Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Gode tilbud på leiebiler i Bangkok

Velkommen til Bangkok

Som utgangspunkt for de aller fleste reiser i Thailand, er Bangkok perfekt. Det er et knutepunkt og en smeltedigel som aldri sover. Trafikken er hektisk, men det er fullt mulig å ha en komfortabel opplevelse med leiebil i Bangkok allikevel, bare hold hodet kaldt og blikket på veien. Her hos Expedia.no leier du bil uten skjulte kostnader.

En reise til Bangkok innebærer alt fra shopping til opplevelser i naturen rundt storbyen. Ta derfor kontakt med noen som driver med bilutleie i Bangkok for en god pris på leiebil – eller benytt Expedia.no. Da slipper du å tenke på den upålitelige kollektivtrafikken, og kan i stedet styre tiden og reiseruten som du selv vil.

Bilutleie på flyplassen

Du kan fly til Bangkok med mange forskjellige nasjonale og internasjonale flyselskaper. Når du lander her vil du finne et godt utvalg selskaper som kan hjelpe deg med å skaffe den bilen du ønsker og som vil passe dine behov best. Det lønner seg å forhåndsbestille leiebil i Bangkok samtidig med flybilletten på Expedia.no. Det samme gjelder om du bestiller hotell i Bangkok samtidig. Jo flere tjenester du bestiller samtidig her på Expedia, desto bedre priser har du mulighet til å oppnå. Du får også bedre oversikt over ferien når du har alt samlet på ett sted.

Det finnes gode muligheter til å bestille en billig leiebil i Bangkok. Enten du trenger bil til hele familien eller til bare deg og kjæresten, kan du være sikker på at det finnes en bil som passer ditt behov. Thailand er et langstrakt land, og vil du feriere her i noen uker kan det fort lønne seg å ha en stor bil. Shoppingen i Thailand er billig, og det er lett å gå på en smell med tanke på hvor mye man handler. Da er det kjekt å i alle fall ha god plass i bagasjerommet.

Leiebil Bangkok – veien til opplevelser

Det er en god idé å leie bil i Bangkok, siden det gir deg så mange muligheter til å se mer av Thailand enn du kanskje ellers ville gjort. Spesielt om du har begrenset med tid til å farte rundt. Med leiebil kan du være effektiv og få sett det du selv ønsker å se. Du slipper også å dele sete med noen andre på en trang buss, være seg mennesker eller kyllinger.

Mange reiser til Thailand for de fantastiske strendene. Når du har ordnet deg leiebil i Bangkok er veien kort ut til eksotiske viker med palmer som henger over hvite strender. Men først vil du kanskje ta en titt på templene i Bangkok? Når du har leiebil her, kommer du deg enkelt fra det ene sightseeing-stedet til det andre. Slik kan du få pakket inn mye kultur på en dag, før du eventuelt kjører videre. Pattaya er et kjent område i Thailand som ligger langs kysten sørøst for Bangkok. Mange tar med seg barna hit, siden det er et sted som har alt – inkludert langgrunne strender der barna kan kose seg dagen lang.

Utforsk Bangkok

Utforsk Bangkok med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!