Billige flybilletter til Thailand

De beste byene å besøke i Thailand

Billige flyreiser til Thailand

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 4 418 kr for enveisflyvninger og 6 877 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Turkish Airlines
Turkish Airlines
Thai Airways International
Thai Airways International
Turkish Airlines
Thai Airways International
Etihad Airways
Etihad Airways
Swiss International Air Lines
Austrian Airlines
Turkish Airlines
Austrian Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Lufthansa
Qatar Airways
Thai Airways International
Swiss International Air Lines
Etihad Airways
Emirates

Fly Thailand

Du kommer deg enkelt og greit med fly til Thailand fra norske flyplasser, og det tilbys flere regelmessige flyvninger til dette flotte og spennende landet. Expedia kan by på billige flybilletter til Thailand, og bestiller du overnatting og leie av bil samtidig, kan du spare penger.

Thailand ligger sørøst i Asia og har over 60 millioner innbyggere. Kongedømmet har en historie som strekker seg over 1 200 år tilbake i tid, men det er først i løpet av de siste tiårene at landet er blitt et av verdens mest populære reisemål. Det har blitt populært å reise på all inclusive-turer til Thailand, og det er ikke så rart ettersom landet har vakre strender, idylliske øyer, spennende byer, fortreffelig mat, varmt vær og et attraktivt prisnivå.

Flyvninger til Thailand fra flyplasser i Norge

Du kan fly direkte fra Oslo Lufthavn (OSL) til Bangkok flere ganger i uken, og flyturen er ca. 11 timer lang. Reiser du fra en annen flyplass i Norge, eller reiser du til Phuket, må du bytte fly, noe du kan gjøre i en by som blant annet Doha eller Dubai, som det tar rundt 6 timer å fly til fra Oslo.

De fleste reisende bestiller flyvninger til Thailand i månedene november–mars, som byr på det mest behagelige været. Er du ute etter billige flyreiser til Thailand, kan det således lønne seg å være tidlig ute med bestillingen hvis du vil reise hit i denne perioden.

Fly til Bangkoks Suvarnabhumi lufthavn (BKK) eller til Phuket lufthavn (HKT)

Suvarnabhumi lufthavn (BKK) er landet største internasjonale flyplass, og du vil ikke ha problemer med å finne en flyvning videre innenlands eller til et annet asiatisk land herfra etter endt opphold i Bangkok eller omegn. Phuket lufthavn (HKT) er en mindre internasjonal flyplass, men den er godt brukt av turistene som ønsker å oppleve landets sørlige områder.

Suvarnabhumi lufthavn (BKK) ligger ca. 30 kilometer øst for Bangkok sentrum. Fra flyplassen kommer du deg inn til Bangkok sentrum med tog, buss eller drosje. Phuket lufthavn (HKT) ligger nord på Phuket og rundt 30 kilometer unna Phuket by. Du kommer deg til Phuket by med buss eller drosje, og flere overnattingssteder tilbyr dessuten transport fra flyplassen for gjestene sine.

Hvor du kan overnatte

Når du har fastsatt datoene for din flyreise til Thailand, kan du se nærmere på hvor du vil overnatte. Overnatter du i Bangkok, vil du befinne deg midt blant hundrevis av gamle templer, moderne bygninger, gode shoppingmuligheter og et yrende og spennende folkeliv. Velger du i stedet å overnatte på Phuket, vil du ha kort vei til innbydende strender og gode dykkemuligheter. Foretrekker du derimot å overnatte på en av de mindre thailandske øyene, kan du for eksempel finne et overnattingssted på de kjente Phi Phi-øyene, som kan by på noen av landets flotteste og mest paradislignende omgivelser. For å få inspirasjon og tips til et opphold som er tilpasset deg i Thailand, ta en titt på Expedias sider for pakkereiser til Thailand.

Uavhengig av hvor du foretrekker å overnatte, kan du bestille både hoteller i Thailand og flyvninger på Expedia.no.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg avbestille flyet mitt til Thailand som følge av COVID-19?
I den praktiske kundeserviceportalen vår finner du viktig informasjon om hva du skal gjøre for å endre flyreisen til Thailand i forbindelse med COVID-19. Innen du bestiller fly, burde du dessuten lese reglene til flyselskapet du foretrekker.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Thailand med fleksible regler for endring?
På Expedia er det så lett som bare det. Først skriver du inn datoene og reisemålet og trykker på <<Søk>>. Deretter markerer du ruten <<Ingen gebyrer for endring>> rett nedenfor overskriften <<Fleksible regler for endring>> i menyen til venstre. Så er det bare å bestille den rimelige, fleksible flyvningen til Thailand.
Hvilke generelle råd finnes for de som reiser til Thailand under COVID-19?
Koronautbruddet har resultert i store endringer i reisevanene våre. Hvis du har tenkt deg et opphold i Thailand, kan tipsene her hjelpe deg med å finne ut av alt det nye.

