Billige flybilletter til Vietnam

De beste byene å besøke i Vietnam

Billige flyreiser til Vietnam

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 4 383 kr for enveisflyvninger og 7 378 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Turkish Airlines
Turkish Airlines
Singapore Airlines
Turkish Airlines
Swiss International Air Lines
Lufthansa
Xiamen Airlines
China Southern Airlines
Vietnam Airlines
Qatar Airways
Turkish Airlines
Qatar Airways
Singapore Airlines
Emirates
Qatar Airways
Air France
Widerøe
Qatar Airways
Vietnam Airlines
All Nippon Airways

Fly til Vietnam

Flyvninger til Vietnam

Vietnam er et populært reisemål for nordmenn i Asia, en popularitet som har økt betraktelig de siste 10 årene. Dette har ført til at antallet flyreiser til landet har økt, noe som har gjort det mulig å finne billige flybilletter til Vietnam fra de fleste flyplasser i Norge. Med Expedia er du sikret å finne de billigste flybillettene, i tillegg til at du også kan spare mye på bestille hotell i Vietnam .

Det er ingen direkteflyvninger til Vietnam fra Norge, og man må som oftest regne med to mellomlandinger. Dette fører til at det kan ta ganske mange timer fra du går på flyet i Norge til du kommer frem til Vietnam, og stort sett må man regne med rundt 20 timer reisetid. Er man heldig og slipper unna med én mellomlanding, kan reisetiden reduseres til rundt 15 timer.

Som turistmål er Vietnam et veldig spennende land, som har rik kultur, fantastiske natur og hyggelige mennesker. Landet er veldig fattig, men det hindrer ikke befolkningen å ta imot turister med åpne hender – enten du er i hovedstaden Hanoi eller i en av de mange små fjellandsbyene i dette langstrakte landet. En reise til Vietnam er rett og slett en fantastisk opplevelse.

Flyvninger til Vietnam fra flyplasser i Norge

For å komme seg billigst mulig til Vietnam, er det en fordel å reise fra Oslo Lufthavn. Dersom du bestiller flybillett til Vietnam fra en annen flyplass i Norge, vil den første flyvningen ofte være til Oslo Lufthavn. Det er stort sett utenlandske selskaper som håndterer flyvninger til Vietnam, og blant disse flyselskapene finner du Emirates, British Airways og Qatar Airways – for å nevne noen.

Read More

Flyplasser i Vietnam

Vietnam er et langstrakt land, og det er en rekke internasjonale flyplasser i landet. Det er flest flyvninger til Tan Son Nhat internasjonale lufthavn, som ligger helt sør i landet. Skal du imidlertid til hovedstaden Hanoi, som ligger langt nord i landet, er sannsynligheten stor for at du lander på Noi Bai internasjonale lufthavn. Nedenfor kan du lese mer om disse to flyplassene, samt finne nyttige informasjon om transport fra flyplassen.

Flyvninger til Tan Son Nhat internasjonale lufthavn

Dette er den største flyplassen sør i Vietnam, og dersom du skal på solferie er sjansen stor for at det er denne flyplassen du lander på. Det er i all hovedsak turismen som sørger for at denne flyplassen er travlere enn flyplassen til landets hovedstad Hanoi.

Det er omtrent 7 kilometer fra flyplassen til byen Ho Chi Minh, som tidligere het Saigon. Byen har vært hovedstad i Vietnam og har over 5 millioner innbyggere. For å komme deg fra flyplassen og inn til byen, er det busser og drosje som gjelder. I det du går ut av flyplassen, vil du se drosjene og bussene stå på rekke og rad.

Flyvninger til Noi Bai internasjonale lufthavn

Dette er den største flyplassen nord i Vietnam, og det er denne flyplassen som betjener hovedstaden Hanoi. Selv om flyplassen ikke kan måle seg i størrelse med Son Nhat internasjonale lufthavn, er flyplassen nyere og mer moderne.

Flyplassen ligger 45 kilometer fra Hanoi sentrum, så det kan ta litt tid å komme seg fra flyplassen og til hovedstaden. Minibusser og drosjer, plassert på rekke og rad utenfor utgangen, tar seg av transporten inn til byen. Husk å sjekke at taksameteret til drosjen blir slått på når drosjen kjører fra flyplassen.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg avbestille flyet mitt til Vietnam som følge av COVID-19?
Besøk kundeserviceportalen vår for informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen i forbindelse med COVID-19. Du burde dessuten lese gjennom vilkårene til flyselskapene du vurderer, før du kjøper billetter.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Vietnam med fleksible regler for endring?
På Expedia har vi funnet frem til vår indre turner så vi kan gi deg de mest fleksible flybillettene der ute. Bare huk av for <<Ingen gebyrer for endring>> like under <<Fleksible regler for endring>> for å finne frem til den ideelle flyturen til Vietnam.
Hvilke generelle råd finnes for de som reiser til Vietnam under COVID-19?
COVID-19 har nok ført til store endringer i reisevanene våre, men vi er fortsatt nysgjerrige på hva som venter der ute. Nedenfor finner du noen tips om hvordan du lettere kan håndtere de nye utfordringene når du reiser.

