Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i Bangkok

Velkommen til Bangkok

Som utgangspunkt for de aller fleste reiser i Thailand, er Bangkok perfekt. Det er et knutepunkt og en smeltedigel som aldri sover. Trafikken er hektisk, men det er fullt mulig å ha en komfortabel opplevelse med leiebil i Bangkok allikevel, bare hold hodet kaldt og blikket på veien. Her hos Expedia.no leier du bil uten skjulte kostnader.

En reise til Bangkok innebærer alt fra shopping til opplevelser i naturen rundt storbyen. Ta derfor kontakt med noen som driver med bilutleie i Bangkok for en god pris på leiebil – eller benytt Expedia.no. Da slipper du å tenke på den upålitelige kollektivtrafikken, og kan i stedet styre tiden og reiseruten som du selv vil.

Bilutleie på flyplassen

Du kan fly til Bangkok med mange forskjellige nasjonale og internasjonale flyselskaper. Når du lander her vil du finne et godt utvalg selskaper som kan hjelpe deg med å skaffe den bilen du ønsker og som vil passe dine behov best. Det lønner seg å forhåndsbestille leiebil i Bangkok samtidig med flybilletten på Expedia.no. Det samme gjelder om du bestiller hotell i Bangkok samtidig. Jo flere tjenester du bestiller samtidig her på Expedia, desto bedre priser har du mulighet til å oppnå. Du får også bedre oversikt over ferien når du har alt samlet på ett sted.

Det finnes gode muligheter til å bestille en billig leiebil i Bangkok. Enten du trenger bil til hele familien eller til bare deg og kjæresten, kan du være sikker på at det finnes en bil som passer ditt behov. Thailand er et langstrakt land, og vil du feriere her i noen uker kan det fort lønne seg å ha en stor bil. Shoppingen i Thailand er billig, og det er lett å gå på en smell med tanke på hvor mye man handler. Da er det kjekt å i alle fall ha god plass i bagasjerommet.

Leiebil Bangkok – veien til opplevelser

Det er en god idé å leie bil i Bangkok, siden det gir deg så mange muligheter til å se mer av Thailand enn du kanskje ellers ville gjort. Spesielt om du har begrenset med tid til å farte rundt. Med leiebil kan du være effektiv og få sett det du selv ønsker å se. Du slipper også å dele sete med noen andre på en trang buss, være seg mennesker eller kyllinger.

Mange reiser til Thailand for de fantastiske strendene. Når du har ordnet deg leiebil i Bangkok er veien kort ut til eksotiske viker med palmer som henger over hvite strender. Men først vil du kanskje ta en titt på templene i Bangkok? Når du har leiebil her, kommer du deg enkelt fra det ene sightseeing-stedet til det andre. Slik kan du få pakket inn mye kultur på en dag, før du eventuelt kjører videre. Pattaya er et kjent område i Thailand som ligger langs kysten sørøst for Bangkok. Mange tar med seg barna hit, siden det er et sted som har alt – inkludert langgrunne strender der barna kan kose seg dagen lang.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Bangkok

Hva er den beste prisen på leiebil i Bangkok?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Bangkok .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Bangkok?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Bangkok er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Bangkok?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Bangkok?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Bangkok

Utforsk Bangkok med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!