Billige flybilletter til Thailand

De beste byene å besøke i Thailand

Billige flyreiser til Thailand

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 3 820 kr for enveisflyvninger og 4 878 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

SAS
Turkish Airlines
SAS
Austrian Airlines
Swiss International Air Lines
Lufthansa
Finnair
Finnair
Ethiopian Airlines
Qatar Airways
Austrian Airlines
Air France
Widerøe
Austrian Airlines
Singapore Airlines
Singapore Airlines
Finnair
KLM
Swiss International Air Lines
Qatar Airways

Fly Thailand

Du kommer deg enkelt og greit med fly til Thailand fra norske flyplasser, og det tilbys flere regelmessige flyvninger til dette flotte og spennende landet. Expedia kan by på billige flybilletter til Thailand, og bestiller du overnatting og leie av bil samtidig, kan du spare penger.

Thailand ligger sørøst i Asia og har over 60 millioner innbyggere. Kongedømmet har en historie som strekker seg over 1 200 år tilbake i tid, men det er først i løpet av de siste tiårene at landet er blitt et av verdens mest populære reisemål. Det har blitt populært å reise på all inclusive-turer til Thailand, og det er ikke så rart ettersom landet har vakre strender, idylliske øyer, spennende byer, fortreffelig mat, varmt vær og et attraktivt prisnivå.

Flyvninger til Thailand fra flyplasser i Norge

Du kan fly direkte fra Oslo Lufthavn (OSL) til Bangkok flere ganger i uken, og flyturen er ca. 11 timer lang. Reiser du fra en annen flyplass i Norge, eller reiser du til Phuket, må du bytte fly, noe du kan gjøre i en by som blant annet Doha eller Dubai, som det tar rundt 6 timer å fly til fra Oslo.

De fleste reisende bestiller flyvninger til Thailand i månedene november–mars, som byr på det mest behagelige været. Er du ute etter billige flyreiser til Thailand, kan det således lønne seg å være tidlig ute med bestillingen hvis du vil reise hit i denne perioden.

Fly til Bangkoks Suvarnabhumi lufthavn (BKK) eller til Phuket lufthavn (HKT)

Suvarnabhumi lufthavn (BKK) er landet største internasjonale flyplass, og du vil ikke ha problemer med å finne en flyvning videre innenlands eller til et annet asiatisk land herfra etter endt opphold i Bangkok eller omegn. Phuket lufthavn (HKT) er en mindre internasjonal flyplass, men den er godt brukt av turistene som ønsker å oppleve landets sørlige områder.

Suvarnabhumi lufthavn (BKK) ligger ca. 30 kilometer øst for Bangkok sentrum. Fra flyplassen kommer du deg inn til Bangkok sentrum med tog, buss eller drosje. Phuket lufthavn (HKT) ligger nord på Phuket og rundt 30 kilometer unna Phuket by. Du kommer deg til Phuket by med buss eller drosje, og flere overnattingssteder tilbyr dessuten transport fra flyplassen for gjestene sine.

Hvor du kan overnatte

Når du har fastsatt datoene for din flyreise til Thailand, kan du se nærmere på hvor du vil overnatte. Overnatter du i Bangkok, vil du befinne deg midt blant hundrevis av gamle templer, moderne bygninger, gode shoppingmuligheter og et yrende og spennende folkeliv. Velger du i stedet å overnatte på Phuket, vil du ha kort vei til innbydende strender og gode dykkemuligheter. Foretrekker du derimot å overnatte på en av de mindre thailandske øyene, kan du for eksempel finne et overnattingssted på de kjente Phi Phi-øyene, som kan by på noen av landets flotteste og mest paradislignende omgivelser. For å få inspirasjon og tips til et opphold som er tilpasset deg i Thailand, ta en titt på Expedias sider for pakkereiser til Thailand.

Uavhengig av hvor du foretrekker å overnatte, kan du bestille både hoteller i Thailand og flyvninger på Expedia.no.

Ofte stilte spørsmål

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Thailand på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Thailand.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Thailand som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Thailand, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Thailand!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Thailand under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Thailand tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Thailand, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.