 • Før du bestiller billetter, bør du undersøke om det finnes noen reiserestriksjoner – både på avreisestedet og dit du skal. Pass på at du er oppdatert ved å sjekke nettsidene til myndighetene og flyplassene regelmessig og i god tid før du reiser.
 • Gå med munnbind i alle områder der det er anbefalt eller påbudt, også i sikkerhetskontrollen. Du kan bli spurt om å fjerne munnbindet et øyeblikk for at de skal kunne identifisere deg.
 • For å minimere smittefaren må du lese av boardingkortet i skanneren og så vise det til kontrolløren. Ikke gi boardingkortet (eller mobilen du har det på) til lufthavnbetjentene direkte.
 • Én beholder med håndsprit er nå tillatt å ha med i håndbagasjen i visse land. Den må ikke være større enn 350 ml, og den skal gjennomlyses i sikkerhetskontrollen før du går om bord.
 • Legg små gjenstander som mobil, nøkler og lommebok i håndbagasjen istedenfor i boksen i sikkerhetskontrollen, så minimerer du antallet personer som rører ved tingene.
 • Tar du med deg mat gjennom sikkerhetskontrollen, burde du plassere den for seg i gjennomsiktige poser i boksen. Da er det mindre sannsynlig at vekteren må åpne håndbagasjen for å sjekke innholdet.

Hvordan finner jeg billige billetter til Vietnam?
En av de letteste måtene å finne rimelige billetter til Vietnam på er å være fleksibel med reisedatoene. Søk etter fly, og velg deretter <<Fleksible datoer>> over resultatene for å se en oversikt over prisene på datoene i nærheten. Laveste pris til Vietnam de siste sju dagene var 7 378 kr. Hvis du bestiller god tid i forveien, får du ofte et enda bedre tilbud.
Hvor mye koster en flyreise til Vietnam?
Flyvninger én vei med avgang fra Oslo (OSL) har de siste sju dagene kostet helt ned i 4 383 kr. I samme tidsrom har flybilletter tur-retur til Vietnam variert mellom 7 378 kr og 10 299 kr. Får du øye på et tilbud, burde du bestille fortest mulig – slike priser pleier ikke å vare!
Hvilke flyplasser er mest populære å lande på i Vietnam?
Flyr du til Vietnam, kan du velge mellom flere kjente flyplasser. Dette er tre av dem:

 • Ho Chi Minh-byen (SGN-Tan Son Nhat internasjonale flyplass) – 6098 flyvninger per måned.
 • Hanoi (HAN-Noi Bai internasjonale flyplass) – 4334 flyvninger per måned.
 • Da Nang (DAD-Da Nang internasjonale flyplass) – 1993 flyvninger per måned.

Hva er prisen på en flybillett til Vietnam?
Flyvninger til Vietnam lå på mellom 7 378 kr og 10 299 kr de siste sju dagene. Generelt sett får du en lavere pris jo tidligere ute du er med bestillingen.
I hvilke måneder er det rimeligst å reise til Vietnam?
For å få et godt tilbud på flybilletter til Vietnam bør du reise i februar. Da er nemlig prisene lavest. Når på året er det egentlig dyrest å reise? Det er som regel dyrest om sommeren.
Hvor lang tid tar det å fly til Vietnam?
Flyreisens varighet avhenger av flere forskjellige faktorer, for eksempel avreisested. Nedenfor finner du gjennomsnittlige flytider for tre av de travleste rutene til Vietnam:

 • Fra Hanoi (HAN-Noi Bai internasjonale flyplass) til Ho Chi Minh-byen (SGN-Tan Son Nhat internasjonale flyplass): 2 t og 7 min
 • Fra Da Nang (DAD-Da Nang internasjonale flyplass) til Ho Chi Minh-byen (SGN-Tan Son Nhat internasjonale flyplass): 1 t og 29 min
 • Fra Phu Quoc (PQC-Phu Quoc Intl.) til Ho Chi Minh-byen (SGN-Tan Son Nhat internasjonale flyplass): 1 t og 4 min

Hva er de beste tingene å gjøre i Vietnam?

 • Start reisen din til Vietnam i den livlige byen Da Nang. Det er massevis å finne på her – fra populære severdigheter som Museet for Cham-skulptur til mat, shopping, uteliv og mye annet.
 • Når du bestemmer hvilke klær du skal pakke til ferien, bør du ta hensyn til at Da Nang er kjent for å ha et tropisk monsunklima. Det kan være smart å ta en titt på værmeldingen før du reiser, for å få en idé om hva slags vær du kan vente deg når du er der.
 • Når du vil se mer av regionen, kan du ta plass i førersetet i en av våre budsjettvennlige leiebiler og kjøre til Hải Phòng. Denne byen ligger rundt 560 km nord for Da Nang og kan friste med populære severdigheter, som Hai Phong operahus.

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Vietnam på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Vietnam.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Vietnam som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Vietnam, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Vietnam!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Vietnam under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Vietnam tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Vietnam, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.