 • Undersøk hvilke regler som gjelder ved både avgang og ankomst. Det er mulig at lokale restriksjoner gjør at du ikke får reise, så du må gjøre deg godt kjent med disse innen bestilling.
 • Ha på deg munnbindet overalt der det er anbefalt eller påbudt, også i sikkerhetskontrollen. Du kan bli spurt om å fjerne munnbindet et øyeblikk for at de skal kunne identifisere deg.
 • I stedet for å gi ombordstigningskortet ditt til lufthavnbetjentene, må du holde det inntil leseren selv og deretter vise det til kontrolløren for bekreftelse.
 • Én flaske med håndsprit er nå tillatt å ha med i håndbagasjen i enkelte land. Den må ikke være større enn 350 ml, og den skal gjennomlyses i sikkerhetskontrollen før du går om bord.
 • For å redusere antallet personer som tar på tingene dine når du går gjennom sikkerhetskontrollen, bør du legge små gjenstander, som nøkler, mobil og lommebok, i vesken i stedet for i boksen.
 • Putt all mat i gjennomsiktige poser i boksen i sikkerhetskontrollen, så blir det lettere for vekterne å sjekke innholdet uten at de behøver å røre ved det.

Hvordan finner jeg billige billetter til Thailand?
En av de enkleste måtene å finne rimelige billetter til Thailand på er å ha fleksible reisedatoer. Søk etter fly, og velg deretter <<Fleksible datoer>> over treffene for å se en oversikt over prisene på datoene i nærheten. Laveste pris til Thailand de siste sju dagene var 6 877 kr. Bestiller du lang tid i forveien, får du som oftest et enda bedre tilbud.
Hvor mye koster en flyreise til Thailand?
Det har vært en rekke rimelige billetter der ute i løpet av de siste sju dagene. For eksempel har fly tur-retur til Thailand ligget på mellom 6 877 kr og 9 138 kr. Noen reisende har hatt hellet med seg og funnet flybilletter én vei fra Stockholm (ARN) til ikke mer enn 4 418 kr.
Hvilke flyplasser er mest populære å lande på i Thailand?
Hvor du reiser fra, og hvilket flyselskap du reiser med, er med på å avgjøre hvilken av disse ledende flyplassene i Thailand flyet lander på:

 • Bangkok (BKK-Suvarnabhumi internasjonale flyplass) – 5949 flyvninger per måned.
 • Bangkok (DMK-Don Mueang internasjonale flyplass) – 5489 flyvninger per måned.
 • Phuket (HKT-Phuket internasjonale flyplass) – 1880 flyvninger per måned.

Hva er prisen på en flybillett til Thailand?
De siste sju dagene kostet en flybillett til Thailand et sted mellom 6 877 kr og 9 138 kr. Prisen varierer som oftest ut fra faktorer som tiden du reiser på, kabinklassen, flyselskapet, samt hvor tidlig du har bestilt.
I hvilke måneder er det rimeligst å reise til Thailand?
Februar er den perfekte måneden hvis du vil kjøpe billige flybilletter til Thailand. Husk at det som oftest er høyere priser om sommeren og rundt jul.
Hvor lang tid tar det å fly til Thailand?
Flyreisens varighet kan variere av flere forskjellige årsaker, for eksempel avreiseby og størrelsen på selve flyet. Denne listen over de mest populære rutene til Thailand kan imidlertid gi deg en pekepinn:

 • Fra Chiang Mai (CNX-Chiang Mai internasjonale flyplass) til Bangkok (BKK-Suvarnabhumi internasjonale flyplass): 1 t og 18 min
 • Fra Phuket (HKT-Phuket internasjonale flyplass) til Bangkok (BKK-Suvarnabhumi internasjonale flyplass): 1 t og 29 min
 • Fra Hat Yai (HDY-Hat Yai internasjonale flyplass) til Bangkok (BKK-Suvarnabhumi internasjonale flyplass): 1 t og 34 min

Hva er de beste tingene å gjøre i Thailand?

 • Med alt som er å gjøre i Bangkok er det ikke overraskende at mange reisende begynner eventyret sitt i Thailand i nettopp denne livlige byen. Bruk noen dager på å ta en titt på kjente severdigheter som Det kongelige palass før du utforsker byens mindre kjente attraksjoner.
 • Når du velger hvilke klær du skal pakke til reisen, bør du huske på at Bangkok har et tropisk savanneklima. Det er lurt å ta en titt på værmeldingen før du drar, for å få en idé om hva slags vær du kan vente deg under besøket.
 • Du bør få med deg et besøk til Nakhon Ratchasima, som ligger omtrent 210 km nordøst for Bangkok. Her finner du blant annet Nakhon Ratchasima zoo, en av områdets mest kjente severdigheter.

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Thailand på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Thailand.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Thailand som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Thailand, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Thailand!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Thailand under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Thailand tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Thailand, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.