Billige flybilletter til Maldivene

Billige flyreiser til Maldivene

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 3 652 kr for enveisflyvninger og 6 467 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Air Baltic
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Etihad Airways
Turkish Airlines
Oman Air
Gulf Air
Air France
Qatar Airways
Etihad Airways

Fly til Maldivene

Skal du fly til Maldivene eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Maldivene. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Maldivene eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Maldivene eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg avbestille flyet mitt til Maldivene som følge av COVID-19?
Kundeserviceportalen vår er riktig sted når du lurer på noe om reiser. Det gjelder også endring og avbestilling av flyvninger i forbindelse med COVID-19. For at du skal føle deg trygg, anbefaler vi at du leser gjennom vilkårene til flyselskapene du vurderer, før en faktisk bestilling.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Maldivene med fleksible regler for endring?
Vi skjønner godt at reiseplanene kan endre seg på et blunk. Nettopp derfor gjør du lurt i å bestille en fleksibel flytur gjennom Expedia. Huk helt enkelt av for <<Ingen gebyrer for endring>> like nedenfor overskriften <<Fleksible regler for endring>>. Den billige turen til Maldivene er bare noen klikk unna!
Hvilke generelle råd finnes for de som reiser til Maldivene under COVID-19?
I disse dager opplever vi store endringer på grunn av koronautbruddet, ikke minst når det gjelder reiser. Få med deg tipsene her innen du flyr til Maldivene:

 • Finn ut om det er noen reiserestriksjoner på avreisestedet eller ved reisemålet før du bestiller billetter. Du bør også kontrollere om du må følge noen regler ved ankomst, slik som at du må installere en sporingsapp på mobilen.
 • Når du går gjennom sikkerhetskontrollen, skal du som oftest gå med munnbind. Du kan bli bedt om å fjerne munnbindet midlertidig for å kunne identifisere deg. Passasjerer som nekter å gå med munnbind uten gyldig grunn, kan bli bøtelagt eller anmeldt for lovbrudd, og de kan oppleve å bli vist bort fra terminalen.
 • I stedet for at du gir ombordstigningskortet ditt til de ansatte på flyplassen, må du skanne det i leseren selv og deretter vise det til kontrolløren for verifikasjon.
 • I noen land er det tillatt å ha opptil 350 ml håndsprit i håndbagasjen. Dette må du i så fall ta ut av vesken for sjekk i sikkerhetskontrollen.
 • I sikkerhetskontrollen burde du ta ut alt du har i lommene, for eksempel mobil, nøkler og lommebok, og legge det i vesken istedenfor i boksen, så reduserer du antallet personer som rører ved tingene.
 • Plasser alt spiselig i gjennomsiktige poser i boksen når du går gjennom sikkerhetskontrollen, så er det enklere for kontrollørene å se hva det er uten at de behøver å røre ved det.

Hvordan finner jeg billige billetter til Maldivene?
En god strategi for å finne frem til billige flybilletter er å ha fleksible reisedatoer. Begynn med å søke etter fly til Maldivene, så trykker du på <<Fleksible datoer>> over treffene for å se prisene på datoene i nærheten. Du bør dessuten bestille i god tid. Som et eksempel på prisnivået kan vi fortelle at den laveste prisen til Maldivene de siste sju dagene var 6 467 kr.
Hvor mye koster en flyreise til Maldivene?
Prisen for en billett tur-retur til Maldivene har de siste sju dagene variert mellom 6 467 kr og 7 226 kr. Hvis du hadde reist én vei fra Riga (RIX), kunne du ha fått billett til bare 3 652 kr.
Hvilke flyplasser er mest populære å lande på i Maldivene?
Flyr du til Maldivene, kan du velge blant flere store flyplasser. Dette er noen av dem:

 • Male (MLE-Velana internasjonale lufthavn) – 1432 flyvninger per måned.
 • Kaadedhdhoo Island (KDM) – 138 flyvninger per måned.
 • Kadhdhoo Island (KDO) – 125 flyvninger per måned.

Hva er prisen på en flybillett til Maldivene?
I løpet av de siste sju dagene kostet en flytur til Maldivene et sted mellom 6 467 kr og 7 226 kr. Se på tilbudene vi har, velg det som passer best, og pakk kofferten for et velfortjent avbrekk!
I hvilke måneder er det rimeligst å reise til Maldivene?
Du bør reise i februar for å få de billigste flybillettene til Maldivene. Det er som oftest dyrest å reise med fly i sommerferien og rundt jul.
Hva er de beste tingene å gjøre i Maldivene?

 • Begynn reisen din til Maldivene i den fascinerende byen Kaafu Atoll. Det er et enormt utvalg av ting å gjøre her – fra kjente severdigheter som Maldivene islamske senter til mat, kunst, shopping og mye annet.
 • Når du organiserer ferien din, bør du huske på at at Kaafu Atoll har et tropisk monsunklima. Det er alltid lurt å sjekke temperaturene før du drar, så du vet hva slags vær du kan vente deg.
 • Kanskje du tar neste stopp i Nilandhe-atollet sør, som ligger rundt 190 km sørvest for Kaafu Atoll. Her finner du blant annet Kandima-stranden, en av områdets mest populære severdigheter.

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Maldivene på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Maldivene.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Maldivene som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Maldivene, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Maldivene!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Maldivene under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Maldivene tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Maldivene, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.

Populære flyvninger til Maldivene

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Swiss International Air Lines