenn i Asia, en popularitet som har økt betraktelig de siste 10 årene. Dette har ført til at antallet flyreiser til landet har økt, noe som har gjort det mulig å finne billige flybilletter til Vietnam fra de fleste flyplasser i Norge. Med Expedia er du sikret å finne de billigste flybillettene, i tillegg til at du også kan spare mye på bestille hotell i Vietnam .

Det er ingen direkteflyvninger til Vietnam fra Norge, og man må som oftest regne med to mellomlandinger. Dette fører til at det kan ta ganske mange timer fra du går på flyet i Norge til du kommer frem til Vietnam, og stort sett må man regne med rundt 20 timer reisetid. Er man heldig og slipper unna med én mellomlanding, kan reisetiden reduseres til rundt 15 timer.

Som turistmål er Vietnam et veldig spennende land, som har rik kultur, fantastiske natur og hyggelige mennesker. Landet er veldig fattig, men det hindrer ikke befolkningen å ta imot turister med åpne hender – enten du er i hovedstaden Hanoi eller i en av de mange små fjellandsbyene i dette langstrakte landet. En reise til Vietnam er rett og slett en fantastisk opplevelse.

Flyvninger til Vietnam fra flyplasser i Norge

For å komme seg billigst mulig til Vietnam, er det en fordel å reise fra Oslo Lufthavn. Dersom du bestiller flybillett til Vietnam fra en annen flyplass i Norge, vil den første flyvningen ofte være til Oslo Lufthavn. Det er stort sett utenlandske selskaper som håndterer flyvninger til Vietnam, og blant disse flyselskapene finner du Emirates, British Airways og Qatar Airways – for å nevne noen.

Read More

Flyplasser i Vietnam

Vietnam er et langstrakt land, og det er en rekke internasjonale flyplasser i landet. Det er flest flyvninger til Tan Son Nhat internasjonale lufthavn, som ligger helt sør i landet. Skal du imidlertid til hovedstaden Hanoi, som ligger langt nord i landet, er sannsynligheten stor for at du lander på Noi Bai internasjonale lufthavn. Nedenfor kan du lese mer om disse to flyplassene, samt finne nyttige informasjon om transport fra flyplassen.

Flyvninger til Tan Son Nhat internasjonale lufthavn

Dette er den største flyplassen sør i Vietnam, og dersom du skal på solferie er sjansen stor for at det er denne flyplassen du lander på. Det er i all hovedsak turismen som sørger for at denne flyplassen er travlere enn flyplassen til landets hovedstad Hanoi.

Det er omtrent 7 kilometer fra flyplassen til byen Ho Chi Minh, som tidligere het Saigon. Byen har vært hovedstad i Vietnam og har over 5 millioner innbyggere. For å komme deg fra flyplassen og inn til byen, er det busser og drosje som gjelder. I det du går ut av flyplassen, vil du se drosjene og bussene stå på rekke og rad.

Flyvninger til Noi Bai internasjonale lufthavn

Dette er den største flyplassen nord i Vietnam, og det er denne flyplassen som betjener hovedstaden Hanoi. Selv om flyplassen ikke kan måle seg i størrelse med Son Nhat internasjonale lufthavn, er flyplassen nyere og mer moderne.

Flyplassen ligger 45 kilometer fra Hanoi sentrum, så det kan ta litt tid å komme seg fra flyplassen og til hovedstaden. Minibusser og drosjer, plassert på rekke og rad utenfor utgangen, tar seg av transporten inn til byen. Husk å sjekke at taksameteret til drosjen blir slått på når drosjen kjører fra flyplassen.

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Vietnam på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Vietnam.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Vietnam som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Vietnam, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Vietnam!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Vietnam under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Vietnam tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Vietnam, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.